Potato skins ja, det er godt! For å gjøre det enkelt kan du også bare steke potetbåter med krydder, ta dem ut, legge på masse stekt purre/løk og bacon og masse revet ost og sette inn i ovnen igjen til osten er smeltet. Noen restauranter serverer dem sånn, det er ganske godt det og.
Takk for den! :)
men det er ikke det jeg tenker på..
Potetmassen og rømme?ost?krydder? blandes og puttes nedi poteten igjen. Ja,ja.. når jeg tenker meg om så tror jeg at jeg bare smørrer i sammen noe lignende som jeg husker, og så får det bli som det blir.
Men det er jo akkurat det som står i linken? Potetmassen tas ut, blandes med bacon, ost og det du vil (rømme om du vil det), puttes nedi igjen og stekes litt til?
Jeg pleier å bake potetene halve. Skrape ut innholdet og blande dette med revet ost, rømme, krydder og egg. Deretter putter jeg fyllet tilbake i poteten, strør litt ekstra ost over og gratinerer de i ovnen til osten er fyllen.
I fyllet kan man jo putte det man liker i grunn. Jeg har brukt bacon og løk noen ganger også.
I den oppskriften fjernes vel potetmassen, og den brukes ikke videre?? Eller bare jeg som missforstår den..
:)
Og takker for alle tips. Fortsatt ikke funnet den rette oppskriften. Tror jeg må har funnet den på en av disse mest pop. matsidene på nett. Får lete videre.... I kveld blir det istede nachos! :nam:
Jeg har dessverre ingen oppskrift, men vet hva du mener. Har spist dette i Calgary noen ganger og det er kjempegodt. Stuffed Potato kalles det der og er ikke det samme som Potato Skins (godt det og altså..;))