Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bakt potet – leter etter en spesiell oppskrift!

#1

ItsOnlyMe sa for siden:

Har mistet oppskriften, men husker noe av den.
Og at det var knallgodt!!!

Baker potetene på grovt havsalt.
Skraper ut potetmassen og blander den med ost og rømme? og krydder?Det er her jeg da ikke hukser helt hva.... noen?

Massen puttes i potetene igjen og jeg mener at man har litt ost på toppen, og gratinerer ekstra i ovnene en stund.

Og det smaker fantastisk! Lenge siden jeg lagde det sist, og nå er oppskriften borte :sukk:



#3

Dixie Diner sa for siden:

Potato skins ja, det er godt! For å gjøre det enkelt kan du også bare steke potetbåter med krydder, ta dem ut, legge på masse stekt purre/løk og bacon og masse revet ost og sette inn i ovnen igjen til osten er smeltet. Noen restauranter serverer dem sånn, det er ganske godt det og.


#4

ItsOnlyMe sa for siden:

Takk for den! :)
men det er ikke det jeg tenker på..

Potetmassen og rømme?ost?krydder? blandes og puttes nedi poteten igjen. Ja,ja.. når jeg tenker meg om så tror jeg at jeg bare smørrer i sammen noe lignende som jeg husker, og så får det bli som det blir.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Men det er jo akkurat det som står i linken? Potetmassen tas ut, blandes med bacon, ost og det du vil (rømme om du vil det), puttes nedi igjen og stekes litt til?


#6

Dragen sa for siden:

Det var bare et eksempel, det du beskriver heter potato skins.


#7

Corbeille sa for siden:

Jeg pleier å bake potetene halve. Skrape ut innholdet og blande dette med revet ost, rømme, krydder og egg. Deretter putter jeg fyllet tilbake i poteten, strør litt ekstra ost over og gratinerer de i ovnen til osten er fyllen.

I fyllet kan man jo putte det man liker i grunn. Jeg har brukt bacon og løk noen ganger også.



#9

ItsOnlyMe sa for siden:

I den oppskriften fjernes vel potetmassen, og den brukes ikke videre?? Eller bare jeg som missforstår den..

:)

Og takker for alle tips. Fortsatt ikke funnet den rette oppskriften. Tror jeg må har funnet den på en av disse mest pop. matsidene på nett. Får lete videre.... I kveld blir det istede nachos! :nam:


#10

ItsOnlyMe sa for siden:

Ja, det er noe sånt.
Også hadde vi annet tilbehør/kjøtt ved sidenav.


#11

Dixie Diner sa for siden:

Men da er det jo bare å bruke potetmassen i stedet for å kaste den da. :knegg: Bland den med ost, bacon, purre og rømme. :nam:



#13

Dragen sa for siden:

Vi serverte potetmassen ved siden av potato skins, sammen med mais, hvitløkssmør og bacon.


#14

løve70 sa for siden:

Jeg har dessverre ingen oppskrift, men vet hva du mener. Har spist dette i Calgary noen ganger og det er kjempegodt. Stuffed Potato kalles det der og er ikke det samme som Potato Skins (godt det og altså..;))

Denne oppskriften ser ut til å kunne minne om det jeg har spist:
southernfood.about.com/od/bakedroastedpotatoes/r/bl30427q.htm


#15

Pappalille sa for siden:

Åh hallo ... Det kan godt stå en advarsel i overskriften om hvor farlig denne tråden er altså. :lusker ut igjen, siklende:


#16

ItsOnlyMe sa for siden:

Ja, det var ikke det altså, ville bare fåfram at det ( potato skins) ikke var det samme som jeg mente.. ;)

Der ja! Det minner veldig om denne!!! Takk!:tilber:


#17

løve70 sa for siden:

Jeg lagde dette i dag. Veldig godt:) Kan anbefales til en god biff.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.