2 egg
2 dl melis
1 plate kokesjokolade, gjerne mørk
3 ss. kaffe
2 ts. vaniljesukker
1/2 pakke delfiafett
1/2 pose ris (+ litt mer for å få den fastere, det gjør i hvertfall tante G.)
Litt sjokoladepulver (O'boy eller Nesquick)
muffinsformer
Lag eggedosis av egg og melis.
Brekk opp sjokoladen og smelt den i vannbad, sammen med delfiafettet. Ha kaffen oppi den smelta sjokoladen
Bland eggedosis, smelta sjokkis, smelta fett og alt det andre og form boller og ha i muffinsformene. Sett de kaldt så de stivner.
Har byttet ut Delfia med Cocosa fra Helsekosten i år. Lukter deilig frisk kokos, erstatter Delfia. Husker ikke oppskriften i hodet, det fulgte med Cocosaen. Mørk sjokolade, rå rørsukker, og ellers som vanlig.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.