Smoothie sa for siden:
Jeg har brukt mange forskjellige oppskrifter på risboller, men nå vil jeg ha gjerne ha den DU liker aller best. :værsågod:
Men jeg vil helst ha en oppskrift med melis i, istedenfor sukker, for det synes jeg blir så "knasende".
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Smoothie sa for siden:
Jeg har brukt mange forskjellige oppskrifter på risboller, men nå vil jeg ha gjerne ha den DU liker aller best. :værsågod:
Men jeg vil helst ha en oppskrift med melis i, istedenfor sukker, for det synes jeg blir så "knasende".
Albertine sa for siden:
Jeg bruker oppskriften på Delfiakake som står på baksiden av Delfiafettet, og blander inn risen etterpå. Blir ingen knasing.
Hjertensfryd sa for siden:
2 egg
2 dl melis
1 plate kokesjokolade, gjerne mørk
3 ss. kaffe
2 ts. vaniljesukker
1/2 pakke delfiafett
1/2 pose ris (+ litt mer for å få den fastere, det gjør i hvertfall tante G.)
Litt sjokoladepulver (O'boy eller Nesquick)
muffinsformer
Lag eggedosis av egg og melis.
Brekk opp sjokoladen og smelt den i vannbad, sammen med delfiafettet. Ha kaffen oppi den smelta sjokoladen
Bland eggedosis, smelta sjokkis, smelta fett og alt det andre og form boller og ha i muffinsformene. Sett de kaldt så de stivner.
TheVoice sa for siden:
pleier dere å vente litt med å ha det i former?? opplever at sjokoladen havner i bunnen på enkelte oppskrifter :gaah:
-ea- sa for siden:
:popcorn:
Neida, bare abonnerer. :nissefnis:
Estrella sa for siden:
Følger med her. :jupp:
DM sa for siden:
Hvis det knaser med sukker, så må du kjøre eggedosisen lengre.
Lavender sa for siden:
Har byttet ut Delfia med Cocosa fra Helsekosten i år. Lukter deilig frisk kokos, erstatter Delfia. Husker ikke oppskriften i hodet, det fulgte med Cocosaen. Mørk sjokolade, rå rørsukker, og ellers som vanlig.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.