Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken saus til safrankylling?

#1

Ru sa for siden:

Vi skal ha safrankylling til middag, og jeg føler at vi trenger en saus til. Men hvilken saus ...
Kyllingen er stekt i leirgryte på potet og gulrot, og lukter aldeles himmelsk. Det er mye safan, timian og hvitløk i omløp, så noe som passer til det?



#3

Ru sa for siden:

Du måtte finne en oppskrift som innholdt noe jeg ikke har, ja? :skuffet:

:knegg:
Takk for tipset, om ikke noen kommer opp med noe som ikke involverer appelsinjuice skal jeg sende mannfolket på butikken.


#4

Zulu sa for siden:

:knegg:

Du har ikke appelsiner heller? Den blir sikkert mye bedre med ferskpresset juice.


#5

Ru sa for siden:

Jeg har bare mandariner. :knegg:


#6

Zulu sa for siden:

Poteitoes, potatoes. :knegg:


#7

Toffskij sa for siden:

Jeg tror egentlig ikke jeg ville hatt saus til noe sånt, jeg. Er det ikke en del kraft i omløp? Går det evt. an å øse av noe kraft og bruke den som base for en sjyaktig saus (kokt inn med en dæsj hvitvin og pisket opp med noen klatter smør rett før servering)?


#8

Ru sa for siden:

Rettelse: Jeg har selvsagt klementiner. :går i samme fella, år etter år:


#9

Ru sa for siden:

@Toffskij; Det lå en del fett og sjy underst, så vi satser på det. Dette er jo bare en prøvemiddag, så det er ikke så nøye. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.