Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Salsicciotti al Peperoncino di Calabria og Pecorinio Calabrese Riserva

#1

Ine sa for siden:

Disse to tingene var uinnpakket i en eske med julegaver fra min samboers bror.

Jeg ser jo at det ene er en ost og at det andre er en pølse. På pølsepakken er det hengt ved en oppskrift på pasta, der pølsen fra Diavoletti er en ingrediens.

Har de kanskje ment at denne osten passer til pastaoppskriften, tro? Og kan disse oppbevares i romtemperatur?

Hva ellers kan denne osten brukes til?


#2

Nera sa for siden:

Pecorino er nydelig på pasta, men kan også spises alene. "Pølsen" er også god alene til snacks, men kan også skjæres i tynne skiver og has på pizza, for eksempel. :)

Jeg ville oppbevart dem i kjøleskap.


#3

maggypop sa for siden:

Pecorino kan som regel brukes på samme måte som parmesan, så du kan sikkert bruke den til pasta.
Jeg ville ha oppbevart både ost og pølse i kjøleskap.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.