Må du ha saus, da? Jeg pleier å smøre inn andebrystene med en smørje av olivenolje, hvitløk, chili og ymse urter, og så pannesteker jeg dem 8 minutter på hver side (NB! bare for folk som liker andekjøttet relativt rødt) – skinnsiden først, sånn at skinnet blir skikkelig sprøtt. Det er smak og saft i massevis i skinnet og fettet.
Ellers vil jeg tro at portvinssaus/sjy vil kunne være godt, and kler jo litt sødme.
Jeg er veldig glad i kirsebærsaus, jeg. Hermetiserte kirsebær, hell ut laken i en kjele sammen med en kjøttbuljongterning. Reduser til omtrent halvparten av mengden. Ta en spiseskje med cognac og tenn på. Kirsebærene stekes sammen med andebrystene de siste minuttene. Jeg serverer med brekkbønner og fløtegratinerte poteter. Kirsebærsausen er mørk rød!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.