Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God deig til horn?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Har noen av dere en god oppskrift på hvetedeig (lys) til fylte horn (skal ha skinke og mozzarella i dem)? Jeg tenkte å bare brukt en pizzadeig, men er det bedre å bruke bolledeig minus sukkeret for å få dem mykere?


#2

Albertine sa for siden:

Hva med deigen til Nennes rundstykker?


#3

Dixie Diner sa for siden:

Ja, den burde jo absolutt funke! Den er jo veldig stor da, kanskje jeg skulle halvert den. Jeg er ikke så glad i den som rundstykker egentlig, men til horn burde den jo være helt optimal!
Jeg tror jeg prøver den! Takk for tipset!



#5

Guttemammis sa for siden:

I bhg når jeg skal smelle sammen en kjapp rundstykkedeig, tar jeg utgangspunkt i
bolledeig og kutter kardemomme og sukker, eventuelt bytter litt av melet med grovt.
Funker som bare det!


#6

Dixie Diner sa for siden:

Takk dere! Jeg var lens for cottage cheese i går kveld og laget da bare en pizzadeig heller. Med mye olje. Den ble fantastisk! Hornene ble utrolig gode. Jeg fylte dem med en ostekrem (kjørte kremost og hvitost i mikser med litt pizzaurter og smurte på), hakket skinke og fersk mozarella (sånn i lake). Det ble MYE ost, men guri så godt. Jeg, som knapt har magesekk, spiste 3 stykker og havnet i matkoma etterpå. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.