Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor tidlig kan man skrelle poteter?

#1

Frøy sa for siden:

Jeg er håpløs på kjøkken,men i år skal vi være hjemme på julaften, dermed lurer jeg på når je kan skrelle poteter og kålrot? :flau:


#2

Avatar sa for siden:

Det er bare å skrelle i vei og sette det i vann.


#3

Isolde sa for siden:

Kokken på jobb gjør det 2 dager før ofte. Setter de i vann i kjøleskapet.


#4

Guttemammis sa for siden:

Husk å bytte vann når de skal kokes!


#5

Frøy sa for siden:

Da setter jeg i gang med skrellingen, godt hva som er gjordt.


#6

Manga sa for siden:

Skrell i vei!


#7

Left sa for siden:

Du kan gjøre det nå, og la de ligge i vann, men nytt vann når de skal kokes. Blir mye stivelse i vannet :)


#8

Frøy sa for siden:

Da er alt skrelt, 2,5kg poteter på 4 voksne og 2 barn er det nok tro? Og når må jeg få pinnekjøttet på kok for middag kl 17?


#9

Pasta sa for siden:

Pinnekjøttet bør dampe i minst 3 timer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.