Frøy sa for siden:
Jeg er håpløs på kjøkken,men i år skal vi være hjemme på julaften, dermed lurer jeg på når je kan skrelle poteter og kålrot? :flau:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Frøy sa for siden:
Jeg er håpløs på kjøkken,men i år skal vi være hjemme på julaften, dermed lurer jeg på når je kan skrelle poteter og kålrot? :flau:
Avatar sa for siden:
Det er bare å skrelle i vei og sette det i vann.
Isolde sa for siden:
Kokken på jobb gjør det 2 dager før ofte. Setter de i vann i kjøleskapet.
Guttemammis sa for siden:
Husk å bytte vann når de skal kokes!
Frøy sa for siden:
Da setter jeg i gang med skrellingen, godt hva som er gjordt.
Manga sa for siden:
Skrell i vei!
Left sa for siden:
Du kan gjøre det nå, og la de ligge i vann, men nytt vann når de skal kokes. Blir mye stivelse i vannet :)
Frøy sa for siden:
Da er alt skrelt, 2,5kg poteter på 4 voksne og 2 barn er det nok tro? Og når må jeg få pinnekjøttet på kok for middag kl 17?
Pasta sa for siden:
Pinnekjøttet bør dampe i minst 3 timer.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.