Myrsnipa sa
for 17år siden:
Har tenkt å servere helstekt indrefilet med skinke rundt. Har selvsagt hatt skinken på rått kjøtt, jeg. :blond:
Må jeg pelle av all skinken og så brune kjøttet og legge skinken på igjen, eller går det bra å hive de ubrunet i ovnen?
Myrsnipa sa
for 17år siden:
Hjelp!
cilen sa
for 17år siden:
det går kanskje ann å bare brune den med skinka på??
Karamell sa
for 17år siden:
Er det svin eller okse?
Jeg bruner ikke svindrefileen ihvertfall.
amylin sa
for 17år siden:
Jeg ville lukket fileten først, i alle fall om det var okse. Ser forresten av tida at jeg svarer for seint. Regner med at den er i ovnen for lengst om ikke den nytes nå.
Clubby sa
for 17år siden:
Brune først... skinke rundt og så inn i ovnen!:dulte:
Hunter sa
for 17år siden:
Må ikke brune nei. Det er oppskrytt og gir ingen effekt.
Hunter sa
for 17år siden:
Det er det samme med lukking. Unødvendig og det tar bare tid.
Line* sa
for 17år siden:
Det er ikke unødvendig å lukke porene å holde på kjøttsaften. Det blir MYE bedre. Men håper det gikk bra. :ja:
Hunter sa
for 17år siden:
Line* sa:
Det er ikke unødvendig å lukke porene å holde på kjøttsaften. Det blir MYE bedre. Men håper det gikk bra. :ja:
Blir ikke det skjønner du...:rolleyes:
Benzo sa
for 17år siden:
Hunter sa:
Blir ikke det skjønner du...:rolleyes:
Du slenger vel biffen i kald panne også? :rolleyes:
Line* sa
for 17år siden:
Hunter sa:
Blir ikke det skjønner du...:rolleyes:
Har du lang erfaring med kjøttbehandling? :humre:
Milfrid sa
for 17år siden:
Jeg verken brunte eller lukket (hva i all verden er det?? :blond: ) da jeg laget svin indrefilet med ost inni og bacon rundt i går, men det ble da kanongodt likevel :jupp:
Acsa sa
for 17år siden:
Jeg bruner ikke svin indrefilet først hvis jeg skal ha noe rundt, f.eks bacon eller spekeskinke. Det har jeg ikke sett i oppskriftene heller. Men jeg bruner annet kjøtt, f.eks entrecote, hvis jeg skal lage roastbeaf.
Hunter sa
for 17år siden:
Har mye erfaring når det gjelder kjøttbehandling ja :stolt:
Kjøttet blir like saftig uten bruning eller lukking som noen sier.
Bare prøv sjøl!
Benzo sa
for 17år siden:
Lyst kjøtt trenger ikke brunes først, men oksekjøtt, vil jeg påstå blir mye bedre med bruning før ettersteking i stekeovn.
Myrsnipa sa
for 17år siden:
Jeg tok av skinken og brunet, og surret den på igjen. Faderullan, så unødvendig.
Myrsnipa sa
for 17år siden:
Benzo sa:
Ble det godt da?
Jepp. :nam:
Hunter sa
for 17år siden:
Benzo sa:
Lyst kjøtt trenger ikke brunes først, men oksekjøtt, vil jeg påstå blir mye bedre med bruning før ettersteking i stekeovn.
Kan du gi meg en forklaring på hvorfor du mener dette?