Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Faen, må jeg brune først?

#1

Myrsnipa sa for siden:

Har tenkt å servere helstekt indrefilet med skinke rundt. Har selvsagt hatt skinken på rått kjøtt, jeg. :blond:

Må jeg pelle av all skinken og så brune kjøttet og legge skinken på igjen, eller går det bra å hive de ubrunet i ovnen?



#3

cilen sa for siden:

det går kanskje ann å bare brune den med skinka på??


#4

Karamell sa for siden:

Er det svin eller okse?

Jeg bruner ikke svindrefileen ihvertfall.


#5

amylin sa for siden:

Jeg ville lukket fileten først, i alle fall om det var okse. Ser forresten av tida at jeg svarer for seint. Regner med at den er i ovnen for lengst om ikke den nytes nå.


#6

Clubby sa for siden:

Brune først... skinke rundt og så inn i ovnen!:dulte:


#7

Hunter sa for siden:

Må ikke brune nei. Det er oppskrytt og gir ingen effekt.


#8

Hunter sa for siden:

Det er det samme med lukking. Unødvendig og det tar bare tid.


#9

Line* sa for siden:

Det er ikke unødvendig å lukke porene å holde på kjøttsaften. Det blir MYE bedre. Men håper det gikk bra. :ja:


#10

Hunter sa for siden:

Blir ikke det skjønner du...:rolleyes:


#11

Benzo sa for siden:

Du slenger vel biffen i kald panne også? :rolleyes:


#12

Line* sa for siden:

Har du lang erfaring med kjøttbehandling? :humre:


#13

Milfrid sa for siden:

Jeg verken brunte eller lukket (hva i all verden er det?? :blond: ) da jeg laget svin indrefilet med ost inni og bacon rundt i går, men det ble da kanongodt likevel :jupp:


#14

Acsa sa for siden:

Jeg bruner ikke svin indrefilet først hvis jeg skal ha noe rundt, f.eks bacon eller spekeskinke. Det har jeg ikke sett i oppskriftene heller. Men jeg bruner annet kjøtt, f.eks entrecote, hvis jeg skal lage roastbeaf.


#15

Hunter sa for siden:

Har mye erfaring når det gjelder kjøttbehandling ja :stolt:
Kjøttet blir like saftig uten bruning eller lukking som noen sier.

Bare prøv sjøl!


#16

Benzo sa for siden:

Lyst kjøtt trenger ikke brunes først, men oksekjøtt, vil jeg påstå blir mye bedre med bruning før ettersteking i stekeovn.


#17

Myrsnipa sa for siden:

Jeg tok av skinken og brunet, og surret den på igjen. Faderullan, så unødvendig.


#18

Benzo sa for siden:

Ble det godt da?


#19

Myrsnipa sa for siden:

Jepp. :nam:


#20

Hunter sa for siden:

Kan du gi meg en forklaring på hvorfor du mener dette?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.