ItsOnlyMe sa for siden:
.........jepp?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
ItsOnlyMe sa for siden:
.........jepp?
Kaktus sa for siden:
Brystet opp.
ItsOnlyMe sa for siden:
Takk! :)
Såg et sted at brystet skulle ned, men syntes det hørtes litt rart ut..
Albertine sa for siden:
Når man steker kalkunen med brystet opp får man deilig og sprøtt skinn, men brystet blir unektelig tørrere. Steker man med brystet ned blir det seigt skinn og saftig kjøtt.
Kaktus sa for siden:
Jeg har stekt den med brystet ned en gang, den første gangen jeg stekte kalkun. Og jeg husker at det var et herk å få snudd den. Jeg ville gått for sprøtt, deilig skinn og brystet opp.
trøtt sa for siden:
Det trenger ikke bli så mye tørrere, men man må passe på å stikke smør under skinnet så mange steder man får plass til. Man må også helle vann over kalkunen minst hver halvtime gjennom hele steketiden.
Susse sa for siden:
Det gjør vi, og det blir bra. Stekepose hjelper også veldig !
Nelly Nickers sa for siden:
Skal man helle vann over brystet når kalkunen ligger i stekepose?
Guttemammis sa for siden:
Slik lager du perfekt kalkun: www.vgtv.no/?id=1267
Jeg bruker alltid denne måten og den blir supergod!!:nam:
Magica sa for siden:
Det er veldig smart å legge baconskiver over brystet når den steiker. Da blir den ikke så tørr.
Albertine sa for siden:
Funker også fint i solarium. :jupp:
Kaktus sa for siden:
Eventuelt oppvaskmaskin.
Carpe Diem sa for siden:
Steker alltid kalkun med brystet ned...da bli den saftig :nam:
Snur kalkunen de siste minuttene og skrur varmen opp litt...og da blir skinnet også sprøtt og godt...:jupp:
Snuppa sa for siden:
Jeg snur kalkunen hver halvtime. Da pensler jeg den med smeltet smør tilsatt krydder/salt/pepper. Den siste tiden stker den med brystet opp for å få sprøtt skinn. Deilig å saftig blir den.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.