Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

MGP jr

#1

Zulu sa for siden:

Er det flere som var der i går, eller så det fra sofakroken?

Storepia og jeg koste oss med gode venner i Spektrum, og selv om hun var grå av trøtthet mot slutten :knegg:, var det en festaften med flinke artister, kult show og proff produksjon. Og så har Sval fått en blodfan. :hjerter: MJ-moves og Cranberries-knekk på stemmen, jeg ble sjarmert. :nemlig:


#2

Bloppy sa for siden:

Jeg så det fra sofan med mann og barn. Og reprisen i dag. :knegg:
Pompen syntes Kristine var flinkest, men heia på Sval.

Nydelig jente, som absolutt har kvaliteter. Tror ikke dette er det siste vi ser av henne nei.
Hun har ikke lov til å signere platekontrakt dette første året. Men vi hører nok mer til henne senere. :jupp:


#3

jane sa for siden:

Joda, 12-åringen satt og niholdt i fjernkontrollen, og nektet å sette på noe annet.

Jeg syntes det var helt fryktelig å høre på. :sparke:


#4

Stompa sa for siden:

Jeg har sluppet billig unna tidligere år, men i år ville ungene se, så vi hadde det på i går kveld. Jeg synes det var en prøvelse fra ende til annen.


#5

Molly sa for siden:

Vi var i Spektrum. Storesøster og venninnen storkoste seg. De heiet og stemte på Kristin, men Sval var også blant favorittene. Selv syntes jeg mamma-rappen var fornøyelig. :knegg:


#6

Zulu sa for siden:

Mamma-rappen var morsom. Men den slo ikke foreldreklininga fra i fjor. :knegg:


#7

Kanina sa for siden:

Vi så på i sofaen hjemme, og storkoste oss! Kløver heiet på Sol, og det var jubel i taket da hun kom til superfinalen. Jeg syntes Sval var den beste, men stemte som datteren befalte, uansett. :ja: Barna og ungdommene var kjempeflinke, Margrethe også, men Alex Rosén var ikke helt i slaget virket det som. Han fremsto omtrent som en parodi på seg selv, og var slurvete og i utakt med Margrethe. Men så lenge barna er fornøyde, så skal jeg ikke henge meg opp i detaljene.


#8

IOA sa for siden:

Vi var i Spektrum sammen med Kirsebær og poden hennes. Snuppa storkoste seg, og syns det var stor stas å se det live. Jeg koste meg også. Både fordi det var gøy, og fordi hun syns det var så bra.


#9

-ea- sa for siden:

Har var det MGPjr for full guffe, ja. I går kveld og i morges. I tillegg er sendingen tatt opp slik at jeg kan forvente at den ruller over skjermen minst to hundre ganger inntil det kommer en ny finale og overtar.
Men hey - hvis alternativet er å se fotballkamper hele tiden på tv, så er dette mye bedre altså.


#10

gullet sa for siden:

Vi satt benket foran TVen, alle fire. Lille E filmet i tillegg hele greien med mobilen sin. :dåne:


#11

Embriksmamma sa for siden:

Å ja, gutta og jeg så på.
15-åringen er kompis med en av gutta som danset og nesten alle dansejentene så vi måtte selvfølgelig se på dem. :)


#12

Zulu sa for siden:

Hehe, ja det eneste som var konsekvent ved kunngjøringene av vinnerne, var at programlederne var usynkrone. :knegg: Ellers ble jenta mi sjarmert av Alex, hun altså, hun hadde ikke noe forhold til han fra før av. Og Margrethe er hun allerede trofast fan av.

#13

IOA sa for siden:

I dag så vi på reprisen på TV, og det var stort å se glimt av seg selv flere ganger!


#14

Blånn sa for siden:

Jeg var programforpliktet til å se på siden to av elevene mine spiller i The Sugarsmokers. Ser fram til å samarbeide med de mødrene fra mamma-rappen. :knegg:


#15

Karamell sa for siden:

Vi måtte se fra sofaen. Storebror insisterte, lillebror gikk å la seg halvveis, men vi har det p opptak også.


#16

Malama sa for siden:

Mine barn er for små til å vite noe om dette, og jeg tror ikke det gjør noe... Det blir nok vår tur etterhvert...


#17

Blåklokke sa for siden:

Ja vi såg det (som alltid).

Er imponert over Sval og vi gleder oss til å høre mer av henne fremover :D


#18

mkj sa for siden:

Vi var også i Spektrum. Vi satt HØYT oppe og det var bratt, så jeg brukte en time på å 'lande' Klamret meg fast i setet og turte ikke klappe. Det ga seg heldigvis mot slutten. Bra show, selv om vi nok ikke skal sitte så høyt neste gang.


#19

Enhjørning sa for siden:

Vi satt her hjemme. Jeg synes nivået var høyere i fjor, fler veldig bra sangere og låter enn i år, men Sval var flink. Her heiet vi imidlertid på Seven Be.


#20

Hondacrv sa for siden:

Jeg led i stillhet i bakgrunnen, mens Far og Jenta var lett entusiastiske. Synes Alex er ei brølape uten like, og flere av deltakerne sang falskt. Noen var flinke. :negativ:


#21

Zulu sa for siden:

Ah, Seven Be ga meg en så god følelse. De minnet meg om det kreative, følelsesfylte og grenseløse som gjør at jeg er svak for tenåringer. :hjerter: Tenk så gøy de har hatt det i denne prosessen!


#22

Enhjørning sa for siden:

Ja! Og låta var kult komponert og arrangert også!


#23

Maverick sa for siden:

Jeg så noen glimt, og er fornøyd med at jeg ikke trengte mer enn det. :knegg: MGP Jr er et kjempeflott arrangement, men ikke noe jeg føler behov for å se.


#24

Zulu sa for siden:

Kult med jentekoringen til rappegutta, syntes jeg. :jupp:

Gosh, for en klønete setning. :rødme: Altså de tre jentene som koret når gutta rappet.


#25

Zulu sa for siden:

Men Svale var suave, jah? Jah? :hyper:


#26

Maverick sa for siden:

Jeg så bare noen korte glimt, altså. :sparke: For å se hvordan scenen var. Ha´kke peiling på hvem som er hvem, og så ikke et helt nummer.


#27

cora sa for siden:

Vi (storesøster, lillesøster og jeg) var i Spektrum for å heie på Kristin, og satt ganske langt foran. Jentene storkoste seg! Jeg blir litt rørt når deltakerne fremfører sanger de har komponert selv, og øvd så mye på. Det må ha vært en fenomenal opplevelse for dem!


#28

Sundae sa for siden:

Jeg var i Spektrum med storebror, og det var stor stas for ham. (Meg også, jeg ble ganske revet med...:sparke:). Det var en fin kveld for oss. Idag har han sett reprisen fjørti ganger og det blir nok noen ggr til, kjenner jeg ham rett. :nemlig:


#29

Gri sa for siden:

Var i spektrum med jentene. På plakaten sto det Heia Kristin! Eldstejenta vår på same skule som Kristin, og det var ingen tvil om at ho var favoritten nei. Kjekt at ho kom til superfinalen iallefall. Begge jenten (og mor også) kosa seg veldig. Minstejenta funderte nok litt over det med å vere i salen og at det var på tv samtidig, og eg trur ikkje ho heilt fatta det før ho såg reprise på tv dagen etter. Veldig stas å vere der, sjå alle dei flinke ungane/ungdommane og så syntens spesielt yngste at der var stas å sjå Margrethe på ordentlig.


#30

Tjorven sa for siden:

Snuppa var i Spektrum for 3. år på rad. Hun synes dette er skikkelig stas.

Jeg synes nrk er flinke til å lage dette til en musikkfest for barn. All honnør for det.


#31

Kanina sa for siden:

Kløver har begynt å planlegge MGPjr-karrieren nå, men hun er litt usikker på om hun skal gå for dans eller sang. :hmm: Vi sa at da får hun jammen begynne å trene/øve nå! :knegg: Men jeg synes det er veldig fint med et konsept som dette, som gir barn noe å drømme om litt nærere i tid enn "bli popstjerne" som voksen. :ja: En av deltakerne sa i introduksjonen sin at hun hadde drømt om dette siden hun var liten!


#32

Kirsebær sa for siden:

Vi var der sammen med IOA og jenta hennes. Poden var ikke helt i strålende form, men koste seg med musikk og show. Vi dro etter de ri låtene var framført. Så resten på TV fra hotellet.
Vi var der i fjor også, og skal dit mest sannsynlig hvert år fram til Poden ikke orker mer. :jupp:
Vi heiet på alle, men mest på hun bergensjenta som hadde sang nr 3. Husker ikke hva hun og sangen het. :knegG:


#33

-ea- sa for siden:

Jeg og Pip har også vært og sett dette i Spektrum en gang, da var vi i "fanklubben" til en av deltakerne og satt nesten helt fremst mot scenen. Det var noe helt annet å være der enn å bare se det på tv. Virkelig flott.

Jeg klarer ikke å skjønne hvorfor noen synes det er "så forferdelig" at de "må lide seg gjennom" denne kvelden på tv. Herlighet, det er for ungene og det er tusen ganger bedre enn pipestemmene på Disney, for eksempel.


#34

Kirsebær sa for siden:

Ti tusen ganger bedre enn pipestemmer og barne-TV. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.