Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stuffing

#1

Macky sa for siden:

noen som har oppskrift på en god stuffing som skal være på siden av ved kalkunen? vil at den skal inneholde bacon.


#2

Tjorven sa for siden:

Vi har laget en stuffing bestående av bacon, sopp, snøfrisk-ost og hvitløk. Den har blitt absurd god. Det skal noe krydder i også, men jeg husker ikke oppskriften akkurat nå. Den skal letes frem i løpet av morgendagen slik at vi får kjøpt alt.


#3

Macky sa for siden:

Er det den som står i prior sitt oppskrifthefte?



#5

Pasta sa for siden:

Hvordan serverer man egentlig stuffing? Tar man den ut før servering, eller "graver" man den ut etter hvert?


#6

Tjorven sa for siden:

Jepp, i utgangspunktet. Men vi har moderert den en del. Har du den oppskriften liggende? Da ville jeg satt pris på om du la den inn her.


#7

Tjorven sa for siden:

Vi serverer fuglen ferdig oppskåret og med stuffingen i en bolle ved siden av.


#8

Arona sa for siden:

Jeg foretrekker forøvrig også å steke stuffingen i en brødform ved siden av, synes den ellers får en litt emmen smak av fuglen, og sprø brødterninger og bacon forblir ikke sprøtt. sær




#11

Macky sa for siden:

Sopp og urtefyll

100 g bacon
250 g sjampinjong
2 ss hakket persille
4 ss snøfrisk med einebær (denne fant jeg ikke i noen butikk i år, så jeg kjøpte naturell, også knuser jeg litt einebær oppi den selv
2 fedd hvitløk
salt og pepper


#12

m^2 sa for siden:

Den er virkelig helt absurd god :hjerter:
Jeg pleier å bruke rømme siden jeg ikke makter snøfrisk, men det blir jo hipp som happ.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.