Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp! Hva gjør jeg med kastanjer?

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg skal lage Gordon Ramsays julemeny med rosenkål, pancetta og kastanjer. På tv ser hans kastanjer myke ut. Mannen var i butikken og kom hjem med noe som ligner på de kastanjene man finner ute om høsten. Det er vel de giftige hestekastanjene, så jeg håper det ikke er det. De er ikke helt harde, men de har et skall.

Hva skal jeg gjøre med dem?



#3

Hyacinth sa for siden:

Ingen? :undrer:


#4

Tangerine sa for siden:

Inn i ovnen og så vekk med skallet. Sier min England venninne. Hun har akkurat nå rosenkål, bacon og kastanjer i en stekepanne. Kalkuntilbehør. :)


#5

safran sa for siden:

Jeg ovnsbakte kastanjene på 225 grader i en halvtime. Jeg skar et kryss i toppen før jeg satte dem inn. Så skreller du dem.


#6

Tallulah sa for siden:

Spisekastanjene er ikke like glatte som hestekastanjene. Skjær et krisemøte i skallet, og grill dem i ovnen.


#7

safran sa for siden:

Krisemøte i skallet? :humre:


#8

Tallulah sa for siden:

:rofl: hersens iPhone. Jeg mente å komme med et tips likt ditt.


#9

safran sa for siden:

:knegg: Jeg lurte først på om jeg hadde gått glipp av et nytt uttrykk.


#10

Hyacinth sa for siden:

Takk. Det gjorde jeg nå. En av kastanjene var vidunderlig god. To andre var harde. De resterende var myglet. :mumle:


#11

Hyacinth sa for siden:

Ja, det er det jeg skulle hatt i morgen. Det blir hasselnøtter i stedet for kastanjer nå. Det sier Tina Nordstrøm at er godt, og jeg har prøvde det før. :knegg:


#12

safran sa for siden:

Så kjipt! De ville jeg returnert av prinsipp!


#13

Hyacinth sa for siden:

Jeg skal klage. Jeg er også temmelig prinsipiell på det området.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.