Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

SMS fra Arbeiderpartiet

#1

Guava sa for siden:

Mange av oss fikk SMS fra arbeiderpartiet i dag med denne teksten "Hei. Stortingsvalget blir jevnt. Du avgjør om Frp og Høyre fortsetter i regjering. Vil du ha et skifte? Skole og eldre fremfor skattekutt? Stem Arbeiderpartiet!"

Jeg ser at det er mange som reagerer sterkt i sosiale medier på at det ble sendt ut masse-SMS like før valglokalene åpnet.

AP hevder at det ikke er reklame, men valginformasjon, sannsynligvis fordi regelverk rundt utsendelse er ulikt for reklame og info.

Jeg reagerte på SMS fordi jeg har reservert meg mot telemarkedsføring. Sånn utenom det tenkte jeg ikke over saken før jeg så reaksjoner i sosiale medier.
Jeg synes dog det er litt rart å kalle den SMS-en info og ikke reklame.

Var det mange her som fikk SMS? Er det OK å sende ut sånn?


#2

løve70 sa for siden:

Jeg fikk :nemlig: Syntes det var litt rart, og for meg går det definitivt i kategorien reklame. Ikk noe å reagere sånn veldig på synes jeg da.


#3

007 sa for siden:

Både jeg og mannen fikk. Jeg ble litt småmuggen, jeg har aldri bedt om å få politisk "informasjon" på SMS. Jeg har heller aldri oppgitt nummeret mitt til Ap og tenker at dette kan tippe begge veier for partiet.
Jeg var veldig i tvil om hva jeg skulle stemme i år, og en slik SMS kunne vippet meg over på det andre partiet.


#4

Darth sa for siden:

Så lenge partiene får lov til å kjøpe adresselister og sende ut adressert partireklame - jeg har f.eks. fått fra FrP - så ser jeg ikke at sms er vesentlig annerledes.

Men, personlig synes jeg begge deler er like irriterende. Dvs. ikke så veldig irriterende, men får litt spam-følelsen.


#5

rine sa for siden:

Jeg har fått SMS, og synes det er urdelig, og ikke så lite desperat, gjort av AP. Jeg har egentlig aldri vært usikker på hvem jeg skulle stemme på, forhåndsstemt har jeg også gjort, så for meg bidrar ikke SMS-en til annet enn enda litt mer AP-himling.
Jeg synes SMS er hakket mer påtrengende enn brosjyrer som havner i søppelet sammen med Bohus-katalogen.


#6

Luftslottet sa for siden:

Mannen fikk, men ikke jeg.
Han ble irritert, og det ville jeg også blitt. At de sender til ham er dessuten ganske komisk, siden han ikke har stemmerett.


#7

Blå sa for siden:

Både mannen (som ikke har stemmerett) og jeg fikk. Jeg blir litt småsur og mener at det er unødvendig og lukter av desperasjon.

Jeg har forhåndsstemt og dette ville uansett ikke påvirket meg. Men jeg likte det ikke.


#8

noen sa for siden:

Jeg synes det var klønete. Samtidig blir jeg oppgitt over de som lar denne smsen være avgjørende for om de skal stemme på Ap eller ikke.


#9

Niobe sa for siden:

Jeg synes det lukter desperasjon lang vei.


#10

rine sa for siden:

noen: Det er sant, jeg er egentlig litt overrasket over at så mange ikke vet hva de skal stemme, eller er tilbøyelige til å la en SMS eller en blå ballong avgjøre? :gruble: Følger ikke folk med, eller hva handler det om?


#11

Anne C sa for siden:

Jeg skjønner ikke at man gidder å la seg hisse opp av dette. Jeg fikk SMSen, og lurte egentlig bare på hvor de hadde fått nummeret mitt fra. Jeg synes det er mindre greit å få folk på døra for eksempel. Den SMSen slettet jeg jo bare.


#12

Polyanna sa for siden:

Reklame-SMS tenker jeg ikke så mye om, det er reklame over alt hele tiden, men å påstå at det er "info" og ikke reklame er jo rent lureri!


#13

Anne C sa for siden:

Mannen fikk ikke SMS.


#14

Candy Darling sa for siden:

Jeg har ikke fått, og hadde blitt irritert hvis jeg hadde fått. Grunnen til at det ikke er ulovlig, er at det er markedsføringsloven som regulerer reklame på telefon, og politisk reklame er unntatt markedsføringsloven. Det er dermed ikke regulert i det hele tatt. Det betyr ikke at det er ønskelig eller velkomment - eller lurt. Jeg tror mange opplever SMS som spesielt invaderende.

Jeg hadde blokkert nr. hvis jeg hadde fått, uten at jeg vet om det hjelper.


#15

Katta sa for siden:

Jeg har fått reklame fra andre, men ikke ap. Jeg synes vel at innholdet på det som gjengis over er på nivå med annen info, og lurer jo litt på hvor dumme de tror folk er. Alle partier that is. Men når det er sagt lurer jeg jo på hvilke medierådgivere som tror folk responderer positivt på telefon/SMS.


#16

Guava sa for siden:

Tja det kan du si, men for enkelte er valget veldig vanskelig i år og kanskje står valget mellom to som man opplever står ganske likt. Hadde jeg hatt AP som en av to sånne like kandidater kunne jeg nok latt en sånn SMS bli det bittelille loddet på vektskålen.


#17

noen sa for siden:

Eller terningkast i TV-sendte debatter. Eller hvem som har mest karisma av partilederne.

Denne valgkampen synes jeg har vært et absolutt lavmål i media (både nettaviser osv. og SoMe). Viktige tema har blitt overskygget av om Erna har på belte i bussen og at Jonas har vaktmester på hytta. :sukk:


#18

polarjenta sa for siden:

Jeg har ikke fått, og hadde ikke reagert nevneverdig om jeg fikk.


#19

007 sa for siden:

Det handler om at man ikke er 100% enig med ett parti og er usikker på hvilke saker man vekter mest.
Spørsmålet ditt overrasker meg, jeg trodde du skjønte såpass.


#20

rine sa for siden:

Fullstendig enig.

007: Jeg tenker at det handler om hvorvidt man ønsker regjeringsskifte eller ikke, og at når man først vet svaret på det, har man ikke mange partier å velge mellom.


#21

Albertine sa for siden:

Jeg fikk, og slettet den med en gang uten å tenke så mye på den. Men da jeg leste om hvordan de hadde fått tak i numrene ble jeg litt :gruble: og fikk litt George Orwell-vibber.


#22

Mex sa for siden:

Jeg fikk og ble irritert. Dette virker mot sin hensikt, og en fullstendig klønete kampanje. Jeg syns denslags reklame er altfor invaderende i privatlivet.


#23

Minerva sa for siden:

Fikk SMS. Ble irritert. Synes AP/Støre fremstår som lite ydmyke, og på grensen til arrogante. Og lurer på hvem i AP som trodde at en slik kampanje var veldig schmart...?


#24

Maverick sa for siden:

Jeg har ikke fått, og hadde neppe reagert nevneverdig mye mer på det enn på adressert reklame i postkassa. Det var Høyre som kjørte fakturavarianten i Bærum, var det ikke?


#25

007 sa for siden:

Jeg kan fint leve med Høyre som regjeringsparti og Erna som statsminister. Men ikke FrP. Om de fortsetter i regjering så er det greit å vite at jeg ikke har stemt på dem. Da vil jeg heller ha regjeringsskifte.
Om H, V og KrF hadde gått sammen uten FrP er det mulig jeg hadde stemt annerledes. Jeg ligger et sted mellom tre partier, viser det seg.


#26

Anne C sa for siden:

Dere som ble irriterte, er det fordi det var Ap, eller at et politisk parti sendte en SMS?


#27

Appelsin sa for siden:

Jeg fikk. Har stemt. Kunne ikke brydd meg mindre, egentlig, uansett.


#28

Anne C sa for siden:

Jeg tenker som deg.


#29

Minerva sa for siden:

Mest fordi jeg har gjort en innsats for å ikke få reklame i postkassa og ikke bli oppringt, og så tar AP seg den friheten å sende reklame likevel, uten at jeg har gitt dem nummerert mitt. Jeg synes det er frekt. Og arrogant. Men det tar ikke fra meg nattesøvn akkurat. :knegg: Mer sånn himling. Og nå svarte jeg vel egentlig ikke på spørsmålet ditt.


#30

rine sa for siden:

Dere er begge "retorikk før politikk"-personer. Jeg fatter det ikke. :niks: Det kan da ikke være "samma det" om landet blir styrt borgerlig eller sosialistisk, vel? Sylvi Lishaug kan bli påkjørt av bussen i morgen for alt vi vet...


#31

Simone sa for siden:

Eg hadde blitt godt fornøgd med ei regjering som bestod av AP og Høyre. Samme for meg om det då var Erna eller Jonas som var statsminister.

Men det vil nok aldri skje ;)

Eg har ikkje fått SMS av AP, men dei kom og ringte på og ga meg ei rose.
Heilt greit for meg! Hadde nok ikkje blitt så provosert av SMS heller.


#32

-ea- sa for siden:

Fordi det var en reklame-sms, uansett om det hadde vært Høyre eller Rødt eller Adams matkasse som hadde sendt den.
Jeg syns ikke det var særlig smart å irritere folk på en søndag formiddag.

Det er annerledes med kommuner som har sendt ut sms og minnet folk på å stemme, som jeg har hørt at noen har gjort tidligere i uka. Det er generell info, tenker jeg, og "husk å stemme!" er vesentlig annerledes enn "husk å stemme på oss".

I Tromsø var det FrP.


#33

Mex sa for siden:

Dette. Fordi jeg oppfatter det som reklame. Og selv om de har lovligheten på sin side, så syns jeg ikke noe om det.


#34

Candy Darling sa for siden:

Fordi det er reklame uten en opt-in. Det er påtrengende og invaderende.


#35

Candy Darling sa for siden:

Jeg ble for øvrig også temmelig irritert på OBOS som sendte meg en SMS for å be meg si ja til å ta i mot reklame fra dem.


#36

Anne C sa for siden:

Jeg har alltid vært veldig mot rødt, men så synes jeg at Erna har gjort en ganske grei jobb som statsminister. Men jeg fikser ikke at FrP skal få skrike ut og holde på som de gjør, derfor stemmer jeg ikke på Erna eller noe av de som gjør at de som sitter nå blir sittende.


#37

millact sa for siden:

Jeg fikk ikke, men det spiller ingen rolle all den tid jeg allerede har stemt.



#39

Normy sa for siden:

Fikk ikke. Lurer på hvor Ap fikk numrene fra :hmm:


#40

rine sa for siden:

Det gir fremdeles ingen mening, gitt at det vi faktisk er med på å stemme over er hvilken politikk som skal styre landet de neste fire årene. En altfor viktig sak til at jeg noen gang ville drømt om å la bråkete enkeltpersoner i et parti med begrenset gjennomslagskraft få påvirke meg til å gå i en helt annen retning. :what:
Men- jeg registerer bare at jeg tenker ganske annerledes rundt politikk og valg enn en del andre, så du skal få slippe å forklare deg en gang til. :)


#41

Snippa sa for siden:

Jeg fikk ikke, mannen fikk.
Vi er begge enige om at det var en klønete og flau kampanje.
Begge stemmer på den røde siden.


#42

Anne C sa for siden:

For å si det sånn, jeg har ALDRI vært så i tvil om hva jeg skulle stemme som i år. Det var nesten så jeg vurderte å velge i blinde.


#43

Anita72 sa for siden:

Fikk SMS og irriterte meg litt over den. Litt fordi det var fra AP og litt over at jeg syns det er mer invaderende med reklame på sms enn i postkassa. Mest av alt syns jeg det virker litt desperat, men de ber nå i alle fall om en stemme til seg selv. Irriterer meg mer over sms fra fagforbundet;

" Hei, Anita72. Det går mot et utrolig jevnt valg i år. Vi i Fagforbundet kan avgjøre valget, men da må du gå og stemme - for mindre forskjeller og trygge arbeidsplasser.

Vennlig hilsen Fagforbundet"


#44

Sweetie sa for siden:

Jeg får masse spam-mail (e-post). Det er kjempeirriterende, det har ikke alltid vært sånn, men nå må vi bare leve med det.

Jeg får nesten ingen reklame-smser. Å få en var kjempeirriterende. Jeg håper reaksjonene på dette blir så kraftige at det ikke lønner seg å spamme på sms. Ellers vet jeg hvordan vi har det om noen år.


#45

Anne C sa for siden:

Jeg får litt reklame-SMS, så denne var liksom ikke så annerledes enn de andre. Bortsett fra innholdet. Men jeg leser jo ikke de SMSene jeg ikke vil lese, de sletter jeg bare.


#46

Guava sa for siden:

Jeg reagerte fordi jeg har reservert meg mot reklame og trodde før jeg leste litt mer at en slik SMS ikke regnes som reklame. En annen ting er at det er valgdag.

Hvilket parti som sendte ut er sånn sett irrelevant for min reaksjon (som ikke var veldig sterk egentlig). Jeg forventer dog mer av AP enn av for eks FrP og PDK.


#47

Lavender sa for siden:

Ikke i dag. Men fikk "personlig kort" av Erna Solberg for to år siden. Jeg er reservert der det kan reserveres.


#48

Millen sa for siden:

Jeg fikk og synes det lukter desperasjon lang vei. Om jeg var i tvil hadde den sms 'en vippet meg vekk fra AP.


#49

annemede sa for siden:

Jeg mistet totalt sansen for Jonas etter helikopterturene han hadde. SMS-en gjorde meg enda mer sikker på at Ap ikke er mitt parti i år.


#50

Lille meg sa for siden:

Jeg har ikke fått SMS, men jeg fikk en reklamebrosjyre fra Høyre for ei stund siden. Det ble jeg sur over, men også jeg fant ut at det er lovmessig innenfor. Så da må man jo bare akseptere det? Aner ikke hvorfor de har trukket ut meg og min adresse, men det er mulig de er på hugget i mitt område?

Et par uker senere kom det nemlig en ung, søt og hyggelig Høyre-mann på døra. Han var så sjarmerende og hyggelig, at selv om jeg sa det nok ble på den røde siden hos oss, så fikk jeg nesten lyst til å be ham inn på kaffe og kaker.

Hvorfor er ikke alle like hyggelige? :sukk:


#51

007 sa for siden:

Jeg blir dødsirritert av husbesøk, jeg synes det er utrolig invaderende. Og politikere som dytter på meg brosjyrer, roser og drops; jeg blir fly forbanna. Jeg klarer å innhente informasjon selv, takk.


#52

-ea- sa for siden:

Valgbrosjyrer i postkassa er helt vanlig å få når man står i sametingets valgmanntall. Nesten alle partier og lister som stiller til sametingsvalg sender ut valgreklame adressert. Dette er jeg vant til som har stått i valgmanntallet i snart tredve år. Det er likevel noe helt annet å få en sms rett inn på mobilen, synes jeg.


#53

Nenne sa for siden:

Jeg er helt enig med deg. Det finnes politikere jeg har lite til overs for, som jeg i år allikevel har vurdert å stemme på for totalitetens skyld.


#54

Nessie sa for siden:

Heller sms enn husbesøk og grenseløs pågående politikere i sentrum av byen :nikker:
Det er jeg såpass lei at jeg unngår det om jeg kan.

En sms slettes på 2 sekunder. Og så er den borte. Så slipper jeg ballonger, boller, blomster og alt annet ræl lever jeg fint med en sms. Men det er ikke nødvendig i en bra valg-greie. Tror ikke de vinner velgere på den måten. Men det gjør ikke partiprogram i posten heller. Jeg liker å oppsøke informasjon. Ikke bli påprakket.


#55

Pøblis sa for siden:

Jeg fatter ikke at man kan se på retorikken til Listhaug og slik som det siste utspillet til Tybring-Gjedde eller avisbrenningen til en sittende justisminister noe som ikke har med realpolitikken til regjeringen å gjøre. Byebye Venstre.

Og ja, jeg VET at en stemme til Venstre er en stemme til Venstre. Men når Venstre ønsker å støtte en ny regjeringen Solberg og Solberg er ytterst åpen for å regjere med FrP, vil jeg ikke stemme på dem, for da er jo en stemme til Venstre en stemme for fortsatt blåblått regjering. Sånn er det bare. Forøvrig syntes jeg ikke SMSen fra Ap var veldig irriterende, bare littt. Jeg liker ikke p bli oppsøkt sv reklame jeg ikke vil ha.


#56

Kanina sa for siden:

Jeg har ikke fått. Jeg får reklame-sns fra enkelte firmaer jeg har vært kunde hos, men det er det.
Jeg forundrer meg oppriktig over hva AP har tenkt?! Skjønte de virkelig ikke at dette ville komme negativt ut?


#57

nolo sa for siden:

Jeg har ikke fått, og tenner et lys i sympati med dem som har fått søndagen ødelagt av dette. :lys:


#58

Katta sa for siden:

Jeg synes det er veldig dumt om irritasjon over en SMS er nok til at folk endrer mening om hva de skal stemme.


#59

Gri sa for siden:

Eg har fått, og det gjorde meg ingenting, like lite som det adresserte postkortet eg fekk frå Høgre for ikkje lenge sidan.


#60

Anne C sa for siden:

Jeg stemmer på et parti hvis leder jeg ikke har sansen for. Og som ikke gir en ekstra stemme til de som sitter nå.


#61

løve70 sa for siden:

Det er jeg veldig enig med deg i :nemlig:, og nei jeg stemmer ikke AP.


#62

Maverick sa for siden:

:knegg:


#63

Anne C sa for siden:

:knegg:


#64

Pepper Lemon sa for siden:

Ikke særlig elegant. Men mer miljøvennlig enn de hersens papirflyersene, da.


#65

Strå sa for siden:

Både Høyre og FrP har gjort det samme tidligere. Det er fullt lovlig, siden du ikke kan reservere deg mot politisk valgmateriell. F.x. virker ikke "Reklame uønsket" på postkassa mot slikt.

Når det er sagt synes jeg det er klønete, jeg mener å huske at mange ble sure over FrP-SMSen sist gang. De kunne i det minste vasket mot reservasjonsregisteret.


#66

Strå sa for siden:

Jeg har vært med på husbesøk i flere valgkamper. Første gangen ble jeg nesten "truet" med. Det som forbauset meg og fortsatt gjør det, er at så himla mange synes det er hyggelig at et politisk parti ringer på døra og stikker en brosjyre og en rose i handa deres. Jeg har aldri blitt utsatt for det selv før i år, av Høyre. Og jeg syntes selv det var kjempehyggelig. Men jeg ble ikke vendt den stemmeveien da.


#67

Billa sa for siden:

Jeg er en sånn underdog-person, og synes egentlig bare synd på AP. Støre og AP har gått fra salat til salat, og har liksom ikke tatt NOEN gode kommunikasjonsvalg denne gangen.

Jeg lar meg egentlig ikke hisse opp, og jeg lot meg heller ikke hisse nevneverdig opp av flyers i postkassa eller besøk på døra. Jeg lar meg heller ikke vippe hverken slik eller sånn når jeg stemmer. Jeg VET hva jeg vil ha, og jeg vet også at hverken retorikk eller varme følelser kommer til å betale min pensjon eller barnebarnas barnehage. Det er det gjennomføringsevnen som gjør.


#68

Maverick sa for siden:

Hehe, ja, det tenkte jeg også på. "Dette burde MDG applaudere."


#69

Guttemammis sa for siden:

Enig.:nikker:


#70

rine sa for siden:

Akkurat det synes jeg er supert! :knegg:


#71

Maverick sa for siden:

Når gjorde FrP det? (Trenger link. Har FrP-slektning på Face...)


#72

Pelle sa for siden:

Fikk sms og ble småirritert, siden jeg har reservert meg. Men ikke mer enn da jeg fikk brev fra Høyre i forrige uke. Like teit, og jeg oppfatter begge deler som reklame selv om de er unntatt.


#73

Pebbles sa for siden:

Politisk reklame i postkassa eller politisk reklame på sms - same same, for meg.

Jeg blir aller mest imponert over overskuddet til folk som går til media for sånt. Et sånt overskudd ønsker jeg meg!


#74

Katta sa for siden:

Det som irriterer meg mest er faktisk innpåslitne politikere i byen. :knegg: Men det er jo bare sånn det er.


#75

Nessie sa for siden:

Meg og. :sparke:


#76

Guava sa for siden:

Jeg har ikke inntrykk av at folk har gjort noe særlig annet enn å skrive i sosiale medier om det. De har ikke lagt mer på sprang til media enn alle dem som skriver i sosiale medier om hvor lite de klarer å hisse seg opp over denne saken.


#77

Benzo sa for siden:

Fikk SMS og ble irritert.


#78

Koma sa for siden:

Har ikke fått SMS, og det ville uansett ikke påvirket mitt valg. Jeg er helt sikker på at jeg ønsker nye 4 år med Erna :riktig:


#79

Pebbles sa for siden:

Folk har tatt seg bryet med å ringe VG. :nemlig:


#80

rine sa for siden:

Kan vel hende noen i VG selv har fått SMS? Ikke at det forundrer meg at det finnes folk som tar seg bryet med å ringe VG for slike ting, ikke i det hele tatt. :hehehe.


#81

Drømmedama sa for siden:

Ja! Skikkelig ille! Også i verdens rikeste land og alt! Jeg kjenner jeg faktisk blir litt irritert og småfornærmet jeg også. Fordi jeg IKKE har fått noen SMS fra noe politisk parti. Er liksom ikke stemmen min bra nok, eller? Hvorfor får dere og ikke jeg?
Jeg har uansett bestemt meg for hva jeg skal stemme i morgen, og en sms hadde ikke betydd noe. Ville forresten ikke blitt det spor irritert eller opprørt over en partipolitisk sms rett før valget.


#82

Billa sa for siden:

Jeg har heller ikke fått, men siden jeg har en arbeidsgiver som betaler telefonen min (skattepliktig fordel), står den ikke oppført på meg som privatperson.


#83

Guava sa for siden:

Krever det masse overskudd?

Jeg har laget tråd på Fp og veggen min på Facebook er nå full av innlegg hvor folk hisser seg opp over dem som hisser seg opp over denne saken.

Jeg tror kanskje det hadde krevd mindre overskudd å ringe vg gitt. I alle fall færre tastetrykk.


#84

rine sa for siden:

Vi kan vel i alle fall slå fast, en gang for alle, at vi, folk flest, ikke har mye å sutre over i dette landet. :nemlig:


#85

Pebbles sa for siden:

Omg - skulle bare være litt morsom, da vet du!

For meg ville det definitivt krevd overskudd å ringe en avisredasksjon - det har jeg aldri gjort for langt mer graverende saker, og jeg ville ikke drømt om å gjøre det for noe så intetsigende som dette.

Men en ting er sikkert - det ville tatt meg mindre tid en å skrive tre ganger i denne tråden.


#86

rine sa for siden:

Må man ringe avisredaksjoner nåtildags? Jeg for min del skriver epost eller på avisens fb-side. Og jeg tar som regel kontakt med en redaksjon en gang i uka. :nemlig:

Neida, har faktisk til gode å gjøre akkurat det. Når jeg blir pensjonist, derimot...:barevent:


#87

Strå sa for siden:

I 2009. Og som FrP-fyren sier: Lærte de ikke av vår feil.


#88

Guava sa for siden:

Det blir tider det!


#89

Novla sa for siden:

Jeg fikk, og ble kun småirritert. Derimot ble jeg møkksur over buffen jeg fikk fra Høyre, først og fremst fordi det er så utrolig lite miljøvennlig med noe som sikkert halvparten av mottagerne behandlet som meg - rett i søpla. :sur:


#90

Billa sa for siden:

Wow, da er du konsekvent altså. Her bruker ungene buff gjennom hele vinteren, og om det så sto Senterpartiet på den, hadde den blitt brukt :)


#91

Guava sa for siden:

Jeg fikk grillmat og saft av AP og twist og kaffe fra SP.
Sånt liker jeg!

Buffer og ballonger trenger jeg ikke.


#92

Pebbles sa for siden:

Det er bare jeg som avslører meg som gamlis når jeg automatisk tenker at "å ta kontakt med avisen" = å løfte telefonrøret og ringe. :nemlig:


#93

Lenam sa for siden:

Kunne ikke brydd meg mindre om den smsen. At folk klarer å bli krenket og føle seg invadert er for meg en gåte.


#94

Charlie sa for siden:

Det har gått ut sms fra Venstre også i dag, sies det. Og fremdeles er jeg åpenbart i FrP og Høyres målgruppe for sponsede innlegg på SoMe (særlig FrP. Bruker de det mer, eller er det noe FrP-aktig i brukerprofilen min? :knegg: )

Herregud så godt vi har det her i landet når en sms er det som får folk til å tilte. :himle:


#95

Madicken sa for siden:

Jeg fikk ikke, men hadde heller ikke fått dagen ødelagt om jeg fikk. Jeg hadde himlet litt, mens jeg knasket videre på det ekstra dropset jeg tok fra det andre partiet.


#96

Simone sa for siden:

Telefonrøret? Har du telefonrør, altså? Då er du nok litt gamlis, ja :knegg:


#97

Magica sa for siden:

Dette!

#98

Input sa for siden:

Jeg hadde ikke latt mitt barn gå med klær/utstyr som reklamerer for politisk parti, selv ikke det partiet jeg er medlem av selv. Selvfølgelig helt annerledes når han blir stor nok til å vite hva det dreier seg om og velger "partitilhørighet" selv.

Jeg er helt enig. Jeg har en ekstremt lav terskel for å føle meg invadert, men av en sms?? :gal:


#99

Kanina sa for siden:

Det har jo ingenting med krenkelse å gjøre. Folk blir irriterte over reklame på sms, fordi sms føles mer privat enn e-post og postkassebrosjyrer. Hadde jeg fått reklame fra elkjøp på sms, hadde jeg blitt sur også, og kanskje unngått å handle der. Da er det veldig rart at partier velger å gjøre det sånn. Folk burde ideelt sett bestemme seg for hva de vil stemme på av helt andre grunner enn irritasjon over reklame, men hvis man er på vippen kan slikt som dette gjøre utslaget. Det får ap til å fremstå som et arrogant parti som dessuten mangler profesjonalitet. Det kan påvirke hva man tenker om partiet som helhet. Eller det kan få folk til å bli sittende hjemme i stedet for å stemme.


#100

Pebbles sa for siden:

Jeg har ikke det - var bare for å understreke kommunikasjonsformen fra en fordums tid. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.