Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[Inspirasjon] Restefest i kjøleskapet

#1

Fløyel sa for siden:

Jeg tror ikke jeg er alene om å ha matvarer som snart går ut på dato i kjøleskapet nå etter jul - derav inspirasjonstråd.

Skriv opp hva du har - så håper jeg der kommer noen gode ideer.

Kefir, egg og fløte ble til sveler her, det ble MYE sveler, men heller det enn sur fløte.

Jeg har fremdeles 7,5 dl fløte igjen - kan man lage noe middagsrett med såpass mye fløte?

Vanskelig å være kreativ når man er matlei.


#2

Millen sa for siden:

kakao med krem til kveldsmat?#4

millact sa for siden:

Vi hadde en kjøttpølse, andre pølser og masse poteter igjen fra nyttårsaften. Det ble stekte pølser og poteter til middag i dag. Rester av pavlova til dessert.


#5

Lavender sa for siden:

Fløte kan fryses og brukes i varme middager tint. 7,5 dl er mye, rekker både til reinskavgryte med creme fraishe og pavlova med vaniljekrem.
Vi har hatt spagetti med diverse kjøttrester.


#6

Acino sa for siden:

Hadde halv sitron, to kartonger fløte, baconterninger som trua med å flytte ut. Sammen med løk(hadde fra før), fersk sjampinjong og hvitløk/salt/pepper ble det en ok middag servert med fersk pasta. Ja, altså, den ene kartongen med fløte la jeg i fryseren til noe en annen gang.

Har mange gamle egg og en del ferske pluss røykt laks vi ikke fikk påbegynt som tenkt i jula. Da blir det røykt laks, eggerøre, ferskt brød og grønt i morgen. De gamle eggene og noe melk som egentlig går ut på dato i dag skal bli til pannekaker dagen etter det igjen.

Har laget middagsliste for kommende to uker uten å trenge kjøpe hovedingrediensen/protein. Det sier litt om beholdningen i fryser, kjøleskap og skap. Passer utmerket da det blir trangere økonomisk fremover. :)


#7

Malama sa for siden:

Jeg HAR desverre sur følte, dato 23.12 som ikke ble brukt. En halv liter :(


#8

ingling sa for siden:

God idé! Her brukte jeg siste skvett matfløte og litt Mozarella på ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker i dag. Vi har ikke all verdens julerester, men litt blir det jo alltids. Har også en brie, noe bare jeg spiser, som ikke matcher helt med intensjoner om sunnere mat. :sparke: Ellers har vi begynt på innhold i fryseren her nå, så dagens middag var utelukkende ting fra fryser, skap og kjøleskap. Kjekt å få brukt ting!


#9

frukt sa for siden:

Det er godt i vafler.


#10

Malama sa for siden:

JEg kan forøvrig meddele at kalkun brukt til taco ("det burde da vel gå greit vel?) smakte som om den var laget av fisk. Torsk. Noe slett ikke alle satte pris på. Men så har vi det minste ikke rester av kalkunfilet da.


#11

millact sa for siden:

Vi skal bruke middager fra fryseren i januar. Det ligger mer enn jeg tror der.


#12

ingling sa for siden:

Er du sikker på at den er sur? Luktet på? Kan i hvert fall brukes i vafler, lapper etc.

Menneh... Grønne fingre? :grubler:


#13

løve70 sa for siden:

Jeg lagde curry suppe av kalkunfilet og appelsin/chili-saus i dag (med masse grønsaker oppi).


#14

My sa for siden:

Her havnet melk og andre matvarer som kom til å gå ut på dato i løpet av dagene vi var bortreist i "gratiskjøleskapet" som er plassert ut i bydelen. Tror det forsvant også. Så vi har ikke så mye rester.

Så det er en mulighet hvis man har lignende ordninger i nærområdet, hvis man vil unngå å kaste fullt spiselige matvarer man innser at man ikke får brukt innen utløpsdatoen.

Her blir det ellers fort pizza av restene. Men kanskje ikke av surkål eller pinnekjøtt da. :knegg:


#15

Pamina sa for siden:

Vi kjører restepizza i dag, det er kalkunpizza med ananas og bbcsaus.


#16

Tallulah sa for siden:

Jeg syns også det er vanskelig å bruke opp feite melkeprodukter. Vi bruker utrolig lite av det, og ingen av oss liker det særlig godt. Jeg greide p bruke inn en del matfløte i en nyttårskake, men nå har jeg 7 dl. kulturmelk jeg må ta knekken på.

Litt blir rislapper til kvelds sammen med ristester.

Hva gjør jeg med et beger indisk saus, mon tro?


#17

veobra sa for siden:

Jeg synes kalkunrester passer fint i en frikase. Da får jeg brukt grønnsaker og fløte også. Mulig det ikke er fløte i den gryta egentlig, men det passer godt til.

Jeg må spise en del sild fremover. Må huske på det, jeg liker det i begrensede mengder.

Kan resten av edameren brukes til noe? Smelter den?


#18

Tallulah sa for siden:

Edamer er feit ost og smelter lett. :nikker: Ostesmørbrød?


#19

Myria sa for siden:

Fløte ville jeg heller fordelt i mindre poser/bokser og fryst ned framfor å finne på noe akkurat nå. Fryst fløte kan ikke piskes til krem, men du kan bruke den i gryteretter, sauser, vafler og alt mulig annet rart.


#20

Pøblis sa for siden:

Jeg kokte kraft på kalkunskroget, tilsatte alt jeg hadde av halvdøde grønnsaker fra kjøleskapet, en skvett fløte som gikk ut i går, brukte stavmikser på det hele, dumpet en pose fullkornsris og kalkunkjøttrester oppi - supergod suppe! :ja: Vi hadde middag i går, og har to porsjoner til i fryseren.


#21

veobra sa for siden:

Det betyr at det halvtørre brødet også blir brukt opp. Det blir kveldsmaten i dag.


#22

Lyppa sa for siden:

Her ble det fruktsalat til kveldsmat nettopp. Kjekt å bruke opp det som finnes i kjøleskapet.
Fryse fløte var et lurt tips, går vel fint selv om den gikk ut på dato i går?


#23

veobra sa for siden:

Jeg hadde frosset den fløten selv om zen gikk ut i går. Den er like fersk og fin hvis den har vært kjølig hele tiden.


#24

Myria sa for siden:

Jeg synes oppvarmet kalkun smaker fælt (så alt av supper, gryteretter og lignende med kalkunrester utgår) så vi sliter med å bruke opp kalkunrester. Laget kalkun-club sandwich i dag, det ble godt i allefall.

Og så lurer jeg litt på hvorfor denne tråden ligger under Grønne Fingre. :fnise:


#25

millact sa for siden:

Kulturmelk er godt i sjokoladekake. Kaken kan du fryse, så har du til senere.


#26

Dragen sa for siden:

Jeg har laget en ekstra porsjon waldorfsalat i dag, og servert med kyllingfilet (som hadde vært i leirgryte sammen med sitron, olje, krydder, løk og hvitløk).

Resten av stangsellerien og de andre grønnsakene skal spises med dip.

Jeg har en kartong havrefløte, den går i vaffelrøren til helgen, tenker jeg.


#27

Pamina sa for siden:

Kulturmelken lager du raita av og så lager du en indisk gryte med sausen du har igjen.


#28

Fløyel sa for siden:

Tok litt av fløten og fordelte den i en isbit-form - takk for tips!


#29

Cuyahoga sa for siden:

Jeg bruker melkeproduktrester av nesten alle slag i vafler. (Men vi er seks i familien, og serverer gjerne vafler til en liten flokk av barnas venner, så det går nok større kvanta vaffelrøre hos oss enn mange andre. :knegg:)

I morgen skal jeg spise omelett med kalkun, poteter og rosenkål. :fnise:#31

IOA sa for siden:

Jeg hadde woket rosenkål med bacon til lunsj i dag. Middagen ble bolognese med alle slitne grønnsaker fra kjøleskapet i tomatsausen, og kjøttdeig og kokte linser fra fryseren. Kidsa får det samme i morgen (rester), jeg fant en porsjon steinbitwok i fryseren.

Kulturmelk hadde blitt vafler eller amerikanske pannekaker. Går fint å fryse ferdig stekt, og varmes opp igjen når de skal spises.


#32

Tallulah sa for siden:

Nei, det st vi bare er tre vanskeliggjør det noen ganger, syns jeg. Å bake en sjokoladekake å ha i fryseren blir nesten too much, for det er jo så lite vi kan spise av den.

Det var en god idé. Da blir jeg kvitt litt mer av den.


#33

apan sa for siden:

Vi hadde laks med diverse grønnsaker i dag. I morgen blir det Pasta carbonara - har egg, creme fraiche, mye ost og en del bacon. Torsdag tar vi noe med couscous - lillesøster er da borte (hun kan ikke spise couscous). Ellers lagde jeg havrelapper til kveldsmat i dag og fikk brukt opp gammel skummet melk, gammel h-melk og en del egg.


#34

Maverick sa for siden:

Fin tråd!

Hva tror vi om pinnekjøtt i jordskokksuppe? :gruble:


#35

Lavender sa for siden:

Edamer og annen hvitost kan rives og fryses. Vi fryser i porsjonspakker til pizza og lasagne.


#36

polarjenta sa for siden:

Vi er også bare tre, og de gangene vi har sjokoladekake så deler jeg den opp i biter, så er det enklere å ta opp bare de vi trenger.
#39

Maverick sa for siden:

Lurt! Hvor lenge holder det i fryseren?


#40

Tallulah sa for siden:

Ja, det hender at jeg gjør det altså. Men noen ganger føler jeg at restene bare genererer mer rester som tar enda større plass i fryseren. :knegg:


#41

polarjenta sa for siden:

Ja, altså det er ikke sånn at jeg baker så veldig ofte, som regel er det jo en anledning til at jeg gjør det, og da er det greit å fryse restene.


#42

Cuyahoga sa for siden:

Kan du ikke slippe tenåringssønnen og kompisene løs på sjokoladekaka? :knegg:


#43

Tallulah sa for siden:

Jo, jeg kan det. Men protestanten i meg syns det er for ille å bake en sjokoladekake av en kulturmelkerest uten noen anledning og bare la dem spise den, liksom. :latter:

Men jeg skal vurdere det om det er mer igjen etter kveldens lapper og torsdagens raita. :knegg:


#44

Malama sa for siden:

Den er åpnet og tatt en liten skvett av før jul og luktet ikke helt fristende neste gang jeg skulle bruke den, så den er vurdert som sur og var tiltenkt vafler eller noe sånn ja, men redd den har antatt en konsistens som ikke gjør det så fristende. Glemt av den i ei jul preget av omgangssyke (derav at det ikke ble laget det som skulle med den)


#45

Cuyahoga sa for siden:

Joda, jeg ser den. :nikker:

Her liker 05-jenta og venninnene å bake, og selv om jeg ofte sier nei til baking på hverdager «bare fordi», så hender det jo de får lov også. Men det er kanskje ikke så mange sånne egne initiativ blant gutter på samme alder?


#46

Tallulah sa for siden:

Ikke fra min, i allefall. :humre: Jeg kan kanskje så ideen hos ham? Han er dessverre/heldigvis (alt ettersom hvilke rester jeg skulle ha spist opp) ikke noe særlig av en slikkmunn, så jeg tror han syns det er for pesete å bake, bare for å få seg noe søtt. :knegg:


#47

Fløyel sa for siden:

Litt usikker på jordskokk suppe, hva med betasuppe?


#48

Lavender sa for siden:

Har ikke lest eller testet holdbarhet, men vet at osten er god etter ca 16 uker.


#49

millact sa for siden:

Du kan jo dele opp kaken og fryse i porsjoner.


#50

Maverick sa for siden:

Men jeg har masse jordskokker. :knegg:


#51

Tallulah sa for siden:

Jada, det hender jeg gjør det altså, men som regel fordi jeg først har bakt til noe. Det sitter liksom litt langt inne og bare bake for å fryse ned. Jeg vet, det er jo en litt teit tanke. Vi spiser bare kake tre ganger i året, kanskje. Til hver sin bursdag. :nikker:

Men melka ble jo kjøpt inn til kake til å begynne med, så det er absolutt et godt forslag altså. Jeg lover at det blir kake om det er mer igjen til helga. :nemlig:


#52

apan sa for siden:

Bak en kake og ta den med på jobb. Du får brukt opp restene, slipper spise kaka selv og folk blir glade på jobb. Vinn vinn !


#53

millact sa for siden:

Godt forslag!

Jeg sjekket kjøleskapet for litt siden, inspirert av tråden. Lite rester der. Vi er også bare tre, og jeg handlet ikke inn allverdens til jul siden jeg vet det ikke blir spist. Men vi har nok syv-åtte pinnekjøttmiddager i fryseren etter jul og nyttår. Får bli middager i vinter.


#54

Novla sa for siden:

Det synes jeg høres godt ut; jordskokk er jo litt søtlig, så jeg tenker det blir en fin kontrast til salt pinnekjøtt.


#55

Tjorven sa for siden:

I dag blir det en variasjon av club sandwich til middag. Rester av kalkun, bacon og fryktelig mye potet. Rømme brukes til å lage dressing med hvitløk, salt og pepper. Potetene stekes i ovnen i båter.


#56

Tjorven sa for siden:

Jordskokkpuré er i hvert fall veldig godt, og kan brukes til alle former for salt kjøtt. Du har ikke rester av pinnekjøtt liggende?


#57

My sa for siden:

Fordelen med å ha unger i barneidretten. Det er alltid bruk for kake til kiosksalg på ett eller annet arrangement. :knegg:

#58

IOA sa for siden:

Inspirert av denne tråden lagde jeg havrelapper i går kveld, som ble spist til frokost i dag.


#59

Tallulah sa for siden:

Forresten: grønnkål. jeg har en DIGER poser av det i fryseren og pleier å slenge en liten neve av det i supper. Men det er virkelig begrenset hvor mye jeg får brukt. Det funker ikke til chips fordi det er frosset og knust.

Kreative forslag utover en neve i suppe og i ulike gryter?


#60

Myria sa for siden:

Grønnkålsmoothie, kremet eller smørdampet som tilbehør til middagen eller grønnkålpannekaker?


#61

Tallulah sa for siden:

Gode tips! Det smaker jo ikke veldig mye av det, sånn egentlig.

I helgen skal jeg forresten lage ramen med ribberester som er skåret i skiver og frosset, kyllingkraft kokt på skroget til kyllingsupperestene, og oppi der kan det også være litt grønnkålstøv tenker jeg. En av disse ramenoppskriftene, f.eks. :slurp:


#62

Harriet Vane sa for siden:

Sprøstekt på toppen, ja, knallbra!

Dessuten kan jeg anbefale pinnekjøtt i taco. Bruk potetlompe, stekte søtpotetterninger, tyttebær og rømme. Brokkoli eller rosenkål blir perfekt i. Knallgodt!


#63

apan sa for siden:

Hjemme med sykt barn og har ryddet i osterestene, ostesmørbrød til lunsj. Nå rydder jeg i sjokolade- og kakerestene. Kanskje ikke fullt så nødvendig :sukk: .


#64

veobra sa for siden:

Vi har marsipan og nougat. Jeg burde ikke rydde i det. :sparke: Kan det brukes i kaker eller noe annet, dessert? Det er sikkert bedre å lage noe som mange spiser enn at jeg momser i meg alt.


#65

Arran sa for siden:

Her ble det laget grønnsakslasagne i går med ymse slitne grønnsaker og tomatsaus med rester av edamer og fløte som var rett over dato. Ble veldig god, og restene av den er middag i dag. Resterester :)


#66

Malama sa for siden:

Tilsett sjokolade og gele så kan du lage toika. :-)

Og momse i deg det :-)


#67

frukt sa for siden:

Det er flere kaker som skal ha marsipan i. Ikke at jeg kan hoste opp enn oppskrift sånn på stående fot.
Men marsipan holder vel nesten evig? Hadde spart den til påske. :D


#68

IzziCreo sa for siden:

Tips til hva jeg kan gjøre med en halv juleskinke?

Vil tipse dere om laktosefri kremfløte til tider hvor man egentlig ikke har eksakt mengdebehov til fløte. Den har lang holdbarhet, og smaker det samme som ordinær kremfløte :nikker:


#69

Acino sa for siden:

Ostesmørbrød?
Pytt i panne?
Omelett?
Kald i skiver med eggerøre, godt brød og noe grønt?
Varme i folie i ovnen og ha poteter, tomatsaus (søt type, kraft med tomatpure og ikke slik man har på pizzaen) poteter og grønnsaker. Passer ekstra godt med kålrabi, rosenkål og slikt.

Fikk fulgt planen i dag også. Og i morgen blir det definitivt planen siden ungene har invitert en hver hjem etter skolen. Skal få brukt egg, melk og bacon til pannekaker.


#70

Einhyrningur sa for siden:

Fløten gikk til carbonara, bananene i en banankake og nå koker jeg appelsinmarmelade av appelsin -og sitronrestene.


#71

Acino sa for siden:

Har fulgt planen tre dager på rad, slettes ikke verst. I morgen skal jeg få brukt kålrabi, gulerøtter, poteter og rest av pinnekjøtt (ferdig rensket i biter i fryseren). Tilsetter litteratur julemør (også i fryseren) og purre. Hjemmebakte rundstykker i fra fryseren til.


#72

Nextlife sa for siden:

Jeg hadde noen poteter igjen etter nyttårsmiddagen og fant ut at jeg skulle lage potetlefser av de. Det ble en utrolig vanskelig deig å jobbe med, og jeg holdt sikkert på en time for 8 lefser
Oppskriften jeg benytter til vanlig skal ha varme poteter i, men disse var jo kalde, så det ble nok for lite stivelse.
Men de ble kjempegode, da. Mannen spiste med smør og sirup (urk) og jeg hadde salat og lammerull på.


#73

Blåbær sa for siden:

Rester av pinnekjøtt med sjy, julepølse, poteter og kålrotstappe i pannen med en pose frossen lapskausbl. Nydelig lapskaus!


#74

Pamina sa for siden:

Vi hadde noen scampi og noen kjøttboller i tomatsaus, det ble godt sammen med pastaskruer.


#75

Maverick sa for siden:

Rester av juleskinke ble utmerket lavinnsatsmiddag sammen med eggerøre med edamerost i! :trøtt:


#76

Fløyel sa for siden:

I dag ble det restepizza. Spekemat med hvit pizzasaus og balsamico marinerte tomater, tomatene ble servert vedsiden av. Familien var skeptisk, men den gikk med og folket syntes det var godt!


#77

millact sa for siden:

Pinnekjøtt i morgen, frosset ned, fra jul-eller nyttårsaften.


#78

IOA sa for siden:

Pasta med laks og brokkoli i dag. Pastaen ble blandet med en rest creme fraiche som gikk ut på dato i desember en gang. Vi lever enda! Pastarestene ble til utgangspunktet for en lunsjsalat i morgen, med bacon, paprika og tomat. Og kanskje avokado, hvis den har modnet over natta. Den ligger på benken mellom to epler.


#79

Pasta sa for siden:

En pakke kulturmelk ble sjokoladekake og havrekjeks.


#80

Tallulah sa for siden:

Har du oppskrift på de havrekjeksene? Fremdeles ikke kvitt min kulturmelk. :knegg:

Vi har frysermiddag i dag, men egentlig ikke restemat. Jeg kaffe stor porsjon for å fryse ned: deilig kyllingsuppe med dumplings. En kylling har nå blitt 2-3 suppemiddager, og 4 liter kraft.


#81

Nextlife sa for siden:

Jeg plukket frem alle tacokjøtteigrester (var nok 4-5 små bokser) og kokte med hermetisk tomat, løk, paprika og mais og rullet i tacolefser. Gratinerte med litt osterester på toppen. I salaten som fulgte var det både mandariner og mandler fra jul.


#82

Harriet Vane sa for siden:

Min mor har insistert på å sende meg ti kilo julekaker. Hva gjør jeg med dem?vi har spist de 15 kakene vi hadde lyst på.


#83

Mikkeline sa for siden:

Setter dem ut på jobb? Utrolig hva som får ben å gå på i våre fellesarealer.:D


#84

GinaK sa for siden:

Jeg har med vilje sørget for rester etter kalkunmiddag så vi har spist gryte med deilig saus som er spedd opp litt med kalkunbiter, erter og gulrøtter oppi. Og så skar jeg potetene i skiver og stekte i panna. Deilig restemiddag.
På onsdagen ble resten av potetene brukt til potetmos og da ble det hjemmelagde fiskepinnner av seiblokk så da fikk jeg brukt litt av brødskalkene også.
Har ikke noe mer rester.
Utenom julekaker her også. Men vi liker å ha litt å momse på. :o

Hadde også igjen en fløteboks og den ble brukt til å lage oreokake i går kveld for jeg har lovet å gi bort kaken til en 80åring i dag.


#85

Cuyahoga sa for siden:

Ja, jobb. Alt går ned hos godt voksne mannlige ingeniører, er min erfaring.#87

Myria sa for siden:

Vi har også en god del julekaker igjen, men det er helt greit. Det blir spist opp, særlig når vi har gjester og det er ikke alle sortene som er typiske julekaker uansett (pikekyss, shortbread osv). Storebror hadde venner med hjem etter skolen i går så da forsvant de fleste pepperkakene i allefall.


#88

Tallulah sa for siden:

Knis. Er det tørre kaker? Kan du i såfall knuse dem til smuler, fryse og bruke i ulike desserter utover våren? Ostekakebunn, varianter av tilslørte bondepiker, dryss på is, dryss på kakeglasur?


#89

GinaK sa for siden:

Det går vel an å bruke tørre kaker til bunn i ostekake?
Jeg har sett på ostekake med pepperkakebunn på Detsøteliv men har aldri laget.
Mamma har bursdag neste helg så kanskje jeg skal prøve det med de tørre kakene vi har igjen.


#90

Pasta sa for siden:

Jeg elsker disse, men de er ikke for dem som ønsker å leve sunt.
250 g smør smeltes og avkjøles
500 g havregryn og
250 g sukker
Blandes i smøret
2 kopper surmelk tilsettes

La stå til det blir kaldt

500 g hvetemel og
2 ss hornsalt blandes og røres inn

Kjevle leiver og stikk ut kjeks.

185 grader i ca 15 minutter


#91

Fløyel sa for siden:

I dag går jeg løs på fryseren. Tapas lignende tror jeg det blir. Minivårruller, kyllingspid, chillichees m.m


#92

millact sa for siden:

Rester av melk, utgått soyafløte og egg ble brukt til grove vafler til lunsj.


#93

Maverick sa for siden:

I dag fikk jeg puttet masse grønnsaksrester og litt appelsin- og sitronrester i en römertopf sammen med kyllingfilet, det blir digg! (Håper jeg. :knegg: )


#94

My sa for siden:

:nemlig:

I dag får jeg brukt opp siste pakke med medisterkaker. Blir traust og tradisjonelt, med poteter, brun saus og erterstuing.

Har ikke mye rester igjen her heller, men har en fløtepakke jeg må finne et bruksområde for. Og noen pakker med ferdiggrøt fra fjordland som jeg er usikker på om vi får spist før utløpsdatoen. Mulig den også havner i gratiskjøleskapet. Eller kan den også fryses?

Jeg bakte ikke store mengder i år, så vi klarte faktisk å bli kvitt det meste av julekaker i løpet av jula. Vi har bare igjen en del pepperkaker, blant annet ruinene av huset. Det står bare framme i en boks på kjøkkenbenken, og forsvinner bit for bit, etterhvert som familiens yngre medlemmer passerer fram og tilbake i løpet av dagen.


#95

Tallulah sa for siden:

Jeg har masse kokt spaghetti, og vurderer å lage jødisk noodle kugel. Spagettikake, rett og slett. Eller går det å mose spaghetti og rulle ut og steke lomper av?


#96

Harriet Vane sa for siden:

Vi juset overliggerne: klementiner, gulrot, epler og ingefær.


#97

GinaK sa for siden:

Her ble det restemiddag med medisterkaker delt i 4 som kjøttboller, Pastaskruer og spagettisaus. Kjapt og godt.


#98

polarjenta sa for siden:

Eneste restene her er litt fenalår og spekeskinke, den eneste som spiser det er storebror, så det får han ta seg av. Jeg var flink og handlet lite inn til jul. Ungene fikk ønske seg et pålegg hver, og så hadde vi ost og egg i tillegg.


#99

Charlie sa for siden:

Kjøpte pizzabunn i resteskapet i butikken, hadde på resten av en åpnet boks tomatpuré, noen ss salsa og rømme som var igjen etter taco, revet ost ditto og tok opp en Too good to go pakke med Juleskinke med sennep og honning (påleggsskinke) som ble skåret opp og lagt på pizzaen. Halvparten av pizzaen til kvelds, en haug biter i matpakker og storesøs tok resten etter skolen.

Kjøpte en Too good to go hos bakeren ( det er alltid minst to brød i fra den bakeren), skar opp brødet vi ikke trengte og frøs det ned, og fikk Bingo! I dag fordi de hadde lagt ved en kakestang (pistasjfyll). Aldri skjedd før, så i dag ble det dessert.


#100

Acino sa for siden:

Skulle ta kjøttkaker fra fryseren på søndag, slike kjøpt på nedsatt pris pga kort holdbarhet. De viste seg hadde gått av seg selv dessverre. Fant heldigvis ut av det før de kom oppi den gode hjemmelagde sausen. Eneste backup var kjøttpølser så sa ble det pølse i brun saus med mandelpoteter (julerester), gulerøtter og ertestuing.
Rester i går.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.