Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er «uekte» på deg?

#1

Einhyrningur sa for siden:

Jeg føler at samfunnet er litt enten eller, litt svart hvitt. Enten opererer man «det meste» eller så er man for hår på leggene og et usminket ytre. Sånn i hverdagen er vi vel alle litt både og. Jeg er stadig vekk usminket, men jeg har og en jålete side.

Spørsmålet her inne, her jeg anser de fleste (alle?) til å ha et fornuftig syn på kropp og utseende, hva er «uekte» på deg?

For min del har jeg microbladede øyenbryn. Mine måtte tegnes på (måtte og måtte), så jeg fikk fikset de så de er konstant perfekte. Heldigvis er hun flink hun som gjorde det så de ser relativt ekte ut.


#2

nolo sa for siden:

Jeg farger håret året rundt og har nesten alltid på mascara når jeg skal på jobb. Ellers er det lite fjonging, men jeg barberer legger og bikinilinje og armhuler jevnlig i sommerhalvåret og sporadisk ellers.


#3

Esme sa for siden:

Barberer armhuler og sommerlegger, farger håret.


#4

emm sa for siden:

Sminke og hårfjerning her og der. Begge deler opptrer i varierende grad.


#5

frukt sa for siden:

Jeg farger håret, men kan og fint ha min naturlige hårfarge. Ellers barberer jeg legger og sånt ved behov.
Bortsett fra det er jeg ganske naturlig tror jeg.


#6

Maverick sa for siden:

Akkurat nå - ingenting. Eller jo, jeg napper øyenbrynene mine med pinsett, så de er nappet nå også. Til vanlig bruker jeg litt sminke når jeg gidder, og barberer leggene når det føles mest komfortabelt.


#7

veobra sa for siden:

Fjerner hår under armer og på leggene. Mascara sånn nå og da. Fjerner hard hud på føttene. Sånn hvis vi teller med alt. :knegg:


#8

Einhyrningur sa for siden:

Hårfarge og mascara glemte jeg. Det er blitt en så stor del av livet at jeg ikke tenkte på det. :sjokk:

Og jeg barberer når jeg orker.


#9

Drømmedama sa for siden:

Jeg sminker meg, barberer meg her og der, napper bryn, farger og styler/krøller hår. Farger vipper og bryn når jeg gidder også. Har hatt vippeextensions, dyrt og deilig. Ingen kniv eller sprøyter, andre rundt meg har gjort det ene og det andre og sikkert flott for dem, jeg blir eldre og det begynner å synes, men jeg står han av.


#10

zinatara sa for siden:

Jeg farger håret. Ellers barberer jeg armhuler jevnt og legger når det er mulighet for at jeg går med korte bukser eller skjørt. I fjor tok jeg en keratinbehandling på håret mitt, var veldig fornøyd med det. Men det er vel en sånn ting som jeg ikke syns helt er verdt pengene å gjøre her i Norge, kan kjøpe mye gode hårprodukter og ta meg tid til å bruke rettetang for den prisen. Er en del ting jeg unngår rett og slett fordi jeg er redd for å bli hekta på det og vet at det blir dyrt å opprettholde jevnlig.

Sminker meg ikke hver dag, og ofte kan jeg nøye meg med vippetang, maskara og kanskje en BB-krem.

Har blitt flinkere med hudpleie, men vet ikke hvor falskt det er. Har jo brukt produkter som skal gjøre porene mindre synlige f.eks.


#11

Strå sa for siden:

Øyenbrynene napper jeg og klipper selv jevnlig, særlig de tykke og stive hårene jeg har nå som alderen tynger klipper jeg. Leggene vokses gjerne et par ganger i løpet av sommeren og kanskje til festlig lag. Jeg har hull i ørene, men det er sjeldent noe der. Det er sjeldent jeg husker å sminke meg nå lenger.


#12

Katta sa for siden:

Fjerner hår på legger og armhuler og napper bryn.


#13

oslo78 sa for siden:

Nesten ingenting. Ikke sminke og ikke smykker (bortsett fra giftering). Fjerner hår på leggene og under armene om sommeren.


#14

GinaK sa for siden:

Farger hår og bryn selv, napper bryn og etpar-tre steder i ansiktet, sminker meg og fjerner hår med silkepilen.
Kommer aldri til å ta injeksjon med Botox eller operasjon.

Kom på nå at jeg har operert kosmetisk 3 ganger. For skjeling. :o
Første gang da jeg var 2, så da jeg var 17 og siste gang for 1 år siden fordi øyet har sklidd tilbake.


#15

Toffskij sa for siden:

Glansvasker håret, barberer armhuler og fjerner legghår (regelmessig om sommeren, uregelmessig om vinteren).


#16

frukt sa for siden:

Jeg har 11 piercinger, og det er jo kanskje ikke helt naturlig.


#17

Filifjonka sa for siden:

Striper håret og barberer legger og bikinilinje (under armene når det trengs, men det tar et halvt år før håret syns noe særlig der). Vokser og farger øyenbryn i salong nokså regelmessig. Jeg bruker sminke nesten hver dag, men veldig lite. Passe nivå på vedlikehold for meg.

Kommer aldri til å begynne med botox, Restylane, extensions på hår eller vipper.


#18

Timar sa for siden:

Striper håret, barberer vekk hår, napper litt på øyebrynene i ny og ne og bruker sminke de fleste dager.


#19

My sa for siden:

Jeg har sluttet å farge håret, og nå er så godt som alt av tidligere farge vokst ut og klippet av. Endelig! Skal aldri farge håret mitt igjen. Har barberte legger og armhuler, og litt sminke (eyeliner og mascara). Øyenbrynene er greie nok som de er. Ja, også har jeg hull i ørene (kun de to jeg fikk da jeg var fem år) og har tatt laseroperasjon av øynene mot nærsynthet og skjeve hornhinner.


#20

Guava sa for siden:

Barberer legger om jeg skal blottlegge dem mer enn på trening (der gidder jeg ikke). Bruker bittelitt sminke og litt hårfarge.

Hårfargen ser ikke ekte ut.

Jeg legger merke til om noe ser veldig fikset ut. Øyevipper som minner om feiekost uten utsyn ser jeg. Injeksjoner er også synlig på mange og særlig på godt voksne og middelaldrende synes jeg det forsterker inntrykket av å se gammel ut.


#21

Pøblis sa for siden:

Jeg har sluttet å farge håret, sparer nå til grått hår. Fjerner hår når jeg synes jeg må, sminker meg litt daglig.


#22

007 sa for siden:

Jeg farger eller striper håret med ugjevne mellomrom. Fjerner hår, har gellacnegler, napper bryn og bruker sminke. Har laseroperert øynene for flere år siden pga nærsynthet.

Jeg må evt operere øyenlokk pga rennende øyne, og det er helt greit. Har enda ikke prøvd botox eller Restylane, men utelukker ikke at jeg en dag prøver.


#23

Anne C sa for siden:

Jeg bruker litt sminke, barberer meg litt her og der når jeg gidder, og napper litt hår her og der.


#24

Nessie sa for siden:

Farger hår, og napper bryn/farger bryn sånn innimellom.
Barberer armhuler hele året, leggene blir tatt stort sett vår/sommer.

Bruker mascara, mineralpudder og rouge til hverdags.


#25

Stompa sa for siden:

Farget håret, bruker maskara, barberer armhuler og bein (ja, hele).

Har aldri nappet brynene. Det virker som et voldsomt pes å holde ved like!


#26

Bayone sa for siden:

Det som er mest uekte på meg er høyre hofta, den er av titan :knegg:

Ellers barberes armhuler og legger på vår/sommer. Farger og former bryn innimellom og bruker maskara på jobb.


#27

Bluen sa for siden:

Barberer legger og armhuler om vinteren, farger øyenbryn og forlater ikke huset uten maskara. blond


#28

Myria sa for siden:

Jeg barberer legger og armhuler i sommerhalvåret og om sommeren hender det jeg bruker neglelakk på tærne (men bruker aldri på fingerneglene). Bruker sminke bare en sjelden gang, har aldri farget håret og synes øyenbrynene mine er fine som de er. Kosmetisk kirurgi, botox e.l. er helt uaktuelt.


#29

star sa for siden:

Farger håret sånn nå og da. Fjerner hår under armene regelmessig og fra beina hyppigere om sommeren enn om vinteren. Holder bryn ved like og sminker meg når jeg gidder. Vanligvis går jeg uten noe.
Puppa er ekte, men nedjustert i størrelse.


#30

Fersken sa for siden:

Barberer armhuler og legger med ujevne mellomrom, napper øyenbryn og bruker lett sminke (eyeliner, mascara, bb-krem og farge i kinnene) nesten daglig.


#31

Niobe sa for siden:

Jeg bruker øyesminke i varierende grad. Ellers er jeg for lat til å gjøre en innsats for utseendet. Håret er begynt å bli grått, men siden jeg knapt gidder å klippe det, så blir det neppe til at jeg gidder å farge det... :knegg: Armhulene barberes gjerne en gang før sommeren.


#32

Nera sa for siden:

Som mange her, farger jeg håret, sminker meg i ulik grad, barberer legger osv, men kosmetiske inngrep holder jeg meg langt unna.


#33

Matilda sa for siden:

Hårfjerning og mer eller mindre sporadisk sminke, bruker kun mascara og kanskje litt foundation/rouge til hverdags. Alt sammen veldig reversibelt. Jeg har aldri farga håret, og det eneste «inngrepet» jeg har gjort er hull i øreflippene. Det mest uekte er vel synet mitt - jeg bruker kontaktlinser daglig. :knegg:


#34

Blondie sa for siden:

Hårfjerning på legger og i armhuler, napping og farging av bryn når jeg klipper håret. Har mascara en gang i blant, går litt i perioder.


#35

Snippa sa for siden:

Mascara hver dag, svært sjelden mer. Barberer armhuler og bikini hele året, leggene om sommeren. Striper håret med ujevne mellomrom. Hull i øra og 2 tatoveringer.


#36

Filifjonka sa for siden:

Det er ikke noe poeng for meg å være helt naturlig. Men jeg har også en grense for hvor unaturlig jeg vil være. :)

Tatoveringer har jeg ikke, og skal heller aldri ha det.


#37

Syrinx sa for siden:

Barbering, teller det som uekte? (Det er kanskje en annen diskusjon.) Jeg barberer armhuler og litt her og der. Og så napper jeg skjegg og bart.

Jeg farger og klipper håret. Kjøper min blonde farge som jeg hadde før, med tiden skal jeg gå over til min nye, grå hårfarge, men det er jeg ikke helt klar for enda.

Av sminke bruker jeg mascara stort sett daglig.


#38

Blånn sa for siden:

Sånn er det for meg også.


#39

Blåbær sa for siden:

Jeg farger hået, fjerner hår her og der, har hull i ørene, bruker sminke nesten hver dag (avhengig av maskara og lebestift). Ingen kirugiske inngrep, men gjennomgår for tiden laserbehandling for å fjerne generende hårvekst.


#40

Magica sa for siden:

Dette kunne vært meg. :cool:


#41

polarjenta sa for siden:

Jeg farger håret en gang i året. Barberer når jeg gidder, dvs ikke så ofte.


#42

Strå sa for siden:

Jeg gjør som nevnt lite for å fikse utseendet mitt i hverdagen, utovver å være ren, ha gredd hår og hele klær som passer sammen. Slik er det på grunn av tre ting:

  • Jeg er lat og gidder ikke bruke mye tid på stell.
  • Jeg er tilfreds med meg selv og alle skavankene alderen og livet har gitt meg.
  • Jeg gir stort sett beng i hva andre måtte mene om utseendet mitt.

Likevel er jeg opptatt av hvordan andre ser ut, på den måten at jeg lar meg fascinere av det mangfoldet av klær, sminke, hår, piercinger, tatoveringer, pynting generelt, eller mangel på det. Daglig kan jeg se rundt meg på menneskene som passerer meg og rett og slett bli glad av det mangfoldet.


#43

ming sa for siden:

Jeg barberer legger sommerstid og armhuler året gjennom, striper håret av og til, napper bryn og «skjegg». Bruker sminke når jeg har lyst, men går som oftest uten.


#44

Skilpadda sa for siden:

Det hender jeg farger håret (blå striper de siste par gangene, men over et år siden sist), og det hender jeg farger øyebryn og vipper (en måneds tid siden sist). Om sommeren pleier jeg å barbere armhuler og legger. Jeg napper enkelthår i ansiktet og i underkant av øyebrynene.

I det daglige: Jeg har hull i ørene og går alltid med ørepynt. Jeg sminker meg ytterst sjelden, men periodevis lakker jeg neglene. Jeg har alltid noe slags stylingprodukt i håret.

Jeg synes det er kjempekult med folk som styler og pynter seg, og det er ikke noen prinsipiell grunn til at jeg ikke gjør det selv, det er i grunnen mest latskap. :knegg:


#45

Floksa sa for siden:

Jeg har kunstig hofte.
Også napper en fyldig bart en gang i ny og ne.
Og hull i øra. Og en tattis magen forlengst har dekket til.


#46

Pøblis sa for siden:

Jeg har jo et ganske nytt kne i plast og titan. :kry: Det glemte jeg helt.


#47

Morella sa for siden:

Jeg barberer armhuler, legger og kjønnshår så fort det vokser ut. Bruker sminke når jeg føler for det. Ikke hver dag, men ikke langt unna. Jeg sminker meg for å føle meg vel, ikke for at jeg nødvendigvis skal treffe andre.
Har satt botox av ikke-kosmetiske grunner. Hadde glatt gjort det igjen om jeg hadde de pengene til overs.
Tar sol når jeg får lyst, men det er ikke ofte.
Har pyntet meg med mange tatoveringer.
Striper/farger håret.


#48

IzziCreo sa for siden:

Barberer armhuler og alt nedentil minst to ganger i uken, men ikke legger (det har jeg aldri gjort). Ikke napping av bryn heller. Ingen sminke, annet enn til fest type bryllup. Kanskje jeg tar på mascara på vanlig fest/sammenkomster. Jeg bruker leppepomade som er blank (Blistex) og ved litt pynting gloss med diskret brun eller lys rosa-tone. Ingen hårfarging. Har hull i ørene, og bruker ørepynt hvis jeg skal ut, men ikke hvis jeg kun skal i butikken å handle liksom.


#49

Maverick sa for siden:

Åja, jeg har jo tatoveringer! :glis:


#50

Nessie sa for siden:

Tatoveringer her og :nikker:


#51

Malama sa for siden:

Barberer relativt sesongbetont armhuler og legger.

Litt sminke av og til. Periodevis daglig og periodevis ikke noe på lenge. Det er maskara og evt øyeskygge stort sett, lebestift i festlige anledninger

Ja. Og av og til neglelakk. På sommeren også på tærene til tider.

Også har jeg hull i ørene ja.


#52

Minerva sa for siden:

Jeg har silikon i begge puppene. Synes de er for små, vil helst doble størrelsen.

Vurderer å gjøre noe med rumpa til neste år.


#53

Minerva sa for siden:

Sorry, måtte bare. Denne tråden begynte å bli litt kjedelig. :filer:


#54

Matilda sa for siden:

:knegg:


#55

007 sa for siden:

Jeg vet om flere FP-ere som har fikset litt både her og der.


#56

zinatara sa for siden:

Jeg skal innrømme at dersom jeg ikke hadde hatt ungene som jeg skal være et slags forbilde for, så er det ikke umulig at jeg hadde gjort noe med sinnarynken. Men blir litt dobbeltmoral når jeg har en tenåring og skal fortelle at folk er bra nok akkurat sånn som de er.


#57

Millen sa for siden:

Jeg sminker meg så og si daglig og barberer legger, armhuler og bikinilinjen. Og så får jeg i salong og fikser bryn ved jevne mellomrom.
Føttene mine steller jeg og med både hjemme og hos fotterapeut.


#58

Lavender sa for siden:

Barberer hår i armhuler og på legger. Litt sminke. Og fikser hårfargen to ganger i året. Får fjernet pigmentflekker i ansiktet av kosmetiske årsaker.


#59

Nera sa for siden:

Denne tråden legger vel strengt føringene for hva slags svar den vil få helt fra start, ved å spørre om hva som er "uekte". Det stilles da likhetstegn mellom å ha fikset på et eller annet kosmetisk, og det å være uekte, og vil egentlig innrømme noe som helst av eventuelle inngrep, tanker/forfengeligheter når et så strikt premiss blir lagt allerede fra starten av? En annen naturlig konsekvens blir vel også at bare de som ikke har fikset på noe, og som synes at jo mer naturlig, jo bedre er det, er de som svarer i tråden?

Jeg spiller egentlig bare djevelens advokat her, men det blir litt for ofte satt direkte likhetstegn mellom det å være forfengelig og diverse mer eller mindre lite flatterende personlige egenskaper, og så unyansert tviler jeg på at det er i virkeligheten.


#60

Tussa sa for siden:

Om eg begynne øverst: striper i håret og klipper det jevnt. Hull i ørene. Farga og forma bryn, vippeextensions. Sida bryn og vipper er på plass sminke eg huda kvar arbeidsdag. Tatovering. Barbering av armhuler, underliv og leggar heile året. Neglelakk på fingernegler og klipper tånegler. Fjerner død hud på hælane. Fire sting sydd i høgre kne.


#61

Strå sa for siden:

Jøss, jeg synes vel ikke det er spesielt flatterende å oppgi latskap som grunn til å ikke sminke meg daglig. For egen del har jeg tydelig uttrykt at jeg synes mangfoldet er fint. Hva vil du egentlig med innlegget ditt Nera?


#62

007 sa for siden:

Enig med Nera. Ingen som har fikset litt vil svare i en slik tråd.
Av 58 svar har kun en svart at botox eller fillers kan bli aktuelt.


#63

Tussa sa for siden:

Eg hadde inne ei bestilling på Restylane i leppene men avbestilte. Av to årsaker, økonomi og usikker på resultatet. Som meir eller mindre fullstendig leppeløs kunne eg tenke meg prøvd, forutsatt at eg var bombesikker på et nøytralt og fint resultat.


#64

Nera sa for siden:

Jeg ville egentlig bare påpeke hvor ensidig slike tråder gjerne utvikler seg. Og ja: jeg har selv svart at jeg ikke har eller har planlagt å gjennomgå kosmetiske inngrep, så det er ikke noen form for forsvar. Men om man forventer nyanserte svar, burde muligens åpningsinnlegget formuleres på en annen måte.


#65

Drømmedama sa for siden:

Sant. Uekte er et ladet begrep. Tror de fleste ikke vil identifisere seg med det? Jeg er en jævla jåle, men føler meg veldig ekte for det.


#66

Susse sa for siden:

Farger hår, barberer bort det meste av kroppshår, har redusert bryster med 1,5 kg. Sminke når jeg skal ut av huset.


#67

Fersken sa for siden:

Sannsynligvis blir det mageplastikk og fiksing av digre grevinneheng om noen år. Grunnen er en blanding av helsemessige og forfengelige årsaker.


#68

Strå sa for siden:

Jeg skal være enig i at uekte er et (veldig) ladet begrep. Før jeg åpnet tråden tenkte jeg det handlet kun om platinahofter og falske tenner.


#69

Morella sa for siden:

Jeg har bleket tennene også.

Kunne tenkt meg å fikse litt her og litt der hadde det ikke vært for faktorer som økonomi og at jeg ikke kan trene på 6 uker.


#70

Nera sa for siden:

Og hos meg var det språkviteren som fikk slippe til med tolkningene sine.


#71

Einhyrningur sa for siden:

Åpningsinnlegget er formulert på mobil mens jeg ventet på å få microbladet øyenbrynene mine (etterfiksing), så fokuset var nok ikke på en god formulering, mer på skrekk over at noen skulle stikke meg i øyenbrynene med nåler for skjønnhetens skyld. Jeg anser denne tråden, hvertfall når jeg laget den, som nokså uhøytidelig.

Det ville egentlig vært interessant med en tråd der de som har gjort større angrep svarer, men da må nok hovedinnlegget inneholde en større grad av seriøsitet og jeg ville nok tro at tråden burde ligget i M1.


#72

Pøblis sa for siden:

hvis jeg noen gang klarer å gå ned det jeg ønsker i vekt, kan det hende jeg vil/bør fjerne noe overflødig bukhud.

jeg har venninner/bekjente på min alder som har injisert ting, som ser litt "rare" ut Det skjer noe med mimikken - noe man kanskje ikke ser når man ser seg selv i speilet eller ser bilder av seg selv, men som er synlig fordi mimikken endres litt, slik at noe blir annerledes enn før.
Jeg har venninner som har rettet opp tunge øyelokk som ser veldig bra ut. Jeg tenker at det på den ene siden er greit å endre/fikse tg, samtidig som jeg ser at det er veldig, veldig uheldig med et veldig fokus på hvordan man ser ut. Jeg mener det er viktig å stille spørsmålet med hva det gjør med oss på samfunnsnivå at vi fikser ting på individnivå bare for å føle oss bedre. Det er så mange som hevder at de ikke opererer eller injiserer for andres skyld, bare for sin egen. Men hvordan har det blitt slik at det er helt legitimt å være så hekta på hvordan man ser ut? :trist: Og hadde man fikset på slike ting hvis man var isolert på en øde øy? Og hadde han hatt tilgang på slik på den øde øya? :knegg: :

Vi har jo noen unge norske SoMe-aktører som viser med all tydelighet at det er ganske uheldig med et ekstremt utseendefokus. Hva skjer med verden, egentlig? :redd:


#73

Magica sa for siden:

Ja, jeg har fikset på litt etter fødselen men føler ikke for å utbrodere her. Det er en blanding av kosmetisk og «nødvendig».


#74

vixen sa for siden:

Striper i håret, hull i ørene og tattis på leggen. Ellers lett sminke og sporadisk barbering av armhuler og legger. Oftere på sommeren.


#75

frukt sa for siden:

Enig med Pøbelsara.
Har ikke noe imot at andre fikser på ting, men samtidig er det problematisk.


#76

Fjols sa for siden:

Sminker meg hver dag, barberer legger og armhuler innimellom og hull i ørene.


#77

Fløyel sa for siden:

  • Barberer armhuler, legger og bikinilinje.
  • Napper bryn.
  • Noen striper i håret.
  • Hull i ørene.
  • 2 tatoveringer.
  • Sminker meg hver dag med minimum mascara.
  • Retter håret.

Jeg er sterk motstander av at enkelte bloggere "naturliggjør" bryst- og rompetransplantasjoner, restylan, vipper m.m. At jenter i dag sparer konfirmasjonspengene sine til denne type operasjoner er bare trist.

Jeg napper de grå hårene som dukker opp, på ett eller annet tidspunkt må jeg slutte med det, heller grå enn skallet.


#78

løve70 sa for siden:

Jeg fjerner hår rundt omkring, napper øyenbryn, farger håret og behandler det slik at det blir glattere, sminker meg stort sett hver dag.


#79

Elise sa for siden:

Har noen fyllinger i tennene. :nemlig:


#80

007 sa for siden:

Det samme gjelder vektreduksjon. Mange hevder de slanker seg/opererer seg ned i vekt av helsemessige årsaker, og for ens egen skyld. Men det er klart svært mange vil ned i vekt for andre grunner som utseende, selvfølelse og selvtillit pga fokus på kropp. På en øde øy hadde man neppe giddet.
Det er helt legalt å operere seg ned i vekt (og deretter ta bukplastikk), men ikke legalt å fjerne rynker eller fylle i pupper, rumpe og lepper.


#81

Harriet Vane sa for siden:

Barberer meg under armene hele tiden og på leggene om sommeren. Rydder litt opp rundt trusekanten.
Striper eller farger litt hår av og til.
Farger noen ganger vipper og bryn.
Har fjernet overflødig hud på magen og fikset opp stygge arr etter keisersnitt.
Har noen kroner og en bro. Mine foreldre bare: :hjerter: Neida, vi tror ikke fluor, vi. :hjerter:


#82

Skilpadda sa for siden:

Det har jeg valgt å unngå, for å føle meg mer ekte. :filer:


#83

Karamell sa for siden:

Barbering, sminke og hårfarging. Hadde jeg kunnet bli tynn, kjapt, billig og risikofritt hadde jeg gjort det nødvendige der. Hadde kunnet ordnet meg finere pupper også dersom det ikke var vondt og dyrt.

En ting jeg sikkert kommer til å måtte gjøre er å løfte øyelokk. Det kommer an på om de beveger seg nedover med årene. Det er ikke mye å gå på der fra naturens side.

Nyren min er helt ekte. Jeg er bare ikke født med den. :nemlig:


#84

Molly sa for siden:

Jeg farger hår og øyenbryn, og napper øyenbrynene, jeg barberer under armene jevnlig og leggene mindre jevnlig, jeg bruker øyensminke daglig.
Jeg har hull i ørene.


#85

ming sa for siden:

I framtida vil jeg ganske sikkert svare at jeg har fjernet overflødig hud på mage og lår, så jeg er ikke prinsipielt motstander av å fikse på ting.


#86

Einhyrningur sa for siden:

Jeg kunne tenkt meg nye pupper om de kom komplikasjonsfritt. Og gratis. Jeg tror terskelen min for enkelte endringer går mer på komplikasjoner er samfunnsansvar.


#87

Minerva sa for siden:

Så autentisk. :knegg:


#88

IzziCreo sa for siden:

Jeg leste lårene :what: :rofl: Og da tenkte jeg: "Karamell, helt greit å løfte litt på øyelokkene hvis de beveger seg nedover lårene altså" :knegg:


#89

-ea- sa for siden:

Just! Og jeg skulle inn og fortelle om broen min.

Fullt og helt på linje med deg her!

Trodde ved første øyekast at du ville bli tynn, kjapp og billig... :p:cool:


#90

Drømmedama sa for siden:

Det er jammen ikke lett å alltid vite hvor grensene går for hva som er innafor. Det meste er jo tilgjengelig, og svært mange av oss gjør jo ettellerannet for å bli freshere, penere, kulere eller hvasomhelst, vi børster og glatter og klipper og pynter, er det å farge håret mer innafor enn å bleke tennene? Er piercing greit mens vippeextencions forkastelig? Botox i en nål mellom øyebrynene for å fjerne sinnarynken og se glattere ut vs microblading som er ørten nålstikk i øyebrynene for semipermanent farging/forming for fyldigere/mer moteriktige bryn? Tatoveringer vs støpte negler? Klippe håret hver 6. uke vs brazilian vax hver 8. uke?


#91

Retz sa for siden:

Ingenting, tror jeg. Jo, en bro måtte på plass etter et knust kjevebein.


#92

Minerva sa for siden:

Jeg har fjernet mandlene. Så jeg har et «uekte» svelg. :nemlig:


#93

Miss Norway sa for siden:

Signerer det meste her, bortsett fra at jag alltid sminker meg på jobb og fest. Og så har jeg akrylnegler, og bruker vippeserum. Har lyst til å prøve vippeextensions, men det er så pes å skulle være avhengig av nok en fast avtale i hverdagen...


#94

Appelsin sa for siden:

Jeg tar bort hår jeg ikke liker, oppsummert.


#95

Timar sa for siden:

Jeg skal snart fikse tunge øyelokk, forresten, så da blir jeg mer uekte. Eller blir man uekte når det er såkalt medisinsk indikasjon for et inngrep? :gruble:


#96

Ru sa for siden:

Først hadde jeg tenkt å svare at jeg fjernet litt hår her og der, og noen ganger farger jeg litt hår.
Så kom jeg på at jeg har fjernet mandlene, har munnen full av plæstikk (tennene) og har tatt min andel piercinger opp igjennom årene (selv om de fleste er fjernet og grodd mer eller mindre igjen nå). Og så kom jeg på at jeg har fjernet livmoren, så jeg mangler jo et par deler som pleier å være i en kvinnekropp, lizzom. :knegg:

Men kosmetiske inngrep har jeg ikke gjort. Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller, bortsett fra øyelokkene. Jeg har dårlige gener når det kommer til dem. :nemlig:


#97

Einhyrningur sa for siden:

Du skal få lov å være uekte vis du vil! Vi diskriminerer ingen!


#98

Sissel sa for siden:

Farger håret, vokser brynene, og barberer meg hist og her. Bruker som oftest mascara på jobb, men sjelden i helgene om jeg ikke skal noe. Bruker alltid eyeliner og som oftest litt øyenskygge.

I tillegg har jeg for noen år siden, etter vektnedgang, tatt bukplastikk og brystreduksjon. Sånn, nå har noen innrømt det også. :)


#99

Polyanna sa for siden:

Vokser vippene! :sjokk:

Jeg gjør det de fleste her gjør: Hårfjerning, sminke og sporadisk minikolorasjon av håret.

Øyelokkene blir nok tatt på et tidspunkt, nå henger de tidvis såpass at øyevippene ikke klarer å holde dem unna, liksom. Tror ikke det er nok til medisinsk indikasjon, det blir av forfengelighet. Så var det innrømmet.


#100

Sissel sa for siden:

Hi, hi, nei, det var nok brynene jeg mente....


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.