Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Donald Trump


#2

kamp sa for siden:

Han er rar


#3

Erica sa for siden:

Sånn jeg ser det forsøker Donald Trump å gjøre USA om til et diktatur, ikke bra.


#4

Fakse sa for siden:

Slu og beregnende jævel!


#5

Strå sa for siden:

Trump virker å ha mest lyst til å være enehersker slik han er vant til fra bedriftene han har kjørt i grøfta. Originalartikkelen virker å være denne fra New York Times.


#6

Noba sa for siden:

Han er et helt forferdelig menneske og jeg klarer ikke for alt i verden forstå amerikanerne som stemmer på han. Jeg har sett flere dokumentarer om situasjonen i Amerika og om årsaker til hvorfor han har så mye støtte. Likevel skjønner jeg det ikke. Jeg hadde aldri stolt på at en som er så selvopptatt vil gjøre det som er til det beste for landet til enhver tid. Han viser det jo tydelig nå, gjør alt han kan for å dekke over egen utilstrekkelighet og skylde på alle andre. Jeg blir kvalm og redd om hverandre.#8

Hønni sa for siden:

Jeg. klarer. ham. ikke.
Dette er skikkelig skummelt.

Jeg får lyst til å :hylgrine: og det verste er at jeg ikke kan gjøre annet.


#9

C3PO sa for siden:

En eldre kollega av meg har tydeligvis mange Trump-fans i vennekretsen i USA, og fra tid til annen deler meldinger hun får derfra. Senest i dag kom det noe møll som hun ville sjekke om noen kjente til. Det viste seg at det var skrevet av en anonym konspirasjonsfanatiker, som da hadde gitt det under navnet til en politisk kommentator som er kjent for å være på kanten. Hvis det er slikt som spres blant Trumps tilhengere er det ikke rart at folk stemmer på ham. Tragisk.


#10

Isolde sa for siden:

Jeg så den. Jeg forstår ikke at han kan drive på sånn. Han blir mer og mer som en syk diktator for hver dag.


#11

Fløyel sa for siden:

Men hva med de som stemmer på han, alle amerikanere har et valg, hva kan man si om dem. De som lar han få holde på og som heier han frem.


#12

kamp sa for siden:

Min fjerne slektning stemmer på han.. jeg tenker hun er hjernevasket omtrent. :mad:

Jeg føler mange amerikanere er seg om sitt og bryr seg lite om resten av verden. Ikke alle men mange, kanskje særlig de som stemmer på han her fyren.

Så må jeg innrømme at jeg synes synd på Obama som ser all jobb han har lagt i USA gå i vasken..


#13

Fløyel sa for siden:

En "artig" digresjon mtp Make America Great again:
Donald skulle fjerne den amerikanske statsgjelden, den har økt med 16% siden han tok over. (pr nov 2019)

November 2019:

Mars 2020:
Kostnader/hjelpepakker til US befolkningen under korona: 2.200.000.000.000 dollar.

Jeg lurer på hvilket trykkeri han bruker for å trykke disse sedlene.


#14

Fløyel sa for siden:

Jeg ble sittende å se på One World together at Home, mye bra, mye dårlig, men det som frydet meg aller mest var stikkene til Donald, som var gjennomgående i de 4 timene jeg så.


#15

Einhyrningur sa for siden:

Jeg tenker han går for en Putin.#17

Strutsen sa for siden:

Nå synes Trump det er en god ide å teste ut om injeksjon av antibak rett i kroppen fungerer på viruset. Ikke på overflater, men rett i kroppen! :sjokk:

:runforhills:


#18

Blondie sa for siden:

Ja altså, dette er naturlig seleksjon. Jeg håper han tar sitt eget råd. :gaah:#20

Billa sa for siden:

OMG :sjokk:


#21

Serena sa for siden:

Mener dere at intravenøs antibac eller klor ikke er en god behandlingsmetode? :confused::rolleyes::knegg: Det er kjempemorsomt helt til man husker på at han er president..:wacko:


#22

Mex sa for siden:

Det er bare kjempetrist syns jeg. At en president kan stå å lire ut av seg slike ting. Jeg fatter og begriper ikke at folk borte i USA ikke ser hvor farlig han er.


#23

GeekyGirrrl sa for siden:

Det verste er at jeg selv er blitt så vant til sånne uttalelser fra den kanten at jeg bare sitter for meg selv og kniser. Når man tenker litt mer på det så er det jo bare tragisk. :sukk:


#24

zinatara sa for siden:

Det verste er jo at dette virker som det stammer fra en breafing han var på der det ble uttalt at sollys og desinfeksjon var en god kombinasjon for å fjerne virus fra overflater. Ikke som en kur i menneskekroppen. Så det virker jo som om han enten ikke får med seg hva som blir sagt eller ikke har mental kapasitet til å skjønne det som blir sagt. Jeg syns det er helt sprøtt at en nasjon kan ha en leder som kan si slikt uten at det blir totalt ramaskrik og konsekvenser.


#25

Strutsen sa for siden:

Det er heldigvis få (og forhåpentligvis færre enn tidligere) som hører på'n:

Men 28% av 328 millioner (ish) er mye. :skremt: Og at kun 22% har "lite eller ingen tillit". Det burde minst vært at 78% har "lite eller ingen tillit".

#26

nolo sa for siden:

Ja, dette er skummelt. Vi er blitt så vant til galskapen at vi bare rister på hodet og går videre. Jeg har jo utallige ganger tenkt at dette, DETTE, må da være dråpen, men så er det ikke det. Han får bare fortsette med idiotien sin, mens kulten hans og folkevalgte republikanere unnskylder og bortforklarer.#28

Novla sa for siden:

Det er bare helt vanvittig at det fortsatt finnes NOEN som hører på fyren! :skremt:

En av mine amerikanske bekjente delte denne i dag:


#29

Fløyel sa for siden:

Han er en stut! Så også hvordan legen satt og vred seg under talen.

Sølvnitrat er bevist effektivt mot virus og bakterier og brukes i desinfiserende midler (til hud og overflater), i småsmå mengder, men drikker du det dør du jo. Han må da ha en skade mellom ørene.


#30

Strutsen sa for siden:

De hører jo på han for han vet jo mest alt. :nemlig:


#31

Fintdethei! sa for siden:

Han er rett og slett et eventyr.


#32

kamp sa for siden:

Har han ikke det da?
Narsissistisk personlighetsforstyrrelse

#36

Maverick sa for siden:

Yup. Hørte nettopp på radioen (husker ikke programmet, var P2, det som kommer etter Dax18 tror jeg. Eller VAR det Dax18?) en fyr (heh) snakket om hvem som spytter penger i denne demonstrantgjengen her, og det kan spores rett til ultrakonservative Tea Party-ere. Det er.. skummelt.


#37

millact sa for siden:

Han hevder nå han var satirisk og ikke mente det. Han ville teste journalistene og se hvor langt de tok dette. Mannen er gal!


#38

Strutsen sa for siden:

Ja, jeg er stygt redd for at du kan ha rett.

Trump synes for øvrig at det også kan være en ide å injisere lys direkte i mennesker, da det viser seg at UV-lys dreper virues raskere en varme alene. :Åge Aleksandersen-vibber: :dåne:

Jeg hørte på deler av hans pressekonferanse der han uttalte de ideene om desinfeksjon og lys-injekson og whatnot. Jeg ble regelrett puteflau. Bare hele hans væremåte er...ja, jeg vet ikke.

Men heldigvis var han bare sarkastisk da: www.vg.no/nyheter/utenriks/i/GGLvX9/donald-trump-om-corona-teori-veldig-sarkastisk


#39

Strå sa for siden:

Av den mørke typen, de som kalles skrekkhistorier.#41

Albertine sa for siden:

Jeg synes denne karakteristikken var spot on:

A very British opinion (and maybe a few other countries). Just to clear up any confusion.

"Someone on Quora asked "Why do some British people not like Donald Trump?" Nate White, an articulate and witty writer from England wrote the following response:

A few things spring to mind.
Trump lacks certain qualities which the British traditionally esteem.
For instance, he has no class, no charm, no coolness, no credibility, no compassion, no wit, no warmth, no wisdom, no subtlety, no sensitivity, no self-awareness, no humility, no honour and no grace – all qualities, funnily enough, with which his predecessor Mr. Obama was generously blessed.
So for us, the stark contrast does rather throw Trump's limitations into embarrassingly sharp relief.
Plus, we like a laugh. And while Trump may be laughable, he has never once said anything wry, witty or even faintly amusing – not once, ever.
I don't say that rhetorically, I mean it quite literally: not once, not ever. And that fact is particularly disturbing to the British sensibility – for us, to lack humour is almost inhuman.
But with Trump, it's a fact. He doesn't even seem to understand what a joke is – his idea of a joke is a crass comment, an illiterate insult, a casual act of cruelty.
Trump is a troll. And like all trolls, he is never funny and he never laughs; he only crows or jeers.
And scarily, he doesn't just talk in crude, witless insults – he actually thinks in them. His mind is a simple bot-like algorithm of petty prejudices and knee-jerk nastiness.
There is never any under-layer of irony, complexity, nuance or depth. It's all surface.
Some Americans might see this as refreshingly upfront.
Well, we don't. We see it as having no inner world, no soul.
And in Britain we traditionally side with David, not Goliath. All our heroes are plucky underdogs: Robin Hood, Dick Whittington, Oliver Twist.
Trump is neither plucky, nor an underdog. He is the exact opposite of that.
He's not even a spoiled rich-boy, or a greedy fat-cat.
He's more a fat white slug. A Jabba the Hutt of privilege.
And worse, he is that most unforgivable of all things to the British: A bully.
That is, except when he is among bullies; then he suddenly transforms into a snivelling sidekick instead.
There are unspoken rules to this stuff – the Queensberry rules of basic decency – and he breaks them all. He punches downwards – which a gentleman should, would, could never do – and every blow he aims is below the belt. He particularly likes to kick the vulnerable or voiceless – and he kicks them when they are down.
So the fact that a significant minority – perhaps a third – of Americans look at what he does, listen to what he says, and then think 'Yeah, he seems like my kind of guy' is a matter of some confusion and no little distress to British people, given that:
· Americans are supposed to be nicer than us, and mostly are.
· You don't need a particularly keen eye for detail to spot a few flaws in the man.
This last point is what especially confuses and dismays British people, and many other people too; his faults seem pretty bloody hard to miss.
After all, it's impossible to read a single tweet, or hear him speak a sentence or two, without staring deep into the abyss. He turns being artless into an art form; he is a Picasso of pettiness; a Shakespeare of shit. His faults are fractal: even his flaws have flaws, and so on ad infinitum.
God knows there have always been stupid people in the world, and plenty of nasty people too. But rarely has stupidity been so nasty, or nastiness so stupid.
He makes Nixon look trustworthy and George W look smart.
In fact, if Frankenstein decided to make a monster assembled entirely from human flaws – he would make a Trump.
And a remorseful Doctor Frankenstein would clutch out big clumpfuls of hair and scream in anguish:
'My God... what... have... I... created?
If being a twat was a TV show, Trump would be the boxed set"


#42

Retz sa for siden:

Den var ubetalelig, Albertine! Hvem har skrevet det?


#43

Albertine sa for siden:

En som heter Nate White, en britisk forfatter. Den er så utrolig treffende.


#44

Tallulah sa for siden:

Nåja, britene har ikke akkurat en høflig, sjarmerende statsminister selv, heller. :knegg:

(og til innlegget, selv om det kanskje føles spot on, så er det en typisk tekst som går viralt, men autensiteten i den er heller uklar. Noen steder står det at han er copy writer, altså ikke forfatter, men en som jobber i reklame, originalposten på Quora finnes ikke, så mest sannsynlig finnes ikke Nate White heller.)


#45

Noba sa for siden:

Om det er skrevet av en anerkjent skribent eller ikke er lite viktig synes jeg, det er jo like bra skrevet om så forfatteren er en som lever av å skrive reklamer. Det er jo ikke sånn at bare anerkjente journalister og forfattere er de som er verd å høre på og dele - da hadde fint få kommet seg frem og opp her i verden. Jeg heier på alle som roper høyt og kritisk mot Trump. Er det att på alt godt skrevet, desto bedre.


#46

Tallulah sa for siden:

Neida, men jeg syns det er viktig med avsender og hva man sprer det videre som. Det handler om kildekritikk. Selv om det ikke er spesielt viktig i akkurat dette tilfellet er det noe å ha i bakhodet. I dette tilfellet er det altså helt umulig å spore opphavsperson, om vedkommende er reklamemenneske, forfatter, mann, dame, brite, whatever. For selvfølgelig er «britisk, mannlig forfatter» noe folk anser som troverdig.


#47

Strå sa for siden:

Det er en stund siden jeg leste den teksten første gang. Jeg innrømmer gladelig at jeg ikke en gang sjekka påstått avsender, jeg bare nikka amen til hele greia. Uansett, jeg er enig i at sporing også er viktig og et poeng. Hvor kommer denne teksten egentlig fra? Viktig eller ikke?


#48

Fløyel sa for siden:

Det tragiske er jo at det er sant.


#49

Millen sa for siden:

Den fikk jeg i fb feeden min idag og, og måtte selvsagt dele.


#50

Fløyel sa for siden:

:knegg: Og nå ser det ut til at de faktisk har klart å stoppe kjeften hans.


#51

Strå sa for siden:

Hva er det jeg ikke har fått med meg nå? Har han sluttet med å vrøvle på direkten?#53

Milfrid sa for siden:

Jeg tipper han begynner igjen. Egoet hans trenger å vrøvle høyt til folk. Enten det eller så blir det enda mer insane tweeting. :gal:#55

zinatara sa for siden:

Og at ingen forstår sarkasme lenger, som nå er hans unnskyldning for både injesering av vaskemiddel og tweet om å ikke gi noble(sic)-priser til journalister.


#56

gajamor sa for siden:

Tja, han har jo en viss sjarm, humor og intelligens. Bojo er veldig bevisst på hvordan han bruker sin rolle som klovn, og har fått skummelt mye handlingsrom ved å forvirre folk.


#57

Milfrid sa for siden:

Men de slettet han da noen fortalte ham at journalister verken får noble- eller nobelpriser. :rofl: Og nå har han retweetet en av sine egne tweets med «so true!». Jauda. Narsissist much den mannen der. :gal:


#58

Pøblis sa for siden:

Jeg kan virkelig ikke for mitt bare liv forstå at det sitter en haug med folk over der og tenker at dette er så BRA! En stappteit narsissist - og folk SER det ikke?
Det rokker ved hele min verdensforståelse. jeg ser folk på twitter som takker ham og sier han har reddet dem. Fra hva? Jeg tenker at USA aldri kommer til å bli det samme for meg igjen. Og Land of the free? Det er jo en helt merksnodige konstruksjon - det er så trist å se hvor fattige mange er over der - og hvor utsatte de er.


#59

Fersken sa for siden:

Jeg vet ikke om de tenker det er BRA, men han er BEDRE enn en korrupt etablert politiker. Likevel uforståelig.


#60

nolo sa for siden:

Trump hadde jo ikke kjent igjen en sarkasme om den hadde bitt ham i nesen. :rolleyes: Jeg sliter sånn med å forstå hvordan folk fremdeles kan syns at han er skikket til å lede noe som helst. Det er jo så åpenbart at han er Dust med stor D,


#61

Strå sa for siden:

Det er stor U og stor S og stor T også.

En av mine USA-svigerinne, som har klart å skaffe seg både utdanning og jobb, til tross for trange oppvekstkår Og diskrimineringen der, hun drar "But Hillary killed babies" fortsatt.


#62

Pamina sa for siden:

Anbefaler alle å se siste episoden til John Oliver med Last Week Tonight, sesong 7, episode 9 - han gir en ganske så god (og humoristisk og skremmende) analyse av hvordan Donnie fortsatt tas på alvor av en stor gruppe amerikanere.#68

Fløyel sa for siden:

Ukens galskap:

Nå skal han holde Some eiere ansvarlige for hva medlemmene skriver og melde seg ut av WHO, i tillegg til opptøyene i Minneapolis mtp George Floyd. Noen må kaste den mannen! Det haster. Jeg tror faktisk ikke man kan vente til november.

Jeg tenker med gru på all faenskapen han kommer til å finne på fra november til januar hvis Biden vinner.


#69

Pøblis sa for siden:

Deter utrolig skremmende.Nato og FN next. Og opptøyer og snart kommer en eller annen forrykt maga-er til å gå løs på mediene..


#70

Pøblis sa for siden:

Ja, hva skal man si.

Tenkt at USA har en president som truer protestantene som faktisk ber om at politiet skal slutte å drepe folk de anholder.

Jeg følger Trump på twitter og det er virkelig ikke grenser for han lirer av seg.

Det han BURDE ha gjort nå, var å prøve å roe gemyttene, mane til samhold og si noen kloke ord slik at ham fremstår som bittelitt interessert i å være president for hele USA, og ikke både MAGA-folka. Men jeg har ikke overdrevet tro på at han skal gjøre det, gitt.

Og tenk at førstedamen har som hjertesak å stoppe nettmobbing? Hun som er gift med det gærneste og mektigste nettrollet av alle.

:runforhills:

Dette går så innpå meg. jeg har en amerikansk kusine som jeg er veldig glad i, som de siste ukene har postet en masse skremmende greier på FB - om at Corona er en hoax, at Bill Gates har produsert viruset i et laboratorium, hun har manet til protest mot smitteverntiltakene og hun digger Trump og mener han er "good for America" Uansett hva han sier og gjør, synes hun han er en fin fyr. Og hun som ellers synes folk er uhøflige hvis de sier "shit", liksom. Det er bare så trist.


#71

nolo sa for siden:

Det går innpå meg også. Jeg er skrekkslagen over det som skjer. Min onkel i Florida, som mener at Obama er en kommunistisk muslim, er selvsagt begeistret for trump. Heldigvis ikke hele den amerikanske slekten min kokokreisi, for siste melding fra Cousin Andrea var: The president is a disgrace to mankind. :humre:

Det er surrealistisk at midt i en pandemi og midt i de alvorligste opptøyene på tiår, så heller presidenten bensin på bålet. Vi trenger ikke lenger klø oss i hodet og lure på hvordan nazi-Tyskland kunne bli en realitet. Vi ser det skje foran øynene våre.


#72

Pamina sa for siden:

Jeg har begynt å rapportere tweeten til Trump, det skal jeg gjøre hver gang jeg leser noe som truer raser og folkegrupper.

Jeg er så trist over det som skjer, og håper så inderlig at det ikke utarter seg enda mye mer, men ser ikke hvem og hva som kan roe gemyttene. Landet har ikke lenger en president, han evner ikke å samle andre enn maga-folket.

Vi får håpe det fins mange nok gode ordførere og guvernører som kan samle sine.


#73

millact sa for siden:

Trump har nå oppfordret dem til å slå hardt ned på demonstrasjonene og sette demonstrantene i fengsel. Gjør de ikke det vil de bli sett på som idioter. Vi vet jo alle hvem som blir sett på som idiot.

Kan ikke skjønne hva som skjer med det landet jeg studerte og bodde i i åtte år.


#74

Strutsen sa for siden:

Trump er...helt...altså...han...eh...! :har ikke ord: :dåne:


#75

Mex sa for siden:

Jeg blir bare mer og mer skremt. Han klarer ikke på noen som helst måte å være en leder. Være samlende og lytte til folket. Han fyrer jo bare oppunder og skaper enda mer uro. Jeg klarer ikke se hvordan dette skal ende bra.


#76

Pøblis sa for siden:

Jeg tror ikke det kommer til å ende bra.

Verdens mektigste mann er fullstendig ute av stand til å forstå både at han har et stort ansvar og at han faktisk er president for alle i USA. Også de som ikke stemmer på og de som ikke er enige med ham.

Han egger til strid, han oppmuntrer folk til å bruke makt, han går til angrep på pressen og oppfører seg som en umoden bølle og kaller folk de styggeste ting. Det er virkelig helt surrealistisk.


#77

sindrome sa for siden:

Får bare håpe at dette gjør at han ikke blir valgt til ny periode.....


#78

Fersken sa for siden:

Jeg er stygt redd for at de som allerede støtter ham kommer til å strømme til for å stemme på han. Så gjenstår det å se om de som ikke stemmer på han kommer til å stemme. Jeg håper de også mobiliserer ved valget.


#79

sindrome sa for siden:

Jeg håper bare at mange ser at han ikke er en president for alle, og at de er plassert i de riktige statene. Håper også at fornuftige republikanere tar til vettet - hvis ikke.....


#80

Niobe sa for siden:

Man blir jo faktisk redd. Mannen fremstår mer og mer som gal despot for hver dag som går. Hva har USA gjort?!


#81

Majka sa for siden:

Jeg er redd han finner en eller annen grunn til å utsette eller avlyse valget :grøsser:


#82

Pøblis sa for siden:

Hvis han gjør det, blir det opptøyer - helt garantert.


#83

Strå sa for siden:

Det blir borgerkrig der borte er jeg redd for. Mange av de som har støttet Trump overbeviser seg selv om han er den beste fordi de ellers må innrømme at de har vært lettlurte idioter og egoister.


#84

Strå sa for siden:

Og hva mente egentlig Erna? At kjente faktorer som undertrykking, dårligere jobber, dårligere utdanningstilbud osv. ikke skulle påvirke kriminaliteten? Uansett bør hun nå vite at politivold i USA utføres mot minoriteter i en grad som er for stor til å begrunnes med kriminalitet alene.


#85

Billa sa for siden:

Et av problemene er jo også at kandidatene hos Demokratene ikke akkurat seiler opp som alternativer som folk reelt sett kan tenke seg å stemme på. Den ene eldre enn den andre. Den eneste som egentlig hadde appell var Buttigieg, men store strømninger i USA var nok ikke modent for en homofil kandidat, dessverre.

Trump klarer rett og slett ikke LEDE uten å gjøre det han alltid har gjort som bedriftseier - fokusere på seg selv og å ha RETT.


#86

Strå sa for siden:

Enig Billa, at demokratene klarer å velge seg en av de gamle, halvsenile i kampen mot Trump er utrolig idiotisk. De hadde flere gode å ta av, men den nasjonen er ikke klar for mangfold, Obama var et unntak.

Ad Trump, jeg kom over denne i et NYT-kommentarfelt nå, men jeg har ikke faktasjekker påstandene :


#87

Fløyel sa for siden:

Jeg er mentalt forberedt meg på en borgerkrig. Amerikanerene har null tro på politikere, hverken Biden eller Trump. De har null respekt for autoriteter som politi og militæret, de er bevæpnet, politikere har ingen kontroll på hvilke våpen den enkelte amerikaner innehar, de er rustet for å forsvare seg, uavhengig av hvilken uniform de har på eller hva presidenten heter. Sann mine ord.


#88

Strutsen sa for siden:

Hele Trump lyser jo galskap. Bare hans holdning og uttrykk viser at han ser på seg selv som S J E F over alt. Ikke bare PresidentTM, men KongeTM, VerdensherskerTM, Gud eller hva han nå tror han er. Jeg er så sjokkert over hvordan han opptrer og oppfører seg. Og alt han presterer å si! :skremt:


#89

Éowyn sa for siden:

Hva hun mente? Akkurat det hun skrev. Så fikk hun motbør og kommet en stund etterpå med «dårlig formulert» osv. Ikke første gangen dette skjer, neppe den siste.


#90

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg kjenner jeg er helt fortvilet. Og begriper ikke hvordan dette har kommet så langt. Nå må demokratene mobilisere! Selv om Biden og co er steingamle, så kan det umulig være verre enn alternativet.


#91

My sa for siden:

Men demokratene må da vel snart greie å hoste opp en yngre og mer karismatisk kandidat fra ett eller annet sted? Det er da Amerika, for svingende! Det skulle være nok av folk å ta av. :gaah:

Det må skje et skifte nå, før Trump blir diktator. Det er jo dit de er på vei.


#92

Frk_Fryd sa for siden:

Nei, det er jeg helt enig i, My, men i denne runden er det tydligvis det "vi" må ta til takke med. :sukk:


#93

Einhyrningur sa for siden:

Dette. Hvor er de unge, kjekke og smarte folkene de faktisk må ha der borte? Har de bare eldgamle gubber eller rabiate menn? Noen kloke damer? En mann som er både hvit, pen og smart (og halvkonservativ slik som de liker)? Ingen?


#94

gajamor sa for siden:

Jepp, Erna har latt det skinne gjennom hva hun egentlig mener i mange mange år. Hun hadde jo f.eks. den famøse uttalelsen om somaliere i Trondheim.


#95

Tallulah sa for siden:

Det er en liten vridning i USA. De som stemte på Trump i skepsis sist, de er sjokkerte nå. Og når politisjefer, som som regel er republikanere og konservative ber Trump holde kjeft, da har det skjedd et skifte, altså.

De syns ikke Biden er et godt alternativ, men om demokratene greier å mobilisere, så kan de vinne en del stemmer.


#96

Éowyn sa for siden:

Rage against the machine, 1992. Dessverre like aktuell i dag.


#97

Milfrid sa for siden:

Jeg er redd det går mot borgerkrig om ingen klarer å roe tilstandene. Når folk møter opp med automatvåpen for å protestere mot stengte frisørsalonger, kan mye fort gå galt om de mener at noen har fratatt Trump seieren.

Jeg tror virkelig ikke Trump kommer til å aksepeterer er nederlag.

Jeg synes dette er mer enn litt nifst.


#98

millact sa for siden:

Det blir fryktelig lenge til vi skal på noen ferie til USA.


#99

Pøblis sa for siden:

Jeg tror ikke Trump kommer til å akseptere noen nederlag, han kommer til å hyle om juks og et hvert forsøk på å dokumentere at ting har gått riktig for seg, vil bl avfeid som fake new og leftwing propaganda.

Hva fanken har de gjort? :hylgrine:


#100

Strå sa for siden:

Den uttalelsen hadde jeg nesten glemt. Men den ligger fortsatt i bånn på hvorfor jeg ikke stoler på Erna. Godt å bli påminnet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.