Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Såpekassetråd: For illsinte rants om ting som kanskje ikke er viktig, MEN ÆRLIG TALT!

#1

Polyanna sa for siden:

Ja, det syns jeg vi trenger. Gruffetråden er grei for ting som er hverdagslig plagsomt, men vi har vel alle ting vi syns er helt ubegripelig stappteit, så teit at man faktisk ville skrevet i avisen om det, men så er det kanskje ikke akkurat av vesentlig samfunnsmessig betydning.

Jeg starter med denne:

NEI!!!! SVANGERSKAP VARER IKKE I 10 MÅNEDER, BARE FORDI MAN SIER 40 SVANGERSKAPSUKER!!!

Dette ble sist gjentatt av hun som spiller legen i Norsk-ish: "Nei, du er gravid i 10 måneder, det er faktisk 40 uker!"

To grunner til at dette er FEIL:

  • Man teller svangerskapet 2 uker før unnfangelse, som alle vet. Dermed varer selve svangerskapet 38 uker (+ 2 dager). (Dette nevnte hun, skal sier)
  • En måned varer mer enn 4 uker fordi 30/31 dager er mer enn 4*7=28 som alle vet!!!!

Dermed varer et svangerskap faktisk i like under 9 måneder.

Om du har siste mens første dag 1.1, blir smelt på tjukka den 15.1, så har du termin 40 uker etter 1.1, altså den NIENDE OKTOBER. Like under 9 måneder.

Så slutt å si det!

Takk for meg.


#2

Maverick sa for siden:

Takk! :haha: Og hør, hør!

Og ja. Denne tråden trenger vi.


#3

frukt sa for siden:

Jeg ble SUR av å lese intervjuet med en dame som ble smittet av Korona på den berømmelige bussturen. Hun kjente seg ikke syk i det hele tatt, det var en flott tur, alt ble gjort riktig og blah, blah. Helt uproblematisk altså, og hadde gjort det igjen.


#4

millact sa for siden:

Leste det samme og tenkte at fint at hun føler seg frisk, men ikke sikkert resten gjør det. Kjenner to som var med på bussen. Lurer på om de er smittet?


#5

frukt sa for siden:

Ja, det er jo bra. Men man har jo ingen garanti for at man får et lett forløp. Det ble liksom så selvsentrert, "Det går bra med meg så derfor er det ikke noe problematisk."
Var det ikke 33 av 37 som ble smittet?


#6

Fersken sa for siden:

Angående lengde på svangerskap, så kan ble et barn jeg kjenner unnfanget 22.01, UL-termin 20.10 og hun ble født 02.11. Altså ble den 10. måneden påbegynt. N=1 :kverulere:


#7

millact sa for siden:

Noe sånt! Og - det er tidlig i forløpet hos de smittede tror jeg. Ting kan sikkert fortsatt snu; dvs de kan bli verre.


#8

Timar sa for siden:

HØLJREGN! Akkurat de to dagene ungene skal ha uteskole hele dagen. Etter minst 4 uker med nydelig høstvær.

Og HVEM ER DET SOM MÅ VASKE OG TØRKE ENORME MENGDER KLISSVÅTE KLÆR? HÆÆÆH??!! :ropert:


#9

millact sa for siden:

Du og jeg!

Og hvorfor MÅ de ha uteskole i regn når de vet det er meldt? Ønsker de å ha en haug syke unger?


#10

Lavender sa for siden:

Kan ikke el-sparkesyklene ha sensor som gjør at de ikke kjører når det er fire føtter oppå? Tydeligvis mange som ikke forstår at det gir konsekvenser for fart og styring.


#11

Floksa sa for siden:

Verden består av mer enn ELGJAKT!!
Nei du kan ikke forvente at resten av verden, lokalsamfunnet og alle rundt deg tilpasser seg at DU skal krype rundt i skogen, i bakfylla med ladd våpen!!

Dagen i dag, eneste dagens løpet av året butikken er full av menn i kamoklær, med los på bacon og øl. Lille julaften kan bare legge seg.


#12

Blondie sa for siden:

Jeg er både imponert og litt sjarmert av engasjementet til Poly. :humre:

Jeg har visst blitt gammel og blasert, for jeg lar meg ikke hisse opp i samme grad. Ironisk distanse, himling med øyne og megetsigende blikk er jeg dog supergod på.


#13

Toffskij sa for siden:

:knegg:

Min rant er omtrent sånn: BORIS JOHNSON!!!!! :gaah: :dåne: :gal:


#14

Polyanna sa for siden:

:knegg:

Men det er jo å gå mye over termin. Og er uansett nærmere 9 enn 10 måneder.

(Neste rant: FOLK MÅ LÆRE SEG Å RUNDE AV RIKTIG! )


#15

Polyanna sa for siden:

Og så tror jeg jeg må gjøre det obligatorisk å bruke caps lock på minst ETT ord i hvert innlegg i denne tråden, ellers er det ikke en rant. :nemlig:


#16

Bluen sa for siden:

Elsker denne tråden. :knegg: Er også ganske sikker på at jeg etter hvert har noe å bidra med.


#17

Filifjonka sa for siden:

10 måneder ja, hallo, det der har irritert meg også noe INNIHELSIKE. :gal:


#18

Polyanna sa for siden:

BRA capslockbruk, Fjonka!!


#19

Niobe sa for siden:

Pasientreiser: Det må sykehuset ordne.
Sykehuset: Det må pasientreiser ordne.
Jeg: Men... Men...

Story. Of. My. Life.

:gaah:


#20

Millen sa for siden:

Den ene min skal ga aktivitetsdag imorgen, jeg har bestemt at om det blir vær som idag kommer ikke hun. Hatt nok SYKE unger for iår.


#21

sindrome sa for siden:

Barn unnfanget 02.03 (verifisert i kontrollerte forhold på beste vestkant) og født 09.12. Svangerskapet startet da i midten av februar og jeg synes at det er nærmere 10 enn 9 mnd, men lengden i uker er jo såklart 42. Så ja man kan være gravid i 10 mnd, men det er DA FOR SVARTE IKKE 40 uker!!


#22

Tjorven sa for siden:

I en normal verden så ville jeg vært helt enig med deg, men over dammen regjerer DONALD TRUMP. Og han klarer å få Boris Johnson til å fremstå nærmest sivilisert og ordentlig. GALSKAP!


#23

Nextlife sa for siden:

Det heter ikke smitteråd og smitteanbefalinger, det heter smitteVERNråd smitteFOREBYGGENDE råd/anbefalinger/hva_har_du_ . :gaah:


#24

Polyanna sa for siden:

Det er ni måneder og en uke fra unnfangelse til fødsel (og, igjen, et svangerskap som gikk godt over tiden).


#25

Albertine sa for siden:

Skal du snakke om den gjengse nordmann så skriv for pokker Ola NorDmann! Ola Normann er onkelen min!


#26

celebelen sa for siden:

Men det FØLTES SOM ET ÅR!


#27

sindrome sa for siden:

Men svangerskapet defineres fra siste mens, som var 15. feb (bruker samme formel som i ditt første innlegg) og da er det 9 mnd og 3 uker og kan rundes av til 10.


#28

Input sa for siden:

Åh HERREGUD, JA! :gaah:
Min er også på tur i dag. Jeg angrer seriøst på at jeg ikke lot ham skulke. Det er faktisk IKKE greit. Spesielt ikke når skolen VET at et stort antall av elevene kommer til å gå i joggesko og t-skjorte.

Når vi er inne på svangerskap og TV, samme serie irriterte meg at hun bare tittet på skjermen i to-tre sekunder og kunne fastslå at hun var 13 uker på vei. DET FUNKER IKKE SÅNN!!!


#29

Mikkeline sa for siden:

Helt feil tråd, men jeg blir litt fnisete av harmen over regn på uteskole.
Vi bor Bergen..... vi har regn på 90% av utedagene våre (året rundt). Ungene blir forbausende sjeldent syke etter slike dager altså.


#30

Input sa for siden:

Jeg har mange års erfaring med å bo i Bergen, både som barn, ungdom og voksen, og det regner normalt ikke sånn som dette i Bergen. Jeg pleier ikke å klage over regn, men i dag gikk jeg 180 meter med regnfrakk og støvler, og babyen i vogn under regntrekk, og vi var begge to klissvåte da vi kom hjem. Jeg hadde store dammer i støvlene, måtte skifte alle klærne, til og med trusa, og alle klærne til babyen også, og henge vognposen til tørk. Det er virkelig STYRTEGN (bare for å holde meg til regelen om minst ett ord i caps) kombinert med voldsom vind!

Og ærlig alt, skolen trenger ikke bidra til at ungene hater friluftsliv. Det gjør de når de går på tur i dag. Jeg er dog null bekymret for at mitt barn skal bli sykt, han har jo regntøy. Som neppe hjelper da, men...


#31

Matilda sa for siden:

Jeg er ganske sur over forlagene, som leverer så dårlige læreverk at det er en SKAM. Noen av dem har så vidt giddi å gjøre et forsøk på å omarbeide eksisterende verk etter den nye læreplanen. Andre SUGER på digitale løsninger. Det er kjempegøy, når vi har kjøpt inn smartbok-versjon for å prøve det ut et år først, og så er brukergrensesnittet ELENDIG, det er ikke spilt inn lydfiler, og det finnes ikke fasit til oppgavene, for lærerressursen er TOM. Det eneste som ligger der er noen helvetes eksempler fra hvert kapittel. Dette har vi BETALT PENGER FOR, uten å få det vi har betalt for. Må man begynne å skrive de jævla bøkene sjøl? :gaah:

I noen fag går det helt fint uten lærebok, altså. For svake elever som trenger veldig konkrete oppgaver og lett oversikt over hvor de finnes, gjør det ikke det. Det er også de som trenger lydfiler, forenkla tekster og enkle oppgaver på nett, men det er visst FUCKINGS EKSTRAMATERIALE som man ikke prioriterer å få ferdig.


#32

Matilda sa for siden:

Mulig den var viktig nok for gruffetråden, faktisk. :gruble:


#33

Eia sa for siden:

DETTE! :gaah:
(Men vi har vel egentlig en egen Trump-tråd, da)


#34

Gaia sa for siden:

FOLK SOM IKKE SVARER SKIKKELIG PÅ DET JEG SPØR DEM OM! OG SOM I TILLEGG BRUKER VINTER OG VOTTER PÅ Å I DET HELE TATT GI MEG ET SVAR! :gaah: :gaah: :sint: :sur:

(Det er overraskende befriende å være sur i Caps Lock. :knegg: Og dette handler om å få utført samfunnsoppdraget jeg jobber med, så da har jeg lov til å være sinna her, selv om jeg ikke kan gå mer konkret inn i hva det gjelder.)


#35

Adrienne sa for siden:

Når man er inne på temaet svangerskap så lurer jeg på HVEM I HULESTE SOM FANT PÅ NAVNET MORGENKVALME?!? DET ER DET MEST MISVISENDE NAVNET SOM FINNES! :gaah: :gaah:


#36

Matilda sa for siden:

Støttes helhjerta.


#37

-ea- sa for siden:

Altså, vi er jo FERDIG med å få barn på dette forumet her, så hvorfor all denne irritasjonen over SVANGERSKAP? Er dette et ledd i å rekruttere NYE, eller?!
:besteforeldreportalen:


#38

Tjorven sa for siden:

Jeg var aller mest kvalm på morgenen før jeg hadde spist frokost, men i svangerskap nr 2 klarte jeg å kaste opp TIL ALLE DØGNETS TIDER. :)


#39

Polyanna sa for siden:

Men du ER IKKE GRAVID to uker før unnfangelse!!


#40

Malama sa for siden:

Og noen av oss var ikke gravid den første MÅNEDEN og vel så det etter første dag i siste mens heller for den del... eldstemann er unnfanget i en syklus med eggløsning dag 42 eller deromkring. Jeg gikk ikke reelt gravid i 11 mnd med ham heller...

Det er ikke GITT at EL er dag 14 i en syklus. Legen nektet å godta det og regnet termin deretter, sånn rundt st. hans. Ungen er født til skolestart, bare en uke over termin, og da ble ul termin satt noen dager etter min el-beregnede termin. (Men legen presterte også å skrive at jeg var USIKKER på når siste mens var. det var jeg jo for pokker slett ikke, det visste jeg på dagen. Jeg bare visste OGSÅ at jeg ikke var blitt gravid 14 dager etter det)


#41

Polyanna sa for siden:

Ja, folk som IKKE KLARER Å TENKE UTENFOR SKJEMAET SITT trenger også caps lock. :nemlig:


#42

Luftslottet sa for siden:

Dagens generelle rant om lokalisering av Ting:

  1. Det tar like lang tid å sette ting på plassen sin, som å sette ting VED SIDEN AV PLASSEN SIN!

  2. Det tar kortere tid å lete etter ting PÅ PLASSEN SIN enn det gjør å først spørre mamma hvor tingen er, for så å få beskjed om at den er på plassen sin og så hente den på plassen sin. Ikke bare tar det kortere tid, men mamma blir også mindre sur og utålmodig.

  3. Mange ting fungerer BARE på plassen sin. Oppvaskmaskiner fungerer for eksempel sånn at det bare er ting som er INNI den som blir reine. Da har det ingen hensikt å sette skitne saker på plassen OVER oppvaskmaskinen. Vaskemaskiner fungerer på tilsvarende måte. De vasker ikke tøy som ligger på gulvet i andreetasje. Det ville blitt litt av et griseri om det gjorde det.

  4. Det tar like lang tid å sjekke om det er reint eller skittent inni oppvaskmaskinen og så sette ting inn, som det gjør å sette ting i vasken. Det tar kortere tid å gjøre dette med en gang, enn å måtte bli kalt tilbake av sur mamma, og da er det TO STYKKER som har brukt FRITID på dette problemet.

  5. Tingenes plass har blitt akkurat der av en GRUNN. Det er en GRUNN til at ingenting har plassen sin akkurat der vannkrana skal svinge, for da faller de oppi vasken, der det vanligvis står OPPVASK, som heller ikke hører til der.

Altså: TING SKAL PÅ PLASSEN SIN.

Takk for meg.


#43

Strå sa for siden:

Luftslottet feiler totalt, det er ikke meningen at jeg skal få LATTERKRAMPE av innlegg i DENNE tråden. Nå måtte Helten be meg dempe meg siden jeg forstyrret møte hans. JEEZ tåler ikke de folka å høre at noen har det bra så kan de ta seg en bolle.


#44

Strå sa for siden:

Hva et det med folk som jobber i et DIGITALISERINGSPROSJEKT og tror de må se et INNKOPIERT og SKANNET bilde av en HÅNDSKREVET signatur som bevis for at de rette har godkjent skiten? Akkurat som om det gjelder hvis LOGGEN sier at det bare er juks og fanteri?


#45

Luftslottet sa for siden:

Godt at noen kan gledes over at jeg har vært litt for mye sammen med familien min i det siste. :knegg:

Neste rant: Hvorfor INDRE DIALOG skal være på INNSIDEN av hodet.


#46

Nenne sa for siden:

Da er vi kommet til HELSESØSTRE! Det er veldig mange som ikke kan noe som helst om statistikk og de forstår ikke at høyde-vekt-skjemaet ikke er en FASIT!!! :gaah: Hvor mange usikre førstegangsmødre har mistet helt pipen fordi helsesøster sier det er noe galt med ungen? :leppe:


#47

gnuri sa for siden:

Ang. helsesøstre. På 9-månederskontrollen med tvillingene utbrøt hun "JØSS-dette går jo faktisk bra- for du vet, vi anser jo tvillinger som risikobarn" :gaah:


#48

Timar sa for siden:

Jeg er da ikke sur fordi ungene må ha utedag i regnvær, men fordi de gikk glipp av utedager i nydelig høstvær, og fordi JEG håndtere konsekvensene av disse utedagene.


#49

Lavender sa for siden:

Sammen med kolikk unger som er urolig på KVELDEN.


#50

annemede sa for siden:

Kan man ikke dempe mikrofonen når de ikke snakker på videomøter. DET ER IKKE OK Å SITTE I TO TIMER Å HØRE ALT I EKKO.


#51

Millen sa for siden:

Unge som konsekvent har lyd på telefon når han ser på minecraftvideoer. NEI,jeg vil ikke høre det, aldri! (sier fra daglig om dette, om å ha på headsett). :gaah:


#52

My sa for siden:

Eller folk som går fram og tilbake i gangsonen i et åpent kontorlandskap mens de snakker i telefonen med høyttaleren på. SERIØST?!


#53

Input sa for siden:

Eller folk som har samtalen på høyttaler når de sitter på tbanen. :gaah:


#54

sindrome sa for siden:

Det går an å dempe andre i zoom og teams. Hover over personens bilde så skal du få opp muligheter. Eller be dem sette seg på mute.


#55

annemede sa for siden:

Tro meg, jeg mutet. Men vedkommende åpnet mikrofonen HELE FØKKINGS tiden. Også etter muntlig beskjed.


#56

Señora sa for siden:

Det må ha vært en MANN:mad:


#57

veobra sa for siden:

Og så har du ikke en gang en kontordør du kan SLAMRE IGJEN i protest.


#58

Nextlife sa for siden:

Får jeg minne om CAPS LOCK!!!


#59

C3PO sa for siden:

Nå er jeg irritert. Halvmaratonen jeg skulle delta i London ble med rette flyttet til rett før påske. Nå har de plutselig endret dato uten å ha fortalt at det var en mulighet. Til dagen før datterens konfirmasjon! Ja, det er godt mulig at også denne datoen faller bort, men dog!


#60

007 sa for siden:

Det heter HELSESYKEPLEIER! :gaah:


#61

millact sa for siden:

Er det rart jeg blir hissig når LOS har ringt meg fire ganger i løpet av de TRE siste dagene når jeg har byttet tilbake til dem som strømleverandør! Hver gang skulle de selge meg ET NYTT PRODUKT! JEG VIL IKKE HA DET!


#62

Charlie sa for siden:

DET HETER IKKE GODTEMOMS ELLER KAKEMOMS! (Eller godtemums eller kakemums).

Det heter -mons. Moms er en avgift man betaler.

Takk. :natta:


#63

Maverick sa for siden:

Gruff er fortsatt gruff og ikke såpekassemateriale selv om man skriver det med caps lock!


#64

Maverick sa for siden:

Okei. Dette forumet lar NOEN brukere skrive MASSE med Caps Lock mens ANDRE BLIR SENSURERT!, altså SENSURERT! HØRER DERE! i løpet av bare en liten SETNING!


#65

annemede sa for siden:

INGEN har lov til å sensurere Mavs, HØRER DERE!


#66

Gaia sa for siden:

Det er ikke gruff når det er så STAPPTEIT AT MAN VILLE SKREVET I AVISEN OM DET hvis bare noen hadde giddet lese det, altså. Gruff er sånn dere mumlemumlegrumle, dette var lett irriterende, men så går det over. Denne tråden er vel for de tingene som er så IRRITERENDE at hodet nesten eksploderer av det, men så er det egentlig ikke irriterende nok for andre til at det er noen vits å lage en egen tråd hvor man bare ranter om det, lissm.

Litt sånn - HERREGUD, DETTE ER JO BARE HELT DUST OG FEIL OG SÅNN KAN VI IKKE HA DET, og andre bare "jadda, jadda, enig i det, men let it go."


#67

amylin sa for siden:

Jeg får IKKE OPP MARKISA utenfor vinduet til guttungen! Det er så HIMLA irriterende! Og sikkert en lett sak om man bare vet knepet! Jeg VET DET IKKE!


#68

Engasjert sa for siden:

:skratte2:


#69

Elise sa for siden:

Kanskje du må la den synke litt lenger ned først? :vetikke:

Eller er ikke dette tråden for gode råd? :knegg:


#70

My sa for siden:

Plast. Jeg lurer på hvorfor ØKOLOGISKE grønnsaker fortsatt kan kalles ØKOLOGISK når de er pakket inn i PLAST. Det er sikkert mange gode grunner til det, som noen sikkert skal forklare meg snart, men jeg tillater meg å synes det er helt utrolig idiotisk og provoserende, og ikke minst skikkelig, skikkelig teit. Det er jo en del av hele produktet som selges det også. "Sånn. :stolt: Nå har vi erstattet gift i jorda med plast i havet. :værsågod: Fått stempel på produktet vårt og greier." Og Coop da, flinke coop, som reklamerer utenpå plasten, at avocadoene som er inni plasten ligger i et plastfritt brett. :applaus: Fjern plasten og hiv dem i en føkkings haug (det er lov å skrive føkk i en rantetråd ja?), de har for svingende skall!

Det er nesten, men bare nesten like STAPPTEIT som LAKTOSEFRI eplejus. :gaah:

Sånn. Både caps og kursiv. :lettet: Nå føler jeg meg bedre.


#71

Bloppy sa for siden:

Neinei! I denne tråden skal vi si i kor: FORBANNA DUSTEMARKISE!! Hun trenger ingen råd.


#72

Tallulah sa for siden:

Da skal jeg være hun irriterende som forklarer: Nordmenn er faktisk ganske flinke til å kaste plast der det skal, men vi er ikke særlig flinke til å ta vare på mat. Plastinnpakket gjør at den holder seg lengre, og det gjør at miljøregnskapet går i pluss.

Å hive avocadoene i en haug hadde ført til ENORME mengder matsvinn. De tåler jo ingenting, og nordmenn vil bare ha plettfri avokado. Og avokado burde vi strengt tatt ikke spise heller, om vi skal tenke på miljøet. :sorry:

Nå fikk jeg det sikkert til å bikke for deg igjen. :knegg:


#73

My sa for siden:

Jeg vet at plastinnpakket mat holder seg lenger, men slutt med å kalle det økologisk. Økologisk plast? :skeptisk: Og ja, avocadoer som shippes hit fra avocadomafiaen i Sør-Amerika bør uansett aldri, ALDRI være kvalifisert til tittelen økologisk.


#74

Nera sa for siden:

Eller såkalte SMARTbøker som er så dumme at man skulle trodd de kunne stilt som deltakere i Paradise Hotel? Og nettmøte med forlaget hvor de presterte å bruke EN TIME på å ikke besvare ett eneste spørsmål. Jeg mistenker at de har lagt ut et skall, og håper at de klarer å fylle ut det resterende uten at lærerne oppdager at det ikke er ferdig. :gaah:


#75

Tallulah sa for siden:

Niks. Så godt som INGEN avocado, verken øko eller ikke, bør spises egentlig.


#76

My sa for siden:

Ja, det er mye å si om både avocadoer og andre ting verden produserer og konsumerer, men det kvalifiserer både til helt egne tråder, og til skriving i avisene. Så ranten gjelder først og fremst idiotisk, meningsløs og misvisende merking av varer, og det teite med å putte øko- på alt mulig rart (men kanskje særlig det som pakkes i plast og dyrkes på tvilsomme måter før det fraktes over halve jordkloden).

Det samme med merking av "vegansk" og "laktosefritt" etc, på varer som aldri har vært noe annet.


#77

Charlie sa for siden:

Ikke all plast er plast. Noe er cellofan, som er et celluloseprodukt, lagd av regenerert cellulose. Bare for å være litt irriterende. :knegg:


#78

My sa for siden:

Det er ikke irriterende, det er jo bare bra. :riktig: (men da står det ikke merket med at det skal sorteres som plast, noe det dessverre gjør på det aller, aller meste, det er relativt lite av det som er cellofan).


#79

amylin sa for siden:

Forbanna dustemarkise! Og den trenger så klart å senkes helt først, men tror du jeg får til det da??? NEI!!! DUSTEMARKISE!!!


#80

Mex sa for siden:

Denne passet meg fint i dag.
Hva ER det med folk som ligger 10 km/t UNDER fartsgrensen på motorveien, men så snart det kommer en strekke med 2 felter og forbikjøringsmuligheter, så GIR de bånn gass???? HVA F¤#"!!!! :gaah:


#81

Maverick sa for siden:

Kjære alle sammen. Når TO FILER skal bli til EN FIL, så går det LETTEST OG RASKEST om ALLE SAMMEN KJØRER I SIN FIL så langt det er mulig å komme og SÅ KJØRER ANNENHVER BIL INN I DEN ENE FILEN. Dette kalles FLETTING, og det er IKKE ROCKET SCIENCE!


#82

Strå sa for siden:

Og det er værre, dem vil ha PAPIRUTSKRIFT, SIGNERING med PENN og så SKANNING. ER DET MULIG I 2020??? HÆ? Hæ?


#83

Divine sa for siden:

Si det til han som kjørte bak meg i kø fra Sundvollen mot Sollihøgda, og som satt med vindet nedrullet og viste fingern til ABSOLUTT ALLE som kjørte fordi han i venstrefila mot innsnevringen.


#84

Inagh sa for siden:

Og mens vi er inne på bilkjøring: BRUK BLINKLYSA, for pokker, BRUK BLINKLYSA! :gaah:


#85

Divine sa for siden:

Ellers så vil jeg bare si: Kan ikke media bare SLUTTE med å tjate om hvor FRISKE vi blir både fysisk og mentalt av trening? Ja, ja, ja – jeg VET at det er godt for deg og alt det der, men det evige fokuset på at man BLIR ET FYSISK OG MENTALT VRAK av å ikke trene, mener jeg legger sten til byrden for de som av en eller annen grunn ikke kan/makter å være så veldig fysisk aktiv. Det er liksom ikke måte på hvor gløgge og opplagte vi skal bli. Men se på Stephen Hawking, sier nå jeg. Han var neppe på så mange turer i skog og mark. :sur:


#86

Isprinsessen sa for siden:

:rofl::rofl::rofl:


#87

Pøblis sa for siden:

:ropert: DETTE! :gaah:


#88

Isprinsessen sa for siden:

Jeg vet jo hvor jeg skal så hvorfor blinke, du får følge med hvor hjulene peker :dåne:


#89

Matilda sa for siden:

Ikke snakk til meg om ViS, som er makkverk i år også. Årets er at man IKKE FÅR OPP OVERSIKT OVER FRAVÆRET TIL VG1-ELEVER. Jeg får altså ikke fulgt med på hvem jeg skal snakke med og hvem jeg skal varsle, uten å klikke meg inn på hver enkelt elev. Dessuten gjør skiten det mulig å booke rom som allerede er opptatt. :gaah: Hvorfor må skoleverket alltid trekkes med sånn halvferdig drit?!


#90

star sa for siden:

Og hva med å ligge RIKTIG i RUNDKJØRINGER.
Det er jo farlig å ligge riktig for da risikerer man jaggu å få en bil i sida. :gaah:


#91

rine sa for siden:

Slutt med posere på FB med profilfilter som "50 er ikke nok". Ja, Moria er ille, og vi har råd til å hjelpe mer enn 50. Men, må de være fra Moria? Er det andre som trenger mer hjelp? Hvor mange er nok? Hva er du villig til å ofre av dine velferdsgoder for å hjelpe? Og, framfor alt, tror du det hjelper noe som helst hvis det eneste DU gjør er å legge til et filter på FB? Jeg gjentar, slutt med det der!

Slutt også med å være koronapoliti. Leser jeg et eneste innlegg av typen "På vei hjem fra skolen sto folk som sild i tønne på bussen, og sjåføren sa ingenting" så klikker det for meg!
Ikke gå inn på bussen, da vel! Du har ikke noe mer rett til å ta buss enn andre, og det er ikke sjåføren sitt ansvar at folk, inkludert deg selv, er idioter. Jeg gjentar, slutt med det der!

Slutt med å kommentere hva du spiser, hva andre spiser, hva man burde og ikke burde spise. Spis en bolle uten å gjøre noe nummer ut av det ,eller la være å spise uten å gjøre noe nummer av det. Slutt med å telle kalorier og spøke med hvor lenge du må løpe for å forbrenne den jækla bollen. Slutt med å fake allergier og intoleranser hele tida. Du- og framfor alt ungene dine- må ha legeattest før jeg gidder å kjøpe et eneste glutenfritt pølsebrød. Ja, bare slutt med å ha nesa så himla langt inn i egen navle hele tida. Jeg gjentar, slutt med det der!

Sånn. Det var godt å få det ut.

:knegg:


#92

Nenne sa for siden:

DU GLEMTE CAPS LOCK, rine. Du kan umulig være helt ferdig ennå. ;)

Ellers, veldig enig.


#93

rine sa for siden:

Jeg var visst ikke ferdig, hadde opptil flere halvferdige setninger og resonnement i innlegget. Tror det ble rettet opp i nå. :knegg:


#94

Nenne sa for siden:

MEN CAPS LOCK-EN DA? :ropert:


#95

rine sa for siden:

Det irriterer meg jo også, så det kan jeg ikke bruke. :hehehe:


#96

Novla sa for siden:

Hvis du skal leie leilighet i noen andres bolig, så se for helsike og PRESENTER DEG SELV! Ikke bare skriv "når kan jeg komme å se på leiligheten" eller "kan jeg ha hund(er)" der. :gal:


#97

Blondie sa for siden:

Jeg kan følge opp Rines innlegg med en irritasjon av det motsatte, det er vel ikke MENINGEN at jeg skal måtte levere en FØKKINGS legeattest hver gang jeg ber om glutenfri mat? Ja, jeg har cøliaki og har det dokumentert ditt (glutenfrie)BRØDHUE. Spiller det noen rolle? :gaah:
(jeg er pisslei av å bli konfrontert med egen fordøyelse hver gang jeg spiser et annet sted enn hjemme).


#98

Pøblis sa for siden:

Du kan takke BRØDHUENE av selvutnevnte amatørmatintoleransediagnostikere for dette. :gaah:


#99

Blondie sa for siden:

Eller alle de som antar at folk er selvutnevnte.


#100

Palmen sa for siden:

SMÅKONGER eller DRONNIGER I OFFENTLIGE ETATER SOM LAGER REGLER SOM IKKE GIR NOEN FORM FOR VERDI ELLER MENING, BARE FORDI DE KAN!!!!! Føkk ass.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.