Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva ville du hatt til frokost?

#1

Albertine sa for siden:

La oss si at du har bestilt rom på en liten bed and breakfast et sted på vestlandet. Du får en deilig seng med mykt og godt sengetøy, og en frokostseddel på kvelden der du fyller ut hva du vil ha til frokost. Den blir levert på et frokostbrett på døra di til et valgt klokkeslett, med god, varm/kald drikke til. Du vet at de som lager frokosten vil gjøre den så bra som mulig, med nystekte brødvarer og hjemmelaget pålegg så langt det lar seg gjøre, men du vet også at utvalget ikke kan være enormt.

Så, hvilke alternativer ville du ha hatt på denne frokostseddelen? Forklar gjerne hvorfor. :)


#2

Niobe sa for siden:

Åh, gøyalt spørsmål!

Mine favoritter:
Havregrøt (gjerne med flere toppinger å velge mellom!)
Oppdelt frukt
God juice
Rugkjeks
God, pasteurisert ost
Spicy marmelade (ingefær og appelsin, f eks!)

Jeg er gjerne litt sær, men havregrøt er jo lett å lage porsjonsvis, og kjeks kan jo oppbevares en stund. :o Jeg skeier gjerne ut med bakervarer/gjærbakst av og til, men jeg blir veldig glad når det finnes gode alternativ! (Jeg får veldig vondt i magen av gjærbakst, men det hender jeg tenker det er verd det.) Jeg kan ikke spise upasteurisert ost, og blir veldig glad når man har noen gode, pasteuriserte i utvalget!


#3

Syrinx sa for siden:

Egg kokt/stekt/eggerøre

Avokado
Agurk
Tomat

God ost
Kjøttpålegg, feks røkt skinke eller spekeskinke

Ripsgele

Frokostdessert: vaffel/lapper/croissant


#4

Isprinsessen sa for siden:

Earl grey te med melk og honning (servert separat så jeg kan ha passe mengde melk i selv)

Kokt egg eller eggerøre med røykalaks.
Brie med syltetøy
Hjemmebakt brød
Ekstra luksus: croissant


#5

Pappalille sa for siden:

Jeg er enkel hva angår pålegg, gulost, salt kjøttpålegg av noe slag, fersk leverpostei, eller godt syltetøy. Et anstendig utvalg grønnsaker (tomater, agurk, avokado, stangselleri, paprika) og frukt/bær (epler, druer, pærer, melon i sesong), hadde vært viktig, og gode knekkebrød. Og så må det følge med salt og pepper også til frokosten.


#6

Input sa for siden:

Grovt brød. Jeg er sikkert den eneste i verden som går i total meltdown om jeg prøver å spise croissant til frokost, men... :sparke:

Ellers er jeg veldig enkel til frokost. Kokt egg, lettmelk, agurk og en kopp svart te, så er jeg fornøyd.


#7

Olifant sa for siden:

Hvis jeg kan velge noe varmt så vil jeg ha (skikkelig god) eggerøre og røkelaks med avokadoskiver ved siden av sammen med deilig surdeigsbrød. Det er min go-to på hotell så sant eggerøra ikke ser kjip og tørr ut.

Når kan jeg komme?


#8

ingling sa for siden:

Enkle krav her, men jeg blir veldig glad for godt glutenfritt brødalternativ, det er det jeg oftest savner. Ellers er jeg superhappy så lenge jeg får ost og gjerne egg i en eller annen form, og litt grønt. :nemlig:


#9

Karamell sa for siden:

På hotell er det stedet for at jeg driter i kun grovkarbo, men jeg spiser sjelden noe mer enn ost og skinke og croissant med syltetøy. Har aldri vært fan av egg og bacon til frokost.

Kaffe med melk separat og nei, det er ikke nok med en sånn Tinekapsel. Om det må være dem trenger jeg minst fire! Mugge er best.

1 croissant med syltetøy ved siden av eller en pain au chocolat. Vaffel eller lapper er også bra frokostdessert.
Grovt rundstykke
God leverpostei, god skinke og hvitost, ekte smør
Aurk, cherrytomater og paprika
Av frukt tåler jeg lite, men blir glad for god melon og fersk ananas.

Eller en dobbel ferdig halvgrovtoast med avokado og egg benedict dersom det er varmmattilbud. Dersom jeg skal vurdere røykelaks til må den være av god kvalitet.

Av oster spiser jeg av og til brie til frokost.


#10

Albertine sa for siden:

Mange gode innspill her, jeg noterer så blekket spruter!

Olifant, åpning er 20.mai, bare å komme! :D

Meget godt innspill! Jeg aner ingenting om glutenfritt kosthold, og vil veldig gjerne ha tips til hva jeg kan lage. :)


#11

Fluke sa for siden:

Jeg lever lavkarbo, så for meg ville nystekt brød vært bortkastet.

Jeg hadde blitt glad for å kunne velge i: Flere varianter egg, bacon, omelett, paprika, agurk, cherrytomat, spekepølse,røkelaks, ost(er).

Jeg forventer stort sett aldri å få noe jeg kan spise på sånne plasser - da brød/rundstykker og syltetøy er gjenganger (joda, så er brødet ferskt og hjemmebakt, og syltetøyet syltet av økologiske kortreiste bær, men jeg tåler det jo ikke uansett)


#12

Olifant sa for siden:

Send meg en link på pm?


#13

Albertine sa for siden:

Fluke, hos oss kan du få velge lavkarbo frokost. :) I og med at vi ikke har mange rom, så kan vi være fleksible og tilrettelegge for å gjøre opplevelsen best mulig.



#15

Bergensis sa for siden:

Kjøleskapsgraut og vafler eller sveler, iallfall! Med rørt bringebærsyltetøy attmed.
L


#16

millact sa for siden:

Varme rundstykker, grovt brød og gjerne croissanter, men ikke bare sistnevnte. Blir ikke mett av croissanter.

God eggerøre
God skinke eller leverpostei
Paprika
Gjerne cantaloupe melon
Appelsinjuice og god kaffe


#17

Pasta sa for siden:

+1 på denne.

Også tenker jeg at mange jeg kjenner ville ha ønsket seg lavkarbo knekkebrød.
(Jeg spiser mye av det, men driter i det når jeg er på hotell).


#18

Ine sa for siden:

Skal dere starte opp dette, samtidig som dere skal bo der? Skal dere jobbe 100% andre steder samtidig? Spent på mottakelsen når det er bare rommet som er privat, alt det andre deles.


#19

Albertine sa for siden:

Det er ikke ideelt, men vi må nesten bo der den første tiden. Bad og stue blir delt uansett, vi har to fulle bad på fire rom. Det blir det selvfølgelig informert om.


#20

ingling sa for siden:

Jeg baker veldig lite glutenfritt selv, men det er mange gode oppskrifter og tips her inne. Når jeg er på Sunnmøre kjøper jeg ofte varer fra Klæbu håndbakeri, som jo på ingen måte er lokalt men av en eller annen grunn lettere å få tak i der enn østpå. Det finnes også en del knekkebrødalternativer, det er kanskje lettere å lage selv også. Jeg har mistet litt piffen på bakst og kjøper mye ferdig. Men f.eks. sveler (:elsker:) og vafler er jo veldig greit å lage glutenfritt og kan være digg til frokost.


#21

Hyacinth sa for siden:

Havregrøt, eller aller helst byggrynsgrøt (Gullbygg er flott, det funker som lettkokte havregryn). Trenger kun en liten posisjon. Blander uansett ca 60/40 med cottage cheese.

Cottage cheese! Dette blander jeg i grøten når den er kokt, men kan også brukes som pålegg. Savner alltid cottage cheese hvis det mangler på en frokostbuffet.

Knekkebrød (jeg kan ikke spise gjær, derfor er jeg ikke interesert i brød. Veldig grovt rugbrød kan funke.

Godt syltetøy, gjerne solbær eller noe med appelsin, men her er jeg ikke så kravstor. Jeg bruker syltetøy både på grøten og på pålegget.

Bittelitt pålegg, gjerne røkt skinke eller en god ost. Eggerøre er også godt, og jeg trenger ikke alt dette på en gang. Dette er ment som alternativer. Det er godt med litt oppskåret agurk og paprika også.

Kaffe med melk (må være varm!) Jeg vil gjerne ha varm melk, og jeg vil gjerne selv helle i kaffen.

Det er det jeg trenger. Litt appelsinjuice er godt, men ikke et must.


#22

Myria sa for siden:

I motsetning til veldig mange andre spiser jeg aldri egg og bacon eller annen varm mat til frokost, aldri havregrøt eller frokostblanding heller. Jeg hadde ønsket meg godt brød med godt pålegg (ost, en god postei, røkt skinke eller spekeskinke, egg og litt grønnsaker til) og så blir jeg ekstra glad om det er pain au chocolat som jeg kan spise til slutt.


#23

gnuri sa for siden:

Jeg hadde blitt glad for godt brød med sukkerfritt syltetøy, ost og røkelaks -Og det aller viktigste- god kaffe.


#24

polarjenta sa for siden:

Så lenge frokosten inneholder bacon er jeg fornøyd.


#25

Pegasus sa for siden:

God kaffe, appelsinjuice, oppdelt frukt/melon.
Brød eller rundstykker, og helt vanlig pålegg som feks leverpostei, hvitost, skinke.
[color="black"][/color][u][/u]


#26

Nextlife sa for siden:

Svart kaffe, grov skive eller knekkebrød og Norvegia.. Og noe grønt til å ha på. Kaldt vann.
Tidligere ville en variant av egg vært ønsket, men ikke nå lenger.


#27

Señora sa for siden:

En deilig omelett med ruccola, tomat/agurk/rødløk ved siden av.
Surdeigsbrød, gjerne rug.
Godt lokalt pålegg, speke, laks, ost
Egg, kokt/stekt


#28

Gri sa for siden:

Gode rundstykker, egg i ulike former, god ost og kjøttpålegg. Litt grønt bør det også vere! Croissant til “dessert”. Juice, te og kaffi. Lykke til med opning frå nabobygda :)

Tenker også på at det bør vere mogleg å få td. glutenfritt, om ein gir beskjed ved bestilling iallfall.


#29

Niobe sa for siden:

Jeg tror antallet som svarer «egg og bacon» er noe lavere her grunnet kvinneandelen.


#30

Hyacinth sa for siden:

Nå har jeg sjekket både Instagram og Facebook, Albertine, og det ser jo helt vidunderlig ut! :elsker: Kommer gjerne til dere en gang!


#31

Tallulah sa for siden:

Gi meg havregryn, biola/yoghurt og frisk frukt så er jeg fornøyd. Og god kaffe.


#32

Malama sa for siden:

På hotell spiser jeg ofte egg og bacon, jeg elsker bacon.

Men i denne settingen hadde god, gjerne røkt skinke og tomat vært fint, og noe syltetøy til "desserten" enten det er lyst brød /rundstykke eller vaffel eller noe annet.
. Og appelsinjus, jeg drikker ikke kaffi eller te, eneste varm drikke jeg drikker er kakao. Og det forventer jeg ikke ;)


#33

Eia sa for siden:

Min kanskje beste frokostopplevelse var på et lite hostel, Hostal Miguel het det, i Nerja, Spania, i 1998. En enkel kurv med nystekte rundstykker, god ost og litt syltetøy, og ferskpresset appelsinjuice. Helt enkelt, men knakende godt pga. gode råvarer!

Legg til litt egg, så blir det perfekt for min del nå også. :jupp:


#34

Linella sa for siden:

Egg, bacon og tomatbønner om varmmat er aktuelt. Ellers ferskt brød med godt kjøttpålegg eller en god leverpostei. Yoghurt og müsli. God appelsinjuice.


#35

frukt sa for siden:

Jeg spiser minst mulig brød og korn så jeg ville gjerne hatt noe av det nedenfor.

Frukt
Grønnsaker
Egg - enten kokt, stekt eller eggerøre
Røkelaks
Bacon
Vegansk melk, ost, yoghurt
English breakfast tea


#36

Hondacrv sa for siden:

Og egg og bacon og jus og kaffi.


#37

millact sa for siden:

Neppe noe problem. Har bodd slik i Danmark, flere rom delte bad og kjøkken. Det var et populært sted.


#38

Luftslottet sa for siden:

Jeg vil helst spise eggerøre, oppskåret frukt, varmt rundstykke med smør og mild ost til (Norvegia eller Østavind), croissant, juice og svart kaffe i kanne.

Husker dere dette til jeg kommer? :glis:


#39

Albertine sa for siden:

Det er så herlig å lese hva dere ønsker dere til frokost! Nå lager vi oss ei liste over det vi ser for oss å klare å tilby, og vi vil definitivt ha fokus på at ting er hjemmelaget, nystekt, kortreist og ekte. Her vil eggerøra være laget av egg fra lokale leverandører, muligens også med navn på høna som la egget. I tillegg vil vi ha noe vi har dyrket selv. Vi har oss selv som målgruppe, og legger opp til det vi selv ville ha hatt. Og det er ikke kneipp med syltetøy fra boks.

Vi håper jo at det vi kan tilby av komfort og kvalitet vil oppveie det at man må dele bad. Og med tanke på overnattingsmulighetene i området så vil jeg tro at dette vil være en grei løsning.

Luftslottet! Jeg lagrer bestillingen din sporenstreks!!! :D


#40

Albertine sa for siden:

Men nå må jeg lære meg å lage croissant... :gruble:



#42

Luftslottet sa for siden:

For min del er jeg helt happy med croissant fra frysedisken på Rema, om den er nystekt i deres ovn. :nam:


#43

rajraj sa for siden:

Samme for meg hva jeg får omtrent, bare det akkompagneres av RIKELIG med deilig, nytraktet kaffe. Helst en liten kanne, bare til meg. :hjerter:


#44

Anne C sa for siden:

Jeg ønsker meg god kakao når jeg er på hotell. (Drikker ikke kaffe.)


#45

løve70 sa for siden:

Omelett, frisk, oppskåret frukt, agurk, tomat, paprika, godt brød, smaksrik ost, syltetøy, appelsinjuice (helst fersk), samt Engish Breakfast te :hjerter:


#46

Timar sa for siden:

Varme, gode, helst grove rundstykker.
Gjerne enten kokt egg eller eggerøre
Pålegg, gjerne spekeskinke eller kokt skinke
Kaffe med melk, enten ferdig kaffe latte eller svart kaffe med melkemugge til.
Bittelitt frisk frukt

Jeg trenger ikke noe mer for å bli glad. :)


#47

Musemus sa for siden:

Jeg er ikke så glad i brødmat, og spiser glutenfritt, så jeg liker alternativer til det. F.eks laktosefri yoghurt med müsli (glutenfri) og frukt.
Egg. Ost. Siliana salami. Bacon. Agurk. Paprika. Melon. Druer. Litt nøtter. Jarlsberg. Epler. Spekeskinke. Brie.

Og et must! Laktosefri melk. Den holder seg lenge, og det holder ikke å tilby soyamelk. :knegg:

Lykke til. :klemme:


#48

Fintdethei! sa for siden:

Varme rundstykker, eggerøre, ost og syltetøy. Naturell yoghurt, müsli eller havregryn med topping av F.eks valnøtter, rosiner og akkompagnert av oppskåret frisk frukt.
Konseptet deres høres helt herlig ut. All mulig lykke til!!


#49

Shun sa for siden:

Er det interessant å lete opp lokale delikatesser og spesialiteter? Jeg synes ofte det er det lille ekstra ved en hotellovernatting.

I tillegg til grovt knekkebrød/surdeigsbrød vil jeg gjerne ha ekte eggerøre eller kokt egg, røkelaks, spekemat, gode oster, frisk frukt og havregrøt. Og god kaffe.
Jeg kunne også raskt venne meg til en liten søtsak som frokostavslutning.


#50

millact sa for siden:

Jeg tror mange vil ønske seg noe litt annerledes, slik dere tilbyr.


#51

Blondie sa for siden:

Som matallergiker er jeg fornøyd bare jeg går noe annet enn riskaker. :knegg: Godt glutenfritt brød med noe egg ville gjort meg superfornøyd.


#52

kamp sa for siden:

Jeg ville brød å fokusert på å hatt noe bra glutenfrie alternativer.

Ikke at dere skal bake gf rundstykker hver gang, men hatt noe liggende tilgjengelig hele veien og ikke slik smuldre opplegg..

Rykte går fort i cøliaki miljøet om gode sånne plasser :)


#53

Blondie sa for siden:

Ja, jeg var nylig på et hotell som aldri bruker mel i maten. I tillegg til at jeg nesten begynte å gråte av utvalget, tipset jeg «alle» om stedet. :knegg:


#54

Polyanna sa for siden:

Noe med egg, enten et perfekt bløtkokt ett, eller eggerøre.

Et surdeigsrundstykke. Godt smør. Nyrørt syltetøy og ost.

Fersk juice.

Chiapudding/yoghurt med friske bær.

En liten bakst, som et lite wienerbrød eller en lite sjokoladecroisssnt.

Og en god cappucino.

Man skulle ikke tro jeg egentlig ikke er et frokostmenneske. :knegg:

Så det måtte vært litt utpå morgenen, etter at jeg har rukket en løpetur. :knegg:


#55

amylin sa for siden:

Hotellfrokoster er det beste.

Jeg liker ferskt og grovt brød som er lunkent med ordentlig smør, hjemmelaget syltetøy, en god og gjerne hjemmelaget leverpostei med bacon, frukt og bær og en god juice. Hadde blitt superglad for en bedre juice enn Tine sine.


#56

Fersken sa for siden:

Lette og små pannekaker, gode oster, røkelaks og eggerøre eller osteomelett. Og en liten kanne kaffe.


#57

Syrinx sa for siden:

Uansett hva dere velger så blir det nok bra. Heller fem deilige kvalitetsprodukt enn femti nitriste alternativer.


#58

Polyanna sa for siden:

Men husk at nå har du bare fått svar fra kvinner. Mannen min vil ha fire blingser med fårepølse og majones, og en stor porsjon egg og bacon. :knegg:


#59

Nextlife sa for siden:

Har vi samme mann? :eek:
:knegg:


#60

Karamell sa for siden:

Mannen min ville hatt egg og bacon og grovt brød. Skummetmelk og kaffe. Hvitost. Om det ikke var speilegg ville han hatt bløøtkokt eller hardkokt med kaviar.

Hjemme spiser han Wasa husmann med hvitost eller fårepølse, men ikke til frikost. Det spiser han aldri. Kun litt egg på hotell.


#61

Hyacinth sa for siden:

Min mann ville også hatt egg og bacon. Og lyse rundstykker. Han spiser ikke noe av dette hjemme, men alltid på hotell. Pannekaker også, hvis det finnes… Og croissant.


#62

Luftslottet sa for siden:

Mannen min ville hatt en bolle kefir med den muslien han pleier, et glass vann og to kopper svart kaffe. Om dette hadde vært et alternativ på overdådige hotellfrokoster, hadde han valgt bare det. :dåne:


#63

Input sa for siden:

Er det sant? Mannen min også. :knegg: Bare at mannen min bok kunne tatt en croissant til.


#64

Blondie sa for siden:

Kjæresten min hadde tatt det som var og vært fornøyd med det, men han hadde nok glist av både croissant og egg og bacon.


#65

Pasta sa for siden:

Min samboer spiser det som blir servert, men er glad i varm frokost hvis han får. Stekt egg, bacon og gode pølser.


#66

løve70 sa for siden:

Arvingen og Løvemannen ville gjerne hatt egg og bacon, lyse rundstykker, brie og croissanter :knegg:


#67

Tjorven sa for siden:

Jeg synes det er lurt å ha bestillingsseddel for frokost. En del ting er jo varer som har lang lagringstid slik at det er uproblematisk for dere å ha litt utvalg.

Hvis jeg kunne velge helt fritt:

  • kjøleskapsgrøt med peanøttsmør og bær
  • godt brød med smør, gulost, agurk og tomat
  • en bøtte med kaffe med en skvett melk ved siden av
  • ordentlig kaldt vann (gjerne med sitron eller agurk i)

Mannen min vil gjerne ha:

  • godt brød med stekt egg og bacon
  • laks og eggerøre
  • en kopp kaffe
  • croissant

#68

Blå sa for siden:

Enig i at det er lurt for et lite sted å ha en bestilling for frokost. Lettere å beregne mengder

Jeg ville ønsket meg

Varme rundstykker
Eggerøre
God skinke og en eller annen form for ost

Mye kaffe. Min hovedinnvending mot å få frokost på rommet er om det ville vært nok kaffe. Men kanskje en mulighet til å gå ned og hente mer

Appelsinjuice

Noe søtt. Enten en liten croissant, pain au chocolat eller en god yoghurt med frukt.


#69

liefje sa for siden:

Jeg ville hatt avkryssing for to typer brød eller varme rundstykker (pluss glutenfritt), knekkebrød, to typer ost, to typer kjøttpålegg samt eggerett med bacon, yoghurt, fruktskål og noe søtt. Varm og kald drikke i tillegg.

Jeg ville lagt vekt på å beskrive de ulike tingene med ord som hjemmelaget, dagens xxx, fra lokal produsent xxx, fra hønene på xxx gård, nyplukkede, kortreiste etc. slik at det føltes unikt for stedet. I tillegg ville jeg lagt vekt på at alle fat skulle være delikate med frisk salat og grønnsaker. Dagens søtsak kan beskrive den søte delen av menyen uten at du spesifiserer. Det kan være en overraskelse; En dag et kakestykke, en dag skillingsboller etc. ut fra hva dere baker.


#70

Polyanna sa for siden:

Angående mengdeberegning, så tenker jeg at man kanskje bør finne en måte å la folk få bestille så mye som de faktisk spiser. Jeg vil gjerne ha litt utvalg, men bittelitt av hver ting, mens min mann spiser rundt regnet 3-4 ganger så store mengder som meg.


#71

Señora sa for siden:

Sambo hadde elsket egg og bacon, rundstykke med ost og skinke, agurk/tomat/paprika og gjerne noe wienerbrød også. Cappuchino og juice til.


#72

Luftslottet sa for siden:

Kapselmaskin og vannkoker på rommet er for meg en god løsning på nok-kaffe-eller-te-problemet, om det er aktuelt.


#73

Luftslottet sa for siden:

Ja, jeg har sett min spise litt fersk frukt også på hotellbuffet, eller kanskje et glass juice, men han hadde vært like happy uten.


#74

Retz sa for siden:

Det kommer litt an på aktivitetsnivå utover dagen, men det jeg spiser på hotell i Norge er:

2 kokte egg
3 grove brødskiver
Smør
hvitost med mer smak enn Norvegia
Kjøttpålegg
Kaviar (vi snakker typ Kavli, ikke pearly white beluga)
Appelsinmarmelade
Gjerne en croissant og litt frukt til dessert

Skal jeg ut på lange vandringer i terreng velger jeg full English.


#75

veobra sa for siden:

Får jeg godt brød så skal det ikke så mye til. Er pålegget tisvarende godt trenger jeg ikke stort utvalg. Skinke, brie, syltetøy. Lokalt og hjemmelaget, eller en kombinasjon er fint. Plommesyltetøy eller solbærsyltetøy fra lokal gård feks. Noe grønt, gjerne tomat, agurk ol.

Du får kjøpt gode frose croissanter som skal stekes ferdig hjemme. Selv Baker Hansen gjør dette og steker i utsalget.


#76

Lavender sa for siden:

Samme her, men bytter the med svart brygget kaffen, den, ferskt bød, ferskpresset juice og noe frukt, savner ingenting.

Kan ikke forstå de som foretrekker pølser og bacon til frokost.


#77

gnuri sa for siden:

De croissantene i frysedisken på Rema er skikkelig gode. Jeg liker de faktisk bedre enn Jacobs utvalgte og de jeg får på bakeri


#78

Lavender sa for siden:

Du får handle engros, kjøp fryste croissant i sekk, billig og godt.


#79

Bokormen sa for siden:

Ikke det du spurte om, men en krok hvor en kan finne seg kaffe og te utenom måltider hadde vært et stort pluss for meg. :)


#80

mina sa for siden:

Jeg hadde satt pris på et hardkokt egg og god røykalaks. Sånn litt tørr og røyka på skikkelig vis, ikke fuktig/dryppende feit laks som er sprøyta med røyksyre.
(Gjerne noe lokalt, f.eks fra Frøysagarden, de har veldig god laks! )


#81

Chablis sa for siden:

Frukt
Grønnsaker
Kokt egg


#82

Acino sa for siden:

Egg i noe form
Bacon/karbonade/pytt i panne eller noe slikt varmt
Noe søtt som feks croissant, smør og appelsinmarmelade
Juice/smoothie


#83

Pamina sa for siden:

God te og store tekopper, hater(litt overdrevet bruk av ord) å få små fislekopper til teen min.

Et utvalg te en svart frokost te, en god roibus og alltid med mulighet for melk eller sitron til teen.

Helst vannkanne på rommet så vannet er skikkelig godt og varmt.

Utover det er det masse gode ideer som dekker alle mine behov i tråden.


#84

My sa for siden:

Jeg kan sikkert formidle jordbær fra Valldalen. Hvis det er av interesse. Er nok mange som vil bli glad for det til frokosten sin.


#85

Strå sa for siden:

Svart, sterk kaffe, helst type tyrkisk.
Et rundstykke: en halvdel med enten brie og fikenmarmelade eller blåmuggost og solbærsyltetøy og den andre halvdelen med gudbrandsdalsost.
En banan.
Jeg vil gjerne krysse av for ja eller nei til smør/margarin/osv på rundstykket.


#86

Tallulah sa for siden:

Jeg og mannen din. Overdådig hotellfrokost er totally wasted on me. Jeg blir skikkelig lei meg om det ikke er mulig å velge typ havregryn og Biola/kefir/youghurt naturell. Jeg kan strekke meg til litt frisk frukt i tillegg. Men kaker, brød, egg, bacon, kjøtt, fett og sukker til frokost? :skuffet:


#87

Bloppy sa for siden:

Hvis jeg kunne fått kjøleskapsgrøt med friske bær, hakkede mandler og en halv banan ville jeg vært fornøyd. Og kaffe! :enkel:


#88

m^2 sa for siden:

rundstykker, (gjerne ferskpresset) appelsinjuice eller sånn kjempegod norsk eplejuice, stor og god kaffe latte el cappucino i et stort krus.
Ost, skinke, noe oppskårne grønnsaksbiter.
Litt luksus i form av etpar jordbær, en sjokoladebit, eller en minicroissant ville vært satt pris på.


#89

Charlie sa for siden:

Jeg er enkel til frokost og spiser ikke mye, men liker at et lite utvalg har premium-karakter. Gjerne en ting som er lokal matskatt, et godt syltetøy, en god leverpostei.

Til frokost på hotell spiser jeg nesten alltid yoghurt med granola. Evt med litt frisk frukt.

Det verste jeg vet er blass, halvlunken kaffe eller te. Pluss for ordentlig varmt tevann/ kaffe. Det verste jeg har vært borti var Choice i Langesund/ badeparken. Der var tevannet i tanken på buffeten badekarvarmt. Det var så kaldt at teposen ikke satte farge da man tok den oppi. Flaut. Så heller servert med en termos enn for lav temp.


#90

Elise sa for siden:

Jeg ville vært fornøyd omtrent uansett, så lenge jeg slipper å lage selv. :enkel:


#91

Benzo sa for siden:

:dulte:


#92

Smash sa for siden:

Mange gode tips her, men det jeg alltid savner på hotellfrokost er iskaffe. Jeg drikker det hver dag til frokost, så hotellfrokosten mangler alltid noe. Til og med Scandic Nidelven med Norges beste frokost har ikke det i sortimentet sitt.


#93

Albertine sa for siden:

Da må vi rett og slett innføre en liten rubrikk som heter "spesielle ønsker", som kan oppfylles hvis det er mulig. :jupp:


#94

liefje sa for siden:

Hvis jeg MÅ ha iskaffe, tar jeg bare espresso, kald melk og isbiter.


#95

My sa for siden:

Litt forbi det jeg ville tenkt på som standard for en B&B ja :knegg: Men samtidig noe gjesten trolig ville bli veldig takknemlig og imponert over, hvis dere gikk inn for å fikse.

Fikk meg til å tenke på denne Seinfeld-episoden:
www.youtube.com/watch?v=lVFKTM7QJlo


#96

Albertine sa for siden:

Tusen takk for alle innspill!

Selv om vi ikke offisielt har åpnet ennå så valgte vi å lage til et rom for en rimelig desperat gjest, så i dag har vår aller første gjest spist frokost hos oss, og pga. at kjøkkenet ikke er helt ferdig ble det dessverre ingen varm mat. Men gjesten bestilte ost og skinke, paprika, juice og melk, og det var jo overkommelig. Med litt oppskåret frukt og en blomst på brettet ble det ganske så delikat. :jupp:

I går fikk vi uventet telefon fra hotellet i bygda, som er overbooka og trenger avlastning, så vi får enda en overraskelsesgjest i dag. I helga er det prøvehelg, og så er det offisiell åpning 20. mai. Dette blir så spennende!

(I går kom forresten beskjeden om at kafeen vi vil sammenligne oss med i nabobygda har gått konkurs. Det endrer litt på våre egne planer...)


#97

My sa for siden:

Så spennende Albertine! Kan du sende meg navn på stedet deres?


#98

Millen sa for siden:

Det lurer jeg på også. :)


#99

celebelen sa for siden:

Så gøy at dere får gjester allerede!


#100

Ine sa for siden:

Lykke til! Hvordan endrer konkursen på deres planer?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.