Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal du ha til middag i dag? Tråd # 11

#1

Matilda sa for siden:

Påskeaften! Vi skal ha lammegryte med rødvin og mandelpotetmos.


#2

Millen sa for siden:

Vi skal ha lammestek med rotgrønnsaker.


#3

Myria sa for siden:

Lammesteken i går var saftig, mør og aldeles nydelig. I dag blir det pulled chicken nachos med guacamole, rømmedressing og pico de gallo.


#4

Syrinx sa for siden:

Pinnekjøtt, vigramør, rotmos og rosenkål. Pinnekjøttet får seg en omgang på grillen.


#5

GinaK sa for siden:

Kjøpte fryst 3kg lammelår forrige helgså her blir det lammelår, fløtegratinerte poteter og rotgrønnsaker.


#6

Strå sa for siden:

Middagsfri i dag, men i morgen blir det nok pizza. (Abonnerer).


#7

Pasta sa for siden:

Rester av grillmat.


#8

Nada sa for siden:

Ooo, dette fristet!
Her blir det pizza på grillen til tre og hamburger til en.


#9

venla sa for siden:

Hvit pizza med spekeskinke og pinjekjerner


#10

Noba sa for siden:

Tradisjon tro har vi først hatt påskerebus/påskeeggjakt før vi fyrte opp i bålpanna og grilla pølser. Hadde salat og ovnsbakte poteter til. Fantastisk vær og helt nydelig å være ute i timesvis.



#12

Millen sa for siden:

Neida, i strålende sol gidder vi ikle bruke tid på matlaging så det blir grillpølser til barna. Grillet mørbrad og diverse grønnsaker til oss voksne. Bakre poteter til de som vil ha.


#13

liefje sa for siden:

I dag skal vi ha årets favorittmiddag: Hjemmelagde wienerschnitzler av kalv servert med hvite, tyske asparges og hollandaise og såklart sitron og ansjos.


#14

Myria sa for siden:

Indisk kyllingcurry med ris, raita og naanbrød.



#16

Fintdethei! sa for siden:

Baconsurret kyllingfilet, båtpoteter og noe grønnsaker eller salat til.


#17

venla sa for siden:

Grillet svinefilet, pølser og salat


#18

Nada sa for siden:

Grillet svinefilet, diverse pølser, asparges, tomater, sopp, rotmos og peppersaus.


#19

Toffskij sa for siden:

Rull-selv-sushi, sjokoladefondant til dessert.


#20

amylin sa for siden:

Pasta med kjøttboller og tomatsaus.


#21

Syrinx sa for siden:

Pizza i ulike varianter så alle blir glade.


#22

Millen sa for siden:

Diverse frossen pizza. Hjem fra hytta.


#23

Strå sa for siden:

Neida, i dag ble det stekt bacon, stekt egg og poteter stekt i baconfettet, alt med småtomater, aioli og hjemmelaga coleslaw.


#24

Hannah sa for siden:

I dag ble det fårikål. I morgen blir det sikkert rester.


#25

Lyppa sa for siden:

I går ble det pepperbiff med fløtegratinerte poteter, wokede grønnsaker i form av løk, sopp, paprika, sukkererter og tomat.
I dag blir det hjemmelaget pizza.


#26

millact sa for siden:

Vi har lammestek i kjøleskap. Mulig det blir det.


#27

Myria sa for siden:

I dag blir det rester. Jeg fant 12 karbonader i fryseren, pakket 2 og 3 sammen, rester etter flere middager. Så disse skal spises sammen med resten av de fløtegratinerte potetene og bakte rotgrønnsakene fra fredag og så lager jeg saus til.


#28

Syrinx sa for siden:

Rester av pizza og pinnekjøtt utpå kvelden. I løpet av dagen blir det nok grilling av pølser på bålpanna.


#29

Toffskij sa for siden:

Stekte nudler med svinekjøtt og ymse grønnsaker. Det er dessuten mer sjokoladefondantrøre igjen, så de som orker en runde til, kan få.


#30

gnuri sa for siden:

Pasta med kjøttdeig, løk, hvitløk , paprika, soyasaus og fløte.


#31

Nada sa for siden:

Hadde ertesuppe i fryseren, stekte pannekaker i tillegg.


#32

Strå sa for siden:

I dag ble det faktisk den pizzaen vi ikke spiste i går.


#33

Millen sa for siden:

Grillpølser.


#34

Sissel sa for siden:

Har noe kjøttdeig som går ut på dato, så idag blir det spagetti bolognese.


#35

Myria sa for siden:

Vi skal grille ulike typer pølser + grønnsaksspyd og så blir det hjemmelaget potetsalat til.


#36

venla sa for siden:

Kommer an på hva de har i halvpris-disken på butikken. Tipper det er noe å finne der i dag.


#37

Nada sa for siden:

Fiskesuppe


#38

Toffskij sa for siden:

Teriyakilaks, ris, brokkoli.


#39

Pasta sa for siden:

Taco i dag.


#40

Millen sa for siden:

Svineindrefilet med bacon på grill, ris og grønnsaker til.


#41

Millen sa for siden:

Gærninger!! :sjokk:


#42

Pasta sa for siden:

Ja, helt enig! Men det er på en måte nesten fredag. Siden vi tar helg i morgen. I alle fall torsdag. Såh derfor ...:digger:



#44

Syrinx sa for siden:

Yngste foreslo thaimat, så det blir gryte med rød curry og Kokosmelk.


#45

Toffskij sa for siden:

Det skulle vi tydeligvis ikke, yngste bakte plutselig en diger focaccia, så da ble det tapasbuffet i stedet. Laks i morgen, da.


#46

My sa for siden:

Spaghetti bolognese


#47

Nada sa for siden:

Håper å finne noe kylling i datohylla siden vi har en del salat å bruke opp.


#48

Myria sa for siden:

Grillet svinefilet med grillede grønnsaker, bulgursalat og tzatziki.


#49

My sa for siden:

Siden jeg ikke visste hva vi skulle ha fikk VG bestemme (gjennom godt.no). Da ble det hjemmelagde lakseburgere med hvitløksdressing. Godt ble det også! :jupp:


#50

Millen sa for siden:

Siden jeg er syk, og ikke orker lage mat ble det kremet pasta med erter og skinke. Lett og enkelt å lage.



#52

Syrinx sa for siden:

Grillet kylling og nakkekoteletter, grønn salat og bønnesalat med parmesan.


#53

millact sa for siden:

Taco, på en søndag.



#55

Millen sa for siden:

Grillet sommerkoteletter, potetmos, salat og div. sauser til.


#56

Lyppa sa for siden:

Det ble tynne svinefiléter, kyllingvinger,provencepoteter, ris, salat og peppersaus. Alt for mye mat..


#57

Strå sa for siden:

I dag blir det henteindisk. (Og så begynte jeg å sikle til Toffskij sin mousaka, så det må jeg prøve igjen snart, det er flere år siden sist jeg lagde det.)


#58

Nada sa for siden:

Kjøttkaker i brun saus, erter, gulrøtter og poteter.


#59

Hyacinth sa for siden:

Det blir mye grilling for tiden. Vi griller mye grønnsaker. I dag ble det marinert kylling, asparges, søtpotet, brokkoli, rødløk og gul paprika.

Hadde tomatsalat og rødkålsalat ved siden av. Og litt pasta pga kresne ungdommer.


#60

Matilda sa for siden:

Ørret med urtelokk og lun potetsalat fra Trines matblogg.


#61

løve70 sa for siden:

Pizza fra Pizzabakeren.


#62

My sa for siden:

Grillede pølser med diverse tilbehør.


#63

Myria sa for siden:

I går hadde vi svinefilet med ovnsbakte småpoteter, gulrøtter og pastinakk og hjemmelaget fløtesaus til.

I dag blir det blomkåltaco.


#64

Sissel sa for siden:

I går ble det gode pølser og hamburgere på primusen i fjæra. I dag er jeg usikker, må komme meg på butikken etterhvert.


#65

Hyacinth sa for siden:

Lakselasagne.

Jeg pleier å lage ostesaus med både blomkål, løk og hvite bønner i, uten å fortelle det til alle. Jeg la laks og saus lagvis i formen og satte i ovnen. Da jeg snudde meg rundt, oppdaget jeg at lasagneplatenr fremdeles lå på benken. :rofl: Hvor dum kan man bli?


#66

Lyppa sa for siden:

Mousakka, hvitløksbrød og salat :)


#67

Nada sa for siden:

Pølselapskaus


#68

My sa for siden:

Her ble det hjemmelaget blomkålsuppe og hvitløksbrød i dag.


#69

Myria sa for siden:

Her må det gå fort mellom utviklingssamtale for eldstemann og foreldremøte for mellomste så jeg har funnet fram kjøttsaus i fryseren som skal serveres med spaghetti.


#70

Sissel sa for siden:

Hjemmelaget fiskegrateng her i dag.


#71

Nada sa for siden:

Diverse slappe grønnsaker i kjøleskapet skal få bli en saus med svinekjøttdeig, pasta og parmesan attåt.


#72

Millen sa for siden:

Diverse rester.


#73

Malama sa for siden:

I går ble det pannekaker, i dg aner jeg ikke. Mannen skaffet ny gass til grillen, sånn ca akkurat når grillværet tok slutt og regnet kom. JEg er ikke motivert for å komme på inne-mat, men det blir vel noe. Det meldes mye regn fremover


#74

kamp sa for siden:

Ribbe… ultra pro fra tupperware er en genial sak.


#75

Hjertensfryd sa for siden:

Lasagne i dag, etter ønske frå eldstemann.


#76

Strå sa for siden:

Rispannekaker og rester av henteindisken fra et par dager siden. Det var godt og nam.


#77

millact sa for siden:

Satt lenge på jobb. Ble omelett og skiver.


#78

Syrinx sa for siden:

Pommes stripes i ovnen. En spiste burger til, en pølse og en gyroskjøtt med en skvett fløte. Salat til de som ønsket det.


#79

My sa for siden:

Fish & chips.

Eller rettere sagt panerte torskefileter (fra frysedisken) med potetbåter (også fra frysedisken) i airfryer. Både råkost (ferdig revet i pose fra grønnsaksdisken) og grønn salat til, sitronbåter og remulade (fra tube). Veldig enkelt i dag. Og godt.


#80

venla sa for siden:

Kikertcurry og byggryn


#81

millact sa for siden:

Ble lenge på jobb, så foreløpig har jeg spist en pose sweet chilli nachos chips……

Barna laget middag til seg selv.


#82

Millen sa for siden:

Ovnsbakt laks, ris og grønnsaker.


#83

Nada sa for siden:

Blomkål- og brokkolisuppe. Bakte focaccia til.


#84

Myria sa for siden:

Karrigulrotsuppe med hvitløksbrød ble det i dag.


#85

meisje sa for siden:

I dag ble det palak paneer og palak kylling med pilau ris, og koriander naan til.


#86

Strå sa for siden:

Jeg vet ikke hva eller om vi skal ha middag i dag. Jeg kjenner allerede nå at vi bør finne på noe. I morgen blir det ikke middag, da reiser vi mye av dagen. I fryseren har jeg en pakke med utdradd villsvin, jeg tror det skal bli noe tortillagreier av den.


#87

Myria sa for siden:

I dag blir det halloumi-fajitas.


#88

Tjorven sa for siden:

Har du en oppskrift å dele? Hele familien liker spinat, så kan kan vi heller lage to porsjoner en med ost og en med kylling.


#89

Nada sa for siden:

Tikka masala med kylling, ris og grønnsaker.


#90

meisje sa for siden:

Finn frem en bolle og bland 2 SS tyrkisk yoghurt naturell med 1 SS national krydderblanding. Legg oppi kylling delt i stykker på 2x2 cm. Bland godt og sett i kjøleskapet. Jeg pleier å la det stå der ca 1 time, men både lenger og kortere er helt greit.

Kok opp rikelig med vann og blancher en stor pose spinat i 1 min. Ta spinaten over i en blender med litt væske og blend til en fin saus.

Finhakk en liten løk, og surr basmatiris ris, løk, 4-5 kardemomme som du knuser litt, 1-2 stjerneanis, noen koriander frø. Tilsett vann og kok i 15 min under lok på svak varme. Jeg bruke 2.5 dl India gate ris. Jeg tilsetter ofte 1 dl erter og 1 dl grønne linser etter at risen har kokt i 10 min.

Hakk opp 2 løk og surr disse i olje eller gee til de får fin farge. Tilsett så 4-5 fedd presset hvitløk, 1-2 finhakkede grønn chili, og ca 3 cm finraspet ingefær. Tilsett deretter national krydderblanding etter smak, jeg bruker 3-4 ss. La surre til aromaen stiger opp fra pannen, tilsett deretter en lite glass med tomatpuré og la det surre litt, eller bruk en boks med knuste tomater om man ønsker. Tilsett spinatsausen og en boks med kikerter. Ha oppi paneer.

Ta en ny panne og stek kyllingfileten på sterk varme. Når kyllingen er halvveis brunet, tar jeg ca 1/3 til 1/2 av Palak paneer sausen oppi pannen med kylling og lar det små koke til kyllingen er gjennomvarmet.

Server med naanbrød med fersk koriander og hvitløk og vi bruker også ofte mango chutney til.




#93

Nada sa for siden:

Taco, er da fredag må vite.
Loaded veggie nachos til meg.


#94

Myria sa for siden:

Mannen og yngste slengte en frossenpizza i ovnen før de dro på speidertur. Jeg og gutta skal ha hjemmelaget italiensk pizza når eldste er hjemme.


#95

Millen sa for siden:

Kylling, ris, grønnsaker og bretagne saus.


#96

Toffskij sa for siden:

Wienerpølser, potetmos og erter.


#97

Syrinx sa for siden:

Taco, pizzarester og ostesmørbrød.



#99

Unicorn sa for siden:

Pannekaker i dag.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.