Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har gjort deg glad i dag? #13

#1

Floksa sa for siden:

Må bare lage ny.
For i dag har jeg blitt så glad! Bareneteateret vårt har forestilling i dag å de er så flinke! Jeg får helt gåsehud. En av ungene mistet en kjær i går, som skulle vært her å sett på. Og bare tar grep, tørker tårene og leverer!
Dagen unger ass :love:


#2

Stompa sa for siden:

Jeg har solgt gammelbilen. Ingen stor sum, men den solgte seg nærmest selv uten at jeg måtte gjøre noe (kjøpt av eieren av bilvaskehallen der jeg fikk den vaska forrige helg). Godt med alt som er gjort!


#3

Isprinsessen sa for siden:

Så en stegg kurtisere en røy i dag.


#4

My sa for siden:

Afternoon tea på Britannia hotel, sammen med jentene mine. :hjerter:


#5

Anne C sa for siden:

Jeg har vært på Hagemesse i dag, og det var skikkelig stas.


#6

Timar sa for siden:

I dag ble jeg veldig glad da jeg oppdaget at bjørkene rundt oss begynner å bli grønne. På tross av pollenallergien som snart blomstrer for fullt. Jeg trenger vår, natur i sterke farger og lyse kvelder noe så veldig!


#7

Syrinx sa for siden:

Førpremiere på en film, den ga en slags meditativ hvilepuls (hvis det går an å si). Nydelig var det.

Og før på dagen var det utedag for konfirmantene. I tillegg til at min ungdom greidde å ha en kjempedag så møtte jeg flere kjente (konfirmantforeldre) som jeg ikke har sett på noen år. Det var skikkelig, skikkelig fint.


#8

Strå sa for siden:

I går kveld: En lang, alvorlig, tullete, grundig samtale med ene fetter'n min.
I dag: Nedsenking av mitt gamle, skrøpelige legeme i et badekar med godt og varmt vann.


#9

Ellisiv sa for siden:

Yngstejenta tok medalje i Norges Cup i sin idrett i dag. Det er kjempestas, for det har vært 2 skikkelig traurige år, med dårlige muligheter til å både trene og konkurrere. Mange har sluttet, og hun min har vært nære på hun også. Og så fikk hun altså uttelling i dag. Hun er så glad at det er helt rørende. :)


#10

Strå sa for siden:

Gratulerer med ungens medalje Elisiv.

Jeg er glad for at vi så vidt startet med hagen i dag.


#11

Anne C sa for siden:

I dag har jeg fått ryddet drivhuset, og har fått inn et par gode stoler som skal stå der. Det er så fint der inne. Jeg gleder meg til å tilbringe sommeren i drivhuset mitt. (Som er som en liten hytte med gjennomsiktig tak sånn egentlig.)


#12

Polyanna sa for siden:

I går var jeg på loppis. Det er jeg ikke så ofte, for jeg glemmer det (og har en tendens til å dra med meg hjem for mye). Men for et år siden, så kjøpte jeg 8 vinglass som jeg tenkte til hytta, men som jeg endte med å ha hjemme, for de er så fine. Og ergret meg SKIKKELIG over at jeg ikke rakk plukke med meg 4 til, fordi en annen dame grabbet dem rett foran nesa mi. :snurt:

Så jeg vandret inn på "glass og servise", og hva finner jeg? Tre glass av akkurat samme sort, som bare står og venter på meg, to timer før stengetid! :hjerter:

Ekstremt fornøyd!


#13

My sa for siden:

Har gledet meg over det fine været i helga, og vårens første grillmiddag i hagen.


#14

Musemus sa for siden:

Jeg kom meg helskinnet gjennom mammografi. Jeg er SÅ letta!


#15

ingling sa for siden:

Bestilt flybilletter til meg og eldste, London i november! Endelig!


#16

Albertine sa for siden:

Vi har fått internett! :lykkelig:


#17

Millen sa for siden:

Kiropraktortime!


#18

Nenne sa for siden:

En kopp kaffe!

Kontekst: I går dro vi til Tvedestrand, altså et godt stykke hjemmefra, for å hente armlener og rygg til en stol som var blitt trukket om. Litt kommunikasjonsvansker gjorde at delene ikke var helt ferdige da vi kom, så vi måtte slå ihjel en times tid og ville finne et sted å drikke kaffe og henge litt.

Tvedestrand fjordhotell skulle være åpent i følge google og dit dro vi. Utenfor satt en voksent par og drakk kaffe og døra stod åpen. De kunne allikevel fortelle oss at hotellet var stengt og vi bad om råd for å finne et annet alternativ, men det var det altså ikke en aprilettermiddag i sommerbyen. Så da fant damen ut at det var for ille om vi ikke skulle få en kaffekopp og hun åpnet opp for oss, så vi fikk kaffe og en kakebit også og kunne henge i noen gode sofaer den tida vi trengte. Betaling skulle hun ikke ha heller da vi gikk, så vi kunne bare takke pent for gjestfriheten. :)

Så er dere på de kanter i sommerhalvåret, når hotellet faktisk er åpent, stikk gjerne innom og legg igjen noen kroner. Jeg har bodd der for en del år siden og gjør det gjerne igjen, det er et koselig sted. :)


#19

Floksa sa for siden:

Dagens krav fra landbruket i jordbruksforhandlingene. Det var egentlig helt magisk. Og involverte både snørr og tårer.


#20

Nenne sa for siden:

Jeg tenkte på deg da jeg så en avisartikkel om det. Jeg krysser fingrene for at forsyningssikkerhet er langt nok oppe på agendaen til at politikerne ser sammenhengen.


#21

Floksa sa for siden:

Jeg har bare skummet nyhetene men jeg tror de risikerer å bli felt dersom de ikke i stor grad faktisk møter kravet.


#22

Anne C sa for siden:

Jeg har vært i operaen i dag :hjerter:


#23

Strå sa for siden:

Mutter'n går nå uten prekestol, uten redsel, med glede og stolthet, bare noen holder henne under albuene. Det er helt fantastisk å se hvor glad og fornøyd hun ble.


#24

Millen sa for siden:

Jeg har fått gitt bort 5 brettspill på lokal Facebook gruppe. Så glad for at andre kan ha glede og nytte av noe mine har vokst fra/ aldri giddet å prøve omtrent.


#25

Floksa sa for siden:

Dette.
Denne krabaten var så godt som død da han kom til verden og jeg trodde egentlig ikke jeg skulle greie å få han i gang. Tok 20 minutter før han pustet selv. Men jammen :love:

youtube.com/shorts/4cT-rWdtoUU?


#26

My sa for siden:

Åh, :hjerter: lille vennen! :rørt:


#27

Nera sa for siden:

I morgen drar jeg og frøkna sørover på konkurranse, også kjent som Vårens vakreste eventyr innen hennes idrett. Og om tre uker skal hun delta i NM for lag, også på samme sted. Det er slett ikke dårlig for en som begynte på et breddeparti litt på måfå for 1,5 år siden. :hjerter: Å se den forsiktige, introverte jenta blomstre foran dommerpanelet og massevis av tilskuere er helt magisk.


#28

Strå sa for siden:

Det er en strålende 1. mai på hytta. Vi skal på det lokale arrangementet, så fremt vi vet at vi får ferge tilbake. Eldste kommer hit i dag og det gleder jeg meg skikkelig til, det er en stund siden sist.


#29

Anne C sa for siden:

Hele lørdagen ble brukt til diverse hageting, og jeg bare ELSKER drivhuset mitt. Det er jo som en hytte i hagen, og i går kveld hadde minsten besøk av en kompis der inne. Begge gutta har hatt folk der, og de synes det er veldig stas.


#30

Nenne sa for siden:

Vellykka fest for broren min i går. :) Gjestene var så fornøyde og glad for å bli invitert, maten ble bra, vinene matchet og falt i smak og nå er vi snart ferdige med å rydde og kan klappe oss selv på skuldra og være fornøyde. :)


#31

kamp sa for siden:

Vixi (bichon frise) har bursdag!

8 år :)


#32

Martis sa for siden:

At yngste gameren fortsatt liker trampoen og er nå ute mange timer sammen med venner i stedet for å spille.


#33

Millen sa for siden:

Gratulerer! :ballonger:

Vi har fått levert ut lapper om loppemarked neste h3lg, og funnet en hel del ting og tang vi kan gi til loppemarked selv. Jeg elsker å bli kvitt ting og tang i huset. :happydance:


#34

Blånn sa for siden:

Å høre antikapitalistisk pønk på 1. mai. Mellomste spilte på 1. mai-arrangementet til Rødt i Oslo. Og for første gang hørte jeg ham ha vokal på en av låtene. Herlige var de der de hoppet rundt i russedress og sang «sinte» sanger. :knegg:


#35

My sa for siden:

Å passe ett år gammel nevø. :elsker:


#36

Magica sa for siden:

Har hentet ut veteranbilen min fra vinterlagring. :hjerter:


#37

Milfrid sa for siden:

Poden var med meg og kjæresten i 5 timer og spilte frisbeegolf. :hjerter: Det er utrolig kjekt å se at de kommer godt over ens, og at Poden vil henge med gamlingene en hel søndag. Sykes også det er fint å ha en kjæreste som synes det er helt ok at Poden henger med oss og som har tatt initiativ til at de spillere sjakk sammen, også uten meg.


#38

frukt sa for siden:

Har endelig fått den nye ytterdøren. Den er knalloransje og veldig fin.
:lykkelig:


#39

Millen sa for siden:

Tunge ting og tang er i ferd med å løsne. :lykkelig:


#40

Lyppa sa for siden:

Herlig :D ! Det høres ut som en glad dør!
Hvilken farge er huset?


#41

Floksa sa for siden:

Den siste sauen lammet i natt. Helt på egenhånd. Så nå er lamminga over og i god tid før jeg drar i konfirmasjon i morgen! :lykkelig:


#42

Nextlife sa for siden:

Det er fra i går, men yngste datter mottok utdanningsstipend fra Hånedtverkerforeningen i byen her i forbindelse med sin sommelierutdanning.
Jeg synes det er veldig kult at en så "ny" retning blir anerkjent av disse.


#43

Tjorven sa for siden:

Vi har knallturkis ytterdør, og man blir jo blid hver gang man ser den.


#44

Billa sa for siden:

Lillebror har brukket flere bein i foten og går med krykker og gipssko. Null belastning. Det er selvsagt litt styrete med sekk og krykker, men han er 15 og positiv. Når jeg kjørte Lillebror til skolen i dag, var det en liten gjeng ved skoleporten, som uoppfordret spurte om han trengte hjelp. Og det ble jeg så glad av. Empati og omsorg fra 15-åringer er bra saker <3


#45

Maverick sa for siden:

Jeg hadde en så fin morgen med datteren min i dag. :hjerter: De er egentlig stort sett fine, men i dag var den ekstra fin med pludring om budeier og geiter og badeland og alt mulig rart, og det gir enda litt mer motivasjon til å holde ut Denne Dagens Djevelskap. :hjerter:


#46

Maverick sa for siden:

Åh, det er jo veldig bra! Gratulerer!


#47

frukt sa for siden:

Det er grått med hvite karmer. Og trenger en omgang med høytrykkspyleren. :humre:


#48

-ea- sa for siden:

Knallfin dør, frukt!


#49

My sa for siden:

Så fint det ble, frukt!


#50

frukt sa for siden:

Jeg er også glad for at borettslaget betaler. Ikke ante jeg hvor dyre ytterdører er. :sjokk:


#51

Floksa sa for siden:

Det var en skikkelig «gla’dør» :love:


#52

Stompa sa for siden:

Skriver/kopimaskin er i normal drift igjen på jobb! :lykkelig:

(Til info ble fylket utsatt for datainnbrudd 23. desember. Siden da har alle utskrifter måttet skje via spesielt formaterte minnepinner, der alle filer måtte konverteres til pdf. Skanning inn på samme minnepenn i stedet for rett til e-post. Dette og kopiering har bare vært mulig på to maskiner mot normalt fem. Det har vært ekstremt merbelastende. :nemlig: )


#53

Strå sa for siden:

Når man får melding fra strømselskapet om strømbrudd i bygda akkurat når minnestunden for onkel skal være, jeg ringer dem og forklarer og et minutt senere kommer melding om at bruddet flyttes til dagen etter. Det er fine folka og strømselskapet det.


#54

Lyppa sa for siden:

Veldig fin dør,Frukt!


#55

Kaija sa for siden:

Gode prater med fine og støttende kollegaer som en kan både spøke med og snakke alvor med. Kjenner at jeg kan få være meg selv, og at rare, skjønne nerdevoksne er en fin normal på jobb. En grundig føreksamensk pep-talk med nestsjefen fikk jeg også. Slikt hjelper litt på eksamensnervene til ei som ikke har hatt eksamen siden forrige årtusen.


#56

Nenne sa for siden:

Det var anstendig og fint gjort. Sånne dager er nok som de er uten strømbrudd eller annet surr.

Lykke til med eksamen og -forberedelser, Kaija! :)

Jeg er veldig glad for å ha fått sendt fra meg en rapport som er i hvert fall 80 % ferdig til første sirkulering. Den har virkelig hengt over meg!


#57

Floksa sa for siden:

:lykkelig: :happydance: :lykkelig: :happydance: :lykkelig:


#58

Frk_Fryd sa for siden:

Det er helt fantastisk, Floksa! :jippi:


#59

My sa for siden:

10,5 milliarder :rørt:


#60

Strå sa for siden:

Jeg sier som Frk Fryd jeg: "Det er helt fantastisk, Floksa! :jippi:"


#61

Noba sa for siden:

Jubler med deg og alle andre gårdbrukere, Floksa!

Jeg er så glad for min eldste som har bestått førerprøven i dag. Er helt ubegripelig stolt av den jenta og benytter herved mammaprivilegiet til å skryte av henne. Hun har hatt så mye stang ut, bl.a. med alvorlig sykdom hele videregående og generelt at hun alltid trekker det korteste strået og må jobbe så hardt for alt. Men hun gir aldri opp. Jeg har aldri sett et menneske være så redd som hun var i morges, men hun både møtte, gjennomførte, bestod og fikk skryt! Jeg har grått i bøtter og spann i dag. Skulle ønske hele verden visste og så alt som er i henne og at hun kunne slippe å kjempe sånn for alt hele tiden.#63

Millen sa for siden:

:rørt:


#64

Fintdethei! sa for siden:

Noba :rørt:. Heia den tøffeste jenta i verden!


#65

Millen sa for siden:

Også glad på Floksa sone vegne!

Personlig er jeg glad for at kropp og hode endelig begynner å komme tilbake til pre covid-19 I oktober.


#66

Hjertensfryd sa for siden:

Eg kom inn på studiet som eg søkte på. :lykkelig:


#67

Hondacrv sa for siden:

Ein elev som eg jobba knallhardt med og for for to år sidan som kom innom for å helse på :hjerter:


#68

Millen sa for siden:

Jeg blir også veldig glad av å lese denne tråden.

Gratulerer,Hjertensfryd!


#69

Syrinx sa for siden:

Så mye godt nytt i denne tråden. Det er så herlig.

Jeg har testa det nye strykejernet mitt (kjøpte det etter å ha funnet tips her inne) og det er så latterlig bra. Bunadskjorta gadd ikke krangle mot det og en duk jeg strøk ble helt slett nesten uten at jeg gjorde noe som helst.


#70

Magica sa for siden:

Jeg og mannen har vært på en fantastisk konsert med Kvlelertak i kveld! :digger:


#71

Strå sa for siden:

Gratulerer til Hjertensfryd.

Det er så utrolig vakkert og nesten tofarget utsikt her. Grått skydekke med store glimt av sølv og gull, glitrende hav, skinnende hvit snø, flotte fjell og jeg ser toppen av de som ikke har skydekke på seg.


#72

Nextlife sa for siden:

Vi leier privat sykepleietjeneste til vårt familiemedlem med langtkommen demens. 3 ganger i uka er de der og tar henne med på tur i rullestol, drar på kafé, handler godsaker og blomster, steller beina, lakker negler og hva enn dagsform måtte tilsi.
De er ganske aktive på FB-story og legger ut glimt fra hverdagen til tjenesten, og fra aktivitetstilbudene.
Selv om vi ikke ønsker vårt familiemedlem eksponert gjennkjennbart tar de nydelige anonymiserte bilder, og jeg kjenner jo igjen rommet på sykehjemmet når de tar bilde av besøkshunden, skikkelsen bakfra i rullestol eller hånda med verdens største is i.

Det er så fint å se slike glimt og vite at hun har et fantastisk godt tilbud i tilværelsen sin. :hjerter:


#73

Novla sa for siden:

Det der er bare så fantastisk! :hjerter:

Ellers er jeg glad for telefon fra en god venninne i går; hun har vært kreftsyk lenge, men nå viste røntgen for andre gang på rad (tar hver 3. måned) ingen spor av kreft. :jippi: Det var ikke gitt at hun skulle komme dit da hun fikk tilbakefall for 1,5 år siden, for å si det sånn, så jeg er så glad nå. :rørt:


#74

IOA sa for siden:

Denne tråden er så fin!

I dag er jeg glad for at eldste kommer hjem (hun bor plutselig borte i ukedagene, og det syns jeg er litt trist). I tillegg har jeg fått tak i betennelsesdempende medisiner for plantar fascitt, som jeg håper vil hjelpe.


#75

Milfrid sa for siden:

Vi har fått rammeavtale på flere fagområder med en stor kunde i regionen, som er intet mindre enn fantastisk for en liten bedrift som oss. :lykkelig:


#76

Ine sa for siden:

At en sørgekåpe kom flyvende og satt seg en meter fra meg, og jeg fikk tatt bilder av den. 😀


#77

Maverick sa for siden:

Jeg har fått skrudd sammen igjen motorsykkelen min i dag! Veldig fornøyd med å ha gjort alle nødvendige reparasjoner og alt vedlikehold selv (med veldig god hjelp av mekanikervenn som har pekt og veiledet), både for læringskurvens og lommebokens del.


#78

Magica sa for siden:

Hagesøndag! Fikk tilogmed klipt plena.


#79

Toffskij sa for siden:

Jeg synes det er så utrolig gøy at de har castet Ncuti Gatwa (Eric i Sex Education) som Doctor Who! Det kommer jo til å bli en fest! :hyper:


#80

Millen sa for siden:

Korpset har hatt loppemarked I helgen og fikk inn all time high! ( alt som kastes fordi det ikke blir solgt, hører hjemme i gruffetråden).


#81

Strå sa for siden:

Å stige ut av flyet på Gardermoen og kjenne varmen. Ikke noe snøfokk, ikke noen snødekt vei. Det skal bli godt å komme hjem, selv om turen (inkl begravelsen) var fin.


#82

Rabbit sa for siden:

Jeg hadde en grytidlig time til MR idag og grudde meg for å stå opp tidlig (er ufør og sliter med søvn). Men, så våknet jeg før vekkerklokka, lys våken og i sprudlende humør, glitrende solskinn og en helt fantastisk mandag! :lykkelig:


#83

Strå sa for siden:

Litt mer i dag: Besøket hos Mutter'n. Nå reiste hun seg selv opp av stolen og gikk med bare bittelitt støtte. Det er ikke værst av en dame på 81 som først knakk et bein* i høst og det andre over jul.
*Akkurat nå husker jeg ikke om det var hofte eller lårben!!! Jeg må sjekke min egen hukommelse tydeligvis.


#84

Chablis sa for siden:

Fotballtrening, det er sltså så gøy å begynne på fotball igjen. Himla slitsomt, vondt men samtidig så gøy.


#85

My sa for siden:

Det dårlige været i Trøndelag.

Midt mellom pakking av bil for kjøring i 5,5 timer t/r til nieses konfirmasjon sist helg, og egne tvillingers konfirmasjon kommende helg, det vil si ei uke fylt med bunader, skjortestryking, kakebaking, overnattingsgjester, innpakking, utpakking, huskelister, orging og styr, finner skolen på å plassere en telttur fra onsdag til torsdag, :gal: slik at det samme uke lå an til at vi måtte hente fram telt, soveposer, liggeunderlag, fjellsekker, stillongser, kokekar etc, handle inn turmat, pølser og tomatsuppe, samt innpakking og utpakking av dette også, i tillegg til risiko for sylte forkjølte konfirmanter.

Men altså, for en gangs skyld kom det trønderske drittværet til nytte, de dårlige værmeldingene gjør at teltturen blir utsatt til neste måned. :lettet: :lykkelig:


#86

My sa for siden:

Dessuten blir jeg glad av ansatte i ungdomsskolen som virker, som ser, hører, forstår, tar tak og gjør en forskjell, der ungdommene selv havner i situasjoner de ikke greier å håndtere. :hjerter:


#87

Input sa for siden:

At skattebetalerne har gitt meg en myk, deilig og varm lue i håndlaget kashmir, så jeg ikke trenger å fryse så mye lenger. Jeg er veldig takknemlig!


#88

Shun sa for siden:

At jeg tok meg råd til å kjøpe den perfekte Mette Møller-kjolen til full pris på lørdag, for i dag er den utsolgt.


#89

Millen sa for siden:

Jentekveld, og overraskelse minifeiring + gave til meg.


#90

Lhi-My sa for siden:

Det er få ting som gjør meg så glad som gode samtaler og i går hadde jeg faktisk tre slike! Først ringte en ung håndverkerkollega (tidligere lærling i bedriften jeg har sammen med flere) og ville ha hjelp til noen skattespørsmål. Det ble en nokså lang og fin samtale om utfordringene man har når man driver sin egen vesle bedrift, og da spesielt alt man bør kunne i en slik situasjon. Det holder ikke å kunne håndverket sitt, man bør helst være både skatteekspert, regnskapsfører og markedsfører i tillegg fordi man sjelden har råd til å leie slik hjelp. Fin prat med en veldig dedikert og dyktig tradisjonshåndverker, men som i går var litt oppgitt over årsoppgjøret og skattemeldingen.

Deretter hadde jeg besøk av en eldre dame med svært lang erfaring i mitt håndverk på verkstedet mitt. Det er utrolig givende å få snakke med de som har jobbet er helt liv i faget og som villig deler av erfaring og kunnskap. Det er nemlig nok av de som ikke vil dele noe som helst og som tviholder på alt i frykt for konkurranse og det selv lenge etter at de selv drev aktivt i faget. Kunnskap vokser når den deles, både egen og andres.

Dagen ble avsluttet med kafébesøk med en kompis som ringte meg dagen før og lurte på om jeg hadde tid til en prat. Han trengte rett og slett noen å snakke med. Når noen klarer å gi så tydelig beskjed om at de sliter litt og trenger hjelp, så stiller man opp. Vi satt på en kafé i bygda til lenge etter at de stengte. Noen ganger er det fint når «alle kjenner alle» og kafeeieren så at samtalen burde få vare en stund til. Hun kom med påfyll av drikke og et fat med smørbrød som var til overs og sa «bare bli sittende, jeg skal uansett vaske kjøkken og ordne noe papirgreier, jeg sier fra når jeg vil hjem». Det ga rom og tid til en ordentlig prat og mulighet til å sette ord på ting som har vært vanskelig lenge. Jeg håper dagen i dag er litt lettere enn gårsdagen var for han jeg snakket med, men jeg skal ringe ham om litt og høre.

Jeg er ikke en veldig sosial person, men de gangene jeg virkelig får tid og rom for de gode samtalene, lever jeg lenge på. Det gjør meg ordentlig glad at vi fortsatt klarer å løfte blikket vekk fra skjerm med serier og alvorlige nyheter og snakke sammen ansikt til ansikt med telefonen avslått i lomma og full fokus bare på hverandre og samtalens tema. Det spiller ingen rolle om det er årsoppgjør, teknikker for bunadsøm eller vanskelige livshendelser som er tema. Det viktigste er møtet mellom mennesker og tiden vi gir hverandre. Og så blir jeg utrolig glad for at noen tenkte at JEG var den de ville snakke med! Det er en god følelse!


#91

My sa for siden:

For et fint innlegg å lese Lhi-My!


#92

Nenne sa for siden:

Det var min tanke også. Fint å høre om. Og så den fine kafeeieren som hadde de sosiale antennene ute. :elsker:


#93

Millen sa for siden:

Det My og Nenne sa.


#94

Floksa sa for siden:

I dag er jeg UTROLIG glad for at jeg ikke er i 17.mai komite!!!


#95

My sa for siden:

Gruff: Når du en dag kjøper et par sko til over 2000 kr, og neste dag går forbi skobutikken og ser at de da har 20% rabatt på alle ordinære varer.

Glede: Når du går inn i butikken og nevner det, og den ansatte uten videre om og men, og med et stort smil, gir deg 20% av prisen tilbake på konto.

Eurosko.


#96

Millen sa for siden:

Det er service det, og da kommer en tilbake og selvsagt forteller det til alle!


#97

My sa for siden:

Jepp! Altså det var jo under "åpent kjøp"-perioden, så de kunne vel ikke nekte meg å levere dem tilbake, for så å kjøpe dem på nytt med 20% (de var ikke brukt enda), men da slapp jeg det. Hadde nok ikke brydd meg ellers, men det utgjør jo faktisk en hel del på sko som koster såpass.

#98

Strå sa for siden:

Det ble en fin tur med Helten etter jobb. Mellomste ringte og fortalte at barnebarnet vil i bassenget med meg. Så det får vi til etter jobb i morgen.


#99

Floksa sa for siden:

Ha! Jeg greide å få fire dresser, en bunad, ditto kjole og pensko til alle, og klesbehov for oval helg for seks personer ned i to innsjekket bagasje :knegg:
Ha!!


#100

venla sa for siden:

Besøk av kjæresten i går. Trengte å prate med noen som forstår meg, gir gode klemmer og får meg til å tenke på noe helt annet enn det jeg bekymrer meg for :love:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.