Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har gjort deg glad i dag #16

#1

Floksa sa for siden:

Ha! Ny tråd!


#2

Floksa sa for siden:

Eldste er på vei hjem på perm. Jeg gleder meg rett og slett skikkelig til å samle alle igjen!


#3

Fintdethei! sa for siden:

Ungdom hjem på perm, Floksa :hjerter:.
Min ble ferdig i militæret for et år siden, og husker den fine følelsen når han kom ramlende inn døren på perm. Nå har han flyttet ut, og jeg må lokke med god middag for at han skal komme innom.

Ellers er jeg glad for fredag!


#4

Galathea sa for siden:

Skal til København med venner i helga, reiser snart!


#5

frukt sa for siden:

Sol og en ekstra jobbedag. :lykkelig: Jeg hadde aldri i verden sett for meg at det skulle være så gøy å jobbe på lager til luselønn. :knegg:


#6

venla sa for siden:

Så langt har dagen vært elendig. Men med jobbfest og besøk av kjæresten i kveld tenker jeg det retter seg.


#7

Magica sa for siden:

Jeg og minstemor skal til Trondheim i helgen og besøke storebroren som flyttet dit nå i høst for å studere. :hjerter:


#8

Millen sa for siden:

Fredag.


#9

My sa for siden:

Det er ikke sikkert du trenger tips til noe å gjøre, men hvis dere er her på søndag anbefaler jeg likevel på det varmeste å få med dere Fargespill i Olavshallen. Det er helt magisk! I tillegg er det forskningsdagene, og verdt å sjekke ut Forskningstorget.

#10

millact sa for siden:

Elsker at jeg kan gå bittelitt (fikk av gipsen i går) med ortose og krykker. Herlig å kunne gjøre i alle fall et par ting hjemme.


#11

Appelsin sa for siden:

At yngstemann skal besøke eldste i helgen :hjerter:
Utrolig koselig å tenke på at de skal være alene hjemme sammen, i en helt annen by.


#12

millact sa for siden:

:hjerter: Håper de får en veldig hyggelig helg sammen!


#13

Nenne sa for siden:

Det klarnet opp her og nå skinner sola. Det kjenner jeg gjør godt etter ei uke med regnvær. :)


#14

Magica sa for siden:

Tusen takk! Vi blir der på søndag til kl 1620 så det kan være aktuelt. :)


#15

Millen sa for siden:

Samme her og tillegg på fredag!


#16

Lille meg sa for siden:

I dag er jeg glad og takknemlig for at jeg bor i Norge og at jeg derfor er så ekstremt privilegert at jeg ikke engang har hørt om bakteriesykdommen noma, en sykdom som i all hovedsak rammer unger under 7 år, som er 90 % dødelig uten behandling, og som etterlater ungene med store skader i ansiktet.

Jeg er også glad og takknemlig for at jeg fremdeles har økonomisk mulighet til å støtte Leger Uten Grenser i deres svært viktige arbeid.


#17

star sa for siden:

Intervju. Skrekkblanda "fryd" hvis jeg får den. Rask avklaring så det er jo positivt.


#18

millact sa for siden:

Dette!


#19

Ine sa for siden:

Herlig tur med hunden til et vann jeg ikke har turt å gå til på lenge pga ryggen. Tror det gikk bra! Herlige høstfarger og fornøyd og medgjørlig hund. Sol og fin høstluft.


#20

Malama sa for siden:

Jmf innlegg i gruffetråden tidliger i uka holdt jeg hodet kaldt ,snakket rolig og minnet guttungen på at dette er en annen tur enn ellers, og ingen av mobbetene er med og og han har gledet seg til denne turen siden kurs 1 for et år siden.

Og først i dag kom "jeg vil ikke", men han ble aldri veldig sint og like før vi burde dra gikk jeg inn med speiderskjortsa. Han kom ut like etter og ba om ulltrøye for denne skjorta er ikke varm.

Så en blid og fornøyd gutt er faktisk levert på ei hytte for speiderkurs. Første natt i hytta andre natt i telt.

Da får det stå sin prøve at telefonen advarte meg om at jeg hadde høy puls i over ti min mens jeg var i hvile. Det startet ca i det vi svingte av den fine, brede hovedveien og tok fatt på den kronglete, smale veien opp mot hytta med svært få plasser å møte noen vsr mulig, vel vitende om at vi var 5 min for sent ute så vi kunne møte noen. Og vedvarte nok til jeg var nede igjen for jeg kjørte med hjertet i halsen hele veien.

Men han kom i snakk med noen før jeg kjørte derfra og jeg håper han får ei fin helg. Det trenger han. Traurig skolestart, så ei fin helg nå vil være gull verd. Hentes søndag 1430 opp samme veiene, og jeg teller timer. For hver time uten at han ringer og vil hentes er en seier. En time er gått.


#21

My sa for siden:

:rørt: Håper han får en fin opplevelse Malama!


#22

Fintdethei! sa for siden:

Dette!


#23

Millen sa for siden:

Det My sier om Malamas gutt.


#24

Malama sa for siden:

Tre timer, ingen hentekrav. Det kommer vel trolig ikke i kveld, mer spent på i morgen når de skal gå tur og sove i telt og det regner. Men i kveld er de i ei hytte,en gjeng ungdomsskoleungdommer. Gode greier. Krysser alt jeg her.


#25

Strå sa for siden:

Malamas innlegg og oppfølger. Jeg krysser fingre og tær jeg også.

Kollektivtesten til Mellomstes nye bosted funka knirkefritt. Det er fint å ikke være helt avhengig av bil. Dessuten fikk Helten og jeg en fin tur i fint høstvær sammen. :hjerter:


#26

Kaija sa for siden:

Malama: Krysser fingrene for a dette skal være bra. :hjerter:

Jeg har to ting på gladlista mi i dag:
Min veldig veldig introverte studentsønn er endelig moden for å bli med på en sosial studentaktivitet, og bevege seg uttafor de trygge rammene bak skjemen på hybelkottet sitt. Jeg har liksom håp om at det skal løsne for ham, og at han skal klare å la andre få oppdage hva for en fin, morsom, klok og flott gutt han er.

Jeg er i overgng frajobb til aap, som blir skremmende lavt pga uførefella. Jeg er skrekkelig redd for hva som venter meg når aleneforelderinntekten reduseres nesten med 2/3. Men folka på NAV og andre backer meg på en så fin måte, og jeg begynner å tro bittelitt på at jeg skal klare dette. I dag har nav bestemt at de vil dekke et kurs i saksbehandling for meg. Satser på å kunne starte opp i uke 41, og håper veldig at kurset kan hjelpe på å bli vurdert positivt til nye jobber.


#27

Albertine sa for siden:

Prøver igjen, i riktig tråd denne gang. Har tre skjønne damer boende her som sitter nede i kafeen og skravler, og en av dem viste seg å være en FP-er. :hjerter:


#28

Strå sa for siden:

Hele dagen så langt har vært fryd og glede. Starta med en tur til snookerlokalet. Jeg har ikke spilt snooker på tp-tre år og var fortsatt helt nybegynner da jeg ga meg. Nå starter jeg på scratch, og det var gøy. Helten hjelper meg med hvordan jeg skal sikte og bøye meg osv. Det er en start i hvert fall. Det er også veldig hyggelig at de andre som dukka opp viste stor glede over at jeg var å se på bordet.


#29

Millen sa for siden:

Idag har de to yngste vært superflinke til å hjelpe til når jeg har bedt om det. Er rimelig hjelpesløs pga ryggen Idag.


#30

Pelen sa for siden:

Salsakurs med mannen. :hjerter:


#31

Karamell sa for siden:

Skryt til ungdommen fra BUP. :hjerter:


#32

millact sa for siden:

En hyggelig telefonsamtale nå i kveld.


#33

My sa for siden:

Besøke en to uker gammel baby :hjerter: ja, og de nybakte foreldrene selvsagt.


#34

Nera sa for siden:

(1) En lykkelig sønn som tilbrakte dagen sammen med venner både på fotballbanen og på gaming.
(2) En treningsøkt som endelig føltes som den satt, og ikke som noe jeg måtte gjennomføre med sammenbitte tenner.


#35

venla sa for siden:

Podcasten Skitbyen på NRK


#36

Malama sa for siden:

Min sønn som ble hentet helt sist på speideropplegget ettersom ingen fant ut at det ville være lurt å fortelle oss at de sluttet 14, ikke 1430. (Mange av de andre satt på med ledere og sånn, men slik var det altså ikke organsiert fra vår gruppe, og han var den eneste fra vår så hvorfor ikke kan man jo sånnsett lure på, lederen er tross alt bosatt sånn under en km fra oss, menmen.

Det som gjør meg lykkelig er at han har hatt det kjekt, og fått noe nye venner, han husker ikke eller vet ikke hvor de bor, men har da fått lagt dem til på chat. Hvem vet om han havner på samme skole som noen av dem neste år, det er 10, klassinger flere av dem.

Ja, teltet var kaldt og vått, men han frøys ikke (Var ikke varm heller da, og utstyr var blitt vått i natt) Han har sovet lite og ble vekket klokken sju for at de skulle pakke sammen leiren. Men han har hatt det kjekt, angrer ikke på at han dro, og er ( ialle fall NÅ) enig i at neste gang bør han delta i pakkingen, ikke at jeg gjør det "sånn siden jeg tror du ombestemmer deg og da bør det være gjort, for da er det for sent å begynne" (Stemmer, han var levert 5 min over tiden denne gangen også. For han fant ikke regnbuksa, og gikk derfor tur i regnvær i går i joggebukse. Ikke så rart han ble våt...

Men han har hatt det kjekt.


#37

My sa for siden:

Det faktum at jeg hele helga har lurt på hvordan det har gått med en gutt jeg aldri har møtt, på speidertur i helga, og hvor overraskende glad jeg blir over å lese at det har gått fint. :hjerter:


#38

Malama sa for siden:

For min del, det My skrev. :hjerter: At det gleder andre. At andre tenker på ham

Ja, altså ,at min mor lurte, ringte og spurte, og ble ekstra glad over å høre det, det er jo innafor. Men hun har jo kjent gutten i 15 år, han er hennes første barnebarn, det stiller i en litt annen liga ;)


#39

annemede sa for siden:

Jeg ble skikkelig rørt-glad over Malamasønnen sin helg.


#40

Millen sa for siden:

Dette.

Og at det hat vært sol idag.


#41

Strå sa for siden:

Malamasønnens helg, den gjør meg glad nå på en mandags morgen.


#42

Tangerine sa for siden:

Og det var meg! :hyper:

Så utrolig fantastisk og koselig å spise og overnatte hos Albertine! :hjerter:

Om noen av dere er i området og har tenkt å overnatte, så anbefaler jeg virkelig dette stedet. Flotte og komfortable rom og senger (jeg forsov meg nesten til frokosten klokka 09:30 :knegg: ) og goood frokost. :nam:

Veldig raust av dere å la oss få sitte i kaféen og kose oss for middagen. Håper vi ikke støyet for mye under oppholdet. :humre:

Skikkelig kjekt å endelig treffe deg, Albertine, vi ses nok igjen! (håper det klaffer med den lesekvelden)


#43

Timar sa for siden:

I dag er jeg glad for strømprisene!

I hele fjor vinter satt jeg med mange lag klær under et teppe den uka jeg ikke hadde barna, og forfulgte ovner, temperatur og strømpriser kontinuerlig. Nå er strømprisene så lave at jeg har skrudd på ovnene allerede, og lar de stå på uten nærmere monitorering. :hjerter:


#44

Floksa sa for siden:

Jeg fant en nettbutikk med masse stilig tøy i store str til yngste. Jack and Jones gensere og andre kule hettegensere. Mye sprekere enn Dressmann XL. Så håper jeg at det er en seriøs butikk da og at jeg ikke nettopp har kastet bort en haug med penger :hjelp:


#45

venla sa for siden:

Kjøpt meg ny bolig!
Nå blir det veldig spennende med salg i disse usikre tidene. Men satser på at en nybygd halvpart lar seg selge greit.


#46

Millen sa for siden:

Gratulerer! Og lykke til med salg! :tvitvi:


#47

Retz sa for siden:

Jeg har syklet. For første gang på 10-12 år, tror jeg. Og i dag har jeg snodd meg gjennom - - og overlevd - italiensk trafikk bestående av gående, syklende, kjørende, hunder, rullestoler og sparkesykler. Vinglete så det holder, men jeg klarte et par mil.


#48

Milfrid sa for siden:

Gratulerer! Og lykke til med salg!


#49

My sa for siden:

En plutselig konsert med Trondheimsolistene på Kammermusikkfestivalen. :elsker:


#50

Millen sa for siden:

Fått brettet masse klær, for ikke å si sokker. Fortsatt endel igjen, men alt som er gjort er bedre enn ingenting. :enkel:


#51

Karamell sa for siden:

Gratulerer, og lykke til med salg!


#52

My sa for siden:

... og at tanteungen (som var med og spilte under konserten) ble med hjem etterpå, på kveldsmat. :elsker: For en koselig dag det ble!

#53

millact sa for siden:

Gratulerer; spennende. Hva har du kjøpt?


#54

venla sa for siden:

Takk for gratulasjonene. Jeg har kjøpt broren min sin tomannsbolig i samme nabolag. 120 kvm mot dagens 90 og med garasje. Så blir fint for meg og ungene med kjellerstue og litt større plass.


#55

Malama sa for siden:

Gratulerer, kjekt med større plass


#56

Karamell sa for siden:

Og så på bursdagen da! :party:


#57

Malama sa for siden:

I dag er jeg glad for praksisen sylehuset har med å sedne ut sms et par dager før for å minen om time

Her tikket det inn varsel om time på røntgen på fredag morgen. Jeg bare, ehh, hæ??? ringte telefonnummeret som sto i meldinga og traff ei hyggelig dame som søkte litt og fant ut at joda, det er mellomste som ahr time til røntgen av halsen, stoffskrifteutredning. Brevet er sendt 15.9

Fint det, men enten er jeg blitt dement (jeg åpner vanligvis brev fra sykehuset i bilen i det jeg henter det i postkassa. Og henger det på kjøleskapet når jeg kommer inn) for jeg ANER virkelig ikke noe om at hun skal på røntgen. Ikke har jeg fortalt det til mannen heller, for han visste ikke noe om det han heller.

Det heller litt mot at vi ikke har fått det brevet, men det blir spennende å sjekke kjøleskapsdøra når vi kommer hjem. Jeg går og venter på en time for vi skulle ha time hos barnelegen "i september" og derfor ta blodprøver i forkant så resultatet klart til timen. De ble tatt før hun dro på leirskole, men noe time har vi ikke fått.

Alt tyder på at de blodprøvene ikke var helt optimale da, men sikkert fortsatt sånn forvirrende "en i refersnseområde og den andre ikke" som de har vært i snart et år nå. for røntgen av halsen er vel ikke vanlig dersom blodprøvene er klare. Så hvem vet...

Men jeg er glad de sendte sms, sånn at vi faktisk møter opp.


#58

venla sa for siden:

Ja, dyr gave til meg selv i år. Bør ikke gjøres til tradisjon :knegg:

#59

Malama sa for siden:

Muligens grei å ikke kjøpe så dyre gaver hvert år ja, men gratulerer så mye :)


#60

My sa for siden:

Gratulerer med bursdag og bolig venla! :danse:


#61

Nenne sa for siden:

Høres helt supert ut! Gratulerer. :)


#62

Bergensis sa for siden:

Trur ikkje du nødvendigvis får brev lengre. Alle våre innkallingar er å finne på helsenorge.no. Men vanlegvis får me ein sms om at det ligger eit brev eller innkalling der da. Lykke til, håpar de får eit svar.


#63

Karamell sa for siden:

Ja, sms fra Helsenorge dersom det er huket av for det.


#64

Malama sa for siden:

Hun dobbeltskjekket at postadressen vår er rett, så tror ikke helsenorge er normalen her

Finner hverken noe brev eller oversikt over denne eller tidligere timer på sykehuset på helsenorge, tror muligens ikke vår region er med der enda? Finenr timene hun har hos fastlegen og svarene på prøver vi har tatt der (og da får jeg gjerne både sms og epost om at dete rkommet svarbrev fra legen)

Fra sykehuset har vi hatt kommunikasjon på papir til nå, så jeg er mest spent på om det henger et brev på kjøleskapet som jeg har glemt elle ei. Rimelig sikker på at et er i posten det er sendt

Men vi skal møte opp, så finner vi ut av hva slags undersøkelse det er, det går nok bra. Ingen forberedelser å gjøre sa hun i telefonen, bare møte opp


#65

Syrinx sa for siden:

I dag er eg faktisk glad for at det (pøs)regnar. Eg kan vere inne med godt samvit, eg treng ikkje føle på at eg skulleburdemåtte pakke vekk møblar og ting ute. Eg kan vere inne, med hunden i fanget, og berre vere.


#66

Malama sa for siden:

men jeg tenker påat vi skulleburdemåsnart pakke vekk møbler og grill og trampoline og sånt ut, for været tilsier at det er høst, og det er ikke gjort, emn det pøsregner, så ejg orker ikke


#67

Ine sa for siden:

Bestille noe i nettbutikk i 14-tiden i går, er på mitt nærmeste hentested i dag.


#68

Syrinx sa for siden:

Det er nettopp det, at i dritvéret så slepp ein. Så då er det berre å legge vekk tankane om det og det dårlege samvitet som følger med.

Og, i verste fall, får det vere sommarmøblert ute gjennom vinteren også. Eg har prøvd, og det går.


#69

Malama sa for siden:

Vi må tjore dem fast, ellers flagrer de rundt på verandaen, eller velter over (been there done that, glassplate som knuste på taket av min fars bil...) ikke for det altså, grillen var stroppet godt fast og veltet likevel....

Men det skjer nok ikke i dag, men det må skje snart. Det må det. Bære inn og vekk det som kan inn og vekk og tjore fast det som ikke kan børes inn og vekk (grillen f.eks)


#70

Nenne sa for siden:

Lønnsoppgjøret som endelig er avklart. :) Jeg tror jeg har fått nok til å henge med i inflasjonen, så ingen endring i reallønn.


#71

Strå sa for siden:

Ååå, så koselig. Kos litt med hunden for meg da.
Akkurat nå er jeg bare superglad for at arbeidsdagen et over og at jeg har fri i morgen.


#72

Millen sa for siden:

:klemme:


#73

Input sa for siden:

Jobben min! :hjerter: Verdens mest fantastiske jobb!


#74

vixen sa for siden:

Siste sesong av sex education. :hjerter:


#75

Taien sa for siden:

Jeg er glad for at guttungen min går på skolen hver dag og trives for første gang på mange år! At samme gutt får masse positive ord fra trenerne i håndballen om hvor grei han er at han utvikler seg veldig og viser stort balltallent. At han har fysisk aktivitet 5 dager i uken og stortrives med det! (Hvis han nå kunne slutte å være redd dusjen, så jeg slipper å mase meg ihjel på at han skal dusje, så hadde det vært bare gullstråler!)


#76

Nextlife sa for siden:

I går var jeg veldig glad for at mormorungen er blitt såpass kvikk at hun kunne utskrives fra sykehuset etter en røff runde med kyssesyke og streptokokker. :hjerter:
Nå skal hun bare slappe av og komme seg til hektene igjen men leverprøvene blir normal igjen.


#77

millact sa for siden:

God bedring til henne!


#78

Nenne sa for siden:

Godt å høre, Nextlife! :)


#79

løve70 sa for siden:

Så godt å høre Netflix :hjerter:

Ellers var det fint å løpe i morges. Hverken regn eller vind og kroppen fungerte bedre enn på lenge :)


#80

Strå sa for siden:

Sammen med Mutter'n der hun bor har vi sett på Oslo Tap Crew steppe for hele senteret. Det var gøy og nå lurer jeg på om jeg skal finne meg et kurs.


#81

IOA sa for siden:

Lunsjpause med kaffe og bolle med en god kollega og venninne. Så godt å ha fine folk rundt seg når livet ellers ikke er så enkelt!


#82

Millen sa for siden:

Så godt IOA. :klemme:

Jeg er glad for fredag og helg. Og at noen andre tok ett vanskelig valg for meg, og at det er kjipt, men sånn er ståa akkurat.Og at det gikk bedre enn jeg fryktet.


#83

Tjorven sa for siden:

:lykkelig:

På to uker har jeg nå gjort tre gigantiske leveranser. Normalt fordeler jeg det utover året, men sånn ble det ikke denne gangen. Det har vært absurd hektisk med tre sluttspurter på en gang. Men nå er vi i mål. Og vi har jobba så hardt. Jeg er så glad og stolt!


#84

Shun sa for siden:

Gratulerer! :applaus:


#85

Kaija sa for siden:

Jeg er så kjempeglad fordi en ung mann i min nærhet har bevegd seg ut fra isolasjonen på hybelen sin og deltatt på en sosial aktivitet. -Med samtaler og interaksjon. OG han likte det og kommer til å fortsette å gå der. Jeg er lettet, glad og stolt, for jeg vet mye om hvor vanskelig ting har vært, og også hvor tøft det var for ham å gjøre dette.


#86

Millen sa for siden:

:hjerter:


#87

Avatar sa for siden:

Å passe og legge barnebarnet mitt på 9 mnd :elsker: Hun er (helt objektivt sett selvsagt) verdens herligste lille snuppe!


#88

Millen sa for siden:

Åh, gratulerer. Har ikke fått med meg at du har blitt bestemor. :hjerter:


#89

Avatar sa for siden:

Takk! Det er bare så inmari kos!


#90

millact sa for siden:

:hjerter:, gratulerer!


#91

Strå sa for siden:

I går var Yngste innom på kvelden før hen skulle på nattejobb. Det var så hyggelig med bare oss to. det er så sjeldent.
I dag ser hele dagen ut til å bli en kosedag. Planen er omtrent

  • Badekarbade en time.
  • Møte venninner til lønsj.
  • Hjem og så kommer barnebarna og Eldste og blir en stund.
  • Se på snooker.

#92

Taien sa for siden:

I dag blir kosedag!
Skal hente en kollega og vi skal først på høstmarked så på lunch. Litt handel med mamsen i ettermiddag før god mat og kos i kveld med hekletøy og familien ÷ en som er på korpstur.


#93

Millen sa for siden:

Lørdag, sol og ok rygg (dvs klarer å gå greit).


#94

Kanina sa for siden:

Lunsj med mannen, i byen, har gjort meg glad!


#95

Polyanna sa for siden:

Stor, deilig, sen frokost med alle fem rundt bordet, inkludert smørblid folkehøgskoledatter. :elsker:


#96

Karamell sa for siden:

Er det lov å si bursdag og gaver/kaker? :D Ikke fullt så bra er vondt hals, slakk form og litt feber da.


#97

millact sa for siden:

Gratulerer med dagen, Karamell:ballonger: og god bedring!


#98

Syrinx sa for siden:

Eg greidde å ta fatt på sortering og kasting av flyttelasset eg henta heim frå jobb for 2 1/2 år sidan. Mykje lærargreier, mange minne. Sårt, men likevel godt å få sortert i både ting og tankar, og så får eg no tilbake stillerommet mitt på loftet.


#99

My sa for siden:

Gratulerer med dagen Karamell! :danse:


#100

Millen sa for siden:

Gratulerer med dagen! :ballonger: :blomster:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.