Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal dere ha til middag i dag?

#1

Turban Smukk sa for siden:

Ny tråd.

I går lagde jeg ganske god improvisert middag da jeg hadde glemt å handle det jeg egentlig skulle ha. Fylte kyllingbryst med krem av fetaost, litt fløte, finhakkede soltørkede tomater og urtekrydder (hadde ikke friske). Tagliatelle tilsatt en klatt smør, kokt inn med fløte og tilsatt restene av fetakremen, soltørkede tomater, finhakket oliven, litt parmesan, urtekrydder og nykvernet pepper. Litt salatrester til.

I dag: Aner ikke ennå.


#2

Millen sa for siden:

Lille har bestilt fiskeboller i hvir saus med grønnsaker til så da kommer det på bordet i dag.


#3

Cazandra sa for siden:

Mine unger har bestilt spagetti, saus og kyllingbiter.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Vi skal til Svinesund i dag, skikkelig harryhandling. Så vi spiser nok der, aner ikke hva. Sikkert noe junk.

I morgen skal vi til Tusenfryd, tror jeg, så da blir det nok baguetter eller lignende, medbragt. Maten der er jo både dyr og elendig.


#5

venla sa for siden:

Sommerkoteletter og rester av coleslaw

Skal i bursdag i ettermiddag så det blir bare noe lettvint.


#6

Millen sa for siden:

Kyllingwok idag. Slitne etter å ha vært på farten i hele dag så det blir suppe av noe slag istedet. :lat:


#7

kjerstisin sa for siden:

Noe lettvint tror jeg...fiskeboller i hvitsaus er ønsket....mehen, vi får se...


#8

venla sa for siden:

Chop suey med kylling og diverse som bør ut av kjøleskapet...


#9

Dixie Diner sa for siden:

I dag ble det sånne chevacici eller hva det heter (krydderblanding jeg fant i Sverige, laget avlange kjøttkaker av den) i pitabrød, med hvitløksdressing, Ajvar, salat og rødløk.


#10

Lilith sa for siden:

Fiskeboller i hvit saus og poteter, det smakte himmelsk:o


#11

Puslingen sa for siden:

Div. pølser og meget godt steikte burgerar steikt i steikovn. (Campingturistar som skulle heim og måtte tømma kjøleskapet, kombinert med sommarens lengste regnskur, ca. 18 timar lang.)


#12

Lilith sa for siden:

Noe med kjøtt? Litt usikker foreløpig.


#13

Eia sa for siden:

I går lagde jeg sommerfuglkylling, med mange hvitløsbåter under skinnet. Servert med salat og rømmedressing. Nam!

Har mye kylling igjen i dag, siden jeg åt alene i går, så i dag blir det kyllingsalat tenker jeg.


#14

Jinx sa for siden:

Lurer på om det blir fiskegrateng i dag.


#15

Nextlife sa for siden:

Sterkt krydrede potetbåter, langtidsbakte tomater, asparges og fløtestuet purreløk :)


#16

Apple sa for siden:

Her ble det svinekoteletter, sjy, asparges og hjemmelaget potetstappe med masse smør og fløte.


#17

vimjer sa for siden:

Egg, bacon og stekte poteter. Alle kom skrubbsultne hjem så her måtte det skje fort. :)


#18

Dixie Diner sa for siden:

Vi spiste litt på McDonalds (jeg hadde en sånn kylingwraps, ganske god, men eldste stjal ca. halvparten av meg, hehe) og nå står en frossenpizza av type Tandoori (helt ny, aldri sett den før, fant den på Rema ved Linderud) i ovnen. Er det ferie så er det ferie.


#19

Millen sa for siden:

Idag ble det svinewok her.


#20

venla sa for siden:

I dag ble det rømmegrøt og spekemat


#21

liefje sa for siden:

Thailandsk curry. Brukte en saann paste som man tilsetter kokosmelk til og hadde i lammefilet, brokkoli, purre og brekkbönner (det jeg hadde i kjöleskapet). Ris til. Kjempegodt. Og man kan virkelig ha i ALT: Ananas, tomater, paprika, druer, champinjong, gulrötter, kinakaal etc. etc. etc.


#22

Nextlife sa for siden:

Canneloni med tomatsaus av tomater, bacon, rødløk, basilikum og paprika. Bechamel i bunnen med rødløk, muskat, ricotta og spinat.
Grønn salat og foccatia til

  • og en flaske Doppio Passo :nam:

#23

ingling sa for siden:

Hvitløks- og chilimarinerte scampi, ris og salat. :nam:


#24

IOA sa for siden:

Tapas! Jeg lagde selvfølgelig alt for mye, så det blir nok tapaslunsj i morgen, tenker jeg.


#25

Claire sa for siden:

Grillet laks, marinert i chili, hvitløk og lime. Salat av spinat, fetaost, tomat, agurk, rødløk og pinjekjerner til. Og litt gresk yoghurt.


#26

Turban Smukk sa for siden:

Pai med purre, skinkerester og brokkoli, grønn salat ved siden av. Passe kjedelig pai.


#27

safran sa for siden:

I dag spiste vi thaikylling. Jeg surret hakket løk og hvitløk i litt smør sammen med et par ts red curry. Fylte på en boks kokosmelk og litt vann med en terning kyllingbuljong. Oppi med kylling i terninger, 1 stilk sitrongress i tre deler og noen kaffirlimeblader. Det tar ikke lang tid før kyllingen er gjennomkokt, og da serveres det med kokte nudler. På toppen strør du frisk koriander.


#28

Intrigue sa for siden:

I dag blir det bidus


#29

Fibi sa for siden:

Fiskegrateng av typen Findus.


#30

ingling sa for siden:

I går hadde vi grillede kylling-/kalkunpølser og brød / lompe. Enkelt og greit, og veldig populær for lille nevø på besøk. I dag blir det kyllingfileter bakt i tomatsaus i ovnen, og så tror jeg vi er klare for pasta igjen etter halvannen ukes pause (to uker i Italia = mye pasta!)


#31

Puslingen sa for siden:

I dag blir da grilling i lagunen. Og kanskje me tar med pannekakerøra eller noko til dessert. :D


#32

Katie sa for siden:

Lasagne og salat :)


#33

Millen sa for siden:

Etter hyttehelg så ble det kjøpepizza og toast på oss i dag.


#34

venla sa for siden:

Biff, ovnsstekte poteter og Tiramisu til dessert. (Ikke lagd desserten før så er litt spent. Står fortsatt i kjøleskapet)


#35

IOA sa for siden:

Vi har hatt en slags ratatouille i dag. Jeg hadde endel grønnsaker å bruke opp i kjøleskapet, så en squash, halvannen paprika og et par løk ble kuttet og stekt. To bokser cherrytomater i fire havnet i panna litt etter det, og så putret alt sammen en god stund. Til slutt hadde jeg i frossenfisk i terninger som fikk trekke til de var klare. Serverte med ris til.


#36

Dixie Diner sa for siden:

Mannen kjøpte en grillkylling på butikken, så laget jeg en pastaform vi hadde til. Jeg og eldste kokkelerte, koselig. Vi kokte penne og skar opp rødløk og cherrytomater (delte dem i to). Skulle ha oppi paprika også men den var muggen, gitt. Så laget vi to poser kyllingsaus med basilikum og sjalottløk eller noe sånt, og hadde alt dette i en ildfast form. Hadde over ost og gratinerte til osten var smeltet og gylden.
Serverte dette sammen med oppdelt grillkylling og fersk loff med smør. Toåringen spiste seg nesten syk.


#37

venla sa for siden:

Pita med lammekjøtt, gresk salat og yoghurtdressing.


#38

Puslingen sa for siden:

Noko så kjedelig som fiskagrateng, men da var godt med litt "kvardagsmat" igjen.


#39

Millen sa for siden:

Igår hadde vi ovnsbakt laks med stuede poteter, spinat og kokt blomkål.
Idag blir det pastasalat med kylling og det som må befinne seg i kjøleskapet.


#40

Lilith sa for siden:

I dag blir det kjøttdeig og pasta, tror jeg. Hvis ikke jeg får ånden over meg og lager pizzasnurrer..


#41

Fibi sa for siden:

Eldste har bestilt taco, så da blir det det. Minsten får wienerpølse, siden han ikke er særlig fan av taco. I blant lurer jeg på om han virkelig er min. :knegg:


#42

Puslingen sa for siden:

Heimalaga lasagne... Den blei farlig god.


#43

Turban Smukk sa for siden:

I går: Fiskesuppe på restaurant
I dag: Take-away-vårruller


#44

Millen sa for siden:

Idag: Kyllingwok


#45

Puslingen sa for siden:

Svinekjøtt og grønnsaker i sursøt saus + ris.


#46

Hot Lips sa for siden:

I dag har vi hatt Snuppas favoritt: Prinsessefisk (:o).
Laksefilet i form, masse brokkoli og purre i biter, bearnés på toppen. Stekes på 200 grader i 12-15 min.


#47

Apple sa for siden:

Svine-wok med nudler.


#48

venla sa for siden:

Kapteinens fylte fisk + pasta


#49

Millen sa for siden:

Pasta med ostesaus og bacon.


#50

Puslingen sa for siden:

Kylling, ris og saus + salat.


#51

Millen sa for siden:

Idag tror jeg det blir elggryte med potetmos og tilbehør.


#52

Puslingen sa for siden:

Seibiff med fløtesaus og grønnsaker.


#53

Eia sa for siden:

Kyllingwok, tror jeg.


#54

Millen sa for siden:

Helstekt kylling i ovn med tilbehør.



#56

Turban Smukk sa for siden:

Søndag: Pizza med serrano, pepperoni, rødløk og oliven.
Mandag: Hjemmelaget tomatsuppe med chili og basilikum, servert med egg, matyoghurt og parmesanscones.
I dag: Grønnsakslasagne med enkel salat til. Bringebær og hjemmelaget vaniljesaus til dessert.


#57

ingling sa for siden:

Ovnsbakt ørret, hjemmelaget potetmos med chili, hvitløk og vårløk, wokede blomkålbuketter


#58

Puslingen sa for siden:

Heimalaga fiskagrateng og revne gulrøtter.


#59

Millen sa for siden:

Toro tomatsuppe med egg og ekstra makaroni. Ønske fra Lille. :)


#60

ingling sa for siden:

Kyllingsalat med masse godt grønt oppi.


#61

Chablis sa for siden:

Kyllingfilet stekt i ovnen med diverse grønnsaker, salat og fullkornsris.


#62

Puslingen sa for siden:

Sodd med rundstykker og flatbrød.


#63

Millen sa for siden:

Pannekaker


#64

Puslingen sa for siden:

I dag blir da blomkålsuppa og brød. Mulig eg baker foccacia til.


#65

liefje sa for siden:

Pasta med tunfisksaus (fres hvitlök og hakket persille i god olivenolje, tilsett tunfisk fra boks i smaa biter og bland, kok pasta, tilsett sausen og tilsett ogsaa noen gode klumper smör, saft av en sitron og masse revet parmesan, salt og pepper).


#66

Matilda sa for siden:

Blomkålsuppe med sprøstekt bacon og grove rundstykker, rester fra i går. Suppe er så kjekt å lage i store porsjoner!


#67

Havbris sa for siden:

Fantastisk inspirerende tråd.
I dag blir det blomkålsuppe med brød til.


#68

Millen sa for siden:

Pasta med kyllingfilet.


#69

Solblomst sa for siden:

Vi skal ha kylling og pommes frites.


#70

Cazandra sa for siden:

Hjemmelaga Ris deluxe


#71

Puslingen sa for siden:

Curry mandalay m/ ris, nanbrød og mango chutney.


#72

ingling sa for siden:

Taco, faktisk. :åriginal: Men lager hjemmelaget da, bortsett fra skjellene. Og med guacamole til. :nam:


#73

Havbris sa for siden:

Taco.. 9 åringen sin tur til å bestemme. :p


#74

Mandino sa for siden:

Kyllingbryst fylt med basilikum, soltørkede tomater, oliven og mozzarella med spinatris - en av mine absolutte favorittmiddager ; )


#75

Blåbær sa for siden:

Stor kjøttkake, ovnsteikte potetbåter og brokkoligrateng.


#76

Señora sa for siden:

Tacopizza (hjemmelaget tacokrydder)

Pizzabunn (lag den som du liker den)
Pizzasaus
Kjøttdeig
Løk
Paprika
Tacokrydder
Mais
Ost


#77

ingling sa for siden:

Det hørtes vanvittig godt ut! Må prøves.


#78

Mandino sa for siden:

Deler gjerne oppskriften :)

(4 pers)
4 kyllingbryst
5 soltørkede tomater
6 sorte oliven
50 g mozarella
4 ss finhakket basilikum

Finhakk mozarella, basilikum, oliven og soltørkede tomater og bland det sammen. Skjær fileten på langs, fordel fyllet og sett sammen igjen (kan festes med tannpirker). Stekes midt i ovnen på 200 g i 25 min.

Spinatris:
Kok risen i vann med hønsebuljongterning (jeg bruker villris Boil in bag). Ta 200 g frisk spinat, skyll den og damp den til den faller sammen. Mos den så med stavmikser. Hakk en rødløk og et fedd hvitløk og brun i en kasserolle, ha oppi ris og spinat + 0,5 dl revet parmesan.

Nyyyyyydelig :D



#80

venla sa for siden:

Hjemmelaget ertesuppe med bacon

Oppskrift: Put 2 poser frosne erter (350g x 2) i en blender. Kok opp 7,5 dl vann på vannkoker. Slå vannet i en beholder og rr inn en buljongterning. Kjør blenderen til du får ønsket konsistens. Hell over i en kaserolle og kok opp. Ha i en dæsj fløte og pepper. Stek opp små baconbiter og ha på før servering :nam:


#81

Turban Smukk sa for siden:

Jeg tror jeg skal bestille pizza. :sparke:


#82

vimjer sa for siden:

Jeg skal ha en klippfiskform. Har rotet sammen potetskiver, løk, paprika, oliven, chili, hvitløksbåter og klippfisk i ei ildfast form som nå står i ovnen. Er litt spent, men gleder meg. :)


#83

Puslingen sa for siden:

Kalkunwok med fullkornsnudler og sursøt saus.


#84

Blåbær sa for siden:

1.5 l uåpna melk gitt ut på dato i går.
Da blir det grøt istedenfor tomatsuppe i dag.


#85

Mandino sa for siden:

Vi skal ha karbonadekaker med potet, gulrot, brunsaus og tyttebær.


#86

Dixie Diner sa for siden:

Hadde risrester igjen fra i går, samt en åpnet, halv skinkeboks i kjøleskapet, så det ble stekt ris i dag. Har bestemt meg for å bli flinkere til å bruke opp rester, kaster altfor mye mat!


#87

Millen sa for siden:

Idag hadde Lille med seg venninne hjem fra barnehagen så det ble pølse med lompe her i huset.


#88

Lyppa sa for siden:

Spaghetti med kjøttdeig i dolmiosaus. Jeg liker ikke spaghetti, men ungen elsker det...


#89

ingling sa for siden:

Linsesuppe - på kontoret. :) Kjekt med rester fra fryseren!


#90

mina sa for siden:

Minsten har med seg en kompis fra barnehagen, så da ble det "barnevennlig" middag siden jeg ikke vet hva han liker. Spaghetti med kjøttdeig og heimelaga tomatsaus.


#91

Fintdethei! sa for siden:

ser det er den store spaghetti med kjøttsaus dagen her.....


#92

Turban Smukk sa for siden:

Ytrefilet av lam med ovnsstekte grønnsaker, timianpotetmos og rødvinssaus (og et lite glass rødvin til). Friske blåbær og bringebær med hjemmelaget vaniljesaus til dessert. Fordi det er mandag.


#93

Honda sa for siden:

Hjæmmlaget finnmarks feskekaka , potetmos av nypotet og raspet gulrot har vi spist til middag


#94

Neados sa for siden:

Svinefilè, risotto og grønnsaker.


#95

Millen sa for siden:

Idag blir det ovnbakt laks med poteter, rømme og agurksalat.


#96

Tjorven sa for siden:

I dag skal vi ha en av ungenes favoritter. Fiskeburger.

Det er uhyre enkelt:
Fiskekaker
hamburgerbrød
ovnsstekte potetbåter

For oss voksne til å fylle i burgeren:
salat
tomat
agurk


#97

Puslingen sa for siden:

Da blir visst fiskapudding her i dag, til stor jubel fra ungane.


#98

vimjer sa for siden:

I dag blir det fårikål. Kokte i går kveld. :nam:


#99

Cuyahoga sa for siden:

Vi skal ha kjøttkaker, etter ønske fra jentene. Vi har det utrolig sjelden, for jeg synes ikke det er så fryktelig gøy å lage kjøttkaker og de i butikken er noen overprisede, oversaltede seige greier. Men i dag blir det altså "kjøp-kjøttkak" til middag. :mumle:


#100

Vito sa for siden:

Blir steikt hvalbiff visst nok.
Fant en klump i frysen når jeg egentlig leitet etter kjøttdeig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.