Til middag ble det hjemmebakte tortillas (første gang jeg prøvde det, og det ble jo veldig, veldig godt, selv om de ble litt for tykke) med kyllingkjøttdeig, løk og ost.
I kveld skal vi ha pizza, så deigen står til heving og tomatsausen småkoker på ovnen. Har planer om å eksperimentere litt fremover, for å komme frem til både deig og saus som passer perfekt etter vår smak. I dag tester jeg ut langkokt saus med litt tabasco i (blant mye annet, selvfølgelig).
Jeg laget en nachosform av tacorestene fra i går. Helt greit. Denne uka blir skikkelig "tømme skuffer, skap, kjøleskap og fryser", så jeg får se over hva vi har i kveld og sette opp en meny ut fra det.
Indisk gryte med ris. Rester fra i går... Og sjokolade til dessert. Men nå er det tomt for slike ting, og nå gleder jeg meg på skikkelig hverdagskost igjen! :nikker:
Idag har vi hatt hele familien på svinesteik, den ble satt i ovnen på 80 grader igårkveld, og sto i helt til middag omtrent. Lagde saus på sjyen, og det ble veldig godt! Igår hadde vi pinnekjøtt.
Så jeg er umåtelig stolt av meg selv nå, for jeg pleier sjelden å kokkelere så mye flere dager på rad.
Hatt restemiddag både i går og i dag. Kalkunrester i går og tacorester i dag. Nå har jeg hatt "vareopptelling" i fryserene (alle 3!) og vi har i grunn mat så det holder ut januar tror jeg! :dåne: Nå skal jeg bare lage middagsplan framover så da fant jeg det lurt å tråle middagstrådene. :)
Kyllingkjøtt med litt krydder (paprika, hvitløk, pepper, koriander), salat, hjemmelaget guacamole og tacosaus fra glass. Vetle spiste den i grov tacolefse.
Enkelt, godt og ganske sunt hos oss i dag; grove pitabrød med stekte biter av kyllingfilet, salat, agurk, mais, paprika, rødløk og sukkererter. Serveres med kesam med chillisaus i som dressing.
Jeg har hjemmelagede hamburgerbrød til heving, men jeg har et lite problem. Jeg skulle sette kjøttdeigen til tining, og i stedet for å sette på tineprogrammet stod den på full guffe, og ser derfor ganske uappetittlig ut for øyeblikket.
Kan jeg bruke kjøttdeigen til vanlig bruk allikevel? Jeg skjønner at det blir vanskelig å lage hamburgere utav det, men det er nu for gale å hive to pakker i søpla.
Jeg hadde sentvakt i dag så da kom jeg hjem til ferdig middag. Mannen hadde laget sommerfuglpasta (til oss, han spiser ikke det) med hjemmelaget kylling-tomatsaus med timian, kjempegodt.
I dag tok jeg torskefileter i en ildfast form, snudde dem i litt olje og basilikum. Hadde oppi noen hvitløksbåter, helte på en boks hakkede tomater og en fløteskvett og satt formen i ovnen ca 20 min. Wok`et noen grønnsaker til. Det ble skikkelig godt!
Her skal det etter planen bli fransk fiskegrateng/laks og brokkoligrateng (har en av hver), råstekte poteter, hollandaisesaus og brokkoliblanding....om noen orker å lage mat da, omgangssyken "herjer" huset. :p
Parmesankylling, oppskrift funnet her på forumet. Tilbehør blir poteter som er kokt, skjært i terninger, blandet med stekt løk og hvitløk og krydret, før det får en liten runde i ovnen. Smaskens!
Jeg har snudd helgen på hodet (vill&gal) og skal ha pizza på selveste tacodagen. Deigen er til heving, sausen koker, og fyller blir sannsynligvis pepperoni, serranoskinke, rødløk og oliven (standard lørdagspizza).
Vi hadde aubeginer stekt i ovnen med en hvitløkstomatsaus og revet parmasan over Veldig godt, det synes ikke Vetle så han fikk fiskekaker i hvitsaus (fra fiskebutikken) med amerikansk blanding
Her har hele huset hatt omgangssyken, og jeg ble i tillegg akutt dement på butikken, så det ble grandiosa i dag. Storebror har aldri smakt det før, og eeeelsket det. Og så jeg som lager verdens beste hjemmelagede pizza. :dramaqueen: Unger, ass! Dårlig smak. :skuffet: