Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

"Fredning" av bildetråder

#1

bina sa for siden:

Siden jeg fikk klar beskjed i Nabbes tråd om at det ikke var lov til å mene noe annet enn at barna er søte og vakre i bildetråder, så lurer jeg.

I det konkrete tilfellet reagerte jeg altså negativt på et barn på et bønneteppe. Men hvis man ser generelt på det. Ville dere aldri kommentert et bilde? F.eks. hvis bildet viser et barn som transporteres sittende på fanget på moped, eller nakenbilder av barn, eller en mamma som ammer og røyker samtidig, eller andre ting - ville alle virkelig sagt "å så søt hun er" da også?

Jeg skjønner at man kan ha ulike oppfatninger om hva som er bra og dårlig, det jeg lurer på er om det virkelig er sånn at bildetråder skal være fredet, uansett. Er det ikke lov å si noe annet enn "å så søt"?


#2

Chanett sa for siden:

Når til og med jeg oppfattet deg som ufin var du nok det. svarer i hytt og gevær


#3

Sitron sa for siden:

Du er en idiot. Ser du virkelig ikke forskjellen på å forsøke drepe ungen sin og det at et barn ønsker å ta del i en families naturlige liv, som faktisk IKKE innebærer fare for sykdom, lemlestelse eller død?


#4

Kate sa for siden:

Klart det er lov å si noe annet enn "å så søt". Jeg sier det jeg mener.
Jeg reagerte ikke negativt på bildet i nabbes tråd, gir katta i religion osv. derfor skrev jeg at jenta var skjønn for det var hun.
Jeg går ut i fra at jenta selv kan velge om hvorvidt hun vil være muslim, kristen, katolikk osv når hun blir stor?

Hadde bildet vist et barn som ble ammet av en kvinne med en sigarett i hånden hadde jeg sagt hva jeg mente om det. For det er noe jeg ikke synes noe om.


#5

bina sa for siden:

Det er da heller ikke det jeg spør om, Sitron. Jeg spør om det er sånn at uansett om det er ting DU reagerer negativt på, så skal du ikke ha lov til å si det hvis hovedinnlegget inneholder et bilde. Jeg tok eksempler for å få deg og andre til å forstå hva jeg mener. Nemlig ting som den enkelte reagerer negativt på. Taushet eller ærlighet?


#6

Nabbe sa for siden:

Jeg savner en gaffle-funksjon her, da kan man ta spørsmål, utenfor tråden, dersom det er noe man lurer på.

Din kommentar var jo særdeles usmakelig i en slik setting, men langt fra det verste jeg har hørt.


#7

Mandarin sa for siden:

Syntes kommentaren din var totalt upassende!!:eek:
Det hadde ikke noe med om det er "lov" å kommentere bilder eller ikke.


#8

Sitron sa for siden:

Forstå hva du mener? Beklager, jeg snakker ikke idiot-språket.


#9

bina sa for siden:

Nå kunne jo jeg sagt at Sitron for eksempel også er usmakelig og bitch, som sporer av tråden min og kaller meg idiot. Men sånn er det nå en gang, at tråder får sitt eget liv etter hvert.

Det jeg spør om i denne tråden er altså om det ikke finnes NOE som "forsvarer" andre kommentarer enn "å så søt" i bildetråder. Finnes det noe som ville fått DEG, nabbe, til å si noe annet enn "så søt" i en bildetråd? Ett eller annet? Hva som helst?

Forøvrig - jeg valgte å slette innlegget. Likevel er det ganske mange som greier å quote det jeg skrev. Hvis det er (enda en...) uskreven regel på FP at man ikke skal si annet enn "så søt" i bildetråder, så beklager jeg at jeg skrev noe annet enn det. Men jeg var altså ikke klar over at det fantes noen slik regel. Derfor slettet jeg innlegget.


#10

Che sa for siden:

Mener helt klart at det ikke er åpning for diskusjonen rundt barn og religion i en bildetråd som dette. Man har ikke nødt å svare om man ikke vil. Du bør heller starte en egen tråd for å ta opp temaet.

Det er ikke naturlig å rakke ned på Nabbes valg i en tråd hvor hun viser fram datra si.

(Og blir du støtt av en 2-åring på et bønneteppe tror jeg kanskje du bør gå litt inn i deg selv :sparke: )


#11

Vimsen sa for siden:

Det det skjønner du vel bina???


#12

Candy Darling sa for siden:

Generelt synes jeg terskelen for å komme med negative bemerkninger i en skrytetråd bør være temmelig høy. Ref. en beryktet isdiskusjon i et annet forum, f.eks.


#13

bina sa for siden:

Til det siste - jeg blir ikke støtt. Men jeg reagerer negativt på å se et barn i bønn. På lik linje ville jeg reagert negativt av å se et barn usikret i bil. Jeg blir ikke støtt. Men jeg syns det er galt. Jeg forstår at mange er uenige, og syns at det er helt fint at barna indoktrineres med religion fra før de kan snakke reint, og det er greit. Det er lov å være uenige på sak. Det jeg lurer på er det generelle. Du svarer forsåvidt greit på det - du syns ikke man skal ta opp noe i bildetråder, det må lages egen tråd.


#14

Pope sa for siden:

Skal prøve å ordlegge meg riktig her :tungen i munnen:

Slik jeg forsto kommentaren din så reagerte du på at ungen satt på et bønneteppe og syntes at hun ble i tidlig alder indoktrinert, ikke sant? Det synes jeg personlig ikke har noe med det som HI la inn i innlegget, og er å anses som "kupping av tråden".

Du kan selvfølgelig mene hva du vil, men om du ønsket en diskusjon om indoktrinering, barneoppdragelse, osv. så synes jeg at du kan gjør som andre her inne (Sitron, Tinetoff m.fl). De starter egne tråder om emnet!

Men at noen utøver sin relgion kontra en som ammer og røyker samtidig syntes jeg handler om to vidt forskjellige ting. Det ene er ufarlig for både seg selv og andre, det andre er det ikke.

Kan forøvrig fortelle at jeg har sett negative kommentarer på bildetråder, som f.eks at de ikke likte kjolen osv. Men heldigvis er smaken som baken og vi trenger ikke å være enige om alt.


#15

Vimsen sa for siden:

Nabbe viser frem et bilde.
Nabbe er muslim.
Hva er problemet. Hun viste frem et bilde.
hadde du tiltet om jeg hadde vist frem et bilde av mitt og Bergljiots barn på Kor og Lek i kirken?


#16

bina sa for siden:

Jeg trodde at underforumet "ungene våre" var et sted vi kunne diskutere nettopp ungene våre. Jeg var ikke klar over at det var ment som et skryteforum.

Jeg har ingen problemer med at andre sier hva de mener. Grunnen til denne tråden er at jeg lurer på den generelle holdningen- er bildetråder "fredet" - uansett?


#17

Nabbe sa for siden:

Ja, som jeg sa i tråden "min", du har tydeligvis ikke en toåring...

Eller, hva mener du vi skal gjøre? Har du noe forslag? Jeg har diskutert dette en del før, det er jo ikke akkurat første gangen tema om "Å innlemme barna i foreldrenes tro" kommer opp ;)


#18

Røverdatter sa for siden:

Det er ingen lov mot det (antakelig), men det er såpass ufint at du må regne med at de fleste reagerer negativt og at du får din andel pepper.


#19

bina sa for siden:

Jeg vet ikke hva Kor og Lek er så det kan jeg ikke svare på. Men ja, jeg ville reagert negativt hvis du viste fram bilde av barnet ditt som gikk til nattverd.


#20

Nabbe sa for siden:

Og, dersom du hadde "gafflet" og laget en egen tråd om det, hadde jeg selvsagt diskutert villig vekk! Jeg er ikke redd for å svare på spørsmål.


#21

Chanett sa for siden:

huske å ta bilde av tiåringen neste gang hun går til nattverd slik at jeg kan støte bina


#22

Dixie Diner sa for siden:

Herlighet? Jeg har ikke sett det du skrev, men nå fikk jeg frysninger langt inn i sjela. For det første synes jeg man bør holde seg for god til å si noe i en bildetråd, da bør man heller starte en ny diskusjon. For det andre har jeg aldri hørt om noen som synes det er usmakelig med et barn på et bønneteppe, nå fikk jeg helt hakeslepp her. Makan til intolerant menneske! :sjokk:


#23

nolo sa for siden:

Jeg syns i utgangsounktet at bildetråder er fredet. Spesielt hvis det er noen som viser frem ungen sin for å skryte litt. Da passer det dårlig å komme med kritikk av settingen, uansett om du er i mot religion, flaskemating, isspising eller hva det nå måtte være.


#24

Michelle sa for siden:

Ok så da er det galt også å be aftenbønn også eller for de som evnt er humanetikere å ta med sine barn på diverse sammenkomster?
Det blir jo det noe av det samme?
Det er jo svært naturlig at når en har en tro/livsyn som betyr mye og er en viktig del av hverdagen at de små er endel av dette.
Det betyr jo ikke at de "tvinges" til å velge samme syn når de vokser opp.


#25

Vimsen sa for siden:

Kor og lek er en aktivitet i kirken. Vil du se bilde? :snill:


#26

Anne sa for siden:

Dette blir for dumt, bina, at du er anti-religiøs hører vel ikke hjemme i en bilde tråd? Skap din egen tråd.
Selve tittelen talte jo for seg selv. Jeg mener at om du ikke har noe konstruktivt å si i en tråd der en mor viser frem sitt vakre barn, så hold deg unna.


#27

Nabbe sa for siden:

Det er jo ikke slik at Khadija ber, akkurat, da... Sånn for de som tror at hun har memorert x antall koranvers under tvang her, og sånn.


#28

nolo sa for siden:

Underforumet kan brukes til hva som helst som er barnerelatert. Til diskusjoner, spørsmål, og til, ja,- skryt.

I dette tilfellet var det for å vise frem et fint bilde av et barn.


#29

Dixie Diner sa for siden:

Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Satt ungen til Nabbe og ba? Hun satt vel bare på et bønneteppe! Om dette støter deg så jævlig bør du vel også bli like støtt av et barn som sitte på en kirkebenk sammen med barnehagen sin. Guud så forferdelig.


#30

Heiko sa for siden:

Enkelt og greit!

Det er vel også et spørsmål om å vise litt respekt, "takt og tone". Det er kanskje nettopp det du ikke viser Bina når du fyrer løs med beskyldninger om indoktrinering i en tråd av den typen.


#31

Chanett sa for siden:

Fnis.


#32

Vimsen sa for siden:

Jeg har et av F og A.


#33

Chanett sa for siden:

Dårlig, Nabbe. Litt tvang må da ungen tåle. :D


#34

Chanett sa for siden:

Om de ikke ligger lenge kan du vise det.


#35

Vimsen sa for siden:

Dette bør du terpe på Nabbe. Hun er tross alt over 2 år!


#36

Vimsen sa for siden:

Nei, jeg gidder ikke. Det ligger på mobilen og jeg får ikke til å overføre.


#37

Che sa for siden:

Dette er da ikke bilde av et barn i bønn! - Det er bilde av en 2-åring som gjør likedan som foreldrene sine...ingen makt og tvang eller indoktrinering!...


#38

Nabbe sa for siden:

Malika er faktisk en hai på å resitere Koranen. Helt uten tvang, altså. Hun har faktisk lært det helt selv, av en sånn laptop-lignende sak, som man trykker på taster, så kommer det Koran-resitasjon ut, korte, enkle vers.

Eller, sånne leker er vel fy og æsj og fysj :knegg:


#39

Chanett sa for siden:

Sender du til meg slik at jeg i alle fall får nyte dem?


#40

Anne sa for siden:

Helt ille, altså :knegg:

Så flotte navn barna dine har! :D


#41

Maverick sa for siden:

Ja, for selvfølgelig er det jo en soleklar sammenheng mellom å inkludere barna i sitt livssyn og å utsette de for trafikkfare eller giftig tobakksrøyk.

:rolleyes:


#42

Dixie Diner sa for siden:

Jeg lurer på hvor mange røde prikker bina har fått. :intrisert: :knegg:


#43

Nabbe sa for siden:

Takk!

Det morsomme er at de passer til navnene nå som store, også. Malika betyr dronning, hun er jo skikkelig dramaqueen, så det passer perfekt. Sofiane betyr ørkenvind, og han er jo vill som en vind... Khadija derimot, betyr prematurt barn, og det var hun jo så absolutt ikke på noen måte. :knegg:


#44

DM sa for siden:

Men du bina, det er jo forskjell på sosialisering og inndoktrinering. Jeg synes det er leit at du har den grunninnstilling at Nabbe er en fanatiker som indoktrinerer ungen sin, og at det ikke er slik at ungen har lyst til å gjøre det samme som resten av familien gjør når du ser et slikt bilde.

Jeg synes forresten honneybunny sa det jeg ville si veldig bra:


#45

Apple sa for siden:

Enig med samtilige i duskusjonen her. Takhøyden på FP er rimelig stor, så når man får så entydige tilbakemeldinger på en tråd bør man kanskje gå en runde og tenke seg litt om.


#46

Michelle sa for siden:

Nydelige navn.


#47

Esme sa for siden:

Jeg mener at når man leser bildetråder så skal man ha svært høy terskel for å komme med negative kommentarer. Dette fordi det er utenfor poenget med bildetråden, og dessuten, hva er vitsen? Det er jo tross alt lite sannsynlig at den negative kommentaren er så velbegrunnet at avsender endrer mening om noe. Sluttresultatet blir jo kun at avsender blir lei seg.


#48

him sa for siden:

Det kommer jo an på hvorfor du sier noe, da. Hvis du sier det for å provosere eller fornærme den som la inn bildet så er jo dette aldeles ypperlig anledning. Eller hvis du bare synes det er deilig å få lov til å si nøyaktig hva du mener helt uten å koble inn eventuelle sosiale filtre. Hvis du ønsker å farge andre mennesker med meningene dine er det best å ytre dem i en setting hvor andre tar de til seg.

For å holde oss til det religiøse: Vi kan ta den lignelsen fra bibelens som sier:[INDENT] 5 «En såmann gikk ut for å så kornet sitt. Og da han sådde, falt noe ved veien. Det ble tråkket ned, og fuglene under himmelen kom og spiste det opp. 6 Noe falt på steingrunn, og det visnet straks det kom opp, fordi det ikke fikk væte. 7 Noe falt blant tornebusker, og tornebuskene vokste opp sammen med det og kvalte det. 8 Men noe falt i god jord, og det vokste opp og bar frukt, hele hundre ganger det som ble sådd.»
[/INDENT]Ser ut som dine ord falt rett ned på veien, spør du meg.


#49

Sitron sa for siden:

Nå har jeg kjent Nabbe i 8 år og hun er pokker meg den minst fanatiske religiøse personen jeg kjenner. Jeg, antikrist sjøl, går finfint overens med Nabbe. Jeg tviler på at vi hadde vært venner om hun hadde vært typen som tvang ungene sine til å følge hennes tro.


#50

AvivA sa for siden:

Oki nå går dette faktisk litt for langt synes jeg. Så dere synes hun skrev en teit ting, la det bare ligge. Å holde på slik som nå at dere gjenger dere opp mot henne (joda jeg vet temmelig godt at dere mener å bringe frem budskapet deres, og vell og bra er det) men er det ikke nok nå? skal dette være en slik diskusjon som har 600 innlegg og drar fram alt som noen gang har vært negativt med både den som skrev innlegget og alle som er enige i det. Eller kan dere innse at noen har sin mening om ting og at dere som er uenig har deres og la det være som det er. Det finnes værre ting i verden å diskutere enn en persons mening. Og regner med at det blir skikkelig hetsing av meg nå, enten fordi noen tror jeg er enige i det omtalte innlegget eller at noen bare må prøve på å drite meg ut. Dere har sagt deres, la det ligge og prate videre som "venner".


#51

007 sa for siden:

Nei - jeg ville aldri kommentert et bilde med annet enn å si noe om selve bildet. Dersom jeg ikke hadde noe positivt å si, har jeg heldigvis nok folkeskikk til at jeg ville holdt kjeft.
Jeg mener derfor at bildetråder skal være fredet for sure padder og annet ekkelt oppgulp.
Dersom jeg så noe som opprørte meg eller engasjerte meg, ville jeg ha laget min egen tråd. Slik som du til slutt gjorde (selv om det måtte inn med teskje).


#52

Kate sa for siden:

Nydelige navn!


#53

Sitron sa for siden:

Hvem skrev HI?


#54

Apple sa for siden:

Hun velger vel egentlig selv å fortsette når hun lager en egen tråd om det.


#55

DM sa for siden:

AvivA: Det var jo henne selv som startet denne tråden og spurte hva man mener. :snill:


#56

AvivA sa for siden:

Sitron omformuler spørsmålet ditt. Hvem skrev HI? Skjønnte ikke den du.
Og joda hun startet selv tråden og vell kansje hun ba om bråk, men er det ikke bare å overse den voldsomme skrivekløa og heller konsentrere seg om et annet innlegg da?


#57

m^2 sa for siden:

bina - jeg forstår spørsmålet ditt. Om man ikke skal komme med negative kommentarer til bildetråder. Hvis det er noe man mener er skadelig og helt borti staur og vegger? Egentlig et godt spørsmål synes jeg :nemlig:
Og egentlig synes jeg du får litt mer motbør enn du fortjener her for DETTE spørsmålet.

Men det er jo klart relatert til det svaret du gav i Nabbes tråd hvor jeg personlig synes du var temmelig ufin. Hadde du startet denne tråden uten å ha svart Nabbe først tror jeg svarene ville vært mindre ampre...


#58

Sitron sa for siden:

Jeg trenger ikke omformulere noe som helst, spørsmålet er temmelig enkelt.

Og hvorfor skal man la vær å svare?

Dessuten; har du fordommer mot barn og bønn også?


#59

AvivA sa for siden:

He he, har du fordommer? Jeg eier ikke fordommer mot foreldre som vil la barna lære litt av hva dem selv bedriver dagene sine med, så lenge det ikke gjør at barna sitter igjen med mye negativ da. Og hvis denne ungen vil lære av foreldrene så vær så god! For meg er islam en helt fremmed religion, og hva vi hører, lærer og får vite av islamister har til nå være en brøkdel positivt. Kansje dem har utelagt mye. Vi har sett utallige filmer og dokumentarer om islam, og for meg er det enda mye å lære. Men har ikke lært nok til å ha fordommer for annet enn ekstremistene som sprenger seg selv og andre i lufta. Men hvem har ikke det? Men at et lite barn velger å gjøre som sine foreldre, min gutt er 1,5 og man skal vite at han kan herme ganske så mye etter oss voksne.


#60

m^2 sa for siden:

Snakker du om islamister eller muslimer her :confused:


#61

AvivA sa for siden:

alle muslimer jeg vet om har islam som religion.


#62

Sitron sa for siden:

:knegg: Jeg dauer.


#63

Nabbe sa for siden:

Men hva er egentlig en islamist? Ifølge definisjoner på det som jeg har lest, rundt på nett, er jeg islamist, fordi jeg følger islams fundamenter...


#64

Sitron sa for siden:

Islamisme betegner politiske ideologier basert på islam. Den innebærer at islam ikke bare er en religion som skal tros og praktiseres av muslimer, men også et politisk system som muslimer bør tvinge staten til å innføre. Til forskjell fra ikke-islamistiske muslimer, mener islamister at muslimer bør drive fram en revolusjon for å få staten til å bli en islamsk stat, enn å leve et liv i harmoni med staten og være opptatt av å bli islamsk selv. Tilhengere av islamisme ville styrke religionens stilling i samfunnet, de mener at staten bør styres etter islams hellige bok; Koranen. Menn og kvinner skal ha de rettighetene som Koranen foreskriver dem.


#65

Nabbe sa for siden:

Ja, islamisme, ja, men når folk snakker om islamister, er jo det litt annerledes enn islamisme, fordi man tenker på islamister som "mennesker som følger islam, og som lever etter Koranen slik den ble skrevet på 600-tallet", sant.

Jeg ville bodd i en islamsk stat, ja, men det gjør jeg ikke, jeg er her, uansett hva, og islamske stater finnes ikke pr i dag.


#66

Myggstukket sa for siden:

Jeg syns det er viktig å legge vekt på normal folkeskikk.
Om en har noe negativt å si om et bilde, så syns jeg egen tråd, eller pm egner seg best.
Jeg regner med at Nabbe la ut dette bildet for å vise fram ei skjønn lita tulle, ikke for å starte en diskusjon om dette er sunt for datteren hennes.
Jeg syns bildetråder, der mamma ønsker å vise fram/skryte av barna sine skal være litt hellige, det er ikke nødvendig å såre i slike tråder. :niks:
Det er bare å starte en ny ...
Hvis jeg hadde vært uenig i at barna er søte eller vakre, eller de gjør noe som strider mot det jeg syns er rett, så lar jeg tråden enkelt og greit være.


#67

TBM sa for siden:

Ja, "dem har utelagt mye".
Ja, det er enda mye å lære.

Det er helt riktig! Du starter ikke helt på scratch!

(Beklager hvis du synes jeg tuller med deg - kunne bare ikke motstå fristelsen. Jeg tror helt sikkert at du vet det, men det var litt morsomt at setningen ble så tvetydig liksom...


#68

AvivA sa for siden:

og nå før dette blir en skikkelig stor sak, noe det ikke var ment til. trekker jeg meg tilbake til min lille hule og forblir i mine filosofiske tanker om global oppvarming osv osv... he he neida. skal bestille pizza og slenge meg inn i senga som skriker etter meg. Natta folkens, diskuter videre til fingra detter av dere :P


#69

safran sa for siden:

Anyone for popcorn? :D


#70

Dixie Diner sa for siden:

Det sier jo litt. :knegg:


#71

carolin sa for siden:

En skrytetråd er en skrytetråd. Man er stolt av barnet sitt og ønsker å dele det med andre. Har man noe negativt å komme med så tar man det i en annen tråd eller via PM. Så enkelt er det egentlig.


#72

Sitron sa for siden:

Her kommer AvivA og sier så voksent at alle må glemme, være venner og gå videre. Men hevnprikke, se DET kan barnerumpa, gitt!


#73

Chanett sa for siden:

Jeg kom plutselig på en gang jeg laget et lite rabalder i en billedtråd på NM. Jeg husker at det gjorde godt.


#74

kisha sa for siden:

Fy, da. Hva gjorde du nå? :eek:


#75

Mandarin sa for siden:

:knegg:
Ble jo en festlig tråd dette !


#76

Sitron sa for siden:

Siden hun hevnprikker, så antar jeg at jeg rødprikket. Tror du ikke.


#77

Sitron sa for siden:

Er det du som står bak den berømte is-tråden, som til og med jeg har hørt om?


#78

Apple sa for siden:

Den har til og med jeg hørt om.


#79

Chanett sa for siden:

Nei, men det kunne vært meg. Jeg snakket til noen som la ut bilder av syke barn. Det fenget folket det også selv om jeg tråkket inn i en barselklubb, såvidt jeg husker.


#80

Sitron sa for siden:

Ja, jeg har vel kommentert det en gang når folk legger ut bilder av hysterisk gråtende barn på sykehus/legevakt, sånn istedet for å ha ungen på fanget og trøste, liksom. :snill:


#81

safran sa for siden:

:popcorn: Jeg fant!


#82

safran sa for siden:

Jeg har ganske mye - se bare her! :popcorn2:


#83

Chanett sa for siden:

Trøsting er overvurdert. La nå ungene herdes mens de blir kameravante.


#84

Sitron sa for siden:

Ja, å ha bilder til å scrappe med er det ingenting som slår.


#85

turi sa for siden:

Hvis jeg skal si litt hva jeg mener, og det skal jeg, så syns jeg at barnebildeskrytetråder skal være fredet for usmakelige, surmagede negative bemerkninger!!

Om jeg hadde lagt ut bilder av mine barn og noen hadde skrivi no sånt(henviser til nevnte tråd) hadde jeg blitt utrolig lei meg!!! Og om noen hadde lagd en egen tråd som omhandlet meg og mitt barn hadde jeg blitt helt knust.

En ting er om en mor spør hva andre syns, en annen ting er å være direkte ufin.


#86

Chablis sa for siden:

Jeg ville aldri gitt en sånn kommentar som du kom med i en bildetråd bina. Er noe med hvor man gjør det vet du.


#87

Chanett sa for siden:

Nå var vi skremmende enige.

Jeg har forøvrig rota meg inn på NM og gremmes over ting jeg har sagt. Hildrande du!


#88

Sitron sa for siden:

Ja, der ser du Bergljot. Enige er vi og har unger i samme kull. Vi er dømt til å bli bestevenninner. :nemlig:




#91

Beckett sa for siden:

:knegg: Heia Sitronen!

#92

Harriet Vane sa for siden:

Synd dere ikke holdt på lenger...:snurt: Jeg kom for sent til moroa og denne tråden er nok for kort til å bli en klassiker. :skuffet:

Hvis bønn er en naturlig del av familiens liv, kan jeg ikke skjønne at det er rart/fælt/fryktelig eller sjokkerende å se bilde av et barn på bønneteppet. Å sammenstille det, trafikkfarlig adferd, skadelig aferd eller den absurde "nakent barn" (Hva er galt med det???) blir jo mildest talt merkelig. Men jeg skal ikke denge mer løs på bina, hun har fått nok deng i denne tråden, stakkars.

Sånn, nå kan alle være venner og alle barn er pene. :nemlig:


#93

Heiko sa for siden:

Nu vel, mulig at alle kan være venner, men alle barn er da slett ikke pene! :D


#94

kisha sa for siden:

Nettet har fusket, og når det endelig kom opp igjen var diskusjonen over.:(


#95

HP sa for siden:

Nå må du passe deg så du ikke stiller yrkesgruppen din i et dårlig lys ved å framvise slike holdninger.


#96

Heiko sa for siden:

Er slike holdninger dårlige? :blond:


#97

HP sa for siden:

:skuffet:


#98

Heiko sa for siden:

Beklager at jeg skuffer deg HP, men helt oppriktig synes jeg ikke at alle barn er pene. Noen barn er både mindre pene og lite sjarmerende.


#99

HP sa for siden:

Jeg syns at det er fryktelig skummelt å poste dette uten en oppklarende "morsom-smilie", folk har en tendens til å ta meg dønn seriøst …


#100

Sitron sa for siden:

Om alle barn må være pene, så må jo alle voksne være det også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.