Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ignore

#1

Benmurphy sa for siden:

Ignore-funksjonen til vBulletin er ganske ubrukelig; den bare kollapser postene til ignorerte brukere. Når jeg har valgt ignore vil jeg ikke se disse innleggene i det hele tatt. Dette har irritert meg litt en god stund, og nå har det irritert meg nok til at jeg har utført enkel googling av problemet. Det eneste jeg har funnet er et et GreaseMonkey-script som fjerner ignorerte poster helt, og som iallefall ser ut til å virke noenlunde ok i Opera. Men jeg får vel ikke kjørt det på iPad, og da er jeg egentlig like langt. Og i blogger virker jo ikke ignore i det hele tatt dessverre.

Går det an å gjøre noe med dette? Mens jeg vet at f.eks XenForo gjør en glitrende jobb med å fjerne postere i ignore-listen, antar jeg at det dessverre ikke går i vBulletin. Hvis det mot formodning er mulig i vBulletin: Slå det på med en gang! Hvis ikke: Betrakt dette som et sterkt ønske om slik funksjonalitet dersom forumprogramvaren skal oppgraderes eller byttes ut en gang i fremtiden.

Ben "blessed silence" Murphy


#2

annemede sa for siden:

Enig med BM i at det er irriterende å få opp blogginnlegg og kollapsete meldinger fra personer på ignore-listen.


#3

HP sa for siden:

Per i dag er GreaseMonkey/script i nettleser eneste mulighet.


#4

HP sa for siden:

Hvordan ønsker du/dere at en Ignore-funksjon skal være, ideelt sett?


#5

annemede sa for siden:

Ideelt: Man ser ikke at vedkommende har lagt inn innlegg i det hele tatt. Kan gjerne vise dersom det er sitert, slik som i dag.
Blogginnlegg må også fjernes.


#6

Røverdatter sa for siden:

Enig med annemede, bare at jeg ikke vil se det som er sitert heller.


#7

HP sa for siden:

Holder det å vise sitat "lukket" slik innlegg vises i dag?


#8

Røverdatter sa for siden:

Gjør det det da? Nå er det en stund siden jeg hadde noen på ignore, men da vistes iallefall sitater. Tror jeg. :gruble:

Det er greit det.


#9

Benmurphy sa for siden:

Jeg ville være egentlig godt fornøyd om bare alle innlegg som ble postet av en bruker på ignore listen min var usynlige. Det er forsåvidt greit for meg om poster som siterer dem blir værende. Og det er også greit om tråder startet av en ignorert bruker vises, men da uten første innlegg; jeg ser at det siste kan være litt mer komplisert å implementere (men neppe uoverkommelig), en forenklet utgave for tråder kunne være å vise første innlegg uten innhold, og med tekst som "Posted by ignored user".

Men jeg ville ikke ha noe i mot en total nuke-it-from-orbit implemenetasjon heller, som fjernet både direkte poster, poster som siterer, og hele tråder startet av ignorerte brukere.

Det aller beste ville så klart være gradert ignore, der jeg kan velge fritt selv
Ignorer poster av:
Ignorer poster som siterer:
Ignorer hele tråder startet av:
Og for den slags skyld et valg mellom å skjule helt eller bare kollapse for hvert av disse tre valgene, med et ekstra valg om å vise nick eller ikke ved kollaps eller i første innlegg dersom hele tråder ikke skal ignoreres.

Ben "also: an automatic troll filter" Murphy


#10

Teofelia sa for siden:

Og dessuten, en melding på vedkommendes kontrollpanel som stadfester: "Ignorert av Teofelia". Det ønsker jeg meg. For hva er vitsen med å ignorere noen, hvis de ikke vet om det, sier nå jeg. :knegg:


#11

Isprinsessen sa for siden:

Muligens litt avsporing dette, men hvorfor ignorerer dere brukere?


#12

HP sa for siden:

Men hvis en bruker du ignorerer forsøker å sende deg en PM, skal de få vite hvorfor det ikke går, eller skal systemet omgå det og si mer generelt at du "ikke ønsker å motta PM", eller noe?


#13

Teofelia sa for siden:

Jeg gjør ikke det. Av de grunnene som BM nevner: det virker for dårlig til at det har en hensikt.

Men de gangene jeg har ønsket å ignorere noen, så har det vært fordi noen har irritert meg. Det har typisk vært brukere som fremstår som mindre smarte, på en irriterende måte, folk som stadig sier teite ting eller folk som sier slemme ting. Den siste kategorien overlever sjelden lenge på FP, så de er det i grunnen ikke noe problem med. De teite og irriterende er gjerne mer langlivede.


#14

Teofelia sa for siden:

Helst vil jeg at det skal sprette opp en pop up hver gang brukeren poster et innlegg som flasher: :knegg:

Seriøst, HP. Du skjønner at jeg bare tuller, ja? :humre:


#15

Divine sa for siden:

Men blir det ikke vanskelig å følge en tråd der den dere ignorerer er veldig aktiv? Det må da blir ekstremt usammenhengende?

Jeg personlig skulle ønske det fantes en funksjon for å ignorere enkelttråder.


#16

HP sa for siden:

Jepp, det var derfor jeg skrev "Men" foran siste spørsmål.


#17

Maverick sa for siden:

Så klart tuller du. Det skal jo stå "vissvass!" i pop up'en!


#18

Teofelia sa for siden:

Å, ja! :hyper:

#19

HP sa for siden:

Ignorerte tråder (blogger/forum/etc) er også en god idé. :nikker:


#20

Benmurphy sa for siden:

Jeg ville foretrekke at PM fra ignorert bruker bare ble liggende i utboksen deres, tilsynelatende sendt og levert, uten at de beskjed om noe som helst.

Det kunne naturligvis også være et valg for forskjellige måter å behandel PM på min foreslåtte Ignore Mission Control Center Widget:

Motta PM fra ignorert bruker på vanlig måte
Motta PM fra ignorert bruker + informer om ignore
Informer om at PM ikke sendes grunnet ignore
Send tilsynelatende men ikke lever PM. Ingen informasjon til noen.

Ben "electrocute ignored user through keyboard" Murphy


#21

Teofelia sa for siden:

"Ignorer Foreldreportalen". Det trenger visst jeg. :travel:


#22

Isprinsessen sa for siden:

Og nå la jeg merke til 'tittlen' i avataren din (er usikker på om det heter det) og det var jo litt morsomt kombinert med dette innlegget. :D jeg håper jeg ikke sårer når jeg nevner det.

Jeg er alt for nysgjerrig til å ignorere noen. Hadde jeg gjort det og fått opp ett innlegg som det sto var ignorert hadde jeg måtte finne ut hva som sto der.


#23

Benmurphy sa for siden:

Først og fremst for brukere som driver ustrakt trolling. Det er det litt av her, og ignore funksjonen er for dårlig i dag til å ta seg av det. Det er heldigvis ikke et veldig utstrakt problem. Omtrent like viktig er det å ignorere brukere som poster i Comic Sans, eller med andre håpløse valg for farge eller skriftsnitt; da er kollapsing av poster forsåvidt greit nok. Deretter har vi rablende tullinger som neppe troller bevisst, men som ikke poster noe sammenhengende. De har vi få av her heldigvis.

Ben "signature view must be turned off at all times" Murphy


#24

Bille sa for siden:

Jeg tror Teofelia svarte på det litt lenger opp her. :humre:

EDIT: Hadde stått i tråden i lengre tid og ikke oppdatert ser jeg. Så ikke at det var kommet ørten innlegg etterpå. :p


#25

HP sa for siden:

Hva med om den også ligger skjult som lest i din innboks og vises (ikke som ulest) hvis du slutter å ignorere? Eller er /dev/null ønsket her.


#26

Polyanna sa for siden:

Jeg begriper ikke hvordan dere ikke blir nysgjerrige på hva de personene har skrevet!! Jeg ville fått sånn "Don't press the big, red button!"-refleks på det der, tror jeg...


#27

Divine sa for siden:

Helt enig. :fnis: Jo dummere / mer irriterende folk er, jo mer vil jeg jo se hva det for noe tøv de skriver. Og troll ser jeg ikke før de sprekker i sola, så det er helt håpløst å skulle ignorere slike.


#28

Maverick sa for siden:

Jepp. Veldig. :sparke:

Jeg prøvde en gang. Det varte en halv dag. :knegg:


#29

annemede sa for siden:

Jeg blir jo nysgjerrig, men så blir jeg så skrekkelig irritert av å lese det vedkommende har skrevet. Derfor ønsker jeg at jeg ikke skal kunne se at det er skrevet noe.
Men det hjelper lite all den tid innleggene dukker opp i bloggfeeden.


#30

Teofelia sa for siden:

Det er jo derfor dagens løsning ikke fungerer. Hvis man hadde hatt en løsning der man faktisk ikke merket at den irriterende brukeren var i omløp, hadde det jo vært noe annet.

Jeg prøvde å ignorere en ekstremt irriterende bruker på NM en gang, men det gikk virkelig ikke, for hver gang jeg så et av innleggene hennes måtte jeg jo bare kikke, og dermed ble hun jo enda mer synlig enn hun var tidligere. :hehehe:


#31

Ru sa for siden:

Det Teo sa.

Jeg oppdaget i en av klassiker-trådene at jeg hadde en på ignore-listen, som jeg hadde glemt at var der. Jeg ble ikke det spor nysgjerrig. :stolt:


#32

Benmurphy sa for siden:

Tja. Det vil jo alltid være kinkige spørsmål rundt detaljene når man skal designe noe sånt. /dev/null er vel det enkleste. Usynlige meldinger i innboks ville jo være en elegant løsning. Ved avsluttet ignore, dersom det er meldinger der, kunne det komme valg om de skulle slettes usett eller legges i innboks som lest eller ulest. Man kunne vel også få valg om hva som skal skje med slike mens bruker ignorere i det ignore slås på, og der kunne jo alternativene spenne fra /dev/null til vanlig levering, med usynlige for senere eventuell vurdering i midten.

Det var jo derfor jeg startet tråden da. Kanskje mer på grunn av irritasjon enn nysgjerrighet, men det kan jo variere med emne.

Ben "somebody is wrong on the Internet" Murphy


#33

Input sa for siden:

Er det ikke litt upraktisk å ignorere folk når man er administrator eller moderator eller hva du nå er?


#34

HP sa for siden:

Så lenge alle moderatorene ikke gjør det samme så er det helt greit.


#35

Guava sa for siden:

Jeg trodde ikke moderatorer kunne ignorere brukere. Det ble da vitterlig opplyst i en annen tråd.


#36

Teofelia sa for siden:

Ser for meg at dere avtaler slikt inne på modde-forum. "Denne uken er det min tur til å ignorere Teofelia". :knegg:

#37

Esme sa for siden:

Var Ru moderator da tråden ble skrevet da?


#38

Teofelia sa for siden:

Nei, det mener jeg bestemt hun ikke var. :)

#39

Input sa for siden:

Ok. :)

:knegg:

Jeg trodde alle moderatorne alltid hadde vært moderatorer. At dere var en vennegjeng som startet forumet og har blitt her omtrent. :fnise:


#40

Adrienne sa for siden:

Fysisk sett kan vi det, men vi gjør det ikke. Men som Esme påpekte, Ru var ikke moderator på det tidspunktet som hun valgte å ignorere en bruker. Og om det var en bruker som ikke er spesielt aktivt så er det ikke sikkert hun var klar over det før nå. "Endre ignoreringsliste" er ikke akkurat en undermeny i hvert fall jeg er inne på titt og ofte.


#41

Adrienne sa for siden:

Mange av moderatorne har vært det siden oppstart, det stemmer. Noen har trukket seg og det har kommet noen nye til underveis, som følge av at forumet har vokst og vi har hatt behov for litt flere folk i moderatorstaben av ulike årsaker.


#42

Teofelia sa for siden:

Det er bare ur-moddene, det. Det har kommet til en del flere med årene. :nemlig:

#43

Adrienne sa for siden:

Nå skulle jeg spørre hva Teo mente med dur-modder, men så hadde hun redigert innlegget sitt før jeg rakk å sitere. :mumle:


#44

Teofelia sa for siden:

Jeg var bare sikker på at noen skulle rekke å sitere meg på den. :knegg:

#45

Guava sa for siden:

Nei det aner jeg ingen ting om.
Jeg trodde det var teknisk umulig at slikt hang igjen også når man som moderator fikk full tilgang til alt. At gamle ignoreringen kan henge igjen visste jeg ikke.


#46

Adrienne sa for siden:

Jeg klarte det bare nesten. :mumle:


#47

Teofelia sa for siden:

Også blir jeg selvsagt sittende og lure på selv, hva en dur-mode er. Det er sikkert noe fint, som vi burde hatt på FP. Jeg mener, det er jo opplagt det motsatte av en moll-modde, men jeg er ikke helt sikker på hva det er heller. :nemlig:


#48

Maverick sa for siden:

Det motsatte av moll-modder. Elementært. Hva definerer du deg som, Adrienne? :glis:


#49

Teofelia sa for siden:

Det å bli modde, burde selvsagt medføre en total og gjennomgripende rensing av FP-systemet for den aktuelle brukeren. Det er klart. En digital katarsis, så og si. :nemlig:

#50

Inagh sa for siden:

:dulte:


#51

Teofelia sa for siden:

Præhæ, jeg var først. :glis:

#52

Maverick sa for siden:

Jeg vurderte tydeligvis om det skulle være bindestrek eller ei litt for lenge. Akk! :dramaqueen:


#53

Bobbelur sa for siden:

Så har jeg lært masse nytt i dag også. Veldig nyttig. Eller ikke, siden jeg sjelden blir irritert nok til å ha ønske om å ignorere andre.

Hvorfor får jeg lyst til å synge Colargol nå forresten?


#54

Guava sa for siden:

Jepps!


#55

Candy Darling sa for siden:

Åh. Jeg synes vi skulle ha flere mollmodder. :hjerter:

"Nedstemt mollmoderatisk hilsen fra XXX. Må melankolien følge deg."


#56

Adrienne sa for siden:

Nå synes jeg du blir veldig personlig her, altså. :rolleyes:

:knegg:

Jeg trives godt i både dur og moll, men akkurat nå tror jeg at jeg er ganske så dur-modde. Men spør du meg igjen mandagsmorgen, så kan det hende du får et annet svar.


#57

Nenne sa for siden:

Vi er flere her nå som måtte ty til Colargol-sangen altså. :humre:




#60

Candy Darling sa for siden:

Nå synes jeg dere er i overkant lystige altså.

Mollmoderatorisk hilsen selvutnevnt mollmoderator Candy.


#61

-ea- sa for siden:

Men hvis de endrer stil, hva da? Da må funksjonen være noe a la IF Comic Sans AND / OR Impact AND / OR color Magenta AND / OR Cyan THEN ignore. :fnise:


#62

Pøblis sa for siden:

Hva mener dere egentlig? :blond:


#63

-ea- sa for siden:

:knegg:


#64

Teofelia sa for siden:

Nå er det lenge siden jeg har sett noe til Pøbelsara på FP. Har hun pause, kanskje? :gruble:


#65

Pøblis sa for siden:

Hallo - her er jeg! Her!! Her!!


#66

Pøblis sa for siden:

:glis: Jeg kan skrive med usynlig skrift! :lykkelig:


#67

Skilpadda sa for siden:

[yt]kLb-DqZde0s[/yt]

There are those who are happy
There are those who are wise
But it's the truly sad people
who get the most out of life


#68

Candy Darling sa for siden:

:hjerter:

And no one puts flowers on a flower's grave. :sukk:


#69

Candy Darling sa for siden:

Herre! :rørt: Nå fant jeg akkurat min datter på rommet, oppløst i tårer. Hun hørte på Hjerteknuser, og den var så T-HR-HIST! :hylgrine:

Det eplet falt skikkelig langt fra stammen.


#70

Benmurphy sa for siden:

Strengt tatt ikke nødvendig. Jeg ser på posting i Comic Sans som noe som blir gjort for å plage leseren med vilje, og det har jeg lite til overs for. Kontinuerlig slik posting tar jeg som en personlig fornærmelse, så det er lite sannsynlig at jeg vil være interessert selv om stilen skulle endre deg. (Og det det er lett å se forskjell på når noen som gjør slikt som en vits, slik pøbelsara gjorde i denne tråden, og folk som stadig gjør det for å plage).

Ben "not kidding" Murphy


#71

Candy Darling sa for siden:

I fullt tornerosekostyme, så klart. Keeping up appearances.


#72

Skremmern sa for siden:

:haha:


#73

Mirasol sa for siden:

Kunne aldri ha brukt ignorere-funksjonen, jeg ville jo definitivt dødd av nysgjerrighet etter en time. Tenk, jeg kunne jo gå glipp av noe moro!



#75

gajamor sa for siden:

Fins det en sånn "du er ignorert av x antall folk"?


#76

HP sa for siden:

Nei. Er det ønskelig? Jeg ser for meg at noe sånt kan føre til at det går sport i å trolle. Ikke at det ikke (for for de fleste som troller) er en sport allerede.


#77

Chanett sa for siden:

Hver gang det blir snakk om ignorering er jeg like overrasket over at noen ignorer brukere. Hva er vitsen, liksom?


#78

HP sa for siden:

En grunn kan for eksempel være at en ikke ønsker at guttungen skal fortelle til hele nabolaget at "pappa har bilde av naken dame i bare undikken på datamaskinen".

Avatar bør være et alternativ i BMs IMCC.



#80

Chanett sa for siden:

Jeg antar at du elsker meg ubetinget siden avtaren ikke er nok til å igge meg. :hjerter:


#81

rine sa for siden:

Jeg vil gjerne vite hvem som ignorerer meg. :skeptisk: og- blir man irritert av enkelte skrifttyper? Really?


#82

Interference sa for siden:

Et tu rine. :skuffet:


#83

Enhjørning sa for siden:

Ha ha, samme her. :knegg:


#84

Maverick sa for siden:

Blir ikke alle irritert av Comic Sans? :gruble:

Jeg hadde et slikt festlig arrangement for en tid tilbake hvor vi måtte printe ut noen skilt til ymse dører til vår, eh, sjarmerende gjestende produksjon.

Det var stor stas og moro da vi bestemte oss for å bruke Comic Sans som font. :geekshavemorefun:


#85

Slettet bruker sa for siden:

Jeg vil gjerne ha en ignorefunksjon som ligner den man har på facebook. Hvor man kan bestemme seg for å ikke ha noe med en konto å gjøre - så går ignore begge veier. Man kan ikke se spor etter kontoen noe sted, og den kan heller ikke se ens egen konto. Ikke sitater, ikke blogger, ikke meldinger, ikke innlegg. Og at den altså gjør at vedkommende brukerkonto ikke kan se ens egen heller.


#86

HP sa for siden:

Du vil ikke se deg selv? Så en kombinasjon av å totalt ignorere andre og ha skjult modus, men bare for enkeltbrukere.


#87

Input sa for siden:

Nei, det vil jo være veldig ødeleggende for diskusjoner. Jeg skjønner tankegangen altså, men jeg håper virkelig ikke det blir slik.


#88

Slettet bruker sa for siden:

Jeg vil se meg selv. Men om jeg trykker ignore på en bruker så vil jeg at jeg ikke ser spor etter den - og at den brukeren ikke ser spor etter meg heller.

Slik:
Jeg trykker ignore på Forumtrollet.

Resultat: Jeg ser ikke noe forumtrollet har skrevet, heller ikke sitater eller blogginnlegg/kommentarer/pm.

Forumtrollet ser ikke noe jeg har skrevet heller - uten at forumtrollet har trykket ignore overfor meg.

Dersom Forumtrollet trykker ignore overfor meg og jeg opphever så består skjermingen inntil begge har opphevet den.

Om man da ikke skal se innlegg som inneholder sitater fra en ignorert bruker eller om bare sitatet skulle fjernes vet jeg ikke - out of the top of my head så tenker jeg at det vel blir minst snodig om man kan se innlegget, men at sitatet fra en ignorert bruker er vekke.


#89

Bille sa for siden:

Enig med Input. Man bør jo ikke kunne bestemme hva en annen bruker (ikke) skal se?


#90

Guava sa for siden:

På et diskusjonsforum synes jeg ærlig talt at en ignorefunksjon er tull og tøys og at folk får være voksne nok til å kunne tåle å lese innlegg av brukere de ikke liker. I blogger er det mer OK siden det er privat område.

Er det et problem med utstrakt trolling får det heller tas opp i trådene det gjelder. Hvor idiotisk er det ikke å hoppe inn i en tråd hvor man ikke ser de 10 foregående debattinnleggene?


#91

Slettet bruker sa for siden:

Jeg er forsåvidt enig. Men dersom vi skal ha en slik funksjon så er det bedre at den fungerer skikkelig enn slik den fungerer i dag.
Det bør med i vurderingen om det er bedre å kutte hele greia isteden.


#92

Polyanna sa for siden:

Retur-ignorering syns jeg ikke noe om. Det blir jo ren sensur. Og veldig forvirrende for de som utsettes for det!


#93

HP sa for siden:

Jeg skjønner hva du mener og jeg ser hvordan det vil fungere bra i store tjenester (med 10 millioner++ brukere) der hele strukturen fokuseres rund sosiale grafer, som Facebook og Google+. For et åpent diskusjonsforum som FP der de sosiale grafene bare er et supplement (og primært eksisterer i RL) så ser jeg ikke at det vil være hensiktsmessig.

Men en mellomting som å ikke vise til den du ignorerer at du har blogg eller at du er pålogget, eller ikke tillate de du ignorerer å følge deg/ha deg på vennelisten vil være hensiktsmessig. At de du ignorerer ikke kan se aktiviteten du har utenom det som er åpent eller der dere har felles tilgang.


#94

Røverdatter sa for siden:

Er det så merkelig at man bruker ignoreringsfunksjonen? Jeg gjør det av og til når jeg har lyst til å bruke FP uten å bli provosert eller gå inn i noen diskusjoner. Gjerne om det har vært litt heftig diskusjon og jeg føler for å beskytte meg litt mot de jeg er uenig med. Da tar jeg bort innleggene derfra en stund og får litt sjelero, og så åpner jeg for innleggene igjen siden.

Ellers måtte jeg fnise litt av det med naken dame i avataren for det har jeg også hatt på ignoreringsfunksjonen for. Nå bare scroller jeg raskt forbi lettkledd-avatarer, men det er jo ikke alltid det passer seg med lettkledde damer på skjermen.

Jeg syns dog ikke at det har noen hensikt at de som blir ignorert får beskjed. Det er jo ikke for deres del at jeg ignorer dem. Bare for meg selv.


#95

Slettet bruker sa for siden:

Hvor tenker du størrelsen på forumet går over i der man trenger å ha en gjensidig ignore da? Selvom hele fb er stort, så er jo blokkeringen noe som gjerne skjer i mindre enheter der man har noen man ikke fungerer godt sammen med. Blokkeringen gjør det så mulig for begge å delta i felles venners oppdateringer uten at de som ikke fungerer godt sammen gnager på hverandre.

Jeg har ikke kjempepeiling på SoMe-strukturer og behov versus nettverksstørrelser, men jeg ser ikke at det er de enorme dimensjonene på fb som utløser nytten i blokkering? :gruble:


#96

Polyanna sa for siden:

Nei, det er ikke dimensjonen, men formen. På et diskusjonsforum blir det mye rarere om noen "forsvinner".


#97

Kaprifol sa for siden:

Jeg tenker at på facebook er "alle", mens på et diskusjonsforum er de som ønsker å diskutere. Er det en diskusjon man ikke vil delta i, så lar man være.


#98

HP sa for siden:

Både størrelse og form teller, sammen. Hadde FP hatt millioner av aktive brukere så kunne det fungert her uten at det ble veldig rart. Hvis noen hadde laget Fjespluss.no og bygget all aktivitet organisert rundt sosiale grafer så kunne det fungert fra dag en.


#99

Guava sa for siden:

Jeg synes at man på et diskusjonsforum enten får takle å kunne se dem som deltar i diskusjonen ellers så får man holde seg unna forumet en stund.
IRL er det også folk man ønsker å ignorere, men deltar man i diskusjon hvor de deltar kan man ikke velge dem bort.

Jeg prøvde en gang ignorefunksjonen for moro skyld her inne og det ble virkelig bare dumt. Folk som ignorerer hverandre og likevel deltar i tråder kan jo ødelegge diskusjoner fullstendig med sin "uvitenhet" om hva som har skjedd i tråden.
Nei jeg mener faktisk at man får enten diskutere med alle eller holde seg unna.

Å kunne reservere seg fra å lese andres blogger derimot tenker jeg må være helt fair.


#100

Teofelia sa for siden:

Jeg er veldig enig med Fmatten her, ser jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.