Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva om Donald Trump blir president?

#1

Tallulah sa for siden:

Lenge har man jo kunne følge den amerikanske pre-valgkampen (hvem som skal bli partienes kandidater), hvertfall den på republikanernes side, med et utrykk som dette: :what:

Men nå er det ikke så gøy lenger syns jeg. Donald Trump er rett og slett en motbydelig fyr. Han er slem, mobbete, har ikke greie på verden, og får Sarah Palin til å fremstå som tilnærmet venstrevridd og intellektuell. Hva kommer til å skje med verden om han blir president? Hvor mye kan han tøyles av høyesterett og kongressen?

Slik det ser ut nå blir vel Hillary hans motkandidat, tror dere det kan øke hans sjanser til å vinne? Hun er jo ikke spesielt godt likt, verken av demokrater eller republikanere. Bernie Sanders syns jeg er en veldig likandes kandidat, men relativt marginal, selv om jeg leste et sted at han faktisk ligger bedre an enn Trump, rent statistisk. Men han er jo selverklært sosialist, og det gir jo omtrent amerikanerne instant hjerteattakk.


#2

Tallulah sa for siden:

Også Cruz da! Han ser ut som en tegneserietegning av en republikansk senator!


#3

frukt sa for siden:

:iiik: sier jeg bare ...


#4

Canisa sa for siden:

Blant republikanerne er det, som alltid, pest eller kolera. :gal:
Jeg krysser det som krysses kan for at Hillary drar i land seieren. Trupmh som president? :tullerdu:


#5

Robyn sa for siden:

Trump kan bare ikke bli president, det må ikke skje.
Jeg kjenner jeg er nær ved å hyperventilere bare av tanken på at han skal komme til makten. :skremt:


#6

Tjorven sa for siden:

Fordelen med Trump er at de som befinner seg på midten vipper over på demokratenes side.


#7

Michelle sa for siden:

Ja si det. Da vil jeg ha mistet helt troen på amerkanske borgere som har stemmerett. Men det kommer ikke til å skje er jeg knallsikker på:jupp:


#8

Lisa sa for siden:

Jeg var av de som var skråsikker i min sak og sa bestemt - "kommer aldri til å skje". Nå tror jeg alt kan skje. Hilary "THE establishment" Clinton mot Donald Trump. Absolutt, alt kan skje. Donald Trump kan bli president i USA.

Klarer ikke å ta det innover meg selv om jeg skriver at jeg tror det er mulig. :(


#9

Inagh sa for siden:

Jeg syns det er skikkelig, skikkelig skummelt å tenke på at det faktisk er en mulighet for at Trump blir president i USA. :sukk:


#10

Lisa sa for siden:

Forsiden på A-magasinet i dag :eek:
Ku Klux Klan Rasehat "For første gang på nesten hundre år får en amerikansk presidentkandidat offentlig støtte fra klanmedlemmer".

Tidene vi lever i.....


#11

Strå sa for siden:

Den tanken skremmer livskiten ut av meg.


#12

Esme sa for siden:

Jeg leser amerikanske aviser som en gærning for tiden, og jeg tror ikke han blir det altså. Om han blir GOP sin kandidat og Clinton blir demokratenes, så kommer Clinton til å vinne.

Men Sanders! Han gjør det faktisk ganske bra, og selv om jeg personlig helst ville hatt han, så blir det skummelt dersom han blir demokratenes kandidat, for mange amerikanere som er republikanske fordi de har veldig tro på den individuelle frihet og som virkelig avskyr Trump (kochbrødrene for eksempel) vil kunne stemme på Clinton. Men ikke Sanders. No way.


#13

Gaia sa for siden:

Trump blir president hvis Sanders blir demokratenes kandidat. :skremt:


#14

Tallulah sa for siden:

Jeg skulle gjerne hatt Sanders, men amerikanerne kommer ikke til å velge ham. Han er for liberal, og veldig gammel. Blir han demokratenes rep, får vi Trump. Clinton har såpass tung politisk erfaring at hun kan ta de liberaleste republikanerne, for det er jo egentlig ikke mange av dem som vil ha Trump. Men demokratene lider også under at de har hatt office i to perioder allerede.


#15

Esme sa for siden:

Ja, det begynner jo å gå bra etter siste økonomiske krise, så hvorfor ikke ta inn en republikaner slik at det kan begynne å gå dårlig igjen. :gal:


#16

Polyanna sa for siden:

Det har vært skrekkblandet fryd å følge valgkampen en stund. Men på et tidspunkt overtar jo skrekken.

Og så sa de det skummelt og presist på Aftenpodden: fascisme dukker ikke plutselig opp en dag. Det kommer litt etter litt. En dag sitter vi og ler skrekkslagent over gærningen med barten/hentesveisen. Så syns vi han har noen poenger (de er da ikke HELT gode, disse jødene/muslimene) og så en dag så har man det i full blomst.

Og da ble jeg redd på ordentlig.


#17

Einhyrningur sa for siden:

Akkurat dette er jeg veldig redd for, for jeg aner tendensene allerede. :sukk:


#18

Maverick sa for siden:

Den kjenner jeg også på.


#19

sindrome sa for siden:

Jeg kan ikke tenke på at Trump kan bli president... Det butter imot.


#20

Heilo sa for siden:

Trump er skremmende. Det er mange andre ting også for tida. Jeg kjenner også at påpekningen av at fascisme kommer gradvis krypende traff meg i magen.


#21

tinkadott sa for siden:

Når er valget der egentlig?


#22

Kanina sa for siden:

Det er valg av partienes kandidater i juni, og selve presidentvalget er til høsten.



#24

Fløyel sa for siden:

Jeg kjenner jeg får en klump i magen. Det kan bare ikke skje at en av verdens mektigste menn skal hete Donald Trump. Dessverre er det slik at mange amerikanere ser på han som svaret på suksess.


#25

Nenne sa for siden:

Mannen har egentlig bare en ting på agendaen: skattelettelser til de rike. Han burde ikke appellere til mer enn ca 2% av den amerikanske befolkningen.


#26

Polyanna sa for siden:

Amerikansk politikk ha de siste 10-15 årene kjørt seg inn i et spor så preget av ekstrem polarisering, åpenbar lobby-politikk og at alle kandidater kjører et spor som er så testet og utprøvd av medierådgivere, så kalkulert og kynisk, at det ikke er rart at det er en ekstrem politikerforakt og følelser av "whatever, det kan ikke bli VERRE, i hvert fall." Bare den speakerprosessen nå, den var jo absurd!

Jeg tror Trump vinner mange på at han virker helt genuin, han sier akkurat det han mener, samme hvor rablende sinnsvakt det er, uttalelsene er så åpenbart ikke kvernet gjennom noen kommunikasjonsfaglig kvern, og, ikke minst, han er den eneste lobbyuavhengige kandidaten. Jeg tror det oppleves som et røsk tilbake fra noe som har gått helt bananas.

Amerikanerne liker jo gjerne å hoppe fra den ene grøftekanten til den andre...



#28

Tallulah sa for siden:

Da skal jeg ta den på vei til jobb i morgen!



#30

Milfrid sa for siden:

Det skremmer meg at han kan bli president. Men jeg ser jo hvorfor mange kan finne på å stemme på ham. Hjelpes, jeg ser jo at mange av mine venner og bekjente fra tiden over there nok kommer til å gjøre det. :sukk:

Jeg synes jo at fyren er riv ruskende gal og uintelligent. Men noen minnet meg på at han neppe er dum. Han er ikke Bush den yngre - mannen hvor lyset var på men ingen var hjemme. Trump er ikke dum. Og det gjør det om mulig enda mer skremmende enn om han var en gallionsfigur for dem som egentlig ville bestemme. Så da har vi en ganske smart madman som vil styre verdens mektigste land.

Jeg kommer ikke til å sove godt om han kommer til makten.



#32

Tallulah sa for siden:

Han tapte Iowa! :lykkelig: Riktignok til gærningen Ted Cruz. :gal:


#33

Fløyel sa for siden:

Slik jeg ser det av republikanerne så var det både pest og kolera som lå øverst i Iowa. En ekstremt fanatisk bibeltolkende president, er vel heller ikke å foretrekke.

At Sanders og Clinton var så jevne overrasker meg litt,
Sanders har absolutt bra politikk, men han kommer 10 år for sent, minst! En 74 åring til president, er noe høy alder syntes jeg.




#36

Tallulah sa for siden:

Jeg hørte nettopp på Aftenpodden, hvor Frank Rossavik snakker om at mange republikanere ser på ham som en "rar demokrat". Han er for ganske sterk statlig styring, og har disse ekstremt fremmedfiendtlige greiene, ganske lik de høyrepopulistiske partiene i Europa.

Over på demokratenes side, jeg syns det er veldig interessant at man for første gang har en kandidat som er så langt til venstre, sett med amerikanske øyne, som gjør det så bra! Jeg har en amerikansk venninne som driver valgkamp for ham, og får derfor med meg mye gjennom FB. Jeg tror dog ikke han vil kunne hamle opp med en republikansk kandidat, og han er jo veldig, veldig gammel. Hillary har jeg vært fan av lenge, men det er nok mer en beundring kvinnepolitisk, jeg er ikke veldig fan av politikken hennes.

Siden nesten ingen partier holder det hvite hus mer enn to perioder (har det egentlig skjedd?), så er jeg ganske overbevist om republikansk seier, og håper bare det er en av de mer fornuftige som ender der. Rubio er vel den mest soleklare kandidaten. Jeg lurer på om han kunne ha vunnet før Obama? Det er liksom endel som har løsnet med Obama, på alle vis. Man har blitt mer åpen for at menn med foreldrebakgrunn utenfor USA og kvinner (dog ikke kvinner med foreldrebakgrunn utenfor USA, så langt har man ikke kommet tror jeg) kan bli president, og man har blitt mer åpne for mer "ekstreme" kandidater på hver side.


#37

Polyanna sa for siden:

Jeg syns også Sanders er en forfriskende kandidat. Jeg hørte på urix hvordan de unge ikke helt ser skremselen i "sosialist" siden de er vokst opp etter den kade krigen.

Og så ble han endorsed av Susan Sarandon, som jeg ELSKER, og han virker som en bra fyr, rett og slett. Men han er kanskje for langt ute på en fløy, både til å vinne, og, ikke minst, til å klare å bremse den ekstreme og helt ødeleggennde polariseringen i amerikansk politikk.


#38

Tallulah sa for siden:

Jeg tror også han er en bra fyr. :nikker: Men han er veldig gammel, og kan virke litt sur og moraliserende kanskje. Men kjempespennende at en "sosialist" ikke bare er tilstede som en kårni liksomkandidat som bare får stemmer fra Vermont.


#39

Polyanna sa for siden:

Men det vil nok hjelpe republikanernes kandidat, hvem han nå blir.

Trump som uavhengig, men sjanseløs kandidat, det må være drømmen! :hyper:


#40

M&amp;M sa for siden:

Det er fra sine egne man skal høre det.


#41

Polyanna sa for siden:

Er de der ekte? Jeg så en annen også, der en søt gammel avdød dame hadde insistert på å få med i dødsannonsen at hun mente at alle som stemte på Trump var idioter, eller noe sånt.


#42

Maverick sa for siden:

Menmenmen - han VANT New Hampshire? Jeg skjønner ikke dette. :leppe:


#43

Fløyel sa for siden:

Skremmende. Spennende og se hvem som trekker seg hos republikanerne nå. Demokratene sitter kun igjen med Clinton og Sanders.


#44

Snipp sa for siden:

Tenker med grøss på utenrikspolitikken til USA med denne mannen bak roret.....



#46

Polyanna sa for siden:

Jeg tror vi kanskje kan nøye oss med å grue oss til at Rubio blir president. Clinton er veldig lite valgbar, tror jeg. Sanders er for langt ute på vingen.

Iowa kommer nok til å være representativt for Trump, tror jeg, når hvahannåhet, han det gikk rykter om hade trukket seg, trekker seg. Bush stuper, gjør han ikke.

Så det er Cruz eller Rubio. Rubio er Fox news stjernekandidat, og virkelig nok til å holde eg våken om nettene, selv om Trump til slutt skulle falle gjennom, som han garantert gjør.

Rubio slår både Clinton og Sanders, tror jeg.


#47

Nenne sa for siden:

Jeg er enig, Polyanna. Jeg har også endt opp med en sånn oppsummering. Rubio er nok den sannsynlige vinneren.


#48

Esme sa for siden:

Etter kandidatdebatten hvor Chris Christie moste ham (og jøje så artig det var!) så skal det nå litt til å komme tilbake.

Det blir veldig spennende å se hva som skjer i Nevada om et par uker. Dersom Clinton ikke gjør det bra der, så er det bare å håpe at Sanders ikke blie for uspiselig i forhold til Trump.

Det er de sinte velgeres valg i hvert fall. Amerikanerne ønsker en revolusjon og de får nå jammen noe annerledes uansett om det blir Sanders eller Trump.


#49

Esme sa for siden:

Flere som følger med?
Det er Caucus i Nevada for demokratene i dag (republikanerne har 23. februar), og Primary for republikanerne i South Carolina (demokratene har 27.februar)

Det blir veldig spennende å se dersom Clinton ikke vinner stort i Nevada, det er etter hva jeg har lest et av kjerneområdene hennes, og dersom Sanders vinner her, så skal det holde hardt at hun vinner.

I South Carolina tror jeg det blir tight mellom Trump og Cruz. Vet jammen ikke helt hva jeg skal håpe på. Trump er jo en bona fide tulling som bor langt inne i Trumpiverset, Cruz er en religiøs ekstremist som hater homofile og alt som ikke passer inn på kirkebakken en søndag formiddag.
Problemet er jo at Trump kommer til å bli sjanseløs mot clinton, Cruz har god sjanse mot henne. Men dersom demokratene stiller med Sanders så kommer begge disse til å kunne vinne over han. Og da er vel kanskje Trump verst.


#50

Fløyel sa for siden:

Her følges det med - og jeg er veldig spent på hvordan Clinton nå skal klare seg i noe som skal være hennes sterke stater, de sitter igjen med kun Sanders på 74 år om hun flopper, jeg liker mye av hans politikk, men er faktisk oppriktig kritisk til hans alder. Men Clinton ligger 7% forran han fremdeles så jeg har et håp.

Jeg tror Rubio kommer til å komme sterkt på slutten, det er kanskje en blanding mellom håp og tro. Av de 3 øverste på republikanske listene er han å foretrekke.


#51

Lisa sa for siden:

Jeg klarer nesten ikke ta innover meg tiden vi lever i, hva som er tillatt å si og at USA har endt opp med en slik kandidat .....

Donald Trump Advocates Shooting Muslims With Bullets Dipped in Pig’s Blood

gawker.com/donald-trump-advocates-shooting-muslims-with-bullets-di-1760237641

Sanders og Trump, helt ekstreme ytterpunkter selv om ingen mennesker selvfølgelig er sammenlignbare med vesenet Trump.



#53

Esme sa for siden:

Med norske briller er jo Sanders en veldig ålreit og fornuftig og anstendig fyr og Trump er en Flesh Eating Lizard Person.


#54

Esme sa for siden:

Nå er Jeb Bush ut av racet, og John Kasich (som egentlig er den eneste republikanske kandidaten med erfaring) sliter skikkelig. Trump vant med 32% godt foran Rubio og Cruz.

Clinton vant i Nevada, men ikke med så mye man skulle trodd for noen måneder siden.

Jeg tror det blir Clinton vs Trump i presidentvalget. Og den vinner Clinton.


#55

Lisa sa for siden:

Esme, enig i at Sanders ikke bør nevnes i samme åndedrag som Trump men fyren er litt som nye Labour leader i UK (Corbyn) - litt et resultat av ekstreme tider vi lever i. Hvis han virkelig blir Demokratenes kandidat så vil jo Trump vinne, ingen republikanere vil stemme på han. Clinton derimot er jo i bunn og grunn den beste representanten for eliten av de alle, og er fullt spiselig for mange republikanere. Til og med neo-con Rumsfeld er stor fan av Clintons utenrikspolitikk (det sier jo sitt).

Jeg er ikke fan av Clinton overhode, men håper selvfølgelig hun vinner mot Trump.


#56

millact sa for siden:

Det får jeg virkelig håpe. Amerikanerne kan da ikke være så gale at de velger Trump?


#57

Lisa sa for siden:

Ikke enig i alt men synes denne går litt i kjernen på problemet i dagens politiske klima.

Why Donald Trump and Hillary Clinton Are the Equivalent of "Sick Building Syndrome"

reason.com/blog/2016/02/19/why-donald-trump-and-hillary-clinton-are

"As Dowd points out, Trump and Clinton represent not the start of anything new or exciting in politics. They are instead the pothole-ridden cul de sac of the the past 15 years or more of instensely partisan and genuinely awful governing".


#58

Michelle sa for siden:

Håper inderlig det hvis ikke graver jeg meg ned, og nekter å sette mine små men dog tunge føtter på amerikansk jord.
Er så sjokkert over at Trump i det hele tatt får stemmer :mad:


#59

Zulu sa for siden:

Såvidt jeg har skjønt så har ingen av partiene sittet med makten i mer enn to presidentperioder. Ever. Er det en reell hindring for Clinton, eller er det bare tøys og overtro?


#60

Tallulah sa for siden:

Joda, Bush etterfulgte Reagan, og Bush ble kun sittende i en term. Truman etterfulgte Roosevelt også. Men siden Clinton har det alternert.
en.wikipedia.org/wiki/United_States_Presidents_and_control_of_Congress



#62

Tallulah sa for siden:

Nei, tydeligvis ikke. Jeg har helt sluttet å høre på dem, jeg liker Giæver og Joffen mye bedre. Jeg og Eilertsen er en dårlig match. :knegg:
[url="http://www.foreldreportalen.no//www.pinterest.com/pin/create/extension/"][/url]


#63

Zulu sa for siden:

Kanskje jeg skal prøve den. Jeg er ikke blodfan av Aftenpodden jeg heller, akkurat, men den har funket greit som en kjapp halvtimes update på hva som rör sig politisk. Og når jeg ikke har tid til å høre en hel American Life eller Serial.


#64

Polyanna sa for siden:

:what:

Jeg ELSKER Trine Eilertsen! Jeg har lyst til å adoptere henne, eller bli adoptert, eller hva som helst. Jeg har et radiocrush på henne. :knegg:


#65

Tallulah sa for siden:

Vi ligger jo på hver vår side av midten rent politisk, Poly, så det er kanskje ikke så rart. Jeg er svært ofte uenig med henne både i sak, fremstilling og kommunikasjonsform.


#66

Pebbles sa for siden:

Jeg er fremdeles i en tilstand av henrykt sjokk over at Sanders gjør det så godt! Forskjellen mellom Trump og Sanders er helt uvirkelig stor og om det var en film dette, så ville vi ledd godt over hvor lite realistisk den var. :knegg:


#67

Tallulah sa for siden:

Jeg syns det på ett vis er bra med Sanders, men er usikker på om jeg liker det hans popularitet er et symptom på. Det er det samme som gjør at Trump gjør det bra, og at De Grønne gjorde det så bra i forrige valg her. Folk går til ytterpunktene, på begge sider, og i et valg kommer Sanders til å bombe fullstendig mot enhver republikansk motstander, selv Trump eller Cruz. Men isolert sett er det selvfølgelig bra.


#68

Polyanna sa for siden:

Godt oppsummert, Tallulah. :nemlig:


#69

Polyanna sa for siden:

Jeg hører du sier det, men FØLER at det er nesten helt umulig å forstå. :knegg:


#70

Pebbles sa for siden:

Tror du? Med norske briller er jo ikke Sanders "et ytterpunkt", men jeg vet jo at han er den reneste kommunisten med amerikanske briller. Samtidig er det vel ikke mange demokrater som heller ville stemt på Trump enn Sanders? Jeg tenker jo at det må finnes en god andel republikanere som heller aldri ville stemt på Trump - men da er kanskje hjemmesitting å foretrekke framfor Sanders for denne gruppen?


#71

Polyanna sa for siden:

Jeg tror hjemmesitterandelen blir avgjørende for begge kandidater.


#72

Tallulah sa for siden:

Nei, jeg tror ikke demokrater vil stemme på Trump. Men jeg tror at endel republikanere kan tenkes å stemme på Hillary, om alternativet deres er Trump. Det som er farlig med Trump er at han engasjerer en god del mennesker som ikke har stemt tidligere, men som nå ønsker å gjøre det. Sanders engasjerer dem som allerede er politisk engasjert og aktive.


#73

Java sa for siden:

Sanders er et veldig sunt og godt bidrag i den amerikanske politikken, men som en brikke i denne valgkampen gjør han det skummelt. Jeg tror dessverre at han er for "kommunistisk" til at også mange demokrater vil stemme på ham. Jeg er redd et flertall amerikanerne lettere godtar Trump enn Sanders. Derfor heier jeg på Clinton.


#74

Esme sa for siden:

Jeg tror hele den store "Reagan-demokrat"-blokken enten ville ha stemt på Trump eller latt være å stemme.

Men vi får se hva som skjer videre, det utføres stadig vekk matchups hvor man måler hvordan de forskjellige kandidatene hadde gjort det mot hverandre, Clinton vs Cruz, eller Sanders vs Trump. Og Sanders gjør det bedre i matchupene mot Trump nå enn tidligere.

Jeg synseføler likevel at når push comes to shove så er Clinton tryggere enn Sanders, hun har støtte fra flere republikanske senatorer dersom valget står mellom henne og Trump. Det kommer ikke Sanders til å ha.


#75

Tallulah sa for siden:

Men hvem får senatet?


#76

Strå sa for siden:

Tja si det. Jeg har nå sett en del illsinte artikler og FB-meldinger etter at Republikanerne bestemte at de ikke en gang vil høre et forslag om ny høyesterettsdommer. Hvis den treneringen kan få folk til senatsurnene, skal man ikke se bort fra at senatet går til Demokratene. Men det kan like gjerne være meg som har en skjevhet i vennemassen der borte. Jeg tror egentlig det.


#77

Fløyel sa for siden:

Er det nå han trekker sitt kandidatur og sier Game Over?
*fjernet gigantisk bilde, ligger som vedlegg.

Eller blir det å håpe for mye?


#78

Esme sa for siden:

Jeg frykter at han annonserer at Newt Gingrich blir visepresidentkandidat.


#79

Tallulah sa for siden:

Eller Sarah Palin.


#80

Esme sa for siden:

Hmmmm. McCain tapte jo veldig mange stemmer på henne. Hadde vært snålt.

Sannsynligvis så er det vel en eller annen GOP-tulling fra ytterfløya som skal endorse han. Hva Chris Christie tenkte på fatter jeg ikke.


#81

Nessie sa for siden:

Jeg har nettopp lest denne boken. Den er ikke sammenlignbar med Trump sin «type», men den viser hva som kan skje om de med skumle intensjoner (eller syke hoder) kommer til makta, og blir visepresident/president. :skremt: Ble iallefall veldig aktuell nå synes jeg.


#82

Tallulah sa for siden:

Joda, men han kjørte en helt annen kampanke enn Trump. Trump har jo vunnet på å være enda mer ravende gal enn henne, og enda slemmere. Jeg tror ikke det er det han skal si altså, men jeg tror ikke det er så far fetched basert på at det ikke funka for McCain.


#83

Pelle sa for siden:

Altså; han nektet å ta avstand fra KKK. Seriøst???!!! (Så gjorde han det etterpå, men det var jo alt for sent).


#84

Polyanna sa for siden:

Altså, hittil har jo alt i kategorien "jamen herregud, NÅ må da folk forstå at han er rablende gal?!" bare medført økt oppslutning, så du skal se Sarah Palin medfører det samme. :gal:


#85

nolo sa for siden:

Det er så hakkande gale, jeg finner ikke ord. Men jeg tror likevel at det er flere som ser galskapen enn de som lar seg forføre av den. De kan ikke velge den rasistiske antifeministen til president. De kan bare ikke. :neglebit:



#87

Esme sa for siden:

Ha! Jeg skulle inn og legge inn en lenke til den også :knegg: Jeg elsker John Oliver litt. Eller mye. Ja. Ganske mye.

#MakeDonaldDrumpfAgain


#88

Milfrid sa for siden:

:knegg: Jeg skulle også legge ut lenke. Fantastisk! Elsker John Oliver.

Men er samtidig enda mer skremt over det faktum at den rabiate galne mannen der kan bli president. "Drep familiene deres!" :sjokk:


#89

Pelle sa for siden:

Men TENK om han blir president... Noe må han vel da moderere seg, administrasjonen styrer jo en del prossesser. Men tenk for en økning I terror mot vesten.. grøss


#90

Agent Scully sa for siden:

Jeg skulle også til å opplyse om John Oliver. Så den i går kveld. Herrejemini ... :knegg: Gleder meg til å høre fortsettelsen.


#91

Milfrid sa for siden:

Det går rykter om at han i samtaler off record med New York Time med har sagt at ham ikke mener dette om å sende alle mexikanske tilbake til Mexico. Så kanskje er det mye skrik og lite ull når det kommer til stykket. Men det skremmer jo minst like mye at SÅ mange amerikanere vil gi ham stemmen sin basert på alt han gulper opp. :skremt:


#92

Pelle sa for siden:

Jeg så en video i går der han vil innskrenke pressefriheten, slik at man kan "sue and get LOTS of money" hvis avisene skriver noe falskt. Snakk om valgflesk!

www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2016/02/26/donald-trump-vows-to-open-up-libel-laws-to-make-suing-the-media-easier-heres-how-he-could-do-it/

men seriøst, så tenker jeg jo at mange republikanere er ok folk som heller ikke vil assosieres med ham (og ikke vil stemme på ham) og at mange som liker ham ikke har vett til å registrere seg til å stemme? Ergo blir han ikke president...? krysser fingre


#93

Fløyel sa for siden:

Veldig spennende natt! Det ser ut til at de uavhengige velgerne nå legger "proteststemmer" på Rubio for å forhindre at Trump får sine delegater.


#94

Fløyel sa for siden:

Det holdt ikke gitt, Trump har klart å kaste stjerner i øynene på US befolkningen med sin ekstremt enkle retorikk.


#95

rine sa for siden:

Akkurat. At en person er fullstendig på bærtur er ikke spesielt unormalt, men at "halve landet" henger seg på, er mye mer bekymringsverdig. :skremt:


#96

Tallulah sa for siden:

Jeg tror vi må belage oss på at han blir president, dessverre. Jeg tror mange republikanere hater ham, men mener det er det beste av to onder. Hillary kan, om hun kjører en stram kampanje, kanskje vinne over noen av dem som sitter inn mot midten, men jeg tror at mange mener hun er uspiselig. Det hjelper heller ikke at de aller fleste republikanere syns Bill Clinton var og er skrekkelig.




#99

Neket sa for siden:

Har Hillary egentlig noen sjanse uansett kandidat?

Jeg syns verken Rubio eller Cruz er så mye bedre enn Trump egentlig, de er en gjeng idioter alle sammen. Det er jo det som er ekstra skummelt.


#100

Esme sa for siden:

Det tror ikke jeg. Hele midtblokka går mot Clinton heller enn Trump. Trump er heller ikke populær hos libertarianblokka fordi han er jo for større styring sentralt, dette med å sende ut immigranter, dette med å binde ytringsfrihet etc. Han er jo essensielt Putin.

Clinton hadde ikke greid nødvendigvis å vinne mot Cruz, og han er jaggu ikke veldig mye bedre enn Trump altså. Jeg er sånn sett nokså glad for at Trump er i ledelsen som GOP-kandidat.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.