Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal du ha til middag i dag?

#1

DM sa for siden:

Jeg skal lage kalkunkjøttkaker så jeg kan spise og fryse ned noen porsjoner i dag. :flink:


#2

Skilpadda sa for siden:

Jeg vet ikke helt enda. Jeg skal hente poden i barnehagen og må finne på noe på veien. Har en pakke kyllingkjøttdeig i kjøleskapet (tilbud i forgårs), så det blir antagelig pasta med kyllingkjøttsaus og brokkoli.


#3

Adrienne sa for siden:

Har ikke anelse, men har lyst på noe litt tradisjonelt, gjerne med poteter. Vi får se hva jeg kommer på etterhvert.


#4

Alfa sa for siden:

Vi skal i middag hos eit vennepar, og eg er full av forventningar.


#5

Harriet Vane sa for siden:

Jeg er gressenke og barnløs om dagen, så jeg skal gjøre mitt beste for å spise opp noen av alle grønnsakene jeg har i kjøleskapet, sammen med noen lammekarbonader. I morgen skal jeg ha middagsbesøk, så jeg må finne på noe gøy.


#6

Toffskij sa for siden:

Vi skal ha wok med kylling og grønnsaker og ferske nudler, så vidt jeg husker. Kjapt, godt, populært og sunt.


#7

Myggstukket sa for siden:

I dag er det blåbærpannekaker og ertersuppe faktisk.
Jeg hopper over pannekakene, da jeg prøver å bli litt slankere.
Bare ertersuppe er godt det også.


#8

DM sa for siden:

Litt mer egg, litt mindre mel og halvparten grovt mel og ikke sukker, så har du sunne gode pannekaker. :)

#9

Ru sa for siden:

Har ikke peiling.
Seibiff og poteter tror jeg.

:moahaha:
Gubben er ikke så glad i fisk, men siden jeg er hjemme og nok har maten klar til han kommer, så får han bare ta det han får!


#10

him sa for siden:

Vi skal ha noe nytt og spennende. Mannen og ungene er glad i slike grilljerte greier (fiskepinner ol) så i dag skal jeg lage de selv. Har laks jeg skal dele opp i staver og rulle i egg og sesamfrø/grilljermel. Tilbehøret er nachos og salsa. Jeg antar jeg får omsetning med det tilbehøret :)


#11

Røverdatter sa for siden:

I dag skal vi ikke ha noe tror jeg. Vesla skal til frisøren og mannen min skal hjelpe noen å kjøpe gitar.

I går hadde vi pølselapskaus. Jeg skulle bare lage den i full fart og brukte slike magre kjøttpølser og masse grønnsaker. Og så var jeg visst litt for raus med vannet, men jeg syns det var riktig godt. Da jeg samlet restene i en liten boks etter vi hadde spise sa mannen min at vi bare kunne tilsette en liter vann - og vips så ville vi få nært opp til det de pleide å servere i Auschwitz. Dommingen.


#12

Toffskij sa for siden:

I dag skal vi faktisk ha lammesteik, potetmos og rosenkål. Sånn er det å ha mann som steller hjemme mens mor er på jobb. :D


#13

Claire sa for siden:

Mannen har potetabstinens etter noen dager med vekselsvis ris og pasta så det blir vel noe med poteter, men det er det eneste jeg vet foreløpig. :D


#14

Blå sa for siden:

I dag skal vi ha røkt torsk, med kokte poteter, smørdampet kål, raspete gulerøtter og eggesmør:p


#15

Storm sa for siden:

I dag skal jeg lage noe med den flotte kongeøsterssoppen (soppene?) som var i kolonihagekassen på tirsdag. Kanskje steke den, og ha med ris og salat. Blir vegetarmiddag ihvertfall, så flott sopp fortjener hovedrollen.


#16

amylin sa for siden:

Jeg lagde biff stroganoff i går, så det skal vi ha. I morgen derimot... da blir det tre-retter.


#17

Kirsebær sa for siden:

Stesnuppa med sine begrensede spisevaner kommer, så her blir det nok noe svært enkelt og fargeløst noe.

(regner med det blir noe pasta)


#18

Adrienne sa for siden:

I dag skal vi ha wok, med svin, masse gode grønnsaker (fra pose :p) og ris.


#19

m^2 sa for siden:

Vi skal ha lasagne!
Det blir glutenfritt og melkefritt, og jeg gidder ikke lage to forskjellige så det blir -fritt på meg og. Men godt blir det uansett ;)


#20

Anne sa for siden:

Her ble det veggis pitabrød idag, gadd ikke annet. Det er 25 grader ute og jeg har tenkt å nyte ettermiddagen, ikke lage mat.
Jeg og Markus er alene hjemme også, da blir det dessverre ofte en lettvint middag. :)


#21

Møøse sa for siden:

Da jeg og lillesøster kom hjem for å spise middag som mannen hadde laget, hadde Tyra dengt i seg rubb og stubb av fiskebollene! Ikke så mye som en reke fra sausen igjen en gang. Så vi måtte ta en suppepose :leppe:


#22

Ru sa for siden:

I går ble det spaghetti, Knottens favoritt!

I dag ble det couscous og kyllingfilet. Jeg hadde ferdigstekt kyllingfilet i biter i frysen, så da var det bare å varme det og lage couscous. Tok på en god dæsj Hoi Sin saus, og det var helt greit.
lat
Jeg er ikke flink å lage mat, spesielt ikke når jeg er alene...


#23

Hønni sa for siden:

Mathias fikk bestemme, og da ble det pasta og kjøttboller ala Mim :)

Guttemiddag kl 17, voksenmiddag med indrefilet, bakte poteter og salat til gullrekka!


#24

Observatøren sa for siden:

I dag ble det reinsdyrgryte med grønnsaker og hjemmelaget ripsgele.


#25

Skilpadda sa for siden:

I dag har vi hatt Nigellas colaskinkestek som Mim ga meg oppskriften til. :) Den ble god, men jeg er enig med Maximillia i at colen gjorde ikke så stor forskjell. Vi hadde potetstappe, salat, mais og corn muffins som tilbehør, og saus som jeg lagde av avkok fra pannen steken ble stekt i. Det ble riktig godt. :) Og "til denne retten passer det godt med en kald pils," som mannen min siterte Jokke (fra Pondus). :knegg:


#26

Blåbær sa for siden:

Vi hadde lompe med leverpostei og agurk på til middag...:lat:


#27

Tussa sa for siden:

Ikkje RENsdyr? :fnise:

Vi spiste forresten taco i går... I dag er det risengrynsgrøt :lol:


#28

Nenne sa for siden:

I kveld blir det rekegryte med ris til og i morgen satser jeg på å lage lasagne.


#29

Blåbær sa for siden:

I dag skal vi ha gratinerte og fyllte grove pannekaker med masse skjulte grønnsaker.:nikker:


#30

Røverdatter sa for siden:

I dag har jeg laget pizza. I morgen hadde jeg tenkt til å lage biffgryten min, men så hadde jeg brukt opp biffen jeg trodde lå i fryseren. Jeg har lyst til å lage kjøttkaker i stedet, men får se hva morgendager fordrer av aktivitetsnivå først.


#31

Tussa sa for siden:

Oppskrift på biffgryte? :blafre:

Eg har tatt opp en kilo hjortekjøttdeig og skal lage kjøttkaker i morga :husmor:


#32

annemede sa for siden:

I dag hadde vi spesiallagde melkefrie pølser :tøff: og hjemmelaget melkefri potetstappe.
m^3: har du oppskrift på -fri lasagne? Trenger litt større -fri middagsrepertoar. :neier:


#33

Røverdatter sa for siden:

Enkel biffgryte 3-4 pers.

400 g. oksemørbrad
3. gulrøtter
1/2 blomkål
1/2 broccoli
1 løk
1 hvitløksfedd
1-2 ss. worchestershiresaus
4 dl. klar kjøttsuppe (terning oppløst i vann)
Maizenna brun jevning
krydder: salt, pepper, timian, rosmarin

Del kjøtt, gulrøtter, brokkoli og blomkål i terninger og små buketter. Løk og hvitløk hakkes og stekes først i litt smør. Stek så kjøttet sammen med løken og tilsett grønnsakene (brokkolien kan du ha mot slutten av koketiden). Hell over kjøttsuppen og strø over maizenna jevning til du får en passe tykk konsistens (2-3 ss. bør gjøre susen). Ha i worchestershiresaus og krydder. Smak deg frem med krydderet. Kokes så i ca. 20-30 min.

Litt fløte har jeg også oppi der av og til.

Det blir ekstra godt om man sprøsteker litt sopp og bacon og har over helt til slutt.

Serveres med ris eller poteter, og gjerne noe godt brød.


#34

Filifjonka sa for siden:

Vi skal ha kyllingform (Jamie Oliver):

Brun kyllingfileter. Del 2 fennikel i 8 deler hver, hvis de grønne bladene sitter på snitter du først disse og legger i ildfast form. Kok fennikelbitene i saltet vann i 10 min, og legg dem over i formen. Lag kryss i toppen av 24 cherrytomater, putt dem i det samme vannet i 45 sekunder. Ta dem opp, skyll i kaldt vann og ta av skallet. Legg i formen sammen med en stor neve svarte steinfrie oliven, to hvitløksbåter i tynne skiver, en god dæsj olivenolje, et vinglass tørr hvitvin, pepper, maldonsalt, gjerne litt friske urter som timian eller rosmarin. Fordel små klatter smør på toppen. Sett i ovnen på 220 grader i en halvtime. Legg inn kyllingfiletene på toppen det siste kvarteret eller så, litt avhengig av hvor mye de er stekt på forhånd. Imens lager du potetmos med litt fløte eller hva du vil. Namnamnam.


#35

Blåbær sa for siden:

I dag skal vi ha fårikål hos svigers...:D


#36

LilleT sa for siden:

Grønnsakssuppe av høstens grønnsaker med Nennes grove rundstykker til. :)



#38

Honda sa for siden:

Skal det være helt melkefritt?


#39

Tjorven sa for siden:

i dag var en sånn dag hvor jeg skulle lage en ting til middag og satte i gang.

Vel, ting utviklet seg og det viste seg at melka vår var gammel og at vi var tom for pasta. Så istedenfor kylling med norzolasaus, så ble det kylling i karri. Det ble uansett ganske så godt, og slett ikke så verst sunt heller.


#40

Nenne sa for siden:

Vi har hatt lasagne i dag og så spiste vi ostekake etterpå. Den er virkelig blitt favoritten her i huset. :nam:


#41

Møøse sa for siden:

Lasagnaen eller ostekaka?


#42

Skilpadda sa for siden:

Kanskje lasagne med ostekake etterpå? Det hørtes i alle fall godt ut. :nam:


#43

amylin sa for siden:

I dag skulle vi hatt raspeballer, men vi fikk besøk, så da ble det heller en slags sein lunsjbuffet istedenfor. I morgen skal vi ha hjemmelaget spaghetti bolognese.


#44

Nenne sa for siden:

For ungene er det helt klart ostekaka som er favoritten. Jeg er ikke sikker og mannen min foretrekker definitivt lasagne foran nesten alt annet. :)


#45

Bequita sa for siden:

I går lagde mannen gratinert brokkoli og blomkål med poteter, og skogsbær med hjemmelaget vaniljesaus til dessert. I dag lagde han hjemmelaget øko-speltpizza med saus laget fra bunnen av (helt ned til å flå tomatene). :bortskjemt:


#46

Filifjonka sa for siden:

Vi hadde nøttekake idag, etter kyllingformen, siden mannen min har bursdag. Det er en enkel hasselnøttkake med kokesjokolade på toppen, som bestevenninnen min og jeg bakte mye da vi gikk på ungdomsskolen.
Rart hvordan den kaken minner meg om å være femten år og sitte på rommet med store tekopper og føle seg skikkelig kul ... :knegg:


#47

Katinka sa for siden:

Nå hadde vi jo deilig indrefilet av rein i går og kunne leve lenge på den, i alle fall i tankene.

Men etter kinoen stakk vi innom et sted som har spesialisert seg på hamburgere av den skikkelige sorten, servert med stekte potetbåter, ailoi, tzatsiki, mangodressing and you name it. Seriøst godt.


#48

Møøse sa for siden:

:blafre: Låne mannen?


#49

Bequita sa for siden:

:hehehe:


#50

Observatøren sa for siden:

Her ble det elgbiff med broccoli, ovnsbakte poteter og hjemmelaget bærne'. Droppet hvitløkssurrete sjampignonger og småløk som ellers pleier å følge.


#51

gnuri sa for siden:

Vi hadde spagetti med kjøttsaus i dag. Hadde besøk av to venninner med utrolig kresne barn, så dermed ble det slik. Kunne jo ha spart meg kjøttsausen for deres del, da de kun spiste spagetti med ketshup :mumle:
Jeg kan seriøst ikke skjønne at noen lar barna sine bli så sære i matveien.....:sur:


#52

Føniks sa for siden:

I dag skal vi ha noe middag, ventre på inspirasjonen. Men vi skal ha sjokoladefondant til dessert. Det er ihvertfall helt sikkert.

Lurer litt på kyllingsuppe med urter,rotgrønnsaker og ris.


#53

Røverdatter sa for siden:

Vi skal ha resten av kjøttkakene fra i går (som hadde tidenes beste saus. Glemte kalorimaset og fulgte Mims prinsipp - "Skal man lage god mat - må man ha mye godt oppi"). Tenkte å steke etpar Steinbittkaker ved siden av så det blir nok.


#54

nolo sa for siden:

I dag skal vi ha torsk i form, med spinat,gulrot rødløk osv. En variant av en oppskrift Mim la ut en gang.

Også har jeg satt smør til temperering og satser på å lage høstens første eplekake.


#55

Toffskij sa for siden:

Så vidt jeg kan huske, skal vi ha risotto i dag, med ruccola, spekeskinke, parmesan og mascarpone i. :nam:


#56

Filifjonka sa for siden:

Vi skal ha noe med sommerkoteletter som lå i fryseboksen og trengte å brukes opp. Jeg tror kanskje jeg skal dele dem i små terninger og steke dem, og lage en pastarett med ruccola, pinjekjerner, parmesan og de siste cherrytomatene fra tomatplanten ute.


#57

Angelique sa for siden:

Hei jenter!!!

I dag skal vi ha skikkelig hjemmelagde kjøttkaker med fløtesaus, poteter og deilige ferske grønnsaker


#58

Møøse sa for siden:

:snurt: :snurt: og super-:snurt:
Jeg NEKTER å gå med på at dette er frivillig!


#59

007 sa for siden:

I dag skal jeg lage fiskegrateng.
Tror jeg skal være dristig og ta litt purreløk oppi.
Storebror (12 1/2) kommer garantert til å få slag, men who cares.....


#60

Katinka sa for siden:

Hvis jeg tenker etter ligger det noen fiskekarbonader i kjøleskapet. De er ikke handlet inn av meg. Får frysninger bare ved tanken. Da jeg var gravid med snuppa rømte jeg kjøkkenet når fiskekaker stod på menyen. Jeg er fremdeles ikke kurert og vurderer sterkt å lange innpå en forsinka mettende lunsj.


#61

Claire sa for siden:

Er du ute og skal låne andres menn nå igjen, Møøse? :knegg:


#62

Bequita sa for siden:

Møøse er søt.

Vi spiste rester av pizzaen og en lun fullkornspastasalat i dag. Oppi den puttet jeg stekte tofuterninger, hvitløk og løk, fetaost, oliven, soltørket tomat, basilikum, timian, persille, sukkererter, olivenolje og balsamico. :nam:


#63

Nenne sa for siden:

Selv om jeg er sikker på at Mim også bekjenner seg til dette tror jeg det er Polyannas grandtante eller bestemor eller en annen eldre slektning som har æren for sitatet.


#64

Hønni sa for siden:

Gutta fikk middag hos Mimmi, så jeg mesker meg med en tunfisksalat forran tv :D


#65

Divine sa for siden:

Jeg har lagd Mims raske "kylling i pita"-middag. Yum Yum!

Jeg prøver ut oppskrifter herfra over en lav sko for tiden. Og jeg finner ut at jeg innimellom faktisk KAN å lage mat. En herlig følelse! :D


#66

Muskat sa for siden:

I dag fikk barna bestemme så da ble det fiskeboller i hvitsaus.
I morgen skal vi ha fylt torsk med hollandaisesaus og Eliasfiskebiter. Sambo jobber sent hele uka så da er det greit å ha noe lettvindt som går kjapt å lage. (Ungene er smådjevler fra vi kommer hjem fra barnehagen til middagen er på bordet. Jeg pleier å bestikke dem med naturellyoghurt, så har jeg 10 min å lage middag på)


#67

Røverdatter sa for siden:

Åh. :sukk: Beklager veldig. Jeg trodde det var Mim som foreslo det til modne mødres ti bud. Da husker jeg nok helt feil.


#68

DM sa for siden:

Det er ikke alt som er foreldres skyld. ;)

#69

Pio sa for siden:

Her ble det laksefilet med fennikel, villris og epledressing a la Mim.
Men må innrømme at fennikel nok ikke kommer til å bli noen gjenganger her i huset.
Det minnet for mye om en viss ammete jeg drakk i store mengder uten ammeslitperioden min med storesøster,så det var ikke noe godt minne.
Men epledressingen var nyyydelig, og kan sikkert brukes til andre retter også.:)

Gubben går forresten og spør om vi ikke snart skal ha fylte grønne pannekaker igjen, etter oppskriften til Mim. De er virkelig kjempegode, og en høydare her i huset. Takk Mim.:D


#70

Michelle sa for siden:

Vi hadde torsk i form.

Skjær de halvtinte filetene i passe stykker og legg dem i den ildfaste formen.

Ha litt olivenolje, løk og evnt hvitløk i en kasserolle og surre. Deretter en bokse med hermtiske tomater. Krydre etter smak gjerne med oregano evnt basilikum. La dette surre noen minutter. (kan også ha oppi litt paprika i forskjellige farger som surres)

Sausen helles over fisken og ost haes på toppen. Stekes i ovnen ca 30-40 min på ca 200 gr.

Serveres med ris og en god salat til.

(Torsk eller sei kan brukes til dene retten. Litt sennep er også godt som smakstilsetning i sausen og med litt melk eller matfløte for å få en rundere smak.)



#71

gnuri sa for siden:

hehe- nei, hva skal jeg si....- det KAN vel neppe være det....-men man kan jo begynne å lure av og til..;)


#72

gnuri sa for siden:

Neida- vet jo det, da....Var bare så irritert :gaah:


#73

Angelique sa for siden:

I dag skal vi ha Får-i-kål.
Namnam , det er noe av det beste jeg vet!!!
Er på hjemmekontor i dag, og i lunsjen satte jeg på kjelen.Da er det bare å glede seg til middag og snuse i den deilige lukten frem til da


#74

Møøse sa for siden:

Kaller du meg en dårlig mor, kanskje? :snurt:

:knegg: Glad vi ikke er på NM mer...


#75

Møøse sa for siden:

Uffameg, stakkars snille lille mannen min, da. Han gjør jo alt jeg ber ham om alltid... Jeg er slem. :snufs:


#76

Kirsebær sa for siden:

Først trodde jeg jeg skulle ha div rester til middag, men så kom jeg på at jeg har hjemmelaget fiskegrateng i fryseren, så da vil jeg heller ha det :sikle:

Min hjemmelagede fiskegrateng er svært enkel, men veldig god! Og jeg lager den alltid med laks :kry:


#77

Claire sa for siden:

Hjemmelagde hamburgere av karbonadedeig og hjemmebakte, grove hamburgerbrød. :engel_ikke:
(Kan ikke bare si hamburgere, liksom. :knegg:)


#78

Toffskij sa for siden:

Vi skal woke noen greier i dag, trur eg.


#79

Kirsebær sa for siden:

:fnise: :rødme:

Jeg kjenner at jeg føler meg litt truffet...

Når det kommer til matprat, føler jeg veldig for å påpeke hver gang noe er hjemmelaget fra bunnen av. For det er det svært sjeldent i Kirsebærhjemmet.


#80

nolo sa for siden:

Oppskrift??


#81

Møøse sa for siden:

Idag skal den snille lille mannen min lage firskboller i hvit saus med reker, og kokte poteter og grønnsaker til. Til og med ungene pleier å spise det, så det blir nok bra. Også skal vi på foreldremøte på skolen etterpå, så vi måtte ha noe relativt enkelt. I dag også :uff:.


#82

Møøse sa for siden:

Men hva skal dere ha imorgen? Dét er i grunnen mer interessant. ;)

Tjihihihi.


#83

Mimmi sa for siden:

Her blir det fiskesuppe med hjemmelaget brød til!
Ikke veeeldig spennende kanskje, men helt greit! :nikker:


#84

Kirsebær sa for siden:

:fnise:
Den er så plain, at det er flaut.
Men jeg er av sorten som ikke liker å lage mat og som ikke er overbegeistret for tusen smaker på en gang.

Man må ha:
Laks (minst 600 gram)
gulrøtter
pasta
og mel, smør og melk (til en hvit saus)
(karry hvis man ønsker)
Og sånn brødstrø som jeg ikke vet hva heter.

Lag en tykk hvit saus. Vet ikke hvor mye. Bare sånn passe :flau:

Så legger du lag på lag i en ildfast form
litt saus, pasta, laks, gulrøtter, saus, pasta, laks, gulrøtter, osv

Schvupp inn i ovnen på kanskje 180 grader i ca 30-40 minutter.

Ferdig!

Formen jeg brukler er ca 6 cm dyp og har målene 22x40 cm.

Jeg bruker litt karry i hvitsausen, men det er veldig lite. Jeg syns Karryen tar vekk all annen smak.

Gjerne ha i litt for mye av alt annet. Kjempegodt!


#85

Kirsebær sa for siden:

Også vil jeg gjerne påpeke at dette er første gangen noen i hele verden har spurt MEG om en oppskrift
:kry: og :forvirret:


#86

Maverick sa for siden:

Jeg skal ha paella. Var det som sto på pakken ihvertfall. :flau:

:tusler inn på husmorskolen:

...og jeg har forresten et matsært barn. Og et som ikke er det, forstå det den som kan! :knegg:


#87

Nenne sa for siden:

Vi har hatt tomatsuppe og pannekaker i dag. Toro-suppe. :o


#88

Tussa sa for siden:

Koldtbord på barselgruppetreff :nikker:


#89

LilleT sa for siden:

Jeg har vært på skolen i dag og mannen sto for middagen. Han var så avansert at han lagde ostesmørbrød. :knegg:


#90

Ruskesara sa for siden:

Jeg hadde pastahjul, kjøttdeig og sånn dolmio al forno saus og ost og inn i ovnen.. tror vi har nok for 3 dager.. :sjokk: hehe..


#91

Røverdatter sa for siden:

Vesla spiste fiskeboller i barnehagen, så vi hoppet over middagen og handlet inn mat og var i byen i stedet.

Nå har jeg og mannen akkurat spist en omelett som var skikkelig god. Den var med bacon, vårløk, revet ost, gressløk og krydder. Jammi!


#92

Plipp sa for siden:

Kylling , Curry og ris i dag:) Enkelt og kjapt!


#93

Toffskij sa for siden:

Vi også, viste det seg, minus pannekakene, men pluss hardkokte egg. Det viste seg nemlig at kyllingen fortsatt lå dypfrossen i fryseren kl. 17.45, så da fikk det bli en hurtig-hurtigløsning.


#94

Filifjonka sa for siden:

Her hadde vi en jente på besøk etter barnehagen, og vi spiste (fullkorns)pastaskruer med karbonadedeig, løk, sjampinjonger, erter og saus.
Imorgen har jeg fri, og da skal jeg lage fårikål.


#95

007 sa for siden:

Lettsaltet torsk, hvit saus (litt tykk saus med muskat), bacon, kokte poteter, kokte gulrøtter og flatbrød.
Nyyyyyyydelig!

I morgen blir det rester:
Plukkfisk med hakket løk.


#96

him sa for siden:

slettet fordi spørsmålet allerede var svart på.


#97

Angelique sa for siden:

TUsen takk for en super oppskrift
Det skal jeg lage til min ikke-like fisk familie
Da er det forkledd":ja:


#98

gnuri sa for siden:

Den skal jeg jammen prøve. Vi elsker fisk i vår familie, men det kan jo være greit å variere oppskriftene litt. Tusen takk skal du ha :klemme:


#99

gnuri sa for siden:

I dag blir det suppe med røkt kjøttpølse i. Jeg bruker "man tager hvad man haver-prinsippet", så det blir med poteter, gulrøtter, kålrot, litt hodekål, litt brun ris, en liten finhakket løk, etpar kjøttpølser, buljong, hvitløkspepper, sort pepper, en dasj søt chilisaus av den sterke sorten, og KONGSGRESS (et must i suppe synes jeg :p ) nam-nam.


#100

Claire sa for siden:

:dulte: Det vil si to som ikke er det, og ett som er det. :skylder på gener fra farssiden:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.