Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal dere ha til middag i dag?

#1

Toffskij sa for siden:

Mer middag!


#2

Acino sa for siden:

Igår ble det endelig(siden vi har planlagt det noen dager uten at det faktisk har blitt det) kyllingwraps; kyllingfilet i biter med panering/krydder på stekt i ovnen, salat og tortialler med hvitløk.

Idag blir det jippi sine minifiskeboller i hvit saus med grønnsaker og poteter(meny har tilbud på jippi-serien).


#3

Madicken sa for siden:

I dag steker jeg pannekaker, og så kan hver og en fylle dem med det de måtte ønske (kjøttdeigblanding, skinke, oster, stekt sopp, div. grønnsaker mm.), rulle dem og spise dem. :vilha:


#4

Fibi sa for siden:

I dag blir det vel noen grillskiver jeg har liggende i frysen, siden jeg glemte å tine klippfisken... Serveres vel med blomkålmos, stekt sopp og salat.


#5

Myria sa for siden:

I dag blir det indisk masalakylling med basmatiris, raita og naanbrød.


#6

ingling sa for siden:

Salmalaks og risotto her. Vi har endelig fått satt opp middagsplan for et par uker, det er så deilig å slippe å tenke ut noe hver dag!


#7

Xian sa for siden:

Sjøtunge og ertepuré!


#8

Elisabet sa for siden:

Røkt torsk og lettsaltet torsk som var kokt/trukket, frossne grønnsaker, båtpoteter i ovnen og hjemmelaget fiskesaus (som rett og slett var hvit saus med litt fløte og fiskebuljong oppi).


#9

Skytte sa for siden:

I dag blir det hjemmelaget blomkålsuppe med sprøstekt spekeskinke.


#10

Inagh sa for siden:

I dag blir det, om alt går etter planen, steinbittkaker med gratinerte grønnsaker av ymse slag til.


#11

Pingis sa for siden:

I dag blir det et eller annet som ikea kan by på.


#12

LilleRosin sa for siden:

Lasagne. Ikke hjemmelagd, men Toro sin. Det beste av alt - Skatten skal lage den. Han skal handle inn ingredienser også.

Det er så deilig!


#13

gnuri sa for siden:

Pasta med laks, broccoli, løk, hvitløk, vindaloo og creme fraise


#14

Vianne Rocher sa for siden:

Kyllingfrikassé med kål, selleri, fenikkel og løk. Amandinepoteter til.


#15

Xian sa for siden:

... det var i hvert fall planen. Men så var vi i skogen og badet, og det var så deilig at vi ikke fikk oss til å dra hjem (og dessuten hadde vi rislapper med). Så nå har vi spist en sen middag bestående av edamamebønner, Jarlsberg med chilisyltetøy, og Coppa-skinke.


#16

Toffskij sa for siden:

Sellerirotsuppe med sprøstekt bacon til.


#17

Jinx sa for siden:

Fiskeboller med nypoteter og gulerøtter. Mannen og barna spiste masse, ikke akkurat min favoritt.


#18

Dixie Diner sa for siden:

Vi hentet mat fra vår elskede "Thaien" i Stavanger i dag. Jeg hadde tofu i rød kokoscurry med masse grønnsaker, mannen hadde en eller annen tofu-peanøtt-soyasausgreie, niåringen hadde stekte nudler med brokkoli, paprika, løk og tofu, og femåringen hadde stekt ris med erter og gulrøtter.



#20

Syrinx sa for siden:

Ungene fikk fiskekarbonader, vi voksne spiste pizzarester til kvelds.
Bill.mrk Sliten og uinspirert mor


#21

venla sa for siden:

Kyllingkjøttdeig i sursøt saus, med ris


#22

løve70 sa for siden:

I dag ble det en gammel slager; pølseform.


#23

millact sa for siden:

Rester av kylling fra i går med pasta til barna. Jeg surret min kyllling i noe thaigreier, men det var egentlig ikke så godt. Bær til dessert.


#24

Señora sa for siden:

Karbonadedeig med tomatsaus og fullkornspasta (til barna). Nevnte kjøttsaus og stekte grønnsaker til meg.


#25

Christa sa for siden:

Vi hadde svinefilet med hvitløk, båtpotet, salat og soppstuing.


#26

apan sa for siden:

Fiskekaker i hjemmebakte burgerbrød, fyll etter ønske med salat, agurk, tomat, tzatziki, ketchup.


#27

Sokk sa for siden:

Var fanget innendørs hele dagen med sykt barn, så her var det bare å tage-det-man-haver: torskfilet og blomkål med litt matfløte over, stekt i form i ovnen. Det spysyke barnet fikk velge tilbehør, som ble kokt ris. Vips - et perfekt, helhvitt måltid. :gal: (Fargerike grønnsaker er nå innkjøpt. :puh:)


#28

Blåbær sa for siden:

Jeg begynner endelig å få litt matlyst igjen etter en sykeuke.
Middagsplanene er lagt for neste uke med noe inspirasjon fra trinesmatblogg.no/

Jeg har endelig fått dreisen på risotto, så i morgen blir det honning og balsamicomarinert kyllinglår med risotto og tomatsalat.

Lørdag blir det trinesmatblogg.no/2011/06/30/sitronmarinerte-kyllingspyd-med-grillede-gronnsaker-fetakrem-og-basilikumcouscous/

Søndag blir det andebryst med rotmos, rødvinssaus, sprøsteikt sopp og asparges.
Denne til dessert: trinesmatblogg.no/2011/12/28/minipavlova-med-sitronkrem-og-friske-baer/

Ambisiøs meny for en barnefamilie, så blir kanskje noe ekstra brokkoli og karbonader på si. :knegg:


#29

Myria sa for siden:

I dag blir det ovnsbakt chilikylling med coleslaw og potetbåter.


#30

gnuri sa for siden:

I dag skal vi ha noe med kylling. :D kanskje Indisk kyllingsuppe


#31

Chablis sa for siden:

Jeg spiste ute i går, det ble kylling med teriyakisaus.
I dag skal vi grille her, eller spise ute.


#32

Selma sa for siden:

Vi drar på hytta i ettermiddag og da blir det nachos når vi kommer fram. Fast hytte-tradisjon:D.


#33

carmenzita sa for siden:

Tomatsuppe med makaroni og egg


#34

Veritas sa for siden:

Crispy chicken.


#35

Hyacinth sa for siden:

Noe med kyllingfilet. På grillen. Vet ikke helt hva ennå, kanskje jeg lager noe satay-greier.


#36

Vianne Rocher sa for siden:

Da vet jeg hvor i landet du befinner deg:knegg: :hjerter:.


#37

Xian sa for siden:

Vietnamesisk salat med kål og reker.


#38

Eia sa for siden:

Oppskrift?

Selv er jeg altfor fornuftig i dag, og spiser opp restene av svinewoken fra i går selv om jeg har mest lyst på blåskjell. Men i morgen blir det nok blåskjell, ja.


#39

Pingis sa for siden:

Grøt til ungene og nachos til de voksne litt seinere.


#40

Xian sa for siden:

Denne, som jeg fant på Aperitif. Jeg har ikke laget akkurat denne før, men den minner om en jeg har laget mye. Jeg bytter ut kylling med reker.


#41

Mjau sa for siden:

Fiskegrateng, poteter, gulrot og eggesmør...

I går hadde vi karbonader, stekt løk og hjemmelaget rotmos med potet, gulrot og kålrot.


#42

Syrinx sa for siden:

Dere er så gærne, mange av dere. Skulke unna fredagstacoen uke etter uke.
Vi skal altså ha taco. :knegg: Muligens med biffkjøtt.


#43

Smakfull sa for siden:

Sushi! Type takeaway


#44

Dixie Diner sa for siden:

Rester fra thaimaten i går, var mye til overs. Elsker Thaien i byen!


#45

Eia sa for siden:

Tusen takk, Xian!


#46

Nip sa for siden:

Masse lekkert - 8 stk til bursdagsmiddag i dag. :)

Eggerøre, serrano, melon, kyllingbiter med pesto, salat, svineknoke ala helstrøm

Mintkuler, banankake og gulrotkake til dessert


#47

Filifjonka sa for siden:

Vi hadde spagetti, kjøttsaus iblandet blant annet gårsdagens ovnsbakte grønnsaker, parmesan og asparges. Dessert hadde vi også, hver sin is.


#48

Vianne Rocher sa for siden:

Hjemmelagde burgere med parmesan, løk og sylteagurk inni. Cheddarost og de søteste tomatene på toppen. avocadosalat under!


#49

Myria sa for siden:

I dag ble det nydelig grillet biff med urte-/hvitløkssmør, råstekte potetskiver, asparges, aspargesbønner og stekt sopp.



#51

Guttemammis sa for siden:

Bursdagsbarnet har bestemt at vi skal ha taco i kveld!


#52

Pingis sa for siden:

Wok med kylling og nudler. Gode greier!


#53

ingling sa for siden:

Tortellini gratinert med kjøttsaus av kyllingkjøttdeig, bechamel og masse ost. :ikke en sunn dag: :nam:


#54

Storm sa for siden:

Xian - hvor kjøper du edamamebønner? Det er jo utrolig godt, med et dryss havsalt på. :nam:


#55

Xian sa for siden:

På A-Food (i Osterhaugsgate og Brugata). Ikke ferske, da, det har jeg aldri funnet i Norge. De frosne ser litt stusselige ut, men er veldig gode! :nam:


#56

Storm sa for siden:

Blir de sånn som de man får på Hanami? Må prøve de frosne da.


#57

Xian sa for siden:

Jeg bestilte ikke edamame da jeg var på Hanami ( :tullerdu: tabbe!), men har spist veldig gode både på Jonoe og Izakaya. Den ene gangen på Jonoe var de litt større og grønnere, og jeg tenkte at de da var ferske. Men bortsett fra det estetiske, synes jeg at de frosne er like bra (eller, i hvert fall veldig gode de også!). Så da begynte jeg å kjøpe dem på A-Food, og lage hjemme. Nå damper jeg dem over rist, men får de rent godt av seg kan de koke opp i vann også. De skal ikke ligge lang tid! 3-4 min fra frossen tilstand. Og så masse salt, ja. :nam:


#58

Dixie Diner sa for siden:

Jeg vil ha A-Food her også, alle Osloveganerne skryter sånn av den butikken! Edamame har jeg fremdeles ikke smakt, men tenkt på det flere ganger. Skjerpings. Skal på Asiamarkedet neste lørdag og se om de har det der. Har masse oppskrifter med edamamebønner også, bla. edamameburger som jeg har lyst å prøve.


#59

Nera sa for siden:

Potet- og fennikelsuppe med fløte og parmesan. Egentlig skulle vi ha sprøstekte baconbiter over, men vi kom aldri så langt før det var tomt. :)


#60

Myria sa for siden:

I dag blir det sosekjøtt med gulrøtter, erter og kokte poteter. Hjemmelaget vaniljeiskrem med salt karamellsaus til dessert.


#61

ingling sa for siden:

Oksegryte i dag, med poteter eller pasta til.



#63

Toffskij sa for siden:

Lammesteik, potetmos, grønne bønner og kantareller. :nam:


#64

Filifjonka sa for siden:

Vil ha Toffskijs middag. :vilha:

Skal spise middag hos svigermor, det kan faktisk være lammesteik med litt flaks.


#65

Syrinx sa for siden:

Spareribs, coleslaw og potet.


#66

Nip sa for siden:

Grillet røye som sambo fisket i vinter med aubergine og salat fra drivhuset :)


#67

Vianne Rocher sa for siden:

Indisk take-away med garlic naan :nam:



#69

venla sa for siden:

Risotto med erter og serrano


#70

Cumulus sa for siden:

Blåskjell. :) Det beste jeg vet. :) Med fløte, timian og hvitvin. :)


#71

apan sa for siden:

Kyllingwok type thai med paprika og rødløk, med god saus, ingefær og lime. Nudler og agurksalat. Veldig godt. Ungene spiste nudler med ketchup, agurk og tomat. Storebror tok noen kyllingbiter da.



#73

Myria sa for siden:

Spaghetti Carbonara.


#74

Nip sa for siden:

I dag har vi hatt Chili con carne :)


#75

Dixie Diner sa for siden:

I dag ble det burrito med fullkornsris, bønnestuing, stekt paprika, mais, løk, salsa og guacamole. Himmelsk!


#76

Acino sa for siden:

Igår var vi på middagsbesøk hos en venninne og der vanket det junkfood delux med friterte løkringer, pommes frites og noe hun kalte løvbiff av kalkun(:grøsser:)

Litt sunnere idag med jippi sine mini-fiskeboller(tilbud på meny!) i hvit saus med grønnsaker, gulerøtter og poteter.


#77

millact sa for siden:

Ikeas kjøttboller, kokte poteter, brun saus og gulrot og brokkoli.


#78

Myria sa for siden:

Bacon- og grønnsakslasagne med en enkel salat til.


#79

LilleRosin sa for siden:

Skatten skal lage kjøttkaker i brun saus, rotmos og kokt blomkål. Kjøttkakene er fra pakke, men brunsausen lager han fra bunnen av og rotmosen likeså. :kry:


#80

Mex sa for siden:

I dag skal vi ha kylling og spagetti med fløtesaus.


#81

Myria sa for siden:

I dag blir det stekt laks med squash/asparges/ruccolasalat, poteter og rømmedressing med sitron og gressløk.


#82

Xian sa for siden:

I dag fyller Ullungen 7 og et halvt år, og har fått bestemme middag: Spaghetti carbonara. Vi har børstet støvet av pastamaskinen, så det blir hjemmelaget spaghetti.


#83

Susse sa for siden:

Masedag og to av ungene syke, så det blir fullkornpizza med skinke, ost, paprika, mais og salat.


#84

Fløyel sa for siden:

Ulike pølser med rotmos.


#85

Hyacinth sa for siden:

Flyvende Jacob.


#86

Filifjonka sa for siden:

Hva er flyvende Jacob? :)

Vi hadde en glovarm og litt sterk gryte av karbonadedeig, poteter, gulrøtter, løk, hvitløk, søtpotet, store hvite bønner, chili, et par tomatbokser og litt pastaskruer. Parmesan på toppen.


#87

Hyacinth sa for siden:

Flyvende Jacob (Jakob?) er en svensk rett. Den er temmelig merkelig, men ganske god. Består av kylling, bacon, fløtesaus med chili, karri, peanøtter og banan i en ildfast form. Jeg hadde også ris i bunn, for det har jeg lært...


#88

vimjer sa for siden:

Vi hadde kyllingvinger i en "marinade" av vårløk og hvitløk. Stekte poteter og gresk salat til. Det smakte himmelsk.


#89

ingling sa for siden:

Fikk litt dårlig tid i dag, så da ble det Jacob's fiskeburgere med hjemmebakt pitabrød fra fryseren, og salat.


#90

Vianne Rocher sa for siden:

Sloppy Joes i fullkornspita. Ingen slager hos poden.


#91

Pasta sa for siden:

Pasta med fløte, vårløk, sukkererter og salmalaks.


#92

Hondacrv sa for siden:

Er bananen nødvendig? For bortsett fra den virka jo retten god.


#93

Acino sa for siden:

Midt-i-uka-litt-dårlig-samvittighet-men-god-kosemiddag:

Kyllingnuggets(sånne med hel kyllingfilet inni, stekt i ovnen), hvitløksbaguetter, potetsalat med hvitløk, hjemmelagd tomatsalsa(eller noe lignende, har ikke brukt oppskrift), grønnasker i staver(orange og grønn paprika, agurk og mais), varme tortillachips og ja, nei, det var vel det. :o


#94

Cumulus sa for siden:

Pitabrød med fiskepinner, raspet eple, raspet gulrot, agurk og remulade. :riktig:


#95

GinaK sa for siden:

Jeg digger sånn mat som kan lages i en gryte, eller maks to. Og enklest mulig.
Denne var superkjapp, enkel og veldig god. Og passe med saus.
Alle spiste godt.
Jeg brukte kun laksefilet, brukte brokkoli og gulrotskiver delt i to. La det oppi pastavannet. Supersmart. :)

www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Pasta-med-fersk-og-røykt-ørret



#97

Sissel sa for siden:

Vi hadde kyllingfileer i ovnen med kyllingsaus med paprika og hvitløk (toro). Hadde også paprika og løk i formen. Grønnsaksblanding (frossen) og villris til.


#98

ingling sa for siden:

I går hadde vi pasta og kjøttsaus, enkelt og godt. I dag blir det hjemmelaget pizza med kylling.


#99

Nip sa for siden:

I dag blir det taco/tacosalat :)


#100

Hyacinth sa for siden:

Tja. Jeg synes det er ganske godt med banan, men jeg er generelt glad i retter med banan, som f.eks. asiatiske retter med banan, chili og peanøtter og sånt. Men nei, det er ikke nødvendig. Jeg synes det gir et søtt og kremete preg på retten, men det er jo smak og behag. Jeg har til og med fått med meg at svenskene også har begynt å droppe bananen i det siste! :tullerdu:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.