Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lavkarbo - hva har du spist i dag? Del 2

#1

Blondie sa for siden:

Den andre tråden ble stengt, men jeg trenger fremdeles inspirasjon og regner med at andre også gjør det. Kjør på!


#2

Salt sa for siden:

abonnerer


#3

Blondie sa for siden:

Jeg spiste en neve mandler til frokost (travelt!) og knekkebrød med eggerøre og skinke til lunsj. Blir kjapp middag i dag, så da tipper jeg på omelett eller kyllingsalat.


#4

Left sa for siden:

Frokost: "hurtigknekkebrød" med hjemmelaget eggesalat
Lunsj: blomkålmos og kjøttdeig med krydder og litt løk.


#5

Heilo sa for siden:

Er dette lavkarbo? :blond:
Frokost: Yoghurt naturell med 4-korn og en nektarin.
Mellom-måltid etter styrketrening: 2 riskaker med kokt skinke.
Kos: Skål med bokstavkjeks (OK, sikkert ikke lavkarbo) :sparke:
Lunsj: Stor salat med mye råkost, 1 egg og kokt skinke.
Lunsjdessert (det må man ha når man har trent): 1 bit mørk sjokolade 70%.

Jeg skjønner ikke helt lavkarbo-opplegget, jeg. Men prøver å finne frem til et kosthold som gjør magen min glad. Melkeprodukter funker ikke, bortsett fra yoghurt til frokost som virker å være positivt. Tenkte jeg kunne snike i denne tråden for å lære mer.


#6

Anne C sa for siden:

Riskaker er i allefall ikke lavkarbo...


#7

Blondie sa for siden:

Bokstavkjeks og riskaker ville jeg kuttet ut, jeg spiser heller ikke youghurt. Liker du Skyr?
Jeg fikk forklart lavkarbo på den helt lette måten her inne. Hvis middagen er ris, kylling og grønnsaker så spiser jeg bare kyllingen og grønnsakene. I en overgangsperiode har jeg også spist f.eks pølser hvis vi har hatt dårlig tid, men droppet pølsebrødet og heller pakket inn pølsene i salatblader. Jeg trenger å ha et kosthold som ikke gir meg masse merarbeid og etter oppstart 4. juni har jeg rett og slett bare kost meg.


#8

Mirasol sa for siden:

Dårlig planlagt dag i dag.

Frokost: 5 skiver spekeskinke (tøøøøørst)
Mellom: Halv Atkinsbar
Lunsj: Fedon King-burger på Burger King. Slik går det når man må ha en trøst etter øyelegetime for eldstemann.
Middag: Kylling i Korma-saus (Uncle Bens) med cashewnøtter til.
Kvelds: Noen jordbær dyppet i Cloetta-sjokolade (utan socker) smeltet med en fløteskvett.

Fedon King-burger var ikke så ille næringsmessig i forhold til lavkarbo (ikke helt forenelig med ketose da), og den er god.
Navn Energi (kj/kcal) Protein Karbohydrater Sukker Fett Mettet fett Fiber
FEDON KING 1573,3/374,6 32,3 28,9 5,5 15,5 4,9 9,2


#9

Salt sa for siden:

Frokost: 1 ryvita med kyllingskinke og ost, 2 fiberrik med makrell i tomat
Lunsj: 1 karbonade, salat med reker
Middag: Tacosalat
Kveldskos: Bacongull og Cola Zero


#10

Irma sa for siden:

En god erstatning til yoghurt, synes jeg, er å blande kesam 8% og kesam vanilje bortimot 50/50. Og tilsette bær og evt. mandler. Bedre smak, mindre karbohydrater, og mer proteiner. Skyr er enda hakket bedre, men jeg liker ikke Skyr. Har planer om å prøve ut naturellvarianten (kanskje blande med Kesam vanilje? :gruble: ) men har ikke kommet så langt enda.

Jeg har spist på Max i Sverige i dag. Lavkarboburger og falafel. Hvorfor har vi ikke Max i Norge? :hylgrine:


#11

Anne C sa for siden:

Frokost: Bittelitt havregrøt med CC
Lunch: Smoothies av bringebær, egg, litt fløte, litt kesam og litt youghurt
Middag: Taco (uten karber)
Kvelds: Kyllingspyd med saus


#12

Hyacinth sa for siden:

Hvorfor det? :undrer:

Frokost: Litt havregrøt på vann med cottace cheese og smør (ekkel kombo. Smøret altså.)
Lunsj: Tre proteinbrødskiver med brie og bacon.
Middag: Lakserester med rømme-/ fløtesaus, purre.
Kvelds: Salat med følgende ingr: Romano, hjertesalat, litt mango, litt piel del sapo, store klatter med brie, kyllingbiter, bacon, rød pesto, grønne linser, olje/ sitron. Noen bringebær til pynt.
Snacks: Noen biter 86%-sjokolade.


#13

Salt sa for siden:

Passert 1000 innlegg.


#14

Hyacinth sa for siden:

Åh. Jeg trodde noen hadde kranglet. Men det var vel bare på NM at man stengte da. :knegg:


#15

Salt sa for siden:

:fnise:


#16

Mirasol sa for siden:

Vi har spist for mye idag! :Peker på tittelen: :nemlig:


#17

Blondie sa for siden:

Jeg må slutte å spise omelett til frokost, tror jeg, jeg blir jo mett hele dagen. Det er virkelig en ny opplevelse. :knegg:


#18

Che sa for siden:

Det er ikke noe galt i å være mett hele dagen.
Jeg spiste skyr med blåbær til frokost. Det er helt utrolig godt og jeg må gjøre det til tradisjon, tror jeg. (sukret blåbærne med litt sukrin - det blir andre boller når vi får ferske blåbær i hus til helga)

Til Lunsj spiste jeg salat av fetaost, avocado, tomat, agurk, kylling og pinjekjerner. Da ble jeg litt kvalm :sparke: (Jeg er litt småkvalm på lavkarbo - det er litt upraktisk)

Ellers har jeg drukket 1,5 liter vann og spist kanskje 6 paranøtter.

en plomme (spiser egentlig ikke frukt - kun bær) og en kopp kaffe.

Middag blir ertesupper med pølse. Jeg er som Blondie: Ikke noe ekstra fuzz. (Så fiberhusk, proteinpulver og sånn er ikke noe for meg - det er kun sukrin jeg kjøper utenom)


#19

Salt sa for siden:

Frokost: 2 smilende egg med dansk salami i kinakål
Lunsj: Skyr
Middag: Kylling satay-gryte med jukseris


#20

Hyacinth sa for siden:

Er skyr ok som det er altså? Ikke for mye karber? Dere balanserer ikke med fett?


#21

Blondie sa for siden:

Når man kun orker å spise frokost, så er det litt dumt. :nemlig:

Jeg blir skikkelig kvalm av Skyr, selv om jeg synes det er godt. Irriterende.


#22

Anne C sa for siden:

Froskost: Pittelitt havregrøt og CC
Mellom: Smoothies
Lunch: Stekt egg, spanske kjøttboller og brie
Middag: Thaigryte (på restaurant)


#23

Salt sa for siden:

Det er 6 karber i en boks. :jupp:


#24

Anne C sa for siden:

Jeg prøver meg på lavkarbo og ikke ketolyse nå, så jeg tillater meg litt meg karber enn før. Jeg tar ikke noen tilskudd akkurat nå, gjør dere?


#25

Blåbær sa for siden:

Frokost: 2 kokte egg med smør, og en kaffe latte med fløte
Mellom: skyr
Lunsj: 2 Nennes knekkebrød med ost og salami
Middag: kyllingcurry med sopp, cherrytomat, CF og currypaste
Planlagt kvelds: noen bær med litt CC og nøtter


#26

Hyacinth sa for siden:

Åh, da har jeg kjøpt feil, for jeg sjekket nettopp den med granateple, og den har ca 7 pr 100 g, og det er 160 i boksen. Hm, det er vel uansett ikke så ille.

Frokost: Litt havregrøt med kli og mye cottage cheese
Lunsj: En protinbrødskive med spekeskinke. Et egg. Noen mandler
Middag: Blomkålsuppe med linser
Mellom: To Nannah-knekkebrød med mye smør
Kvelds har jeg ikke rukket ennå, men jeg tar vel en skyr, da, og antakelig noe mer.

Red: Kvelds ble en liten salat av romano, avokaco, masse feta, kalkun, paprika. Pluss en skyr med blåbær og vanilje.


#27

Salt sa for siden:

Sjekka nå. Den med granateple og jordbær har 6,6 karber per boks. Den med skogsbær har 6,2.


#28

Hyacinth sa for siden:

Ah, da har jeg sett feil. Jeg spiser altså med relativt god samvittighet. :D


#29

Benzo sa for siden:

Frokost: Frittata
Lunsj: Samme som frokost
Middag: 2 store løkpølser. Litt mye karbo, men det var serveringen.
Kvelds: Liten salat


#30

Mirasol sa for siden:

Frokost: Skyr med blåbær. Men den er jo så suuuhuhuhuuur! :s Klarte såvidt å unngå å skjære grimaser der jeg satt på toget og spiste frokost.
Lunsj: Salat med kjøtt fra ett kyllinglår, fetaost, agurk, vårløk
Middag: Lapskaus på boks (10,9 pr 100g) :gal: med litt tytttebærsyltetøy til for å døyve den ekle smaken. :sent hjemme, mannen laget mat samtidig som han solgte bilen og så etter barna:
Kvelds: En pizzabit som var igjen fra de andre i går. Absolutt ikke lavkarbo. :flau: Ikke store greiene, så jeg tror jeg må gå å finne meg noe annet. Har Jacobs utvalgte pølser i kjøleskapet med 0 karber, tror jeg må kokkelere litt...


#31

Che sa for siden:

Maimor: Jeg fyller på med noen blåbær med sukrin på jeg - sammen med skyr blir det kjempegodt!


#32

Hyacinth sa for siden:

Jeg inntok nettopp en skyr med blåbær og vanilje for første gang. Den var god og ikke sur. Mulig jeg er sukkeravvent, da.

Hvordan smaker de andre? Jeg har smakt en en gang. TRor den var med skogsbær eller noe. Den var grusom. I kjøleskapet står en med granateple og jordbæør og to med granateple og bringebær.


#33

Anne C sa for siden:

Hvor får du tak i de?


#34

Salt sa for siden:

Jeg liker alle, jeg. Men favorittene er skogsbær og bringebær/granateple.


#35

Salt sa for siden:

Meny


#36

Anne C sa for siden:

Jeg liker den med jordbær i best, tror jeg....Og den som er lilla. Jeg synes ikke noe om den med blåbær, så den kjøper jeg ikke. Den blir for sur.


#37

Mirasol sa for siden:

Meny. De hadde 5 ulike tror jeg.


#38

Anne C sa for siden:

Jeg har ikke sett det på min lokale meny (jeg har ikke funnet de i allefall), det er derfor jeg spør Maimor, hun bor ikke så langt fra meg.


#39

Anne C sa for siden:

Hvilken? Borte hos deg eller hos meg? Eller et helt annet sted?


#40

Mirasol sa for siden:

Hos deg. :)


#41

Anne C sa for siden:

Da får jeg sjekke den - igjen - med lupe i morgen. Takk :dulte:


#42

Mirasol sa for siden:

Ligger sammen med de andre pølsene, forbi ferskvaren på høyre side. :elendig på forklaring: Kan melde om at røkte chilipølser smakte godt inntullet i eggelompe (ett egg lett pisket sammen og stekt i bittelitt smør i liten stekepanne). Pølsene er forholdsvis små da, så det blir vel en stiv kilospris er jeg redd. Kr 39,90 for 260g. :lukker øynene og nekter å regne ut:


#43

Bayone sa for siden:

Slenger meg med her jeg. Startet opp på lavkarbo i dag. Planen er Ketolyse, men får se hvordan det utarter seg :jupp:

Frokost: to stekte egg og litt squash
Lunch: lollypopbrød med baconost
MM: en neve mandler
Middag: Flintsteik med grillede grønsaker
Kveldsmat: 1 ss vaniljekesam, 1 ss hjemmelaget bringebærsylte laget med sukrin og noen mandler.

Ser det greit ut eller? Lenge siden jeg var på lavkarbo nå.


#44

Frøken V sa for siden:

Har så vidt begynt å lukte på lavkarbo mat her i huset. Så denne tråden skal jeg følge med på videre!
Frokost ble det vist ikke noe av i dag?
Lunsj - Halv nutribar
Middag - gryte med biffkjøtt og masse grønnsaker
Kvelds - to kknekkebrød med hamburgerrygg.

Så jeg har et STORT forbedringspotensiale!! hihi


#45

Benzo sa for siden:

Har du smakt de med italiensk krydder? Etter to tygg fikk jeg en intens lakrissmak i munnen, de må ha slumset med anisen. :knegg:


#46

Mirasol sa for siden:

Ikke prøvd de enda, tror de ligger i kjøleskapet. Kjøpte selvfølgelig alle typene de hadde for å teste. :knegg:


#47

Acsa sa for siden:

Frokost: Cottage cheese med kanel, nektarin og mandler.
Lunsj: En boks makrell i tomat
Mellommåltid: Sukkererter


#48

Hyacinth sa for siden:

Er det nok? Jeg hadde blitt veldig sulten av så lite. Jeg lurer bare fordi vekten min stagnerer og jeg er redd jeg spiser for mye.


#49

m^2 sa for siden:

Frokost: en og en halv boks peppermakrell, salat og vann
mellom: neve nøtter
lunsj: atkinsbar (fysj den er så søt. Men det var det jeg hadde der jeg var)
mellom: litt røkt ørret og salat
middag: idsøe-pølser med blomkålmos, fetaost, litt store hvite bønner, salat, oliven

:D


#50

m^2 sa for siden:

Meny i den byen vi begge bor har Jacob´s pølser - de ligger bortenfor ferskvaredisken (til venstre for osten og brødet), og helt øverst til høyre i den reolen som inneholder spekemat, skinke, kylling, ... og pølse. Den ligger altså helt ØVERST av alle pølsene. Svart pakning :nemlig: De har hatt dem en stund altså - flere måneder :humre: To-tre typer inntil nylig, nå mener jeg de har 5. (de har fått inn krydderpølsene og baconbølsene også)
Det er ingen andre butikker i byen som har dem.


#51

Anne C sa for siden:

Jeg fant pølsene! Men de var jammen ikke lette å finne når man ikke aner hvordan de ser ut.


#52

Hyacinth sa for siden:

Frokost: Skyr, mandler og kiwi.
Lunsj: Blomkålsupperester
Middag: Torsk, stekte grønnsaker og hollandaise. (Ja, fra pose! :dåne: Jeg tror ikke jeg har kjøpt en sånn pose på flere år.)


#53

Hyacinth sa for siden:

Jøss, selges det utenfor Stavanger (der Idsøe er)?


#54

Bayone sa for siden:

Frokost (sen): to lavkarboknekkebrød med makrell og baconost
Lunch/middag: to skiver lollypopbrød med laks og eggerøre
Dessert: Siden jeg har bursdag i dag skal jeg unne meg ett stykke eller to av Gerds ostekake
Kveldsmat: salat av noe slag muligens med skinke


#55

Salt sa for siden:

Frokost: 1 halv avokado med chilikreps i aioli, 1 halv avokado med kreolsk kyllingsalat, skyr
Lunsj: 1 halv avokado med chilikreps i aioli, 1 halv avokado med Hvalersalat, 3 "minipizza" (de med skivet baconost fra Kavli)
Middag: Svinekjøtt med grønnsaker i østerssaus


#56

Benzo sa for siden:

Frokost: 2 egg med majones + litt grøntfor
Mellom: en neve mandler
Lunsj: 3 små skiver Karinbrød med 1/2 avocado og 3 skiver gräddeost
Mellom: 1/2 avocado og 10 peanøtter
Middag: Nannahs Hellmann-kylling + salat


#57

m^2 sa for siden:

Mmmm har nettopp spist litt for mye is - lagd på kokosmelk, sukrin, litt solenda for søtsmaken, litt bær, egg, vaniljepulver og kakao. Nam!! Ismaskin ruler!


#58

Che sa for siden:

Ååå, jeg skal lage is idag. Smakte sukrinmelis idag. Det synes jeg smaker bedre, faktisk...(Men sukrin smaker veldig ok det og altså)

Jeg har spist Skyr med bringebær/granateple - med bringebær sukret med sukrin (Det er SÅ godt altså!)

Salat med reker, avokado og egg i tillegg til vanlig "salatting" - dryslet litt hvitløksolje over + en "klatt" creme fraishe. Fantastisk god!

Familien hadde spaghetti, så jeg spiste kjøttdeigen og lagde meg blomkål og brokkoligrateng i tillegg - det blir lunsj i morgen og tror jeg.

Eller: Paranøtter.

Konstant mett. (sånn utenom i morrest)


#59

Anne C sa for siden:

Frokost: Havregrøt og CC
Mellom: Skyr, lavkarbosjokolade, husker ikke navnet
Lunch: Spanske kjøttboller, egg, brie
Middag: Løvbiff, egg, bacon, bernaisesaus fra pose


#60

Mirasol sa for siden:

Frokost (veldig sen): 2 speilegg, 4 skiver salami
"lunsj" på kveldsvakt: liten salat med kjøtt av ett kyllinglår
Kveldssmellen etter travel kveldsvakt: 2 cheeseburgere fra McDonalds (uten brødet i bunn) og resten av sønnens popcorn fra kveldens utskeielser. F**n også. :(


#61

Che sa for siden:

jeg er så innmari kvalm idag - er det et lavkarobproblem, egentlig?
Jeg har spist skyr idag også. Har med meg middagsrester fra i går til lunsj - jeg makter ikke å spise det, kjenner jeg.


#62

Salt sa for siden:

Hm. Bauche. Når du sier det er jeg også kvalm en del nå. Er det pga lavkarbo, altså?


#63

Mirasol sa for siden:

Jeg blir ikke kvalm på lavkarbo hvertfall. Kroppen min fungerer uendelig mye bedre når jeg dropper karbene, jeg har energi og er ikke stuptrøtt etter middag. Herlig! :hjerter:


#64

Benzo sa for siden:

Jeg blir heller ikke kvalm, bortsett fra da jeg spiste hele porsjonen med Gerds rømmegrøt. :knegg:


#65

Che sa for siden:

Jeg tror jeg hadde spist for lite, rett og slett - SPiste 4 kyllingvinger da jeg var i butikken i sted, og nå er jeg back on track. Har fått dilla på skyr med bringebær, så jeg må nok finne gode fettkilder.


#66

Karamell sa for siden:

I dag har jeg spist omelett og 1 Ryvita til frokost og salat med kylling, feta og egg til lunsj. Prøvde en Skyr nå (bringebær) og den smaker jo kunstig søtning jo! Jeg hater ettersmaken og tørrheten av aspartam og drikker derfor aldri, aldri lettbrus! dette var skuffende ...

Sukrin fikk jeg ikke tak i. Hvor kjøper du det Bauche?


#67

Palmen sa for siden:

Er det like ok å bruke Splenda som sukrin?


#68

Che sa for siden:

Karamell: De har sukrinmelis på helsekosten på KBS iallefall. Jeg kjøpte det seinest idag. (Liker det like godt som sukkeret - kanskje bedre)

Jeg vet ikke om Splenda er vel så bra som Sukrin - er det helt naturlig som sukrin påstår å være? Splenda har vel ikke noen farlige bivirkninger det heller - men et raskt surf sier at det litt kalorier. (lite - typ 4 pr pakke, men dog)


#69

cora sa for siden:

Foreløpig har jeg spist:

Frokost: to egg
Mellommåltid: en avokado og majones
Lunsj: noen skiver servelatpølse, agurk, tomat
Middag: det blir kylling og grønnsaker

Tips til kveldsmat?


#70

Karamell sa for siden:

Middag: 2 fiskekaker og rømme. Skulle ha avokado til, men de var råtne.
Det ble derfor to slicer brie varmet i micro med 4 bringebær på toppen. Det er godt altså! I går stekte jeg brien i stekepanne, men dette var enklere.


#71

Dixie Diner sa for siden:

Splenda er ikke så naturlig nei, det er visst kloret sukker eller noe sånt. I hvert fall sterkt bearbeidet og "kjemisk". Og en trussel for miljøet (står mye på google om dette). Jeg boikotter det og bruker heller Sukrin.


#72

Dixie Diner sa for siden:

Man kan forresten bli kvalm av mye fett om man fra før av er vant til å spise lite fett. Man blir ofte like kvalm av store doser med Omega 3 (feks. i forbindelse med lese- og skrivevansker osv). Men det går seg til, man venner seg til fettmengdene og slutter å være kvalm. Men er det ubehagelig er det bare å kutte litt ned på fettet og øke gradvis. Jeg har aldri blitt kvalm av fett.


#73

m^2 sa for siden:

Jeg blir kvalm periodevis på lavkarbo, og det har gjerne med at jeg spiser mye melkeprodukter en periode, eller fett.
Det går fort over da, men det er ikke noe for meg å spise ost med bacon på - det må være noe grønnsaker og greier der. For min del innbiller jeg meg at det også er psykisk - noe med tanken på det liksom.


#74

m^2 sa for siden:

Her ligger en fin-fin oversikt over forskjellige søtninger. Jeg bruker den masse.

Sukrin er erythro-et-eller-annet.


#75

Left sa for siden:

Den med jordbær, og den med blåbær synes jeg er god også, men skogsbær er sur. Den er ikke god.
Eller er jeg i full gang med lavkarbo igjen etter en planlagt, saftig sprekk i helgen. Det var deiiiilig om jeg må få si det.

I dag har jeg spist 2 kokte egg til frokost.
Mellom - Et kokt egg
Lunsj Salat med ost og skinke
Mellom ?
Middag - kjøttdeiggryte med sommerkål, brune bønner, løk og fløte, servert med lavkarbo tyttebærsyltetøy :nam:
Jeg mistenker at resten blir kveldsmat.


#76

m^2 sa for siden:

Frokost: Atkins bar (jarra... var litt i farta det der)
Mellom: salat, agurk, noen skinkeskiver
Lunsj: Kyllingbryst og salat
Mellom: 0% yoghurt
Middag: fiskefingre (fisk vendt i egg og mandelmel, stekt), blomkål, brokkoli

Og namme-nam! Sjokoladedinosaurer som au-pairen og lillegutt har lagd. Sukkerfrie og karb-frie og gode. Men én var mer enn nok.


#77

Palmen sa for siden:

Hvordan lager man sukkerfri og karbfri sjokoladedinosaur? :hyper:


#78

Erica sa for siden:

Dette sukrin-greiene: Jeg stod på helsekosten i stad og så på en pose, på den posen stod det da vitterlig 100 karbohydrater på 100 gram. Trodde det betydde at det ikke var lavkarbo jeg, så hvis noen kan enlighten me please?


#79

Benzo sa for siden:

Frokost: Mandler
Mellom: 1/2 halv avokado
Lunsj: 3 små skiver Karinbrød med gräddeost
Mellom: 1/2 avocado og 10 peanøtter
Middag: Rester av gårsdagens kylling og salat


#80

Tangina sa for siden:

Kanskje jeg skal melde meg på her. Har så smått begynt med lavkarbo ala Fedon i ettermiddag. Til middag spiste jeg resten av familiens spaghettikjøttdeigsaus sammen med noen brune bønner. Til kvelds har jeg akkurat spist asparges med skinke, ruccola og kesam.

Er veldig spent på dette - jeg klarer ikke helt å se for meg et liv uten brød, poteter og pasta.


#81

Salt sa for siden:

Frokost: 1/2 avokado med Hvalersalat, 1/2 avokado med chilikreps i aioli, skyr
Lunsj: :sparke:
Middag: Gratinert blomkål med bacon, mais og kidneybønner. Absolutt ikke kosher, men mye bedre enn hva alternativet fort kunne blitt i dag. Sliten, stressa og lei


#82

Bayone sa for siden:

Det er vel 100 g sukkeralkoholer er det ikke? Gidder ikke sjekke nå lat Sukkeralkoholer teller ikke som karbohydrater (om jeg husker rett)


#83

Bayone sa for siden:

Frokost: to knekkebrød med rekeost
Lunch: Salat m. isberg, agurk, cherrytomater, skinke, kylling og taziki.
Middag: tre lavkarbobrødskiver med hjemmelaget bringerbærsylte av sukrin og makrell i tomat
Kveldsmat: Blomkålsuppe eller noe straks.


#84

Mirasol sa for siden:

Frokost: cottage cheese, bringebær, sukrin og fløte, samt 10 hakkede mandler
Lunsj: 2 Nutty cheese muffins, Tsatziki-kremost, servelat, 4-5 bringebær
Middag: Eh, ingenting. 2 stk på en jævlig travel kveldsvakt fører til det dessverre...
Kvelds: Uhemmet fråtsing i kyllingnuggets. Ikke det aller verste jeg kunne spist, men ikke helt forenelig med ketose da. Og jeg styrte unna pomes fritesen som også var igjen etter de andres middag. :stolt:


#85

Anne C sa for siden:

Frokost: Havregryn og CC (Jeg bruker ca 30 g havregryn, jeg har dilla akkurat nå)
Lunch: Diverse pålegg og et par egg og litt div grønnsaker forenelig med pålegg. (Lunch"bord" på jobben.)
Middag: (Jeg ser at jeg spiser det samme hver dag nå) Egg, spanske kjøttboller, testet pølsene med 0 karber og smeltet brie)
Mellom: Skyr
Kvelds: Ikke inntatt enda, men jeg regner med at jeg smaker på et par av Nanas knekkebrød som lages i dette øyeblikket.


#86

Karamell sa for siden:

Så langt i dag har jeg spist omelett laget på 2 egg til frokost og var mett leeeenge! Og masse agurk.
Lunsj nå og da sleit jeg litt med innholdet i kjøleskapet, gitt. Det ble varmet brie og et Rugsrø med smør.

Må jeg kjøpe CC altså? :urk: Hva annet enn egg, spiser dere? Jeg er ikke et kyllingfiletmenneske til frokost og lunsj altså!


#87

Left sa for siden:

Frokost: Hurtigbrød med kokt egg og majones. Det smaker faktisk veldig godt, og er utrolig fort gjort å lage i micro.
Lunsj: Dit har vi ikke kommet helt enda, men jeg tror det blir biffstrimler med noe attåt.
Det ble det ikke, det ble grøt på kruskakli og litt soyaflokker, med cc og bringebærsyltetøy
Middag: 1 wienerpølse og blomkål og broccoli micret med smør og fløte.
KVelds: Biffstrimler, Tamek, sommerkål, løk med krydder og litt fløte. :nam:


#88

Left sa for siden:

Hva slags pølser er helt uten karber, og hvor kjøpes de??


#89

Left sa for siden:

Det hørtes godt ut - bringebærsyltetøy laget av sukrin og makrell i tomat :p


#90

Ole Brumm sa for siden:

Jeg blir også kvalm av å spise lavkarbo, tror det henger sammen med høyt fettinntak for jeg kan bli kvalm av å spise mye fett uten at jeg er på lavkarbokosthold også.

Jeg er inne i en dårlig lavkarboperiode, men her om dagen spiste jeg byggrynssalat, det var utrolig godt. Vet ikke hvor lavkarbo byggryn er da, sånn egentlig, kanskje jeg skal sjekke det opp. :gruble:


#91

Che sa for siden:

Er det ikke rart? Denne enorme metthetsfølelsen? Jeg opplever nå at jeg ikke får til å spise en full posjon middag engang...

Du kan spise kyllingvinger om du ikke makter kylling. Jeg spiser endel spekeskinke med rømme og agurk (sæterrømme er jo SÅ godt) Du kan spise middagsrester fra dagen før.

Jeg spiste skyr idag også - med bringebær
middagsrester (torsk i saus av creme fraishe og rekeost m paprika og purre..nam)
I tillegg har jeg spist noen paranøtter og litt baconsvor :sparke: (Veldig lavkarbo, men det rykker litt i Grethe Rode-senteret mitt uansett)

I går laget jeg lavkarbo vaniljeis. Det var veldig godt.


#92

Bayone sa for siden:

Skikkelig godt :knegg:

Har du oppskrift på hurtigbrød i micro? høres veldig praktisk ut.


#93

Che sa for siden:

Byggryn: 62,9 g pr 100 g vare

(Sjekket på www.matvaretabellen.no)


#94

Tangina sa for siden:

I dag har jeg så langt spist en blanding av yoghurt naturell, kesam, bringebær, solsikkefrø og linfrø til frokost. Til lunsj spiste jeg tunfisksalat (med kesam, sennep, sitronsaft, tomater, stangselleri og purre). Siden dette er min første dag på lavkarbo, regnet jeg med at jeg ville ha behov for litt mer, og har også spist en lunsj nummer to bestående av omelett lagd på to egg og sopp.

Jeg har vondt i hodet, men regner med det er vanlig når man setter i gang med kostomlegging.


#95

Salt sa for siden:

Tidlig-frokost: Skyr
Frokost: Kyllingsalat
Lunsj: 1/2 avokado med chilikreps i aioli, 1/2 avokado med kreolsk kyllingsalat
Middag: Kyllingsalat med avokado og bacon


#96

Karamell sa for siden:

Håkkei, nå har jeg kjøpt sånne stix. :blond: Det er bra om det er negativt utslag eller positivt??

Middag blir laks og seterrømme + blomkålmos.


#97

m^2 sa for siden:

Jeg hæler ikke konsistensen på CC, så det eneste jeg bruker det til er pizzabunn (1/2 boks CC, 3 egg kjøres med stavmikser til jevnt, håndfull revet ost has i - langpanne - stekes til brunt. Ha så på fyll, litt ostestrø på toppen, stek til osten er smeltet. Presto!)

Jeg spiser lavkarbobrød, eller salat med skinke, eller atkinsbar (fordi jeg ofte ikke orker frokost om morgenen, men stikker til meg noe på toget), eller 0%-yoghurt, eller skyr.
Tomatsalat med rucola, fersk basilikum og mozzarella, kanskje litt røkt ørret eller røkalaks til. Reker! Tunfisk-og-majonessalat, boks med peppermakrell eller stabburet-laks, ICA-boks med tunfisk-i-karrisaus, tunfisk-i-sataysays, eller tunfisk-i-huskerikkesaus.
Laksefilet er godt (jeg har i form med asparges og paprika i biter, kliner på litt majones blandet med hvitløk, salt, pepper, over, litt lime hvis jeg har, og steker til majonesen er smeltet og det er litt gyldent. Høres grotesk ut men er kjempegodt), blomkålmos med fetaost, kyllingkjøttboller med fersk koriander osv..
Taco - med hjemmelagde lavkarbolefser.
Ehm, focaccia med kokosmel - litt smårar på smak kanskje men det gikk fort å vende seg til, ellers kake, pannekake, vaffel, muffins lagd av mandelmel/kokosmel/malte nøtter.
Pisket fløte eller kesam med bær og nøtter, ostekake :nam:
Osv...

Eller var det bare frokost du tenkte på :humre: :sulten:


#98

Karamell sa for siden:

Takk for gode tips! Jeg må vel søke litt rundt etter oppskrifter, tenker jeg.


#99

m^2 sa for siden:

Men var det kun frokost du tenkte på...?
Eller alt mulig rart?


#100

Karamell sa for siden:

Gjerne alt mulig. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.