Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[Folkets info] Urovekkende info om HPV-vaksinen

#1

Venhild sa for siden:

Leste nettopp en artikkel som jeg synes alle foreldre burde lese, dere kan se den her www.folkets.info/2011/hpv-vaksinens-virkelighet/. Den forklarer helt greit og enkelt det vi alle sammen burde ha visst før vaksineringen startet.

Hvorfor fikk vi egentlig ikke vite dette?

Venhild.

NB! Til nye lesere av denne tråden :)

  • jeg håper dere vil lese denne posten slik at dere har den informasjonen dere trenger om meg fra starten av. Jeg beklager at jeg ikke fortalte dette først som sist.

Videre håper jeg selvfølelig at selve saken HPV-vaksinasjon blir tatt på alvor, og at debatten kan få en ny runde i det norske samfunnet. Det er mye usikkerhet rundt vaksinens virkninger, bivirkninger, produsenter og distributører.
www.foreldreportalen.no/forum/showpost.php?p=2667971&postcount=222


#2

Niobe sa for siden:

Du registrerte deg ene og alene for å linke til dette..?


#3

Interference sa for siden:

Jeg synes den siden så sjikkli seriøs ut altså. :nemlig:


#4

Canisa sa for siden:

:dåne:


#5

LilleLeo sa for siden:

Sårri, tar deg ikke veldig seriøst.


#6

Nabojenta sa for siden:

Ja, og i går så jeg en UFO. Der satt Elvis og jammet med Michael Jackson. :hyper:


#7

Canisa sa for siden:

NÆH?! :hyper:


#8

Nextlife sa for siden:

Hentet fra nettsiden:
Vi ønsker med Folkets Info å opprette et kunnskapssenter for det Norske folk hvor målet er at vi alle skal få større mulighet til å være deltagere i et fritt samfunn, istedetfor å være passive tilskuere til den stadige økende totalterroriseringen som vi desverre er vitne til i dagens samfunnssituasjon.

Økende totalterrorisering, faktisk :nemlig:


#9

Stompa sa for siden:

Og sjikkli go korrekturlesing. :nemlig:


#10

Teofelia sa for siden:

Jeg tar selvsagt til meg alt som kommer fra en så seriøs og fagtung gruppe som dette. :nemlig:


#11

Nabojenta sa for siden:

Jo, og de ba meg videreformidle at jorden egentlig er flat og at det er kattene som kommer til å ta over herredømme over oss om 13 år. :jupp:

Ja, og vi blir alle overvåket døgnet rundt. Av Skilpadda! :eek:


#12

Katta sa for siden:

Oj nei men da får vi la være å tenke på den vaksinen da. :nemlig:


#13

Maylen sa for siden:

Enda flere. :dåne:


#14

Nextlife sa for siden:

Sånn for å være seriøs her, hva er politikken her inne for slikt spam?


#15

Nin sa for siden:

:skremt:


#16

Interference sa for siden:

Du ser på den...


#17

Stompa sa for siden:

Politikken er vel akkurat det som skjer i denne tråden - drep den med fjas.


#18

Teofelia sa for siden:

Innlegget er allerede behørig rapportert og trakassert til ledelsen.


#19

Ru sa for siden:

Jeg følger selvsagt anbefalingene fra en haug anonyme folk jeg ikke aner noe om kompetansen til. Sånn bortsett fra at de sliter litt med å formulere seg, da. Det er jo alltid et sikkert tegn på seriøsitet.


#20

Maylen sa for siden:

Hallo. De er jo hverdagsfilosofer. :nemlig:


#21

Nextlife sa for siden:

Okei, jeg er med :D


#22

Lisa sa for siden:

Basket Case

Derogatory slang for a mentally-ill person or a badly run organization.


#23

Venhild sa for siden:

Beklager så mye for at jeg hadde dette å si første gangen jeg skulle skrive på dette forumet. Jeg blir igrunn ganke paff av en slik velkomst. Føles omtrent som om jeg var lita jente igjen og stod foran den nye klassen etter å ha flyttet... - apropos... jeg håper virkelig at alt snakke her i landet om nulltoleranse for mobbing bærer frukter og ikke bare dør ut i en stille hvisken...

Nok om det :)

Jeg er selv mor, og henvendte meg til dere andre foreldre fordi jeg hadde funnet en artikkel som på godt forståelig norsk forklarer alt dette med HPV-vaksinen. Og jeg så ingenting i den artikkelen i alle fall som ikke var godt oppbygget av gode kilder. Offentlige kilder til og med.

Så, om vi tar dette med fatning og ser på informasjonen som kommer frem der, hva tenker vi da?? :)

Venhild.


#24

Teofelia sa for siden:

Jeg så ingen gode kilder på den nettsiden du linket til. Jeg så et forum laget av anonyme personer med en for meg, ukjent agenda.

#25

Teofelia sa for siden:

Også lønner det seg å lese seg en smule opp på et forums kultur før man poster, hvis man vil unngå å bli tatt i mot på galt grunnlag.

Å poste en link til anti-vaksinepropaganda på FP, er omtrent like saklig som å storme inn på årsmøtet til RV og brøle "Brenn alle niggere". Underholdende, men neppe grunnlag for å gjøre et brakvalg.


#26

Venhild sa for siden:

Når vi snakker om HPV-vaksinen som inngår i barnevaksinasjonsprogrammet her i landet så vil jeg vel si at slike som regjeringen, legemiddelverket, Rikshospitalet osv er gode kilder, eller?

Venhild.


#27

Teofelia sa for siden:

Jo, men det er neppe de som står bak nettsiden. :snill:

#28

Nextlife sa for siden:

Ved å bare skumlese artikkelen fikk jeg umiddelbart en slik konspirasjonsteorifølelse.
Store deler av artikkelen handler om et helt annet legemiddel, antall alvorlige bivirkninger oppgis, men ikke antall vaksinerte og så videre. For meg blir dette bare useriøst, og ikke noe jeg har lyst å diskutere.


#29

Venhild sa for siden:

Nei det er det nok ikke :)
Men uansett hvem som har denne nettsiden så har de samlet informasjonen på ett sted, slik at den gjevne mann og kvinne kan få et helhetlig blide av saken.

Venhild.


#30

Nin sa for siden:

Og du tror på alt du leser på nett?


#31

Teofelia sa for siden:

Altså: den eneste kilden som faktisk hevder at denne vaksinen er skadelig, er nettsiden "Fritthelsevalg", som ser ut til å være en like seriøs kilde som nettsiden du lenker til, samt en artikkel hos [url]www.abcnyheter.no[/url], som jo er en sjempeserriøs nettavis.

Ut over det er det jo bare en masse henvisninger til hva som står på nettsidene til Legemiddelverket, og det er ikke en gang gjort forsøk på å vise at disse tallene er feil.

De som har laget denne artikkelen, har i sannhet hatt en ukritisk målgruppe for øyet.


#32

Venhild sa for siden:

Så du ikke at det viktigste av alle tall ble tatt med i denne artikkelen? Nei, den sa ikke hvor mange som er blitt vaksinert (men det kan leses i linkene), men den fortalte oss at våre jenter, døtre, er for verdifulle for oss til at vi skal ta sjansen på at vår egen lita jene skal få livet eller helsa ødelagt i et vaksineforsøk!

Venhild.


#33

Milfrid sa for siden:

:knegg: Så enkelt kan det også sis.


#34

Katta sa for siden:

Slike sider er skumle, nettopp fordi de får folk som ikke er vant til å lese vitenskaplige artikler med kritiske øyne til å tro på kildebruken og retorikken. Den siden der er ikke verre enn mange andre tilsvarende sider, men den er heller ikke noe bedre.


#35

Teofelia sa for siden:

Men Venhild, hvis du venter bare en liten time, så skal jeg skrive en artikkel som hevder at vaksinen er helt trygg og poste den på min nettside. Da er alt i orden igjen, ikke sant, og ikke noe å bekymre seg over lenger?


#36

Lille meg sa for siden:

De du nevner går for å være forholdsvis gode kilder. Er det noen fra regjering, legemiddelverk eller Rikshospital som offentlig vil gå ut og si at de har noen som helst bevaring med Folkets Info? I tilfelle er jeg virkelig virkelig interessert i å vite hvem. :jupp:

Eventuelt må du gjerne komme med henvisning til noen websider fra tidligere nevnte kilder. [url]www.regjeringen.no[/url], [url]www.rikshospitalet.no[/url] og www.legemiddelverket.no/ er gode sider å starte søket sitt. :jupp: Lykke til. Jeg venter i spenning, men holder ikke pusten.


#37

Canisa sa for siden:

Kildekritikk er en fin ting. :nemlig:


#38

Katta sa for siden:

:dulte:

Klubben for håpløse liksomhusmødre bundet til hjemmet noen dager av syke barn. :knegg:


#39

Nextlife sa for siden:

La oss si det slik, det kommer vel ikke frem noe mer urovekkende info om denne vaksinene enn det har gjort med alle vaksinene vi har innført frem til nå.
Med denne som med alle andre vaksiner, samt absolutt alt av medikamenter som finnes er det en viss risiko for bivirkninger i mer eller mindre alvorlig form.
Heldigvis er det jo ikke som at man er tvunget til å ta den, så da er det jo bare å ta din avgjørelse på bakgrunn av denne seriøse propaganden, og si nei, da.


#40

Lille meg sa for siden:

Oi! Fantastisk sitat. Særlig det om at man som kvinne har en "ukontrollerbar trang til å ta seg av andre". Aiai. Jeg kjenner jeg snart bare må løpe til og ta meg av stakkars Venhild! :trøste: Du har det ikke lett, du. Blir sabla ned allerede ved første innlegg. :klem: DU kan jo ikke noe for at du ikke har noen som helst kunnskap om vitenskaplige bevis. Stakkar deg. Kom hit, skal jeg klappe deg på hodet og trøste deg. Beklager, men denne trangen klarer jeg ikke å kontrollere!


#41

Katta sa for siden:

Nå kan det veldig godt være at HPV-vaksinen er noe man skal tenke seg om før man tar, det vet jeg ikke, jeg har ikke satt meg inn i det av naturlige årsaker. Men den nettsiden der gir meg ikke noe informasjon man kan vurdere å stole på. Det hjelper ikke å skrive et sammensurium av løse påstander iblandet følelsesmessig vås og selvfølgeligheter og linke til "kilder" som i seg selv er nettsider som må bruke kilder for å underbygge sine påstander og som på ingen som helst måte støtter synspunktene på nettsiden.


#42

Lille meg sa for siden:

Katta: Ja, selvsagt er det ikke opplagt at HPV-vaksinen er guds gave til damene. Men om det skal diskuteres foretrekker jeg å diskutere med mennesker som ikke sitter med metalldørslag på hodet mens de messer om verdens undergang. Man må liksom i det minste være nesten på like fot for å kunne ha en meningsfull diskusjon.


#43

007 sa for siden:

Her er en ganske seriøs og opplysende tråd om temaet.

Jeg skal fremdeles ikke HPV-vaksinere datteren min, men det er ikke pga Folkene bak Folkets Info:

:gal:

#44

Katta sa for siden:

:knegg: Jupp. Men hvis dette var en test på hvordan nettsiden blir mottatt av foreldre tror jeg vi har funnet ut det nå. :nikker:

Jeg lurer på om de kan stå i ledtog med den menstruasjonsgudinnebutikken fnatten linka til forleden dag?


#45

Venhild sa for siden:

Det ville vært helt fantastisk! om du kunne gjøre det. Spesielt om du i tillegg til å kunne hevde det også kunne vise til like seriøse kilder som i omalte atikkel. Om det kunne fastslås en gang for alle at ingen flere jenter skal få ødelagt liv og helse pga den vaksinene ville jeg så absolutt følt at alt var i orden igjen :)

Men kan du det?

Venhild.


#46

Teofelia sa for siden:

Å, neiii. Nå hadde jeg endelig klart å fortrenge den siden. :skremt:

Du fortjener at jeg synger "Nå skal vi skilles, Johanna" av full hals som hevn. Lykke til med å få den av hjernen. :knegg:


#47

007 sa for siden:

Johanne, må jeg be. :overlegen:
:kan sin Sputnik:


#48

Katta sa for siden:

:rofl: Nå ler jeg så katten på fanget er meget misfornøyd her.


#49

Lhi-My sa for siden:

Jeg tror du har googlet deg inn på feil forum nå, Venhild. :knegg:


#50

Lille meg sa for siden:

:nono: Nå må jeg rett og slett arrestere deg her, Katta! Dette er bare en test på hvordan denne nettsiden vil bli mottatt på FP hvis noen starter en tråd ala det som ble startet i dag på FP kl. 22.48. Man kunne risikere å fått en helt annen mottakelse om man startet tråden på et annet foreldreforum eller et annet tidspunkt.

.. men sannsynligheten er ikke stor, altså!

Jeg er forøvrig såpass frekk og freidig at jeg antar at en likelydende trådstart på skepsis.no ville avstedkomme samme om ikke verre tilbakemeldinger. Men, selvsagt, det er bare spekulasjoner.


#51

Teofelia sa for siden:

Selvsagt kan jeg det. Bare se her:

Vaksinen er helt trygg, og ingen jenter vil ta skade av den. Folkehelseinstituttet rapporterer at over 60 % av all jenter født 1997 har fått vaksinen.

Se, det var da lett. :jupp:


#52

Katta sa for siden:

Neida. Har det fått slik mottagelse på ett forum, gjelder det overalt. Generalisering er en fin ting. I følge nevnte nettside kan man fint ekstrapolere allmenngyldige regler fra enkelttilfeller.


#53

Lille meg sa for siden:

Hm. Nesten som induksjonsbevis, altså? :gruble: :Prøver å dra matte inn i denne tråden også:


#54

Katta sa for siden:

Ja, det blir vel noe sånt. Eller mer peer-gynt-bevis kanskje.


#55

Meissa sa for siden:

Phu, nå ble jeg lettet og kan gå legge meg. Takk Teofelia. :tilber:

(denne tråden er forresten hysterisk morsom :knegg: )


#56

Lille meg sa for siden:

Som er en mer seriøs type bevis enn mor-Nille-bevis, kanskje? :gruble:


#57

Teflona sa for siden:

Når menn blir servert nakne, magre og helsestudiotrente kvinner som sine sexsymboler i mannfolkblader, fremfor hans egen kvinne som lubben etter å ha født hans barn, omsorgsfullt lager matpakken hans en tidlig morgen. Hva gjør dette med våre selvbilder? Med vårt syn på hverandre? Vi må stoppe opp litt, ta et skritt tilbake og huske at vi kvinner ikke er et objekt for mannen, vi er et objekt pådyttet mannen. Vi er et objekt for skattekassa. Vi er blitt brukt som et selvutløsende våpen mot familien og samfunnet.

Som jeg skulle sagt det selv. Disse folka har huet på rett plass, virkelig.
Komplekst bilde også: selvutløsende våpen.


#58

Teofelia sa for siden:

Jeg har en slank mann som pleier å lage min matpakke. Er han et objekt pådyttet meg da? :ikke at jeg klager:

#59

Teflona sa for siden:

Nei, bare hvis han er lubben og har født dine barn.


#60

Teofelia sa for siden:

:puh:

#61

Carrera sa for siden:

Vi er blant de som valgte å ikke vaksinere -98 modellen vår, men jeg må bare si at sider som denne venhild linker til her IKKE bidro til vår avgjørelse.


#62

Katta sa for siden:

Ja. Schikli serjøst.

Ah nå skjønner jeg. Kvinner er selvmordsbombere. Det er sånn det er!


#63

Esme sa for siden:

Venhild: jeg må si jeg skjønner meg ikke på folk som deg. Greit nok at man ikke er vant til kildekritikk, men du må da klikke på linkene som blir oppgitt som kilde for å se om det stemmer. Feks står det på siden du linket til at den
"er dedisert til de 11 norske jentene som foreløpig har fått liv og helse ødelagt av HPV-vaksinen" men om du sjekker linkene så finner du at det står

De elleve alvorlige bivirkningene som er rapportert ved bruk av Gardasil, er for det meste tilfeller der jentene ble lagt inn på sykehus på grunn av sine reaksjoner (besvimelse, kramper eller allergi). Det er rapportert ett tilfelle av meningoencefalitt (betennelse i hjernen) med status epilepticus (gjentatte epileptiske anfall med lenger varighet). Jenta hadde fått Gardasil og en annen vaksine flere måneder før hendelsen, og det er vurdert som lite sannsynlig at det er sammenheng mellom vaksinen og hendelsen. Det er også rapportert om en jente som opplevde forbigående tap av en del av synsfeltet på det ene øyet. Dette er et sjeldent fenomen, som muligens kan ha sammenheng med vaksinering, men en eventuell årsakssammenheng er usikker. I alle de alvorlige tilfellene er pasientene i bedring eller er helt friske igjen ved rapporteringstidspunktet.

Synes du ikke at artikkelen du lenker til overdriver og er hysterisk i tonen ut fra dette? Jeg kan gjennomgå den mer nøye, men da vil jeg ha et ærlig svar: ønsker du å få saklig tilbakemelding eller har du bestemt deg for hva du tror på uansett?


#64

Flubby sa for siden:

Hurra :hyper: ENDELIG det perfekte argumentet til å få late tenåringsjenter til å ta i et tak hjemme, man må bare appelere til hennes indre stemme som forteller henne at hun har et sterkt behov for å rydde rommet sitt.... :snill:


#65

Ulvefar sa for siden:

Takk for linken til den forrige tråden, den hadde jeg oversett og det er ikke forferdelig lenge til husets storesøster er 12.

Skal lese mer når det nærmer seg, men inntil videre veier den reduserte risikoen for kreft sterkere enn "sovepute" -argumentet, som man kan bestemme over selv hvorvidt skal være en faktor.

Men, såklart, siden til Venhild er jo så godt underbygget at jeg nok må vurdere den. Hm. Av de mange tusen jentene som har fått vaksinen har altså 11 blitt dårlige i løpet av noen måneder etter at de fikk vaksinen. Det gir vel ikke akkurat noen grunn til å tro det er noen sammenheng. Jeg kjenner flere som har blitt syke i løpet av et halvt år etter at de har spist sylteagurk for første gang, uten a jeg mistenker urent trav fra sylteagurkmafiaen for det. Tvert i mot, hvis dette er alle som har blitt syke de siste ti årene virker dette som en usedvanlig trygg vaksine som kan beskytte mot en alvorlig sykdom.


#66

Wix sa for siden:

:lol: Jeg elsker dere altså. Det er altfor mye ukritisk entusiasme i verden. :nemlig:

Jeg fikk litt sånn Hanne Nabintu-vibber av den teksten jeg altså. Lurer på hva hun mener om HPV-vaksinen.


#67

emm sa for siden:

Hva er det motsatte av en hverdagsfilosof, eller hva er en hverdagsfilosof? :gruble:


#68

Left sa for siden:

Totalterrorisering?
Hvis man bare terroriserer, så gjør man det bare bittelitt?
"Totalterroristen var bevæpnet med AG3, og truet med å ta gisler"?
"Terroristen viftet litt med plastkniven sin"?
:ler: Det var jo et litt morsomt ord.


#69

Left sa for siden:

Herlighet, skjønner du ikke det? Det er jo en filosof som filosoferer b a r e på hverdager!


#70

Milfrid sa for siden:

Er sylteagurker farlige?! :skremt:

:springer ut og lager en informativ nettside om saken:


#71

Milfrid sa for siden:

I motsetning til helgefilosofene. Jeg tok den med e n gang i alle fall! :glup:


#72

Magnolia sa for siden:

Sylteagurker er djevelens verk. Det skulle ikke forundre meg om det finnes en sylteagurkmafia. :nemlig:


#73

Flubby sa for siden:

Jeg klarer liksom ikke la være å tenke for meg selv at om disse hverdagsfilosofene hadde tatt helger og helligdager til hjelp også, så kanskje de hadde kommet på et bedre navn til nettsida si, og dermed unngått at navnet lett assosieres med kommunistene i Tjen Folket :rolleyes:


#74

Milfrid sa for siden:

:nemlig: Du har de rette holdningene, og er typisk den typen onsdagsfilosof jeg føler min Informative Hjemmeside om de farlige sylteagurkene trenger.

Vet dere hvor mye salt en sylteagurker inneholder? :skingrestemme: Og om sal ikke er djevelens verk, så er det i alle fall myndighetene desperate forsøk på å gjøre oss om til lydige ....ehh saltstøtter.

:nemlig:


#75

Lille meg sa for siden:

:sjokk: I didn't know half this stuff!


#76

Milfrid sa for siden:

Now you do! :nemlig:


#77

Skilpadda sa for siden:

Jeg kom ikke lenger enn til den økende totalterroriseringen. Jeg synes, helt ærlig, at det er en ganske dårlig form for totalterrorisering hvis det faktisk er rom for økning. :skuffet: Noen™ burde kunne bedre enn som så.


#78

Slettet bruker sa for siden:

:hehehe: Ikke ro dere bort nå, jenter. Det var øøøøørlittegranne derfor også, sant?


#79

Blondie sa for siden:

Folkets info? :latter:


#80

Venhild sa for siden:

Oki, du legger ved tall på hvor mange som har fått vaksinen, men ikke noe om dens virkninger. Allikevel kommer du med en påstand om at den er helt trygg. Hvor er dokumentasjonen din?? ;)

La meg forsøke å vise mine bekymringer vedrørende vaksinen:

"Vi kjenner i dag ikke årsaken til livmorhalskreft, men i mange tilfeller antas det at et virus (HPV) har betydning." ~ Rikshospitalet.

Kjente bivirkninger av Gardasil:
"Svært vanlige (over 1 av 10 pasienter), bivirkninger på injeksjonsstedet inkluderer: smerte, hevelse, og rødme. Det ble dessuten sett feber.
Vanlig (mer enn 1 av 100 pasienter), bivirkninger på injeksjonsstedet inkluderer: blåmerke, kløe.
Svært sjeldne (mindre enn 1 av 10 000 pasienter), pustevansker (bronkospasme) er rapportert.
Sjelden (færre enn 1av 1000 pasienter), elveblest (urticaria).
Bivirkninger som er rapportert under markedsført bruk omfatter:
Svimmelhet, kvalme og oppkast er også rapportert.
Besvimelse er rapportert. Selv om slike besvimelseshendelser er uvanlige, skal pasienter observeres i 15 minutter etter at de mottar HPV-vaksinen.
Allergiske reaksjoner som kan omfatte pustevansker, hvesende pust (bronkospasme), elveblest og utslett er rapportert. Noen av disse reaksjonene har vært alvorlige.
Som med andre vaksiner, har det blitt rapportert bivirkninger ved generelt bruk. Disse er blant andre: hovne kjertler (hals, armhule, lyske), Guillain-Barré-syndrom (muskelsvakhet, unormale fornemmelser, kribling i armer, ben og overkropp), samt hodepine.
Kontakt lege eller apotek dersom noen av bivirkningene blir plagsomme eller du merker bivirkninger som ikke er nevnt i dette pakningsvedlegget." ~ Pakningsvedlegget til Gardasil.

Langtidsbivirkninger vet vi ikke noe om enda, da forskningen på dette foregår ved vaksinasjon av disse jentene, slik det ble gjort i vaksineforsøket med Meningokokk B-vaksinen på 88/91-tallet. Dokumentar her.

Hvorvidt vaksinen forhindrer kreft vet vi ikke enda, da dette også er en del av forskningen som pågår ved vaksinasjonen. Gjennomsnittsalderen for livmorhalskreftdiagnoser er 52 år kan vi se her. Det er en stund til 12-åringene våre er 52 år, så vi må bare vente i spenning og telle antall tilfeller av sykkdommen når den tid kommer. ...og Then Again, allerede før vaksinasjonen startet nå, har antallet livmorhalskreftilfeller gått ned de siste 30 år, ifølge regjeringen.

Hvorvidt livmorhalskreft kommer a HPV-viruset er vi ikke sikre på, men man antar at det kan ha en sammenheng, skal vi tro Rikshospitalet.

Jeg vet ikke om en eneste jente som fortjener å bli utsatt for denne risikoen, men jeg er kanskje ikke forretningsorientert nok?

Venhild.


#81

Milfrid sa for siden:

Akkurat det samme jeg tenker om sylteagurker!

:nemlig:


#82

Fibi sa for siden:

:tørker lattertårer:

Jeg har plukket opp noen fantastiske begreper i denne tråden. Og jeg synes egentlig det er litt skummelt at jeg har en ustyrlig trang til å ta vare på andre mennesker. Ustyrlig? :skremt: Ser for meg at jeg løper rundt i naugty nurse-uniform og gir blomster, plaster, sjokolade og kozer til alle som vil ha. Jeg må jo ta meg av dem. Jeg mååå bare!

Og sylteagurkmafiaen er jeg overbevist om at eksisterer. :nemlig:


#83

LilleLeo sa for siden:

Og jeg som har spist sylteagurker siden jeg lærte å like dem via jobben i Burger King i 2002. Er de med på dette også? :leppe:


#84

Esme sa for siden:

Jeg må spørre deg igjen Venhild, ønsker du å få saklig informasjon eller driver du og misjonerer?

For jeg kan godt forklare deg om risikoutregninger og du er trygt helt på bærtur, men jeg vet ikke om det er verdt energien om du uansett har bestemt deg, og bare later som at du er "undrende".


#85

Teofelia sa for siden:

Noe som er helt i tråd med kildekritikken på den nettsiden du henviser til. Og ikke en eneste av disse bivirkningene kan sies å være like farlige som livmorhalskreft, og det er jo det som er hele poenget. Hvem bryr seg om jenta får feber, hevelse i armen eller om så elveblest, hvis det kan forhindre at hun dør av kreft senere. Risiko for hva da? Elveblest? Kriblinger?

#86

Fibi sa for siden:

Ja, det er sånn de rekrutterer. :nemlig: Bare vent, snart står det en diger mafiosomann på døra med en bøtte sylteagurk under armen og forventer at du enten hjelper ham med å spre sylteagurkene, eller tar en lur med fiskene. :nemlig:


#87

Milfrid sa for siden:

They are all in on it. :nemlig: The truth is out there! :mystisk musikk: (ja, for det er selvfølgelig ailiens som står bak).


#88

Fibi sa for siden:

Hvor er Mulder og Scully når man trenger dem? Eller Sam og Dean Winchester? :sukk:


#89

Milfrid sa for siden:

Mulder er i California. Han har sikkert spist for mye sylteagurker for ha ga opp ailiens og begynte å pule i stedet. Du ser linken mellom agurk og puling, ja? Alt henger sammen!

:skål:


#90

Flubby sa for siden:

Dean :vilha:


#91

Teofelia sa for siden:

Mindy sa pule! Og sylteagurk!! :sjokk:


#92

Rabbit sa for siden:

Jaja,da vet man ihvertfall hvor man skal lete etter korrekte opplysninger om vaksiner og slike ting. :nemlig: Dette blir nok utslagsgivende for om mine jenter skal få den vaksinen.:rolleyes:


#93

Frøy sa for siden:

Nå tror jeg at du skal lukke øynene å sove.

Ellers så er denne tråden ganske så underholdene.


#94

Fibi sa for siden:

Ja, det stemmer jo. Men Scully da? Er hun lizzm mamma på heltid nå? Ser for meg en Scully med unge på armen, en i magen, lite forkle og gummihansker. I en trailerpark. Ai ai ai.

Hands off. He's mine.


#95

Milfrid sa for siden:

Og om jeg ikke er her lengre i morgen så vet dere hva som var skjedd.

Ailiens. Og sylteagurk. :nemlig:

Og så skal jeg til California i mars! :sjokk: Og så sier dere at konspirasjoner bare er tull....


#96

Fibi sa for siden:

Pass deg for sylteagurkene der borte. Du så hvordan Mulder endte opp. :skremt:


#97

nolo sa for siden:

Jeg ler så tårene triller, og kollegaen min ved siden av meg er storfornøyd med at han deler kontor med en som har ukontrollerbar treng til å ta seg av andre. Han venter i spenning på at jeg skal bli akutt omsorgsfull. :rofl:


#98

Milfrid sa for siden:

Ellers? :snurt:

Men ja, jeg burde sove, men du har jo ikke sunget for meg enda, jo! :leppe:



#100

Frøy sa for siden:

Du bidrar til en viss grad i underholdningen du også da. :dulte:

Fikk du ikke nok mareritt i natt etter nattasangen min i går altså. :undrer:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.